Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Ring volný-boxovárna

Příspěvek od martin11 »

...a viz výše...nejsem z těch,koho chleba jíš, toho píseň zpívej....odhaduji, že tak 1% zde evidovaných přispělo na "chod" Fora jakýmkoliv příspěvkem....udržet tento "BLOK" v celku není legrace, něco to stojí....úsilí je zadarmo, jsou ale i různé "poplatky" a to vždy v penězích....
moderátoři to "korigují" podle svých nejlepších možností....myslím, že nikomu nenadržují....komu se to nelíbí ať nám ....políbí...
jestli forum přichází o nějaké přispěvatele a tím trpí "vědecká" diskuze nám je vcelku jedno...jsme tu proto, že tu chceme být
skalní jsou od začátku vzniku , "někdo" 1 měsíc a už vyskakuje :bhead: ....no , třeba na to "má"...no a co....to se máme my, červené karkulky :oops: posrat???... buď chci nebo né....jsem se pěkně rozčílila...bejci nahatý.....pokud je můj příspěvek mimo mísu prosím moderátory smazat.... :evil: karkulka červená blbá :oops:

... věřím, že se " TO " povede ......
abul
Zasloužilý člen
Dal: 106 poděkování
Dostal: 197 poděkování

Příspěvek od abul »

martin11 píše:...a viz výše...odhaduji, že tak 1% zde evidovaných přispělo na "chod" Fora jakýmkoliv příspěvkem...
Na chod fóra přispívám pravidelně a Pravidla jsem taky kupodivu četl. Je faktem, že služba moderátora je makačka a nezáživná práce a moderátorům za ní patří dík. O tom ale předchozí debata nebyla, byť se Poota snažil tento dojem navodit. Takže "kdo máš uši k slyšení, slyš" a čti pořádně :!: Howgh :bye:

Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší než ticho.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

abul píše: O tom ale předchozí debata nebyla, byť se Poota snažil tento dojem navodit.
Asi mi něco uniklo, tak mě prosím nasměruj - stačí citace.
Zatím žiju v přesvědčení, že Slávek naznačil vokounovi, že tohle není debatní fórum ve stylu facebooku, kde si každý plácá, co se mu zachce a pohrozil mu mazáním, které zřejmě a nejspíš nikoli bezdůvodně taky splnil. Načež se vokoun o něj veřejně otřel jako o moderátora - četl jsi Pravidla, takže víš co to znamená.
Podle mně byl zřejmě Slávek ve výjimečně dobrém rozmaru, takže místo výstražného banu mu příspěvek přesunul do Boxovárny. Čili se dá předpokládat, že jestli bude vokoun v podobném stylu pokračovat, tak opustí fórum a to nikoli dobrovolně - ale i tak to bude jeho svobodné rozhodnutí.
Mám to správně a nebo je to opravdu o něčem jiném?

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
abul
Zasloužilý člen

Příspěvek od abul »

poota píše:Asi mi něco uniklo, tak mě prosím nasměruj - stačí citace.
Slávek Křepelka píše:Vokoune, žádná vlákna zde nejsou o Tobě, tvém charakteru a tvých pocitech. Že jsi velice jednoduchý člověk tu o Tobě víme a není nám to třeba neustále připomínat. Pokud budeš trvat na tom, že budeš téměř pořád plevelit mimo téma irelevantníma poznámkama, buďto Ti založím "vokounovo vlákno" a tam je budu přehazovat, nebo je budu rovnou mazat, což je daleko snazší. SDK
abul píše:Ono tímhle způsobem fórum přichází o spoustu lidí, informací a nápadů, což lze vidět postupným umíráním některých zajímavých a užitečných témat typu JoeCell atd.
Nejde o to, že děláte svou práci tady, ale o způsob jakým ji děláte. To (výše) lze samozřejmě napsat i bez urážlivého tónu, případně do SZ. Takhle se lidi nasírají (a to včetně mně). Není to spor vy versus my, ale my versus my. Tudíž (jak jsem nepřeně napsal) si kadíme do vlatního ... Ztratíme tím jen my. Takže to prosím uzavřeme.

mahatma

Příspěvek od mahatma »

abdul, na uzavretie debaty je najlepšie v nej nepokračovať...

