Radujte se , že nic nepotřebujete.

Zde je k tomu diskuze http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 1462#61462
...a to sa pritom celý "GLOBÁLOTEPLIZMUS" už demaskoval ako výslovná LOŽ....!
Líbí se mi názor Ignatěnka (takovej jeden čaroděj) tzv. "kosmozákon" - vysvětluje to tak, že vlastně nejsou potřeba zákony, že každý ví, co je dobré a co špatné...jarda ovčák svitavy píše:Existuje v současnosti nějaký etalon slušnosti???
Bohužel přikázání nejsou od braní(třeba zadarmo) ale od dodržování a tím pádem jsme všichni v hajzlíčku.chiq píše:Sestupuje Mojžíš z hory Sinaj a takto praví k čekajícím židovským zástupům:
"Tak, mám pro vás dvě zprávy, jednu dobrou a jednu špatnou. Kterou chcete slyšet jako první?"
"Tu dobrou," volají židé.
"Dobrá, tedy vězte: podařilo se mi to uhádat jen na 10 přikázání."
"A teď tu špatnou," volají zase oni.
"Nezesmilníš je v tom."
Bůh se snaží někomu dát přikázání, ale všude ho vyhazují. V Americe, v Evropě... Jde takhle po poušti a vtom potká Mojžíše a říká:
"Hej, Žide, nechceš přikázání?"
"A za kolik?"
"Zadarmo."
"Tak to jich beru deset!"
...kurňa, Martine, to by si mali uvedomiť naše vlády pri prideľovaní príspevkov CIKÁDAM...martin11 píše:...????.....!!!!.....
Lajošu, je to z "Knihy vtipú židovských"... bola to súhlasná reakcia na Pala ("Líbí se mi názor Ignatěnka (takovej jeden čaroděj) tzv. "kosmozákon" - vysvětluje to tak, že vlastně nejsou potřeba zákony, že každý ví, co je dobré a co špatné... ") ... žiadnu konfrontáciu v tom nehľadaj...lajos píše:Bohužel přikázání nejsou od braní(třeba zadarmo) ale od dodržování a tím pádem jsme všichni v hajzlíčku.chiq píše:Sestupuje Mojžíš z hory Sinaj a takto praví k čekajícím židovským zástupům:
"Tak, mám pro vás dvě zprávy, jednu dobrou a jednu špatnou. Kterou chcete slyšet jako první?"
"Tu dobrou," volají židé.
"Dobrá, tedy vězte: podařilo se mi to uhádat jen na 10 přikázání."
"A teď tu špatnou," volají zase oni.
"Nezesmilníš je v tom."
Bůh se snaží někomu dát přikázání, ale všude ho vyhazují. V Americe, v Evropě... Jde takhle po poušti a vtom potká Mojžíše a říká:
"Hej, Žide, nechceš přikázání?"
"A za kolik?"
"Zadarmo."
"Tak to jich beru deset!"