Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: re

Příspěvek od Slavek Krepelka »

FrancJoeseph píše:Já sem z toho jelen dvanácterák. Já tu kyselinu snad neseženu. Všude v lékárnách na mě koukají jako bych spadl z Měsíce.
Nazdar Císaři, Nic Ti neradím, ale osobně bych se dnes na čistou HCl s klidem vybodl a použil bych technickou z drogerky. Akorát je třeba správně naředit.

Haf haf, Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Batles píše::D
FrancJoeseph píše:Počkej tak čím se teď ředí MMS?
Po všech stránkách HCl vede. Koncentrace 3,5% lékárenského ředění je tak akorát na 1:1.
Když HCl nemůžeš nikde sehnat, tak si ji kup na předchozím odkazu. Je to 10ti procentní ředění, ale chemické. Takže si to pak nařeď destilkou. Někde v předchozích příspěvcích je to přesně popsáno jak postupovat, nebo ti tady rádi poradíme.
MMS se ředí nejlépe pitnou vodou, takhle je jistota, že bude fungovat :)

MMS (my) aktivujeme 3,5% chemickou kyselinou chlorovodíkovou (10% lékárenskou) a to 1:1.

Je to tak Batlesi? Napsal jsi 3,5% lékárenskou, to by bylo hodně slabé...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
julia
Nový člen

konečne moja odpoved!

Příspěvek od julia »

Esta raz vam prajem pekny den a vsetkych srdecne pozdravujem!dakujem za rady a pomoc,naozaj si to vazim!mms som brala od 1kvapky,po8smoj kvapke mi bolo velmi zle,vracanie,hnacka,znizila som a kupel s mms,masaz a nevolnost sa stratila,pridala som aj mms2,takze dokopy som brala mms 36 dni,bolo treba obcas sa vratit.viem ze je to velmi vela a po precitani hlavne o ladvinach,,som zistila,ze ma snad aj trosku pobolievaju tak si dam este pauzu tak3,4dni?NEMOZEM PRESTAT,ASPON NEJAKU UDRZOV.DAVKU MI TREBA,LEBO CAKAM NA VYSLEDKY,OKOLO24.1BY mali byt,dufam ze budu aspon take ako minule,ak nie lepsie :) .predtym som robila hladovky o vode a urine,tak22dni/casom sa mi podarilo spojit s dr.Partykovou a velmi si ju vazim a obdivujem/,aj s pichanim uriny injekcne, potom suchu hladovku bez jedla a vody,teraz uz 10dnovu,drzala som diety,upravu stravy,živu stravu,to sa snazim dodnes tak na80percent.Lenze potom ten zivot nejak letel,robota,deti,varenie,tak som obcas poklzla,dr.onkolog.ma neposlala na kontrolu ked som sa pytala a zrazu bolo neskoro,ale nastastie som sa dozvedela o mms a teraz o vas a zda sa mi,že by som to mala este nejaky cas zvladnut!vydrzim,ine mi totiz neostava.chcem sa ospravedl.,nie som zdatna na pocitaci a tak vam posielam uz tretiu spravu,ale len Boh vie kam ju zas odoslem,ale keby predsa,tak este raz dakujem za akukolvek radu a podporu a vsetkych pozdravujem!Julia

jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od jvj56 »

FrancJoeseph píše:Počkej tak čím se teď ředí MMS?
MMS se neředí ale aktivuje a pak ředí.
Jinak kyselina chlorovodíková (solná, dýmavá,..) má běžnou koncentraci cca 35%.
V lékárnách to berou jako čistou a ředí ji.
Příklad: 10% lékarenská je ve skutečnosti 3,5% kyselina chlorovodíková.
100 % lékarenská je 35 % chlorovodíková. :D

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Ahoj příteli Palo,
jéžiši, já od počátku aktivoval 5ti% lékárenskou 1:1 a bylo to silný jako kráva. Takže si ji ředím na 3,5% a aktivuji 1MMS:1HCl úplně v pohodě.
Za dvě minuty je ve sklenici kouř a kapalina je tmavě hnědá. No, smrad je z toho strašnej. Takto aktivováno s HCl je rychlejší a důraznější, než s 10ti% kys. citronovou.

Batles
Zasloužilý člen

Re: konečne moja odpoved!