abul
Zasloužilý člen

Příspěvek od abul »

mahatma píše:abdul, na uzavretie debaty je najlepšie v nej nepokračovať...
Ale mahatmo, no tak :) Poota mně slušně vyzval, abych ho nasměroval, resp. zdůvodnil svá tvrzení. V našich končinách je slušné odpovědět lidem, na kterých nám alespoň trochu záleží. Věřím, že u vás je to stejné.
A pokud jsi chtěl projevit svůj nesouhlas se mnou, stačilo napsat třeba: "Myslím, že jsi úplně vedle, Poota má pravdu." Vidíš, je to prosté, přitom vůbec ne sprosté :bye:
P.S. Mimochodem, mé jméno je abul, ne abdul. Měj se fajn.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

abul píše:Nejde o to, že děláte svou práci tady, ale o způsob jakým ji děláte. To (výše) lze samozřejmě napsat i bez urážlivého tónu, případně do SZ. Takhle se lidi nasírají (a to včetně mně).
Ono to platí o obou stranách - vokoun dostal na výběr dvě varianty. Nebylo nic snazšího, než poslat Slávkovi SZ v tom smyslu, aby mu založil "vokounovo vlákno" a napsal mu i které příspěvky mu tam má přesunout. Do toho svého vlákna si potom mohl psát, cokoli mu bude libo a spokojeně pozorovat, kolik lidí a na kolik to zaujme. Tam budou v pořádku jakékoli jeho příspěvky, které v jinak zaměřených vláknech působí rušivě.
Stejným způsobem jsme řešili, a mám dojem že k oboustranné spokojenosti, Othona a jeho "rušení" v různých vláknech.
Tohle fórum je velice volné a bez cenzury, místo ní rozhoduje jenom zájem ostatních. To znamená, že vlákno, do kterého nikdo nepřispívá přejde do hibernace, ze které ho probudí až zase další vlna zájmu, tedy pokud přijde.
Za řešení problémů nepovažuji utnutí diskuze o nich a ani "prásknutí dveřmi". Pokud se z nějakého důvodu rozhodnu někam "nechodit", ať už je to vlákno a nebo fórum, tak tam prostě dál nechodím. Pokud tam chodit chci, ale něco mi na tom vadí, tak počítám s tím, že je potřeba něco změnit a určitě to bude snazší u mně, než u nějakého běžícího celku. Ať už to řeším jakkoli, tak to dělám raději bez nějakého zbytečného rozruchu.
K mým nectnostem patří, že si většinou neberu servítky a co na srdci, to na klávesnici (všeobecně je o mě známo, že jsem dědek prudce jedovatej), takže uznávám, že dost často někomu šlápnu na "kuří oko" - pokud je to černě, tak mi to může tamtéž obratem vrátit, pokud modře tak raději přes SZ - s omluvou a nebo vysvětlením nemám problémy. A kdybych je náhodou měl, tak je možné se přes SZ obrátit na Rivala, který je tu "všemocný".

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

:laugh: "... a fanúškovia obich týmov vtrhli na ihrisko a porúbali hvizdoša." :roll: Hoši, jmenovitě vokoun, Abul a Luboš1, vyperte si první svý vlastní trencle, naučte se včas dojít na dvorek (svůj vlastní) a nenakopnout při tom psa. Děsně se uleví především vám, ale aj druhým, včetně domácího zvířectva.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Jak předeslal Poota, každý má na vybranou a tímto se vracíme k pravidlům hry, která jsem v případě vokouna ze sentimentu k blahoslaveným neuplatnil. Jenže jak vidno, podej prst a už se nám tu zase rozevlávaj staré manýry. Takže šmitec. Pro přehled snad poslouží vlákna MEG a KEG - Jak se Ničí Fórum, V Hádanicích, Karbanovo vlákno, Boxovárna, Animálnosti, Vyřízené Stížnosti a další :smoke: SDK

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
abul
Zasloužilý člen

Příspěvek od abul »

Slavek Krepelka píše::laugh: "... a fanúškovia obich týmov vtrhli na ihrisko a porúbali hvizdoša." :roll: Hoši, jmenovitě vokoun, Abul a Luboš1, vyperte si první svý vlastní trencle, naučte se včas dojít na dvorek (svůj vlastní) a nenakopnout při tom psa. Děsně se uleví především vám, ale aj druhým, včetně domácího zvířectva.

