Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Jednoduchá liečba rakoviny ???

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
pavelv
Starší člen
Dal: 400 poděkování
Dostal: 424 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od pavelv »

django1 píše:Jenže pust.cz je jeden z mnoha Máchových blogísků a výpotků
Kdo nezná Máchu osobně : http://exotopedia.org/wiki/Pavel_M%C3%A1cha

Než se podle jeho bludů zabijete, všechno si několikrát ověřte. Stavět podle jeho "návodů" joe cell, cnc frézu, nebo vrtulník je mnohem méně nebezpečné. To že někde něco slyšel a pak blouzní neznamená, že tomu rozumí a že nelže. Princip funguje, to je ověřené, ale konkrétní postupy a údaje jsou výplodem jeho snů.

Ověřit se dá i ta exotopedie - třeba dotazem do Runryderu, nebo namátkou v kterémkoli aeroklubu v republice. Všude na něj podají reference.

Omlouvám se, že zde tak haním, ale v tomhle případě jde o život tak nabádám k opatrnosti.
Django, mozna jsi to nepochopil, ale tyto stranky nejsou o aeroklubu ani o STB, takze tvoje informace jsou aspon pro mne silne nezajimave. A predpokladam, ze kdybych se o ten Aeroklub zajimal, tak mozna dojdu ke stejnym zaverum jako Pavel. Zrejme na rozdil od tebe jsem podle Machy absolvoval radu pustu a jak jeho navody tak jeho okamzite odpovedi na me dotazy pres SZ povazuji za naprosto profesionalni a v pripade jeho rad me zname, ktera si lecila rakovinu, za neocenitelne.

Vzhledem k tomu, ze zrejme nemas poneti co vsechno Pavel pro spoustu lidi u nas udelal a ani jsi si asi poradne neprosel jeho stranky a presto tu na nej hazes spinu, nooo, nechme tuto vetu otevrenou...

> Ověřit se dá i ta exotopedie - třeba dotazem do Runryderu, nebo namátkou v kterémkoli aeroklubu

Kdyby ses zabyval trochu i tim pustem, o ktery zde jde, tak jeho cinnost v teto oblasti si muzes overit treba na vitarian.cz nebo na http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic ... &start=615. Tam se zkus zeptat treba Kawasakyho, ktery do pismene dodrzel Pavluv navod/kalendar a behem 1 roku zvladnul 40citku http://www.zdravi-az.cz/Forum/memberlis ... ile&u=1222.

Zkus se zamyslit nad jednim tvrzenim Pavla Machy, neni to citat, ale smysl byl, ze pokud me zajima 7denni pust, tak je mnohem cennejsi bavit se o nem s cikanem, ktery tech 7 dni absolvoval nez s MUDr, ktery pust nikdy nedelal. Zkus si z toho odvodit nejake pouceni pro sebe :laugh:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Dám sem jeden zajímavý odkaz, kdo si to poslechne a vydrží, tak zjistí, proč právě sem ;)

http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2459460

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
francimor
Nový člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od francimor »

cimirek: zajimava a jiste funkcni metoda. Predpokladam,ze pro zeslable pacienty jak dusevne, tak psychicky je velice obtizna navic casove narocna - tim myslim priprava do faze opravdoveho pustu.

poota: zajimavy audio prispevek, Do Hanoje se bohuzel nechystam, ale ona lecba tou chorosi me dost zaujala. Nevi nekdo vice?

Javorovy sirup + jedla soda
http://www.topzine.cz/jedla-soda-a-javo ... i-rakovinu

Jeste jsem se chtel zeptat, kdo ma zkusenosti s pripravkem Ovosan http://www.vitalita.cz/ovosan

Kdyz můžu, tak pomůžu. "Možností je pokaždé dost, důležité je vědět, jakou ve správném okamžiku použít."
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

francimor píše:cimirek: zajimava a jiste funkcni metoda. Predpokladam,ze pro zeslable pacienty jak dusevne, tak psychicky je velice obtizna navic casove narocna - tim myslim priprava do faze opravdoveho pustu.
Možná ano, možná ne. Šíleně taky záleží na podpoře blízkých. Když se má jeden potýkat s rakovinou, či jakoukoliv závažnou nemocí a navíc s pitomostí nevědomostí příbuzenstva, je to velice nerovný boj.