Příspěvek od Batles »

julia píše: ...po precitani hlavne o ladvinach,,som zistila,ze ma snad aj trosku pobolievaju tak si dam este pauzu tak3,4dni?........dakujem za akukolvek radu a podporu a vsetkych pozdravujem!Julia
Ahoj Julia,
dát si pauzu 3-4 dny, když cítíš ledviny, je naprosto správné. V této pauze užívej vitamín C se šípky 1000 miligramů v jedné tabletě s prodlouženým uvolňováním. Běžně se koupí v lékárně, balení 100 tablet stojí asi 170 Kč.
Máme to vyzkoušené a ověřené i laboratorně. Ber 1 tabletu každé 2 hodiny, to je 7 tablet (7 gramů) denně. Podle práce Dr. Paulinga by se mělo brát 10 gramů.
A podle dřívějších informací se mají při braní vitamínu C jíst denně 3 oříšky Kešu (dají se koupit v běžném obchodě), kvůli obsahu germania a selenu. To vše nutně potřebují bílé krvinky a funguje to velmi dobře!
Držím palce, Batles

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

julia píše: ..............aj trosku pobolievaju tak si dam este pauzu tak3,4dni?NEMOZEM PRESTAT,ASPON NEJAKU UDRZOV.DAVKU MI TREBA,LEBO CAKAM NA VYSLEDKY,.............
Jedna věc, o které tady asi nebyla řeč je VITAMÍN C !!
Možná, že to tak děláš, ale pro jistotu to tady napíšu:

MMS1 je potřeba střídat s vitamínem C. Ten pomáhá mj. bílým krvinkám čistit tělo, ale nesmí se brát společně s MMS1. Jsou tady různé návody a rozhodnout se musíš sama.

Pro rozvahu:
MMS1 po požítí je v těle cca 2-3 hodiny (dříve se uvádělo víc)
kyselina L-askorbová = vitamín C se zdrží v těle taky asi 2-3hodiny. ALE vitamín C s postupným uvolňováním je v těle min 12 hodin!

Výhodný i cenově je vitamín C v prášku. Ideální je rozmixovat ho v rajčatech(paradajkach). Já ho deď v zimě rozmíchám aspoň v koupené rajské šťávě.

Když si dáš pauzu pár dní, můžeš dát "céčko" bez problémů. Jinak při braní MMS se to dá prostřídat bez problémů cca po 3-4 hodinách.

PS: koupele v MMS děláš? Nezatěžují vnitřnosti a dá se toho tam dát docela dost.... :D
Přečetl jsem si Tvůj příspěvek znovu a vidím, že koupel zmiňuješ. Nebudu to už mazat, jen doplním, že dřív jsem si dával do vany 3 čajové lžičky MMS1+ 15 lžiček kyseliny citronové. Teď už dávám 5 lžiček (5x60=300 kapek) MMS1 + 25 lžiček 10% kyseliny citronové.
Nechci nikoho k ničemu navádět - základ je postupovat pomalu od malých dávek k větším! Při téhle koncentraci už funguje docela příjemná inhalace při koupeli... ;) :D

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

milda píše:MMS1 je potřeba střídat s vitamínem C.
To již není pravda od dob, kdy jsme zjistili, že doplňování trávicí kyseliny chlorovodíkové nahradí plně vitamín C.
Další výhoda je v tom, že ji lze kombinovat i s MMS (kdykoliv doplnit, i např. několik minut po MMS).

Pokud se dá více kyseliny do aktivace MMS, reakce je rychlejší a není vstřebáno tolik aktivní látky MMS.
Je tedy vhodné střídat správně zaktivované MMS a dopňování trávicí kyseliny (tablety či roztok).

Batles
Zasloužilý člen

Příspěvek od Batles »

Palo píše:To již není pravda od dob, kdy jsme zjistili, že doplňování trávicí kyseliny chlorovodíkové nahradí plně vitamín C.
Nééééé, tohle není pravda! Co se stalo s bílými krvinkami po braní MMS aktivované pomocí HCl (a následující den odběr krve), další den braní vitamínu C a následující den opět odběr krve..... Před pár měsíci jsem tady přesně popsal, jaké byly jednoznačné výsledky! Pokud svůj příspěvek najdu, dám ho sem znovu.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

Palo píše:
milda píše:MMS1 je potřeba střídat s vitamínem C.
To již není pravda od dob, kdy jsme zjistili, že doplňování trávicí kyseliny chlorovodíkové nahradí plně vitamín C.
Další výhoda je v tom, že ji lze kombinovat i s MMS (kdykoliv doplnit, i např. několik minut po MMS).

Pokud se dá více kyseliny do aktivace MMS, reakce je rychlejší a není vstřebáno tolik aktivní látky MMS.
Je tedy vhodné střídat správně zaktivované MMS a dopňování trávicí kyseliny (tablety či roztok).
Palo, přece není možné, aby kyselina solná (HCL) nahradila kyselinu L-askorbovou (C6H8O6) a stejně v těle reagovala??
Jednoznačné je, že člověk si kyselinu solnou běžně vyrábí v žaludku, ale kyselinu L-askorbovou si VYROBIT NEUMÍ!!!

pár odkazů, co jsem teď našel:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Vitamín_C
http://www.wikiskripta.eu/index.php/Kyselina_askorbová
http://www.badatel.sk/documents/Vitamin_C-liecba.pdf

Uvidíme, co najde Batles, ale může mi jen dát za pravdu.

