Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Relax u kávičky
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 10 poděkování
Re: 15 stupňů
No jestli americký daňový poplatník nové helikoptéry platit nechce, měl by asi u voleb začít dělat něco jiného než doposud
Jinak s vrtulníkem bych se koupat teda nechtěl, většinou je to poslední věc co člověk v životě udělá. Slyšel jsem, že prej radši do lesa než do rybníka. Ale les se na moři shání asi dost blbě...
Jinak s vrtulníkem bych se koupat teda nechtěl, většinou je to poslední věc co člověk v životě udělá. Slyšel jsem, že prej radši do lesa než do rybníka. Ale les se na moři shání asi dost blbě...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Neřekl bych, že je to o radosti, spíš o úsměvnosti...Anonymous píše:Jen hlupák se raduje z cizího neštěstí.chiq píše:...nejak si nemôžem pomôcť, ale začína sa mi páčiť "inteligencia" američanov a ich nebotyčná viera vo vlastnú nadradenosť... ...asi nebude s nimi veľká robota...Palo píše:Uhněte!
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
I to je námět k diskuzi: kolik lidí musí zemřít, aby to přestala bejt sranda. Někteří by jistě svedli i barevnou tabulku setříděnou podle původu...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
...no, neviem... podľa tých stále opakovaných "Amazing video" (veď to predsa nemôže byť manipulované... ) ani pri najšialenejšej akcii nik nezomrie, tak v tej helikoptére sa možno aj nejakí narodili...Tuco píše:I to je námět k diskuzi: kolik lidí musí zemřít, aby to přestala bejt sranda. Někteří by jistě svedli i barevnou tabulku setříděnou podle původu...
P. - nesmieš sa hnevať za môj názor, ale od istého momentu sa na nacistov z jednej alebo druhej strany pozerám skôr s humorom... ako na nič netušiace detičky, ktoré niekto veľmi šikovne a cielene manipuluje... tí z kontinentu spoza mláky majú ešte čas si to uvedomiť a niečo zmeniť (to je narážka na moje predchádzajúce príspevky, aj na tie o voľbách...)
-
- Zasloužilý člen
Já teda nevím kde jsi to video našel, ale já to vidím tak alespoň na tři. Předpokládám teda dva lidi za řízením a jeden tam je viděl u bočního okna/otvoru. Ten vrtulník zmizel pod vodou snad během půl vteřiny. Náraz musel být hrozný, voda valící se dovnitř strašná.chiq píše:...no, neviem... podľa tých stále opakovaných "Amazing video" (veď to predsa nemôže byť manipulované... ) ani pri najšialenejšej akcii nik nezomrie, tak v tej helikoptére sa možno aj nejakí narodili...
Jinak skvělá "Amazing videa" visílají i některé televizní stanice. Třeba Nova nedávno měla ve zprávách chlápka se sáňkama, pouštěli to asi čtyřikrát, no to ti byla prdel...
-
- Zasloužilý člen
...a prežil, že? skvelí títo amíci! normálne "gumoví medvídci"! Tuco, je to všetko len súčasť manipulatívnej propagandy s cieľom čo najviac vtlačiť do podvedomia neameričanov informáciu, "fakt" o nadradenosti američanov nad ostatným svetom. A pritom stačí tak málo...Tuco píše:...Jinak skvělá "Amazing videa" visílají i některé televizní stanice. Třeba Nova nedávno měla ve zprávách chlápka se sáňkama, pouštěli to asi čtyřikrát, no to ti byla prdel...
Za najlepšiu vojenskú akciu v poslednej dobe považujem Saddámovu nafukovaciu armádu. Možno ste už zabudli, veď médiá tvrdo zapracovali na vymazaní spomienok na túto mega blamáž "neporaziteľnej" americkej armády...
-
- Zasloužilý člen
Bohužel měl jako Gruzínec smůlu.
Jinak se tak nějak furt nemůžu naladit na tvoji vlnu, pořád mi nedochází, o co ti vlastně šlo/jde. Asi postrádám tvoje nadšení pro věc.