Jinak první případ jaksi hladovky na který jsem kdy narazil byl Francis Chichester, osamělý mořeplavec, kteý se vyblízal z rakoviny plic. Jedna prakticky sežraná a druhá napůl a verdikt mudrců 14 dní bez operace, 6 neděl s operací. Jenže Františkova žena Sheila byla bojovník, doktory poslala s operací do :ptrain: (odejmutí jedné a půl plíce), ze špitálu Františka odstranila na venkov a dala mu ultimátum: "Dělej jenom to, co ti dělá dobře a po čem ti není blbě". František maximálně požmoulal jeden suchý krajíček chleba denně, když se mu přitížilo tak nic, pil jen vodu a aspoň dvě hodiny denně se flákal dvojkou po cestách mezi dědinama v Susexu. Dva roky poté vyrazil na moře a obeplul sám na své plachetnici bez zastávky zemegulu po 40. (Řvoucí) jižní rovnoběžce. Zemřel o nějakých dvacet let později.

Pokud tedy má někdo pocit, že hladovkou léčit je sebevražda, je to ignorant. Nicméně, jenom hladovka to asi moc často taky nevyřeší a už vůbec ne, když už se člověk nemůže ani hýbat, natož třeba chodit. Je třeba začít co nejdřív, dokud je ještě v člověku nějaká jiskra. S těma přípravama je to podle mne celkem pitiomost, ale hádat se nebudu. Jde víc o psychologii, než o materiální příčinu. Osobně jsem bouchl 19 dní bez jakékoliv přípravy, i když pravda, hřešil jsem prvních 7 dní na dvou a pak jednom černém, neslazeném kafi denně. Pak už jsem bez něj neměl bolehlav a byl jsem na vodě. Skončil jsem to MMS a dost neortodoxně taky. Je to "žrádlo", při práci si to nedovedu představit, ale jde to.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
pavelv
Starší člen

Příspěvek od pavelv »

