Uveď tu ty údaje, nebo vymaž vše, cos tu uvedl coby výsledek té tvé "detektivní práce"...!aNONym píše:Karbane, pamatuj, že admin fora má právo ukončit jakoukoliv debatu. Nerespektování, znevažování nebo diskuze o jeho rozhodnutí se považuje za nejhrubší porušení pravidel. To platí všeobecně. Všude.Karban píše:Ne, jen ať sem hezky napíše aNoNym to telefonní číslo, co vypátral.Rival píše:Budu rád, když se tato debata o soukromí ukončí. Nejsme detektivní fórum... Pokud i nadále trvá potřeba se poměřovat, jsou zde SZ (Soukromé Zprávy). Děkuji....
Jinak přece nelze brát tu jeho "detektivní práci" vážně...
Jsi tu host, tak se tak chovej !!!
A pokud se tomu nechceš podřídit, tak se poptej na http://www.lide.cz, zcela určitě tam najdeš sobě podobné. Založte si tam společně nějakou takovou místnost jako je tahle http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=fo ... m_ID=27219 a můžete si tam vesele spolu diskutovat. Non
.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Připálené Karbanátky
Moderátor: FUP - Moderátoři
Re: Konec
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
O co ti zase jde.Seš takovej omezenec jenom jako nebo doopravdy.Karban píše:Uveď tu ty údaje, nebo vymaž vše, cos tu uvedl coby výsledek té tvé "detektivní práce"...!aNONym píše:Karbane, pamatuj, že admin fora má právo ukončit jakoukoliv debatu. Nerespektování, znevažování nebo diskuze o jeho rozhodnutí se považuje za nejhrubší porušení pravidel. To platí všeobecně. Všude.Karban píše: Ne, jen ať sem hezky napíše aNoNym to telefonní číslo, co vypátral.
Jinak přece nelze brát tu jeho "detektivní práci" vážně...
A pokud se tomu nechceš podřídit, tak se poptej na http://www.lide.cz, zcela určitě tam najdeš sobě podobné. Založte si tam společně nějakou takovou místnost jako je tahle http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=fo ... m_ID=27219 a můžete si tam vesele spolu diskutovat. Non
.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Za omezence považuju chvástala, co kecá o své dokonalé detektivní práci a pak se asi bojí, když tu nechce doložit výsledky své práce...Aquarius1 píše:O co ti zase jde.Seš takovej omezenec jenom jako nebo doopravdy.Karban píše:Uveď tu ty údaje, nebo vymaž vše, cos tu uvedl coby výsledek té tvé "detektivní práce"...!aNONym píše: Karbane, pamatuj, že admin fora má právo ukončit jakoukoliv debatu. Nerespektování, znevažování nebo diskuze o jeho rozhodnutí se považuje za nejhrubší porušení pravidel. To platí všeobecně. Všude.
.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Koniec konca
Pre aNONyma
NON podľa reakcie Karbana si trafil do čierneho a preto Ťa prosím urob mu po vôli, nech už konečne stíchne.
Pre Karbana.
Karban neviem, ako si starý, a tak isto neviem aké je Tvoje IQ (hoci môžeš ho mať aj 500), ale Tvoje posledné príspevky svedčia o mentalite 10 ročného chlapca, ktorého nachytali na hruškách. napriek debate o Tebe a Tvojom správaní si sa vôbec nezmenil. Teda od tohoto príspevku pre mňa na tomto fóre prestávaš existovať.
NON podľa reakcie Karbana si trafil do čierneho a preto Ťa prosím urob mu po vôli, nech už konečne stíchne.
Pre Karbana.
Karban neviem, ako si starý, a tak isto neviem aké je Tvoje IQ (hoci môžeš ho mať aj 500), ale Tvoje posledné príspevky svedčia o mentalite 10 ročného chlapca, ktorého nachytali na hruškách. napriek debate o Tebe a Tvojom správaní si sa vôbec nezmenil. Teda od tohoto príspevku pre mňa na tomto fóre prestávaš existovať.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Karbane, několikráte jsem tě požádal, aby ses lidem navštěvujících toto forum omluvil za to, jak jsi se k nim choval i za to, že jsi toto forum svým přístupem značně poškodil. Naposledy jsem ti ohledně tohoto napsal dnes dopoledne pomocí SZ, kdy jsem přišel i s nabídkou, že pokud se veřejně omluvíš (a začneš se už konečně chovat jako plnohodnotný člen, který se k ostatním chová dle zásad jenž jsou standardem mezi slušnými lidmi), tak potom odstraním i veškeré tvé identifikátory, které jsem zde uvedl (byla to má nabídka, ale ty ses mi pouze vysmál)Karban píše:Uveď tu ty údaje, nebo vymaž vše, cos tu uvedl coby výsledek té tvé "detektivní práce"...!