Jinak se tak nějak furt nemůžu naladit na tvoji vlnu, pořád mi nedochází, o co ti vlastně šlo/jde. Asi postrádám tvoje nadšení pro věc.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To se tak machruje před holkama.. a..
pak se s nimi jde člověk hned vykoupat. Malinko prodražené, měl tam jet raději autem.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
Nesmieš sa hnevať, ale keď spadne vrtulník v ktorom letí kamarát a iba on zostane živý, ale do konca života zmrzačený, keď sa v lietadle zabije pár kamarátov a známych, tak ti do smiechu nebude. Aj keď ide, podľa teba iba o manipulované figúrky. Budeš sa diviť, ale v amerike majú v úcte veteránov i z druhej strany. Tu bohužiaľ žiadna úcta k životu druhého neexistuje. Skutočně sa na tomto fóre vyskytujú "vyššie duchovné bytosti" snažiace sa zmeniť svet k lepšiemu? Alebo je tu len pár pretvarujúcich sa jedincov, ktorí z jednej strany "zachraňujú svet" a z druhej strany šíria nenávisť ?chiq píše:
P. - nesmieš sa hnevať za môj názor, ale od istého momentu sa na nacistov z jednej alebo druhej strany pozerám skôr s humorom... ako na nič netušiace detičky, ktoré niekto veľmi šikovne a cielene manipuluje... tí z kontinentu spoza mláky majú ešte čas si to uvedomiť a niečo zmeniť (to je narážka na moje predchádzajúce príspevky, aj na tie o voľbách...)
P.
-
- Zasloužilý člen
...niečo o tých veteránoch:Anonymous píše:... Budeš sa diviť, ale v amerike majú v úcte veteránov i z druhej strany. Tu bohužiaľ žiadna úcta k životu druhého neexistuje. Skutočně sa na tomto fóre vyskytujú "vyššie duchovné bytosti" snažiace sa zmeniť svet k lepšiemu? Alebo je tu len pár pretvarujúcich sa jedincov, ktorí z jednej strany "zachraňujú svet" a z druhej strany šíria nenávisť ?
P.
-
- Zasloužilý člen
to bolo v akej ""mierovej"" ""misii""? Pokiaľ viem, tak ani ČR, ani SR nie je vojensky napadnutá inou armádou...Anonymous píše:Nesmieš sa hnevať, ale keď spadne vrtulník v ktorom letí kamarát a iba on zostane živý, ale do konca života zmrzačený, keď sa v lietadle zabije pár kamarátov a známych, tak ti do smiechu nebude. Aj keď ide, podľa teba iba o manipulované figúrky. ´...
P.
Rivale, prosím ťa, presuň to do "boxovárny"..
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
...pozor...hledám Karla Dr...
zdravím přítomné a hned k věci....
....nevíte někdo něco o osudu Karla Dr.....již delší dobu se zde neobjevil, na SZ nereaguje a není k sehnání....jestli někdo něco.....tak pište na SZ...je to moje osobní věc....děkuji a přeji hezký den martin11
....nevíte někdo něco o osudu Karla Dr.....již delší dobu se zde neobjevil, na SZ nereaguje a není k sehnání....jestli někdo něco.....tak pište na SZ...je to moje osobní věc....děkuji a přeji hezký den martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
Jsi omezený blb.chiq píše:to bolo v akej ""mierovej"" ""misii""? Pokiaľ viem, tak ani ČR, ani SR nie je vojensky napadnutá inou armádou...Anonymous píše:Nesmieš sa hnevať, ale keď spadne vrtulník v ktorom letí kamarát a iba on zostane živý, ale do konca života zmrzačený, keď sa v lietadle zabije pár kamarátov a známych, tak ti do smiechu nebude. Aj keď ide, podľa teba iba o manipulované figúrky. ´...
P.
Rivale, prosím ťa, presuň to do "boxovárny"..
P.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Tak to ještě nic není…..Palo píše:Tuhle mi povídal jeden známej, jak k němu přijela sestřenice z Prahy... ...kromě běžné návštěvy přišla řeč i na vajíčka:chiq píše: ...nejak si nemôžem pomôcť, ale začína sa mi páčiť "inteligencia" američanov a ich nebotyčná viera vo vlastnú nadradenosť...
"Nechceš domácí vajíčka, můžu Ti pár dát...?"
"Né díky, já si koupím BIO vajíčka po 6 Kč"
Pražáci přijeli do vesnice ne zabíjačku protože ještě nic takového neviděli. No aby se nemotali ostatním pod ruce tak jim dali za úkol přikládat pod šporheltem a míchat sádlo ve velkém hrnci až budou škvarečky pěkně do zlatova.
Za nějaký čas přišli pražáci s hrncem – „Tady máte ty škvarečky, tu vodu z toho jsme slili do kanálu“
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: ...pozor...hledám Karla Dr...
Naposledy tuším byl na fóru před podzimním srazem u Jeffa a někdo tuším říkal že ho voděl někde ve městě. Možná by něco věděl A&F.martin11 píše:zdravím přítomné a hned k věci....
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.