Francimore píše:To ve me vzbuzuje otazky, kdyz cloveku naridit, aby nesel na ozarovani ani nepodstoupil chemo. Ovsem toto rozhodnuti je velice tezke. Priznam se, ze nemam silu ani pravomoci nekomu narizovat zakazovat.
Jelikoz mam v okoli blizkeho cloveka s onkologickym nalezem, jsem z toho velice zmateny.
Pokud by ses tim trochu zabyval, tak zjistis, ze ten zakaz nebo pokus o nej je to nejlepsi, cim lze zacit. Ale pak jde o to, jestli chces riskovat problemy nebo mit klid a alibi. Predevsim jestli se jedna o spatny stav a predevsim kdyz bude alternativni boj jen castecny nebo nedusledny, tak muze dojit i bez chemo k nejhorsimu. A potom at uz pred tim rikali cokoliv reknou doktori a pribuzni ze jsi ho zabil ty :( , ze kdyby dostal tu chemoterapii, tak by tu jeste byl. na druhe strane asi muzes vyjmenovat par lidi, kteri tu chemo v radnych davkach dostali a taky uz tu nejsou. Nicmene idealni by bylo kdyby se ti podarilo motivovat k alternative toho nemocnyho.
Francimore píše:Sam jsem devitalizaci na sobe vyzkousel. Priskrcenim maleho vyrustku na kuzi jsem docilil toho, ze do 4 dnu vyrustek odpadl.
Gratuluju, pokus na sobe rekne mnohem vic nez prazdne uvahy o necem o cem nic nevis.
Francimore píše:Dale me zaujala metoda DR. Breusse
Vloni udelal velmi poctivou Breussovku znamy a po dvou biopsiich MUDri uznali, ze se nador zmenil z maligni na benigni (abych nepletl terminy tak ze zhoubny na nezhoubny), byl ale pred i po v perfektnim stavu(az na ten nador :D ) a neco pres 30. Nicmene kamos ktery ma hodne velke zkusenosti s touto lecbou doporucuje radeji pust s destilkou a denne nekolik klistyru, ze to je ucinnejsi a staci kratsi doba (a podle mne je vyhoda ze se nemusis zabyvat cajema a stavama). A ze pocatecni vaha neni moc dulezita, kdyz zacne na nizsi vaze, ztraci kila pomaleji.
Francimore píše:Sam tuto metodu chci vyzkouset na sobe. Strach mam z par veci
1. nutnost 42 dni fungovat v praci, casto fyzicky a psychicky narocne
2. nizsi pocatecni vaha nezli u pana ing. Stanislav Dvořáka.
3. pocatecni stavy asi do 10 dne hladoveni
1. pokud pujdes jen na vodu bez caju a stav, tak ti staci 21 dni. Fyzickou praci moc nedelam a na psychickou je to nekdy i k lepsimu. Vrhni se do toho a uvidis. I kdyz to v pripade nutnosti zabalis driv.
2. nizsi pocatecni vaha nevadi
3. pred tim bych dal sank praksalanu aby se ti nevstrebaval obsah strev zpet do krve a nebolela te hlava. A pak kazdy den nekolik klistyru rano a nekolik vecer (kdyz chces byt dokonaly) a nemel bys mit problemy
cimirek píše: zajimava a jiste funkcni metoda. Predpokladam,ze pro zeslable pacienty jak dusevne, tak psychicky je velice obtizna navic casove narocna - tim myslim priprava do faze opravdoveho pustu.
Dr Schulze se jak rika zabyva pacienty, kteri jsou jiz v desnym stavu. A v tom stavu nedoporucuje pust o destilce, ale odstavovac a stavy ze zeleniny a ovoce, rika ze denne aspon 4 litry. Uvadi, ze okamzite prestat s pevnou stravou. Stavy dodaji nutne ziviny a mineraly a rovnez nezatezuji traveni. A ihned taky cisteni strev a jater......

:idea: Píšeš dobře, ale dost ruší, že neumíš zacházet s citacemi (přes [Upravit] se můžeš podívat, jak to mělo vypadat :roll: ) a že nepoužíváš "nabodeníčka" - poo.
Ne, ze bych to neumel :D , ale prislo mi to hrozne roztahany a nechtel jsem tu zabirat tolik placu. Nicmene mozna mas pravdu ze to je prehlednejsi, takze dik za upravu.
Naposledy upravil(a) pavelv dne sob 30 čer 2012 16:55, celkem upraveno 2 x.

francimor
Nový člen

Příspěvek od francimor »

Premyslim, ze nasadim lecbu Javorovy sirup + jedla soda v pomeru 3:1. Ma s ni nekdo zkusenosti, resp. mohl by mi nekdo z lekarskeho - chemickeho hlediska rozebrat popis fungovani?
Moc by me to pomohlo.

Citace:
jedlá soda a javorový sirup – to je ta zázračná kombinace, která bývá právem nazývána přírodní chemoterapií, a to bez velmi nepříjemných vedlejších účinků. Její výsledky jsou prý přímo fantastické. Je tohle léčba, která znamená průlom v léčbě rakoviny? Může něco tak jednoduchého a přitom efektivního vyléčit smrtelnou nemoc?

Průkopník této metody, australský lidový léčitel Jim Kelmun tvrdí, že ano. Právě on podal směs více než dvěma stovkám svých pacientů nacházejících se v posledním stádiu rakoviny. Většina z nich se dožila další desítky let. Vycházel přitom ze své vlastní zkušenosti. Čtyři z jeho pěti sester na rakovinu zemřely. Společně s poslední sestrou se snažili přijít na to, jak je to možné. Podle jejich výzkumu byla klíčem k řešení strava. A to právě jedlá soda a javorový sirup, který jeho sestra pravidelně s chutí požívala. Jim Kelmun směs podal svým pacientům a skvělé výsledky, jež se dostavily, ho ujistily v jeho přesvědčení.

Jim Kelmun

V čem spočívá tajemství javorového sirupu a jedlé sody?

