Zdravím,Akord píše:Víš, co, JiMi, ujasni si.... a napiš.....
....nemáš ani co škálovat, ani co navrhovat......
..... Mužeš nanejvýš ......
....máš prece daný ...... a ten si musíš .......V tomto tečka.....
....Co musíš ...... pak jenom to.......
nesnažím se vyvolávat žádnou provokaci, i když si nejspíš vysloužím výtku, že nejspíš přesně to dělám. V citaci jsem si jen tak, pro srandu králíkům, vypsal imperativy z jednoho příspěvku. V každé encyklopedii se člověk dočte, že by se měly používat s rozvahou. Jejich používání je, když ne přímo neslušné, tak alespoň méně obvyklé a časté. No a četnost je relativní, takže je asi všechno správně a šťoura jsem tu jenom já.
UJASNI SI.... mám v celku jasno. Vím co chci a přišel jsem si pro oponentní názory na fórum. Téměř každá odpověď na mou otázku obsahuje slova jako: nemáš pravdu, nejdřív si o tom něco přečti, něco musíš pochopit, musíš se naučit termodynamicky myslet a pak ti to bude jasný. No a když se tak snažím činit, (sbírám informace, přemýšlím, kreslím, počítám) dočkám se výtek, že jen sedím u PC, měl jsem dobrej rozjezd, jen virtuálně plkám.....Snažím se si to ujasnit.
Opravdu bych byl nerad, aby někdo ztrácel čas s touhle témou stirling. Asi by bylo potřeba si ujasnit, co kdo vlastně očekává od všeho co koná a bylo by možná všechno jednodušší.Akord píše:To čekání s nejakými chronometry a komunikátory asi souviset nebude. Já čekám na zjištení, zda s touhle témou stirling nestrácím zbytečne čas. Lidí, co nedelají virtuálne/fiktivne je čím dál míň.
Já říkám otevřeně. Já chci využít blok motoru Š120 a předělat jej na stirling. Pro tento konečný cíl jsem toto téma otevřel tu na fóru a položil jsem tu pár otázek k oponentuře, které se mi díky vám všem dostalo. Beru si z toho pro sebe nějaké závěry, na základě kterých se nějak zařídím a budu fungovat dál.
Opravdu nevím, co jiného od fóra čekají jiní jeho účastníci, a pokud něco čekají, měli by svá očekávání deklarovat. Nejsme tu spolek hádankářů.
Já osobně sem na fórum chodím ve svém volném čase a můžu zatím říct, že ani jeden okamžik nepovažuji za ztrátu času. Ani u jiných témat a ani s tou všeobecnou komunikací.
Takže pokud si odmyslím, že ta druhá citace byla nějaká nemístná narážka, tak jsme si jen sdělili jak jsme na tom s čekáním, popřípadě na co čekáme. A že lidí, co nedělají virtuálně/fiktivně je čím dál míň, s tím se nedá než souhlasit.
Sám za sebe si můžu jen přát, aby se mi dostalo odpovědi, až se zase na něco zeptám, a ostatním můžu přát, aby účast tu na fóru pro ně nebyla ztrátou času.
JiMi