S laskavým pozdravem, Slávek.
Hochu, jmenovitě ty Slávku. Nauč se slušnému chování, když už lezeš mezi lidi. Tohle měla být součást ranné výchovy - evidentně nebyla.
P.S. Ten laskavý pozdrav si strč do špic. Nikdo ti ho nevěří :bye:

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

abul píše: ... Hochu, jmenovitě ty Slávku. Nauč se slušnému chování, když už lezeš mezi lidi. ...
Ono to ale nepatřilo lidem všeobecně, nýbrž jmenovitě třem včetně tebe a víš jak: "Jak se do lesa volá, tak se z lesa střílí", jak říká Laik. Já se do tebe osobně ještě nilkdy nenavezl a jak vidno, v momentě kdy tak učiním jako odpověd na tvé (a opakované) :ptrain: se do mně, máš s tím problém a vskutku, dobře Ti tak. Buďto si ho vyřeš chalane, protože to za tebe, stejně jako :piss: nikdo udělat nemůže, nebo si ho vyžer. To je tvoje volba.

Aby tebe jmenovitě husa kopla, Slávek.

Jinak ještě ke tvým poznámkám k mému moderování, že tu mažu příspěvky, protože mi nejdou pod nos. Poslouchej a dobře. Vymejšlíš si pitomosti pro které neexistuje jedinný racionální důvod, jinými slovy, pomlouváš mně. Nikdy jsem nikomu žádný příspěvek na téma, či k věci, úmyslně nevymazal (za tu dobu se mi to omylem podařilo dvakrát a vždy jsem se omluvil) ať jsem s ním souhlasil, byl mi volný, nebo jsem ho považoval za debilní kravinu, či zlomyslnost. A to jsem prolezl a editoval přes půl FUPu, když jsem několik měsíců čistil vlákna od všivých, osobně cílených hádávých atp. příspěvků a to výhradně přemísťováním. Zapiš si to za uši Abule a nesuď druhé podle sebe. Jak jsi sám podotkl: "Nauč se chovat, když lezeš mezi lidi." SDK

abul
Zasloužilý člen

Příspěvek od abul »

Slavek Krepelka píše: ... Já se do tebe osobně ještě nilkdy nenavezl a jak vidno, ...
Problém nemám s tebou jako člověkem, protože jsi osůbka nedůležitá :) Co mně ovšem vytáčí, a ono je to (světe div se) obvykle spojeno s tvou maličkostí, je buranské chování, proti kterému jsem se už několikrát ohradil. Což ti evidentně nejde pod nos, viď? Buďto se rychle vzpamatuješ, a potom nemám nejmenší důvod do tebe jakkoli rýt nebo budu další takové chování řešit s Rivalem. Pokud bys to dělal jen jako uživatel, dalo by se to s pozvzdechem přejít. Ale jeko moderátor si něco takového (jako jsi napsal vokounovi) nemůžeš dovolit! Četl jsi přece Pravidla, ne? A to se klidně stavěj na hlavu, bylo je a bude to křupanství, kterého se moderátor nesmí dopustit. A už vůbec ne veřejně. Existuje taková vymoženost, jako Soukromá zpráva. Tam by takové impertinence, pokud už to neumíš jinak, nezněly až tak křupansky. Jinak to totiž vypadá, že si tím něco doháníš, případně dokazuješ. A s tím, jak jsi správně napsal mám a vždy budu mít sakra velký problém. Moderování je jedna věc, do toho ti nekecám a zesměšňování je věc druhá. Tak se dej do kopy a začni se chovat jako dospělej chlap. Napsal jsem to už napoprvé dost srozumitelně, nechápu, kde bereš tu drzost to překrucovat v něco, čím to není.

Citace zkrácena. SDK

Luboš1
Nový člen
Dal: 30 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Příspěvek od Luboš1 »

Děkuji vám Slávku že máte starost o moje trencle,dál se už k tomuhle vyjadřovat nebudu každý si tady může udělat závěr sám přeji pěkný večer a vám méně emocí.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

abul píše: ... nebo budu další takové chování řešit s Rivalem.
Buď tak laskav a SZni Rivalovi!!! Však to je přesně to, co jsi měl udělat rovnou a k čemu jsi jak pravidly, tak nejen mnou jako moderátorem, ale i dalšími, opakovaně nabádán, místo toho, aby ses velice nerozumně vytáčel. Co ti tak dlouho trvá, než to pochopíš? SDK

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Luboš1 píše:Děkuji vám Slávku že máte starost o moje trencle ...
Naopak, ty jsou Tvoje starost.
:D Jinak trochu inspirace pro nás pro všechny

Ahoj, Slávek.

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:P někdo trencle nosí aby něco schoval a někdo je už hold nepotřebuje :hip: :laugh: :laugh: :laugh: no je to boxovárna no mi jednoduší jedinci co jsme nic nedokázaly to hold jinak neumíme na rozdíl od suchých listů z Canady :smoke:

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“