Nejsou v tom žádné čáry, ale fakt, že rakovinové buňky milují cukr (proto je logické se během nemoci vyhýbat cukrům ať už v jídle či nápojích, vyjma trošky ovoce). Při ohřátí směsi se na sebe naváží molekuly sody a javorového sirupu. Glukóza vzniklá právě tímto způsobem je pohlcena buňkami a viry, jež se v ní ukrývají. Jenže v tomto případě je na molekuly cukru navázaná silně zásaditá sloučenina a rakovinové buňky pohltí spolu s cukrem rovněž sodu a tím dojde k zásadité reakci a k jejich zničení přímo v centru nádoru. Soda bikarbona totiž způsobí změnu pH v buňkách. Ty pro své přežití potřebují kyselé prostředí, ale tímto způsobem se do nich dostává více kyslíku, než jsou schopné unést. A právě díky javorovému sirupu se soda dostává do takových míst v těle, kam by se normálně nedostala. To vše během velmi krátké doby. Je tedy vhodná pro léčbu jakéhokoli stádia rakoviny, ať už u lidí nebo u zvířat.

Jsou však dvě věci, na které bychom si při užívání měli dávat pozor:

1 – Dávkování, a to právě kvůli změně pH v organismu.

Zpočátku by se měla směs užívat častěji (to zejména u rakovinou nemocných), například třikrát denně jedna čajová lžička. Menší změna pH může totiž růst rakoviny povzbudit. Obyčejně pak stačí brát jednu čajovou lžičku denně, a to i dlouhodobě jako prevenci. Navíc směsí můžete nahradit také med a mazat si ji na chleba.

2 – Pozor na sodu, do které byl přidán hliník! I v případě, že není uveden na obalu, bývá přidáván. Jestliže vám po zahřátí na dně směsi zůstane bílý prášek, nejedná se o bikarbonát sodný! Nejlepší je koupit si ji přímo v lékárně, tak budete mít jistotu, o co se skutečně jedná.

Recept:

Smícháme tři díly javorového sirupu a jeden díl jedlé sody a promícháme. Zahříváme pět minut, a to tak, aby teplota sirupu nepřesáhla 40°C, dokud směs nezhoustne.

Dnes recept využívají nejen alternativní léčitelé, ale také onkologové a díky internetu i nemocní sami doma. Jistě nikoho nenabádáme vykašlat se na klasickou léčbu v nemocnicích a začít se ládovat jen jedlou sodou a javorovým sirupem. Vždy je lepší být pod dozorem právě lékaře nebo léčitele. Tak jako tak, přejeme šťastnou cestu za uzdravením, třeba právě díky metodě Jima Kelmuna.

Muze to nekdo chemicky rozebrat? Pomalu se totiz zacinam ztracet v radach jak na to.

Kdyz můžu, tak pomůžu. "Možností je pokaždé dost, důležité je vědět, jakou ve správném okamžiku použít."
pavelv
Starší člen

Příspěvek od pavelv »

francimor píše:Premyslim, ze nasadim lecbu Javorovy sirup + jedla soda v pomeru 3:1. Ma s ni nekdo zkusenosti, resp. mohl by mi nekdo z lekarskeho - chemickeho hlediska rozebrat popis fungovani?
Moc by me to pomohlo. ......
.................
Jim Kelmun neni Australan, ale Kanadan nebo USA. Proto javorovy sirup. Ted se totez vetsinou doporucuje s Melasou, ktera je leciva sama o sobe a veri se ze stejne jako u smesi sody s javorovym sirupem zaridi melasa, ze se smes dostane k rakovinovym bunkam a tam zapracuje soda. A navic soda zvysuje Ph. Soda se taky doporucuje do koupeli. Ja jsem kdysi koupil pytel (25kg) sody od merci.cz, neco pres 300, a podle sarze se mi 2 chemici zaprisahali, ze tam hlinik neni (odstehoval se do Humpolce :D ).
Velmi znamy je pribeh Vernona, jeho detailni postup je zde http://phkillscancer.com/protocol. Zkus si to prohrabat, nekde jsem videl i jeho video kde predvadi jak pripravuje smes.