Takže mne již o toto nežádej bez výše požadovaného. Non
Jako literaturu před spaním ti doporučuji knihy z kategorie "Pravidla chování" od Jiřího Stanislava Guth-Jarkovského. Nejspíš by ti pro začátek nejvíce vyhověl titul "Mladému republikánu". Jakmile ale tento dolouskáš, tak zkus i ty další, např. "Na veřejnosti" + "Slušnost a demokracie". Určitě v nich nalezneš velmi mnoho užitečných tobě prozatím neznámých doporučení.
.
Naposledy upravil(a) aNONym dne čtv 28 kvě 2009 22:05, celkem upraveno 1 x.
Milej chvástale, co si hraješ na detektiva a machruješ tu pochybnými informacemi, tou svou "prací" jsi dokázal, že jednak o skutečné síťové komunikaci víš pramálo, ale hlavně že jsi dosti velký tlučhuba.aNONym píše:Karbane, několikráte jsem tě požádal, aby ses lidem navštěvujících toto forum omluvil za to, jak jsi se k nim choval i za to, že jsi toto forum svým přístupem značně poškodil. Naposledy jsem ti ohledně tohoto napsal dnes dopoledne pomocí SZ, kdy jsem přišel i s nabídkou, že pokud se veřejně omluvíš (a začneš se už konečně chovat jako plnohodnotný člen, který se k ostatním chová dle zásad jenž jsou standardem mezi slušnými lidmi), tak potom odstraním i veškeré tvé identifikátory, které jsem zde uvedl (byla to má nabídka, ale ty ses mi pouze vysmál)
Takže mne již o toto nežádej bez výše požadovaného. Non
Jako literaturu před spaním ti doporučuji knihy z kategorie "Pravidla chování" od Jiřího Stanislava Guth-Jarkovského. Nejspíš by ti pro začátek nejvíce vyhoval titul "Mladému republikánu". Jakmile ale tento dolouskáš, tak zkus i ty další, např. "Na veřejnosti" + "Slušnost a demokracie". Určitě v nich nalezneš velmi mnoho užitečných tobě prozatím neznámých doporučení.
.
Ty tvoje "výsledky" jsou k smíchu - jen blafuješ, ale žádný použitelný údaj nemáš.
Buď tu ukaž celý údaj, tj. ono telefonní číslo, nebo ty tvoje blafy smázni...!
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dostal: 20 poděkování
pro:Karban
Karban napsal: Za omezence považuju chvástala, co kecá o své dokonalé detektivní práci a pak se asi bojí, když tu nechce doložit výsledky své práce...
Myslím že to není strach,aNONym ví co dělá a nevěřím že se nechá dotlačit k něčemu co je v rozporu se zákony.Mám za to že bys toho okamžitě využil pro zdiskreditování tohoto fora.A ted přímo pro tebe:toto je poslední reakce na tebe,jsi pro mne uzavřená kapitola.
Myslím že to není strach,aNONym ví co dělá a nevěřím že se nechá dotlačit k něčemu co je v rozporu se zákony.Mám za to že bys toho okamžitě využil pro zdiskreditování tohoto fora.A ted přímo pro tebe:toto je poslední reakce na tebe,jsi pro mne uzavřená kapitola.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
Ne. Je mi líto. Nenechám se vyprovokovat k žádné nepředloženosti, která by mohla mít dopad na ostatní diskutující.Karban píše:Takže plácnutí do větru - jen jakési náznaky, kdo že by asi tak mohl, ale nic konkrétního nezjištěno, že...?
Jen blafy a blafy tedy, ano...?
Již mnohokráte ti zde na foru bylo řečeno: Pokud chceš důkaz, tak si to postav (v tomto případě doporučuju "honěním"). Non
Připojuji se k ostatním a přestávám na tebe reagovat.
