Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: kys. citrónová a HCl

Příspěvek od poota »

hanka píše:... J.Humble také upravoval množství kyseliny citrónové z 5 kapek 50%ní na 1 kapku 10%ní. ;)
Jenom pro pořádek - obráceně!
Původně 5 kapek 10ti procentní, později 1 kapka 50ti procentní - je to jenom proto, že se to líp kape a nesplete ten poměr snad už nikdo.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Díky za upozornění - už jsem to opravila :oops: ;) . Jo, lépe se to počítá, ani doba aktivování se přitom nezměnila ... "něco" mi tady ale pořád jaksi nesedí, že by ta doba aktivace?.... :dknow: ...ta pohoda při odstraňování breberek mi přijde dost překvapující .. asi fakt zbytečně hledám chybičku - nenechte se mnou mýlit... :lol: :D :lol:

Ahoj, Hanka.

P.S.: Jak se pozná správně zaktivované MMS1 kyselinou chlorovodíkovou? Počítá se stejná doba při 3,5% HCl i při 10% HCl? Obojí myslím v lékárenském ředění. Tak jsem také myslela svůj odkaz na J. Humbleho při změně koncentrace z 10 na 50% - v obou případech jsou to 3 minuty. Myslíte, že i při aktivování MMS kys. chlorovodíkou to bude stejné (t. j. 3 minuty)?

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Všechno je jinak. Teď jsem se na to podíval.

Hančina otázka sice byla dobrá pro to, že se tím zabývala, ale silně zavádějící. Ne vše, po čem je na blití, je způsobeno vyvoláním Hexheimera!

Ačkoliv kyselina citronová sama o sobě není příšerně jedovatá, citrát sodný je děsný svinstvo. Něco to dělá v těle s vápníkem (a možná magnesiem) a jeho schopností regulovat činnost věškerého svalstva a látkové výměny. Nestudoval jsem to moc, ale narazil jsem na nějaké pokusnictví, které jasně prokázalo hodně velikou jedovatost i když nezjistilo jeho biochemickou příčinu.

Takže, namícháme-li NaClO2 s kyselinou citronovou, a utíká z toho ClO2, kyselina citronová musela nutně reagovat se sodíkem, tudíž vyprodukovat nějaký citrát sodný.

Takže tady znova opakuji: Vyhýbejte se citrátům!

Kdo umí angličtit se v tom může porochňat.
http://www.jbc.org/content/78/3/661.full.pdf
Je to přes sto let stará věc.

Zároveň jsem narazil na WHO studii, která tvrdí, že sodium citráty jsou neškodné a vhodné jako potravinové příměsi. :evil: :help: Tak si to přeberte.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

hanka píše:... "něco" mi tady ale pořád jaksi nesedí, že by ta doba aktivace?.... :dknow: ...ta pohoda při odstraňování breberek mi přijde dost překvapující .. asi fakt zbytečně hledám chybičku - nenechte se mnou mýlit... :lol: :D :lol:
Ahoj Hanko, já nad tím přemýšlím už dlouho. Ta pohoda je až znepokojující. Mě napadlo i to, že třeba HCL časem ztrácí účinnost. Já ji mám ve tmavé lahvi v lednici, ale nejsem si jista. V nemocnici po operaci jsem Hcl dostávala před jídlem, byla ve spojení s nějakým trávicím enzymem, ale na lahvičce bylo napsáno, že se má potřebovat do měsíce. Takže nevím a mám strach, abych nebrala něco méně účinné. Při mé diagnóze ....
Naposledy upravil(a) sisa dne sob 01 led 2011 16:51, celkem upraveno 1 x.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

hanka píše:P.S.: Jak se pozná správně zaktivované MMS1 kyselinou chlorovodíkovou? Počítá se stejná doba při 3,5% HCl i při 10% HCl? Obojí myslím v lékárenském ředění. Tak jsem také myslela svůj odkaz na J. Humbleho při změně koncentrace z 10 na 50% - v obou případech jsou to 3 minuty. Myslíte, že i při aktivování MMS kys. chlorovodíkou to bude stejné (t. j. 3 minuty)?
Ahoj Hanko,
pozná se podle toho, že roztok zežloutne a "voní". Osobně řebím MMS1 3,5%tní kyselinou clorovodíkovou z lékárny v poměru 1:1 a nečekám vůbec. Max. 2-3 vteřiny, než dojdu k vodovodu, nebo podám jablečnou šťávu.

sisa:
100%tní kyselina chlorovodíková se nazývá "dýmající" a uniká z ní chlór, není-li uzavřená. Při našem ředění a uzarvření v láhvi vyprchání prakticky nepřichází v úvahu. Podle mne není třeba ani skladování v lednici. Tmavá lahev a tepelně stálé místo určitě není na škodu, ale není nutné se s tím příliš zabývat.

