Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Připálené Karbanátky

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
Karban

Re: Konec

Příspěvek od Karban »

aNONym píše:
Karban píše:
Rival píše:Budu rád, když se tato debata o soukromí ukončí. Nejsme detektivní fórum... Pokud i nadále trvá potřeba se poměřovat, jsou zde SZ (Soukromé Zprávy). Děkuji....
Ne, jen ať sem hezky napíše aNoNym to telefonní číslo, co vypátral.
Jinak přece nelze brát tu jeho "detektivní práci" vážně... 8)
Karbane, pamatuj, že admin fora má právo ukončit jakoukoliv debatu. Nerespektování, znevažování nebo diskuze o jeho rozhodnutí se považuje za nejhrubší porušení pravidel. To platí všeobecně. Všude.

Jsi tu host, tak se tak chovej !!!

A pokud se tomu nechceš podřídit, tak se poptej na http://www.lide.cz, zcela určitě tam najdeš sobě podobné. Založte si tam společně nějakou takovou místnost jako je tahle http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=fo ... m_ID=27219 a můžete si tam vesele spolu diskutovat. :? Non
.
Uveď tu ty údaje, nebo vymaž vše, cos tu uvedl coby výsledek té tvé "detektivní práce"...!

:!:

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

Karban píše:
aNONym píše:
Karban píše: Ne, jen ať sem hezky napíše aNoNym to telefonní číslo, co vypátral.
Jinak přece nelze brát tu jeho "detektivní práci" vážně... 8)
Karbane, pamatuj, že admin fora má právo ukončit jakoukoliv debatu. Nerespektování, znevažování nebo diskuze o jeho rozhodnutí se považuje za nejhrubší porušení pravidel. To platí všeobecně. Všude.

A pokud se tomu nechceš podřídit, tak se poptej na http://www.lide.cz, zcela určitě tam najdeš sobě podobné. Založte si tam společně nějakou takovou místnost jako je tahle http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=fo ... m_ID=27219 a můžete si tam vesele spolu diskutovat. :? Non
.
Uveď tu ty údaje, nebo vymaž vše, cos tu uvedl coby výsledek té tvé "detektivní práce"...!

O co ti zase jde.Seš takovej omezenec jenom jako nebo doopravdy.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Karban

Příspěvek od Karban »

Aquarius1 píše:
Karban píše:
aNONym píše: Karbane, pamatuj, že admin fora má právo ukončit jakoukoliv debatu. Nerespektování, znevažování nebo diskuze o jeho rozhodnutí se považuje za nejhrubší porušení pravidel. To platí všeobecně. Všude.

.

O co ti zase jde.Seš takovej omezenec jenom jako nebo doopravdy.
Za omezence považuju chvástala, co kecá o své dokonalé detektivní práci a pak se asi bojí, když tu nechce doložit výsledky své práce...

:lol:

Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Koniec konca

Příspěvek od Elektro »

Pre aNONyma
NON podľa reakcie Karbana si trafil do čierneho a preto Ťa prosím urob mu po vôli, nech už konečne stíchne.

Pre Karbana.
Karban neviem, ako si starý, a tak isto neviem aké je Tvoje IQ (hoci môžeš ho mať aj 500), ale Tvoje posledné príspevky svedčia o mentalite 10 ročného chlapca, ktorého nachytali na hruškách. napriek debate o Tebe a Tvojom správaní si sa vôbec nezmenil. Teda od tohoto príspevku pre mňa na tomto fóre prestávaš existovať.
:bad: :bad: :bad:

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od aNONym »

Karban píše:Uveď tu ty údaje, nebo vymaž vše, cos tu uvedl coby výsledek té tvé "detektivní práce"...!

