Esta raz vam prajem pekny den a vsetkych srdecne pozdravujem!dakujem za rady a pomoc,naozaj si to vazim!mms som brala od 1kvapky,po8smoj kvapke mi bolo velmi zle,vracanie,hnacka,znizila som a kupel s mms,masaz a nevolnost sa stratila,pridala som aj mms2,takze dokopy som brala mms 36 dni,bolo treba obcas sa vratit.viem ze je to velmi vela a po precitani hlavne o ladvinach,,som zistila,ze ma snad aj trosku pobolievaju tak si dam este pauzu tak3,4dni?NEMOZEM PRESTAT,ASPON NEJAKU UDRZOV.DAVKU MI TREBA,LEBO CAKAM NA VYSLEDKY,OKOLO24.1BY mali byt,dufam ze budu aspon take ako minule,ak nie lepsie
.predtym som robila hladovky o vode a urine,tak22dni/casom sa mi podarilo spojit s dr.Partykovou a velmi si ju vazim a obdivujem/,aj s pichanim uriny injekcne, potom suchu hladovku bez jedla a vody,teraz uz 10dnovu,drzala som diety,upravu stravy,živu stravu,to sa snazim dodnes tak na80percent.Lenze potom ten zivot nejak letel,robota,deti,varenie,tak som obcas poklzla,dr.onkolog.ma neposlala na kontrolu ked som sa pytala a zrazu bolo neskoro,ale nastastie som sa dozvedela o mms a teraz o vas a zda sa mi,že by som to mala este nejaky cas zvladnut!vydrzim,ine mi totiz neostava.chcem sa ospravedl.,nie som zdatna na pocitaci a tak vam posielam uz tretiu spravu,ale len Boh vie kam ju zas odoslem,ale keby predsa,tak este raz dakujem za akukolvek radu a podporu a vsetkych pozdravujem!Julia