PS: HCl s enzymem byl časově limitován kvůlivá tomu enzymu. Samotná kyselina vydrží opravdu hodně dlouho.

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

Ahoj Siso, myslím, že HCl jako kyselina se tak rychle nezmění, to omezení do měsíce bylo nejspíš stanoveno kvůli trávicím enzymům - na Tvém místě bych se na důvod omezení zeptala v lékárně. A taky nepřestávej věřit v účinnost, je možné, že moje úvahy jsou plané a že to tak má být - brát MMS1 bez pocitů nevolností by bylo skvělé :) !

Nezpochybňuji správnost používání HCl, naopak, i já si myslím, že spojení MMS s HCl je lepší řešení, než s kyselinou citrónovou. Ve spojitosti s MMS mám na mysli koncentraci HCl a dobu aktivace s MMS k dosažení optimálního uvolňování plynu po požití - v těle. Proto srovnávám rozdíl mezi reakcí na MMS1 s kyselinou citrónovou a HCl. Nemohu se zbavit dojmu, že tady každý experimentuje "naslepo" - někdo čeká 3 minuty, někdo méně a někdo nečeká a hodí to do sebe hned. Který z nich dosáhne nejlepšího účinku?

"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

Ahoj Mildo, odeslala jsem příspěvek dřív, než jsem se podívala, jestli už někdo neodpověděl ;) . Díky za informace :good: :lol: .
To je dobře, že jsi napsal, jak to děláš Ty - myslím, že Tvůj způsob braní - ihned- je optimální a ztráty jsou určitě nejmenší. Když už tady probíráme pohodu při braní MMS1 aktivovanou HCl, prozraď, už se Ti stalo, že jsi pocítil, že jsi přehnal množství kapek MMS a nevolnost přece jen byla?

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

hanka píše: prozraď, už se Ti stalo, že jsi pocítil, že jsi přehnal množství kapek MMS a nevolnost přece jen byla?
Ahoj, moje maximum bylo tuším 12 kapek MMS1. Bylo to loni, ještě aktivovaný kyselinou citronovou. Nevolnost jsem snad nikdy neměl, ale při pití a těsně potom byl žaludek chvílku "těžký".
Dneska zrovna se mi spustila moje nekonečná rýma, ale používám jen 4 kapky MMS1 + 4kapky 3,5% HCL. S jablečným džusem pohoda. :D

Ještě poznámka ke koupelím. Dávno už jsem používal 3 čajové lžičky MMS1 + (do koupele stále poučívám klasicky kyselinu citronovou) - 15 lžiček kys. citronové.
I stalo se onehdy, že jsem už měl skoro prazdnou lahvičku. ;) :D Abych ji vyprázdnil, vyšlo to na 5 lžiček MMS1+ kys. citronová.
...a od té doby dávám stále 5 lžiček MMS1 do koupele. Na chodbě to smrdí chlorem, ale zajímavý je, že v koupelně mi to nevadí..... Naopak nemocným průduškám to dělá zřejdě velmi dobře! :D

PS: uvědomil jsem si, že se ptáš jen na MMS1+HCL. Tedy po tom mi nikdy nevolno nebylo, ale fakt je, že jsem MMS1+HCL měl maximálně cca 7 kapek.
Naopak poměrně těžko mi bylo, když jsem si po delší době vzal MMS2, který mi dříve vůbec nevadilo. Podle starého zvyku jsem si to vzal za jízdy v autě, důkladně zapil z lahve, a pak už jsem se jenom těšil domů na WC. ;) :lol: Ale to už jsem tady někde popisoval...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Reakce

Peter píše:Rozdíl v reacích
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
To by asi tedy nešlo. Ta první lajna nemá na pravé straně ClO2. Trioxyd vodíku na téže straně je velice nestabilní a rozpadá se velmi rychle na vodu a kyslík. CO2 by z toho mělo dost šumět, ale nešumí. Takže bude trochu jinak. Papír toho hodně snese, slepice už méně.