Tedy at delas cokoliv, osobne bych k tomu doporucil pridat ocisty (ocista strev, jater, pust s destilkou nebo dzusovy) a prechod na syrovou stravu nebo dietu dr Budwigove. http://ulozto.cz/xZaPeVp/vital-nolfi-kr ... travou-pdf, http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic ... 863#p37863, http://ulozto.cz/xhEvbia/doplnek-budwig ... y-olej-pdf

django1
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Příspěvek od django1 »

pavelv píše:Zrejme na rozdil od tebe jsem podle Machy absolvoval radu pustu a jak jeho navody tak jeho okamzite odpovedi na me dotazy pres SZ povazuji za naprosto profesionalni a v pripade jeho rad me zname, ktera si lecila rakovinu, za neocenitelne.
No, já jen nabádám k opatrnosti. Nic jiného. Máchu znám. Drtivá většina toho co vydává za vlastní zkušenost je někde převzatá, nebo smyšlená. Proto říkám : ověřte si jeho slova.
Každý má právo věřit čemu chce.

Mácha je mimo jiné i ministr ltectví : http://www.mlcr.cz/ministr-mlcr/

a ví, jak je to s piloty mimozemských letadel : http://mkcr.aeroomni.com/clovek/pilotiml.html

obojí jsou jeho texty na jeho stránkách.

Po svých zkušenostech s ním bych si prostě všechno ověřil i jinde, nic víc, děkuji za pozornost.

Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

django1 píše: Mácha je mimo jiné i ministr ltectví ... obojí jsou jeho texty na jeho stránkách.
Taky bych si ověřil, jestli jsou to skutečně všechno jeho stránky. Ono je totiž po netu spousta takových, které jsou plagiáty tvořené lidmi, kterým někdo leze za nehty.

S laskavým pozdravem, Slávek.

francimor
Nový člen

Příspěvek od francimor »

Trochu se mi tu michaji dve lecby:

Soda+ melasa nebo javorovy sirup -
Soda bicarbona totiž způsobí změnu pH v buňkách. Ty pro své přežití potřebují kyselé prostředí, ale tímto způsobem se do nich dostává více kyslíku, než jsou schopné unést.

Dr. Budwig metoda lecba lnenym olejem :
Také varovala před nebezpečím kyslíkové terapie pro onkologické pacienty a řekla, že buňky nejsou připraveny absorbovat kyslík, ale uzdravějí se pomocí diety.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

francimor píše: Dr. Budwig ... Také varovala před nebezpečím kyslíkové terapie pro onkologické pacienty a řekla, že buňky nejsou připraveny absorbovat kyslík, ale uzdravějí se pomocí diety.
To je všechno hezké a při vší úctě k Dr. Budwigové, ani ona nebyla neomylná. Ozonová a peroxidová terapie totiž přes všechny teorie docela vesele fungují taky. Se zásaditostí si jukni na chlorid cesný, který je daleko větší zásaditý dryják než celá soda bikarbona a jak prímově funguje a opět s výhradami. Ono asi jde spíše o to, že rakovinu jde léčit mnoha způsoby, dryjáky jak na zásadité, tak na kyselé straně chemie, tak podporou imunního systému at už dietami, nebo psychicky a psychologicky, tak hladověním a vírou, tak spoustou přírodních i umělých chemikálií, které nemají na pH přímý vliv atd. Teď se v tom vyznej a vyber si.
To, jestli ten či onen řekl to a to je dost putna. Co putna není je, co vlastně skutečně pracuje a za jakých podmínek.