Batles
Zasloužilý člen

Vitamín C po MMS s HCl

Příspěvek od Batles »

Tak jsem ten příspěvek našel. Ty výsledky jasně dokazují mohutný účinek vitamínu C.
Je to na této stránce úplně dole ve 21.51h
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... start=2670

julia
Nový člen

vdaka že ste

Příspěvek od julia »

Dakujem za rady,určite si hned kupim to cečko,zatial sa dopujem ovocim,tešim sa že ste mi odpisali,neviete či by mi niekto neposlal tu HCL uz nariedenu?zaplatim!s tym teda nemam skusenosti,ale ta zmena je lakava a stalo by to za skušku.Batles a Milda vam zvlašt moc diiik! J.H

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

FrancJoeseph píše:Já sem z toho jelen dvanácterák. Já tu kyselinu snad neseženu. Všude v lékárnách na mě koukají jako bych spadl z Měsíce.
"Jelene dvanácteráku" mrkni se na náš BLEŠÁK...(ikona v pravém rohu nahoře)

Kluci, do toho.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

milda píše:Palo, přece není možné, aby kyselina solná (HCL) nahradila kyselinu L-askorbovou (C6H8O6) a stejně v těle reagovala??
Jednoznačné je, že člověk si kyselinu solnou běžně vyrábí v žaludku, ale kyselinu L-askorbovou si VYROBIT NEUMÍ!!!

pár odkazů, co jsem teď našel:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Vitamín_C
http://www.wikiskripta.eu/index.php/Kyselina_askorbová
http://www.badatel.sk/documents/Vitamin_C-liecba.pdf

Uvidíme, co najde Batles, ale může mi jen dát za pravdu.
Proč by to nemělo být možné? Kašlu na to, co se píše o vitamínu C. Jasně, že si neumí tělo vyrobit kyselinu l-askorbovou, protože ji na nic nepotřebuje!!! Sám nepotřebuji žádný syntetický vitamín C - absolutně na nic od doby, co jsem začal užívat HCl. Vykašlete se na to, co se povídá o vitamínu C - kdyby to byla pravda, nepotřeboval by nikdo chodit k doktorovi. Někdo začal lhát, rozšířilo se to a vy to bezmezně žerete. Buď vyzkoušejte tu pitomou kyselinu chlorovodíkovou nebo o tom nediskutujte. Koupit ji můžete v nějaké specializované drogerce, třeba v Brně na Orlí ulici.
Mám už s HCl nějakou praxi a slýchávám samé pozitivní reakce a zkušenosti: Mizí pálení žáhy, zlepšuje trávení, mizí zažívací potíže, zesiluje účinky bylin, normalizuje počet bílých krvinek a podporuje jejich aktivitu - normalizuje tedy imunitu, v té podstatě čistí tělo od nežádoucích kyselin a minerálů (snížení zakyselení např. u rakoviny, lepší detoxikace, lepší likvidace virů, likvidace ledvinových kamenů, zlepšení celkového stavu)... A mohl bych pokračovat do alelujá. Vůbec nemáte ani páru, co ta HCl v těle dělá... Dostatek HCl je základ pro imunitu! Vitamín C nedělá ani zlomek toho, co HCl!!! I moje matka se cpala vitamínem C (pořád poslouchala v rádiu a televizi, jak je "céčko" nutné, tak se dávila "céčkem" víc a víc), ale jaksi nějaké zlepšení přišlo, až začala s HCl. Vysvětlíte mi proč?

Asi si neuvědomujete, o co tady jde. Farmacie ve spolupráci s potravinářským průmyslem se snaží lidem vymlátit imunitu - tedy zničit lidem trávení (éčka, konzervanty, kyselina citronová, barviva a jiný marast...). Zničené trávení = zničená imunita = větší předpoklady k (nejrůznějším) nemocem = větší prodej prášků, co snižují příznaky = nové příznaky = potřeba dalších prášků = ještě větší byznys => ve finále větší úmrtnost = snížení výdajů na důchody = pochvala od politiků = souhlas od politiků (či úřadů) k ještě větším prasárnám (pochopitelně s úplatky)...

Pořád nechápete, proč vitamín C je důležitější než trávicí kyselina chlorovodíková? Pořád nechápete, proč vám doktoři tvrdí, že pálení žáhy je přebytek trávicí kyseliny? Protože by na tom nikdo nevydělal!!!

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

děda Slavík píše:"Jelene dvanácteráku" mrkni se na náš BLEŠÁK...(ikona v pravém rohu nahoře)
Nevím o tom, že by na Blešáku byla HCl-ka...

Zkus mrknout sem: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1251

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“