Haf haf, Slávek.

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Příspěvek od Denny »

milda píše:
Dneska zrovna se mi spustila moje nekonečná rýma, ale používám jen 4 kapky MMS1 + 4kapky 3,5% HCL. S jablečným džusem pohoda. :D

............fakt je, že jsem MMS1+HCL měl maximálně cca 7 kapek.
Ahoj lidi, přeji Vám všem v tom Novém roce štěstí, pohodu a hlavně ZDRAVÍ!!!

No já jsem si asi po roce vzal vnitřně MMS1, když jsem cítil, že na mě něco leze a hned 6k (jako u "Kláry") + 1HCl k aktivaci. Pije se to jako voda a s prominutím, sere se to pak 2 dny (alespoň u mě), taky jako voda a to nejméně 6 a vícekrát denně!!! :lol: :lol:
Takže i zde platí, raději pomalu navyšovat od jedné kapky :!:

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

MMS+HCl

Příspěvek od Batles »

Srdečně zdravím a ze srdce přeji všem báječný rok 2011 :angel:
HCl poučívám k aktivaci asi tak od května a mohu vás ubezpečit podle osobních zkušeností, že účinek takto aktivovaného MMS
je naprosto v pořádku. Provedl jsem ze zvědavosti několik domácích testů pro srovnání kys. citr. a HCl.
Při aktivaci kys. citr dochází asi tak za 2,5 minut k viditelnému uvolňování kouře ze dna sklenice.
Při aktivaci pomocí HCl 3,5% lékárenské k tomuto jevu dochází za 1,5 minut. Zhnědne sice rychleji než s kys. citr., ale ten plyn se začne uvolňovat až za 1,5 minut.
Když srovnávané směsi nakapu do tobolek, tak se obě tobolky buď "rozstřelí" tlakem plynu, nebo vydují přibližně za stejnou dobu - za necelé tři minuty, dříve ne.
Osobně jsem si oblíbil (a další 4 členové mé rodiny), Klářin recept a často ho používám, když cítím, že na mne něco leze.
No a vícekrát se nám stalo, že když použijeme5-7 kapek po hodině ( celkem 10-14 ), tak to s námi skoro sekne, ale jinak, než s aktivací kys. citronovou.
Shodli jsme se v tom, že od té doby, co aktivujeme pomocí HCl, tak např. zaznamenáme průjem, slabost, pocit zimy atd., ale bez nevolností, což s kys. citronovou se obvykle nevolnost objevila.
Skoro bych tvrdil, že pokud přeženeme počet kapek MMS, tak podstatně rychleji zmizí ten oxidační stres, pokud aktivujeme pomocí HCl.
Tak to jsou zkušenosti z mé rodiny.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Reakce

Mimo téma (offtopic)
Peter píše:
Tak jak není "čistá" první rovnice, tak není přímočará ani ta tvoje. Ale až teď to dává smysl. :D
Rovnice není moje. Vyhledal jsem si to.

Haf haf, Slávek.

roman07
Nový člen

mms a tehotne zeny

Příspěvek od roman07 »

neviem ci sa to tu niekde spomina ale lebo je tu toho uz hodne vela popisaneho ma tu niekto skusenost s tym alebo mi vie povedat ako je to s uzivanim mms u tehotnych ci to nemoze vadit plodu alebo mu nejak uskodit.

jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: mms a tehotne zeny

Příspěvek od jvj56 »

Nemělo by. Spousta lidí, co se dočte o MMS to bere jako pilulku na své zdravotní potíže.
Tomu tak není.
Kůra s MMS je na delší čas. To není jenom MMS, ale i ostatní věci . Co to je ?
Vyčistit střeva, játra, ledviny, .....
Následovná péče o svůj organismus..... :D

sylar
Nový člen

aktivácia

Příspěvek od sylar »

zdravim vsetkych a prajem stastny novy rok.. Prave sa oboznamujem s mms a chcem sa iba spytat, či je mozne aktivovat s vymačkanou citronovou štavou.. diky..

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“