Karbane, několikráte jsem tě požádal, aby ses lidem navštěvujících toto forum omluvil za to, jak jsi se k nim choval i za to, že jsi toto forum svým přístupem značně poškodil. Naposledy jsem ti ohledně tohoto napsal dnes dopoledne pomocí SZ, kdy jsem přišel i s nabídkou, že pokud se veřejně omluvíš (a začneš se už konečně chovat jako plnohodnotný člen, který se k ostatním chová dle zásad jenž jsou standardem mezi slušnými lidmi), tak potom odstraním i veškeré tvé identifikátory, které jsem zde uvedl (byla to má nabídka, ale ty ses mi pouze vysmál)

Takže mne již o toto nežádej bez výše požadovaného. :| Non

Jako literaturu před spaním ti doporučuji knihy z kategorie "Pravidla chování" od Jiřího Stanislava Guth-Jarkovského. Nejspíš by ti pro začátek nejvíce vyhověl titul "Mladému republikánu". Jakmile ale tento dolouskáš, tak zkus i ty další, např. "Na veřejnosti" + "Slušnost a demokracie". Určitě v nich nalezneš velmi mnoho užitečných tobě prozatím neznámých doporučení. ;)
.
Naposledy upravil(a) aNONym dne čtv 28 kvě 2009 22:05, celkem upraveno 1 x.

Karban

Příspěvek od Karban »

aNONym píše:Karbane, několikráte jsem tě požádal, aby ses lidem navštěvujících toto forum omluvil za to, jak jsi se k nim choval i za to, že jsi toto forum svým přístupem značně poškodil. Naposledy jsem ti ohledně tohoto napsal dnes dopoledne pomocí SZ, kdy jsem přišel i s nabídkou, že pokud se veřejně omluvíš (a začneš se už konečně chovat jako plnohodnotný člen, který se k ostatním chová dle zásad jenž jsou standardem mezi slušnými lidmi), tak potom odstraním i veškeré tvé identifikátory, které jsem zde uvedl (byla to má nabídka, ale ty ses mi pouze vysmál)

Takže mne již o toto nežádej bez výše požadovaného. :| Non

Jako literaturu před spaním ti doporučuji knihy z kategorie "Pravidla chování" od Jiřího Stanislava Guth-Jarkovského. Nejspíš by ti pro začátek nejvíce vyhoval titul "Mladému republikánu". Jakmile ale tento dolouskáš, tak zkus i ty další, např. "Na veřejnosti" + "Slušnost a demokracie". Určitě v nich nalezneš velmi mnoho užitečných tobě prozatím neznámých doporučení. ;)
.
Milej chvástale, co si hraješ na detektiva a machruješ tu pochybnými informacemi, tou svou "prací" jsi dokázal, že jednak o skutečné síťové komunikaci víš pramálo, ale hlavně že jsi dosti velký tlučhuba.
Ty tvoje "výsledky" jsou k smíchu - jen blafuješ, ale žádný použitelný údaj nemáš.

Buď tu ukaž celý údaj, tj. ono telefonní číslo, nebo ty tvoje blafy smázni...!

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dostal: 20 poděkování

pro:Karban

Příspěvek od Aquarius1 »

Karban napsal: Za omezence považuju chvástala, co kecá o své dokonalé detektivní práci a pak se asi bojí, když tu nechce doložit výsledky své práce...

Myslím že to není strach,aNONym ví co dělá a nevěřím že se nechá dotlačit k něčemu co je v rozporu se zákony.Mám za to že bys toho okamžitě využil pro zdiskreditování tohoto fora.A ted přímo pro tebe:toto je poslední reakce na tebe,jsi pro mne uzavřená kapitola. :bad:

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Karban píše:Takže plácnutí do větru - jen jakési náznaky, kdo že by asi tak mohl, ale nic konkrétního nezjištěno, že...?

Jen blafy a blafy tedy, ano...?
Ne. Je mi líto. Nenechám se vyprovokovat k žádné nepředloženosti, která by mohla mít dopad na ostatní diskutující.

Již mnohokráte ti zde na foru bylo řečeno: Pokud chceš důkaz, tak si to postav (v tomto případě doporučuju "honěním"). :mrgreen: Non

Připojuji se k ostatním a přestávám na tebe reagovat. :bad:
.

Akord
Zasloužilý člen
Dostal: 28 poděkování

Predpokládám, že je tady host každý.

Příspěvek od Akord »

aNONym píše:Jsi tu host, tak se tak chovej !!! .........
To poota: Souhlas. Spláchnout !!!
Nesouhlas. Predstav si, že by si jednomu hostovi radil, jak se má chovat, a pritom s jiným hostem souhlasil ho spláchnout. Načpak Ti jde o slušnost, když Te zároveň zajímá spláchnutí? Už název tohoto vlákna pripomíná, že je splachovací. Nikde není napsáno, že fórum je vetšinové, a každý by mel v príspevcích vystupovat pouze za sebe. Kandidátu na spláchnutí bývá obvykle vždy dost, a vetšina v tom roli nehraje. Na jménech by jsme se težko shodli.