Ahoj, Slávek.

pavelv
Starší člen

Příspěvek od pavelv »

francimor píše:Trochu se mi tu michaji dve lecby:
Soda bicarbona totiž způsobí změnu pH v buňkách. Ty pro své přežití potřebují kyselé prostředí, ale tímto způsobem se do nich dostává více kyslíku, než jsou schopné unést.
Také varovala před nebezpečím kyslíkové terapie pro onkologické pacienty a řekla, že buňky nejsou připraveny absorbovat kyslík, ale uzdravějí se pomocí diety.
Kyslikove terapie jsou s vyuzitim ozonu, peroxidu vodiku a pretlakove komory s kyslikem. Nikde jsem pod timto terminem nevidel zmenu pH at uz sodou nebo jinak a taky to do toho nepatri. Zkus si hodit do googlu "oxygen therapy". Takze varovani Budwigove je o necem jinem.

django1
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Příspěvek od django1 »

Slavek Krepelka píše:Taky bych si ověřil, jestli jsou to skutečně všechno jeho stránky. Ono je totiž po netu spousta takových, které jsou plagiáty tvořené lidmi, kterým někdo leze za nehty.
nic.cz
domaintools
whois - jsou to jeho vlastní domény

Já Pavla opravdu znám. Někde mám možná ještě jeho adresu do apartmánu na Tenerife a tu na netu nenajdeš.

Principy půstu jsou ověřené a fungují. Každou konkrétní informaci od Pavla bych si ověřil. To je vše.

Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

francimor píše:Trochu se mi tu michaji dve lecby:

Ono tu zřejmě půjde o vytržení ze souvislého textu, takže není zřejmé o které že buňky se v daném odstavci jedná. Předpokládám, že zmíněný přebytek kyslíku je schopen zabít jak buňku zdravou, tak i rakovinovou. Javorový sirup a nebo melasa se sodou dokáží vpravit ten kyslík přednostně do buněk rakovinových, takže jejich úmrtnost bude vyšší, než úmrtnost buněk zdravých. Tento princip mi připadá "humánnější", než chemoterapie, která surově "ničí" jak buňky zdravé tak i rakovinové a celý proces "uzdravování" je založen pouze na faktu, že ty zdravé se toho napadení dokážou vzpamatovávat o trochu rychleji, než rakovinové.
Breussova metoda a kúra pátera Ferdy zase využívají faktu, že při nedostatku bílkovin umírají rakovinové buňky dříve než zdravé a navíc toho, že zdravé buňky si dokážou získávat bílkovinu z mrtvých buněk ve svém okolí.
Zdá se, že pro všechny úspěšné metody je společné to, že využívají nějakého rozdílu mezi zdravými a rakovinovými buňkami, protože tělo samo je od sebe nerozezná, obojí jsou mu vlastní a tudíž "nechápe", proč by mělo některé z nich likvidovat a jiné nikoli. Teprve když mu ty rakovinové nějakým způsobem označíme a nebo pomůžeme rozeznat (oslabení, zabití), tak je samo zlikviduje svými běžnými postupy.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

francimor píše:Soda bicarbona totiž způsobí změnu pH v buňkách. Ty pro své přežití potřebují kyselé prostředí, ale tímto způsobem se do nich dostává více kyslíku, než jsou schopné unést.
Soda bicarbona zřejmě způsobí změnu pH v buňkách, ale prvně se tam musí nějak dostat. V žaludku jedlá soda zreaguje na obyčejnou sůl s tím, že spotřebuje - zneutralizuje - trávicí kyselinu, což je nežádoucí.
Proto se zřejmě míchá s minerály, kde se zřejmě zamaskuje pro trávicí kyselinu, aby nereagovala. Pokud se někdo domnívá, že si ozásadití organizmus samotnou jedlou sodou, tak je na omylu - z tohoto důvodu. Spíš všechno zhorší než zlepší.
Pokud někomu zbyde v javoráku jedlá soda, udělá tedy spíše brajgl než dobrou věc. Pokud se někdo s rakovinou po tom cítí lépe, pak je to s největší pravděpodobností jen kvůli tomu, že zpomalil celý proces imunity, která se tak nějak snaží sama o sobě rakovinový problém řešit.
Celkově, co jsem poslouchal lidi co praktikovali jedlou sodu s javorákem (nebo medem), tak se žádné zlepšení nekonalo. Buď dělali něco špatně, nebo je celá věc nesmysl a jen chce někdo podpořit prodej javoráku...
Samotná melasa je zdrojem dobrých látek pro organizmus, je celkem možné, že sama o sobě může oddálit "konec".

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“