.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 28 poděkování
Predpokládám, že je tady host každý.
Nesouhlas. Predstav si, že by si jednomu hostovi radil, jak se má chovat, a pritom s jiným hostem souhlasil ho spláchnout. Načpak Ti jde o slušnost, když Te zároveň zajímá spláchnutí? Už název tohoto vlákna pripomíná, že je splachovací. Nikde není napsáno, že fórum je vetšinové, a každý by mel v príspevcích vystupovat pouze za sebe. Kandidátu na spláchnutí bývá obvykle vždy dost, a vetšina v tom roli nehraje. Na jménech by jsme se težko shodli.aNONym píše:Jsi tu host, tak se tak chovej !!! .........
To poota: Souhlas. Spláchnout !!!
Re: pro:Karban
Jo, to víš - ten ví, co dělá...Aquarius1 píše:Karban napsal: Za omezence považuju chvástala, co kecá o své dokonalé detektivní práci a pak se asi bojí, když tu nechce doložit výsledky své práce...
Ne, ten si leda něco myslí, že dělá - předvedl naprostou neznalost nejen samotné techniky, ale i neschopnost analyzovat složitější věci.
Střelit tu od boku nějaké pochybné údaje a pak se vykrucovat - tím se může leda zesměšnit...
-
- Zasloužilý člen
Re: Predpokládám, že je tady host každý.
Nedělal bych to, ale Karban už zase jede ve starých kolejích. Já jsem mu chtěl dát šanci (a je to zde i několikrát zaznamenáno), tudíž jsem navrhoval pouze DOČASNÝ ban. Pokud bych smýšlel jinak, tak bych již od samého začátku navrhoval jeho TRVALÉ vyloučení.Akord píše:Nesouhlas. Predstav si, že by si jednomu hostovi radil, jak se má chovat, a pritom s jiným hostem souhlasil ho spláchnout. Načpak Ti jde o slušnost, když Te zároveň zajímá spláchnutí? Už název tohoto vlákna pripomíná, že je splachovací. Nikde není napsáno, že fórum je vetšinové, a každý by mel v príspevcích vystupovat pouze za sebe. Kandidátu na spláchnutí bývá obvykle vždy dost, a vetšina v tom roli nehraje. Na jménech by jsme se težko shodli.aNONym píše:Jsi tu host, tak se tak chovej !!! .........
To poota: Souhlas. Spláchnout !!!
Nicméně. Akorde, domluvili jsme se, že krom technických oblastí na sebe nebudeme reagovat. Dodržuj to prosím (a nepřekrucuj souvislosti). Non
To, že jsem se připojil k názoru, že "lejno je rozumnější spláchnou (než se v něm šťourat)" je pouze mé osobní rozhodnutí. Je anebo není??
Co vidíš. Tak vidíš.
.
Zatím se v něm šťouráš jenom ty.aNONym píše: To, že jsem se připojil k názoru, že "lejno je rozumnější spláchnou (než se v něm šťourat)" je pouze mé osobní rozhodnutí. Je anebo není??
Co vidíš. Tak vidíš.
.
P.
-
- Zasloužilý člen
To myslíš vážně??Anonymous píše:Zatím se v něm šťouráš jenom ty.P.aNONym píše: To, že jsem se připojil k názoru, že "lejno je rozumnější spláchnou (než se v něm šťourat)" je pouze mé osobní rozhodnutí. Je anebo není??
.
Nemyslíš, že omluva by měla být z tvé strany? Nebo je u tebe normální šťourat se někomu v soukromí protože tě jeho názory štvou?aNONym píše:To myslíš vážně??Anonymous píše:Zatím se v něm šťouráš jenom ty.P.aNONym píše: To, že jsem se připojil k názoru, že "lejno je rozumnější spláchnou (než se v něm šťourat)" je pouze mé osobní rozhodnutí. Je anebo není??
.
P.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 28 poděkování
Se mnou nejspíš ne, nerad delám dluhy. Zvyknu to tak delat obecne. Taky možné, že nebude duvod reagovat vubec, jsou dávno časy - vyčurat a spát. Ale uvádený princip by diskusi mohl za určitých okolností polepšit.aNONym píše:domluvili jsme se, že krom technických oblastí na sebe nebudeme reagovat.