Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Relax u kávičky
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
malý testík....
Během návštěvy v blázinci se ptá návštěvník ředitele, podle jakých kritérií bude rozhodnuto, zda někdo bude zavřen nebo ne.
Ředitel vysvětluje: No my napustíme vanu vodou, dáme kandidátovi lžičku, hrnek a kýbl a poprosíme ho, aby vanu vyprázdnil.
Návštěvník povídá: Aha, rozumím, normální člověk vezme kýbl aby to šlo rychleji, že?
...tohoto testu/ vtípku.. je jen polovina....
...prosím odpovědi zde..co by jste použili vy...
..vyluštění zítra.....
...hezký den martin11
Ředitel vysvětluje: No my napustíme vanu vodou, dáme kandidátovi lžičku, hrnek a kýbl a poprosíme ho, aby vanu vyprázdnil.
Návštěvník povídá: Aha, rozumím, normální člověk vezme kýbl aby to šlo rychleji, že?
..vyluštění zítra.....
...hezký den martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Re: malý testík....
Vytáhnul bych špunt Jinak samozřejmě vanu vyprazdňuji kbelíkem, zkoušel jsem to i lžičkou ale to mi připadlo iracionálnímartin11 píše:Během návštěvy v blázinci se ptá návštěvník ředitele, podle jakých kritérií bude rozhodnuto, zda někdo bude zavřen nebo ne.
..vyluštění zítra.....
...hezký den martin11
Naposledy upravil(a) NAVAR dne stř 15 zář 2010 12:44, celkem upraveno 1 x.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Vytiahol by som zátku (špunt) z vane.martin11 píše:Během návštěvy v blázinci se ptá návštěvník ředitele, podle jakých kritérií bude rozhodnuto, zda někdo bude zavřen nebo ne.
..vyluštění zítra.....
...hezký den martin11
Želám všetkým príjemný deň.
Hľadajme možnosti ako sa to dá a nie ako sa to nedá.
-
- Zasloužilý člen
Elektro i Navarovi ....je to jen takový ftípek...slovní hříčka....trocha uvažování....tento ftip je názornou ukázkou toho, že ne vždy je to pravé, co nám je nabízeno....hezký den zdraví matrtin11Elektro píše:Vytiahol by som zátku (špunt) z vane.martin11 píše:Během návštěvy v blázinci se ptá návštěvník ředitele, podle jakých kritérií bude rozhodnuto, zda někdo bude zavřen nebo ne.
..vyluštění zítra.....
...hezký den martin11
Želám všetkým príjemný deň.
- gromit
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
kolo, kolo...
aneb jak to roztočit a ještě si přitom užít spoustu zábavy...:
Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Bendova zkratka
Tohle mi přišla jako zajímavá věc k zamyšlení.. (doporučuji otevřít v plné velikosti)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
zkratky
no ony ty zkratky jsou někdy hodně kostrbatý....a člověk pak zjistí že měl jít radši okolo.....ale to už je někdy pozdě.......
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
- adam.benda
- Zasloužilý člen
Re: zkratky
Je to přesně tak Nejde mi jen o fígl v geometrii a "optickém klamu".. Je v tom i určitá filozofie...laik píše:no ony ty zkratky jsou někdy hodně kostrbatý....a člověk pak zjistí že měl jít radši okolo.....ale to už je někdy pozdě.......
Omlouvám se, jestli na tom obrázku vlevo je to špatně vidět, ale ta uhlopříčka je také zubatá, podobně jako na obrázku vpravo, jenom mnohem jemněji...
-
- Zasloužilý člen
... ....t.zv...."jemná bendova zkratka..." myslím , že se to tady ujme ...jako bezva rčení....."joo Hliník se odstěhoval do Humpolce...". m11adam.benda píše:Je to přesně tak Nejde mi jen o fígl v geometrii a "optickém klamu".. Je v tom i určitá filozofie...laik píše:no ony ty zkratky jsou někdy hodně kostrbatý....a člověk pak zjistí že měl jít radši okolo.....ale to už je někdy pozdě.......
Omlouvám se, jestli na tom obrázku vlevo je to špatně vidět, ale ta uhlopříčka je také zubatá, podobně jako na obrázku vpravo, jenom mnohem jemněji...
- adam.benda
- Zasloužilý člen
Jsem rád, že se to líbí. Ani nevím, jak mě to napadlo, najednou to prostě nějak přišlo...martin11 píše:... ....t.zv...."jemná bendova zkratka..." myslím , že se to tady ujme ...jako bezva rčení....."joo Hliník se odstěhoval do Humpolce...". m11
-
- Zasloužilý člen
...jo jo jo ....na mě to také někdy přijde....kolikrát doběhnu...jen tak tak.....třeba po větší dávce MMS / Maximalní Martinovo Soustředění../adam.benda píše:Jsem rád, že se to líbí. Ani nevím, jak mě to napadlo, najednou to prostě nějak přišlo...martin11 píše:... ....t.zv...."jemná bendova zkratka..." myslím , že se to tady ujme ...jako bezva rčení....."joo Hliník se odstěhoval do Humpolce...". m11
...někdy nedoběhnu, tak to pustím.....no většinou to končí tak, že rychle hledám papír.....jo ptáte se na co....no na to co na mě přijde...
...přece nápad, myšlenka, inspirace...problém je v tom, že v zápětí pro jinou myšlenku a nápad ...ten původní neudržím..../ v hlavě.../
...jo jo jo...tak mě to prostě nějak přišlo... Jemná bendova zktatka....prostě JBZ ....vaše karkulka
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Auto na vodu
Auto na vodu už prý konečně existuje. Jenom ale musíte tankovat v Mexickým zálivu. Non
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
- adam.benda
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Liebherr Excavator
Ruppert se chvílemi tváří dost těžce znuděně. Non
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
- adam.benda
- Zasloužilý člen
Bum bác
Přátelé,
právě jsem se pokusil další Elektret.. Prorazilo se mi dielektrikum, oblouk, rána jako z děla, vosk ve vlasech, na ksichtě a po půlce místnosti..
právě jsem se pokusil další Elektret.. Prorazilo se mi dielektrikum, oblouk, rána jako z děla, vosk ve vlasech, na ksichtě a po půlce místnosti..