Karban

Re: pro:Karban

Příspěvek od Karban »

Aquarius1 píše:Karban napsal: Za omezence považuju chvástala, co kecá o své dokonalé detektivní práci a pak se asi bojí, když tu nechce doložit výsledky své práce...

Myslím že to není strach,aNONym ví co dělá a nevěřím že se nechá dotlačit k něčemu co je v rozporu se zákony.Mám za to že bys toho okamžitě využil pro zdiskreditování tohoto fora.A ted přímo pro tebe:toto je poslední reakce na tebe,jsi pro mne uzavřená kapitola. :bad:
Jo, to víš - ten ví, co dělá... :lol:

Ne, ten si leda něco myslí, že dělá - předvedl naprostou neznalost nejen samotné techniky, ale i neschopnost analyzovat složitější věci.
Střelit tu od boku nějaké pochybné údaje a pak se vykrucovat - tím se může leda zesměšnit...

8)

aNONym
Zasloužilý člen

Re: Predpokládám, že je tady host každý.

Příspěvek od aNONym »

Akord píše:
aNONym píše:Jsi tu host, tak se tak chovej !!! .........
To poota: Souhlas. Spláchnout !!!
Nesouhlas. Predstav si, že by si jednomu hostovi radil, jak se má chovat, a pritom s jiným hostem souhlasil ho spláchnout. Načpak Ti jde o slušnost, když Te zároveň zajímá spláchnutí? Už název tohoto vlákna pripomíná, že je splachovací. Nikde není napsáno, že fórum je vetšinové, a každý by mel v príspevcích vystupovat pouze za sebe. Kandidátu na spláchnutí bývá obvykle vždy dost, a vetšina v tom roli nehraje. Na jménech by jsme se težko shodli.
Nedělal bych to, ale Karban už zase jede ve starých kolejích. Já jsem mu chtěl dát šanci (a je to zde i několikrát zaznamenáno), tudíž jsem navrhoval pouze DOČASNÝ ban. Pokud bych smýšlel jinak, tak bych již od samého začátku navrhoval jeho TRVALÉ vyloučení.

Nicméně. Akorde, domluvili jsme se, že krom technických oblastí na sebe nebudeme reagovat. Dodržuj to prosím (a nepřekrucuj souvislosti). :| Non

To, že jsem se připojil k názoru, že "lejno je rozumnější spláchnou (než se v něm šťourat)" je pouze mé osobní rozhodnutí. Je anebo není??

Co vidíš. Tak vidíš.
.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

aNONym píše: To, že jsem se připojil k názoru, že "lejno je rozumnější spláchnou (než se v něm šťourat)" je pouze mé osobní rozhodnutí. Je anebo není??

Co vidíš. Tak vidíš.
.
Zatím se v něm šťouráš jenom ty.
P.

aNONym
Zasloužilý člen

Příspěvek od aNONym »

Anonymous píše:
aNONym píše: To, že jsem se připojil k názoru, že "lejno je rozumnější spláchnou (než se v něm šťourat)" je pouze mé osobní rozhodnutí. Je anebo není??
Zatím se v něm šťouráš jenom ty.P.
To myslíš vážně?? :roll: :?
.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

aNONym píše:
Anonymous píše:
Zatím se v něm šťouráš jenom ty.P.
To myslíš vážně?? :roll: :?
.
Nemyslíš, že omluva by měla být z tvé strany? Nebo je u tebe normální šťourat se někomu v soukromí protože tě jeho názory štvou?
P.

Akord
Zasloužilý člen
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

aNONym píše:domluvili jsme se, že krom technických oblastí na sebe nebudeme reagovat.
Se mnou nejspíš ne, nerad delám dluhy. Zvyknu to tak delat obecne. Taky možné, že nebude duvod reagovat vubec, jsou dávno časy - vyčurat a spát. Ale uvádený princip by diskusi mohl za určitých okolností polepšit.

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“