Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: konečne moja odpoved!

Příspěvek od Palo »

Batles píše:Nééééé, tohle není pravda! Co se stalo s bílými krvinkami po braní MMS aktivované pomocí HCl (a následující den odběr krve), další den braní vitamínu C a následující den opět odběr krve..... Před pár měsíci jsem tady přesně popsal, jaké byly jednoznačné výsledky! Pokud svůj příspěvek najdu, dám ho sem znovu.
A i MMS jsi aktivoval l-askorbovou? Nemůžeš porovnávat aktivaci MMS-HCl se samotným užíváním vitamínu C! Pokud chceš nahradit vitamín C kyselinou chlorovodíkovou, musíš ji užívat samostatně, nikoliv jí pouze aktivovat MMS! Tu HCl vyplácáš na aktivaci - nečekej žádné zázraky!
To, že se používá HCl na aktivaci je o tom, že nepůsobí negativně na imunitu jako kyselina citronová nebo to co z ní zbyde! Pokud chceš zlepšit imunitu, musíš pít například deset až dvacet kapek 10% (28% lékárenské) HCl v půl litru čisté pitné vody bez dalších příměsí či jiné chemie (např. MMS)!

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: konečne moja odpoved!

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše: Mám už s HCl nějakou praxi a slýchávám samé pozitivní reakce a zkušenosti: Mizí pálení žáhy, zlepšuje trávení, mizí zažívací potíže, zesiluje účinky bylin, normalizuje počet bílých krvinek a podporuje jejich aktivitu -
Tak nějak. 1+ :good: Ahoj, Slávek.

P.S. na zvíře snad buď shovívavý, ;) už dávno je nesvéprávné.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Pročištění vlákna

Příspěvek od milda »

Ono tady jde o dost podstatnou věc. Jestli se dá vitamín "C" nahradit kyselinou chlorovodíkou?
Mám Pala rád a cením si ho pro jeho pokusy, které dělá sám na sobě. Ale nikdo není neomylný. :D ;)
V téhle věci se Palo zřejmě prostě mýlí a protože jde o zdraví, měli bychom to dobře prodiskutovat.
Je to můj názor, stejný má Animal,

Potvrzuje je to i Batles:

Kód: Vybrat vše

Zasláno: út 11 leden 2011 18:33    Předmět: Re: konečne moja odpoved!	 

milda napsal(a):
MMS1 je potřeba střídat s vitamínem C.

Palo napsal(a):
To již není pravda od dob, kdy jsme zjistili, že doplňování trávicí kyseliny chlorovodíkové nahradí plně vitamín C.

Batles napsal:
Nééééé, tohle není pravda! Co se stalo s bílými krvinkami po braní MMS aktivované pomocí HCl (a následující den odběr krve), další den braní vitamínu C a následující den opět odběr krve..... Před pár měsíci jsem tady přesně popsal, jaké byly jednoznačné výsledky! Pokud svůj příspěvek najdu, dám ho sem znovu.

Batles:
Zasláno: út 11 leden 2011 18:52    Předmět: Vitamín C po MMS s HCl	 

Tak jsem ten příspěvek našel. Ty výsledky jasně dokazují mohutný účinek vitamínu C. 
Je to na této stránce úplně dole ve 21.51h 
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1007&postdays=0&postorder=asc&start=2670

Protože jde o podstatnou věc, není oponentura nikdy na škodu. I když se Palo s Animalem moc "nemusejí" :lol: ,

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Není důležité, co povídám já, důležitější jsou výsledky ostatních. Zatím jsem ještě neslyšel, že by se někdo vrátil k vitamínu C po tom, co vyzkoušel "primitivní" HCl.

Samozřejmě se nebráním diskuzi, ale laciné a chorobné útoky nesnáším.

Prosím všechny, co vyzkoušeli nahradit vitamín C kyselinou chlorovodíkovou, pokuste se napsat své zkušenosti, je to důležité pro to, aby si i pasivní čtenáři fóra udělali obrázek. Kutilovi i Slávkovi Křepelkovi samozřejmě děkuji. Vás, co jste vyzkoušeli HCl, není přece málo! ;)

Doplním, že lidem s rakovinou, co začali užívat kyselinu chlorovodíkovou, se znatelně zlepšil stav pár dní potom, co ji začali užívat i přesto, že se předtím hodně cpali vitamínem C a to bez výraznějších zlepšení. V některých případech při doplňování HCl došlo k reakcím souvisejícím s obnovou imunity, připomínající herxku (pouze v případě rakoviny a při oslabení imunity ozařkama či chemem).

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Vitamín C

Příspěvek od kutil »

Vraťme se tedy k plodné diskusi:
Lidstvo tu žije bez farmaceutického průmyslu tisíce let a v té době neměli lidé k dispozici kyselinu askorbovou jako takovou, ale čerpali přírodní vit.C z potravy.
Po zkušenostech s HCl sem nabyl dojmu, že díky rovnováze HCl v organismu tento napomáhá lepšímu vstřebávání přírodních vitamínů z potravy a tím dostává tělo do normálu, tedy do zdravého stavu.Naše současná společnost nepřeje přírodním produktům a skoro všichni máme zanesen organismus různými těžkými kovy apod. Bylo tady toho o tomto problému psáno neurekom.....
MMS čistí, likviduje breberky, HCl vytváří rovnováhu v těle, hřebíček nás zbavuje parazitů až po ty největší, co si tedy můžeme přát více? Možná se ve své úvaze pletu, ale mě to pomohlo zbavit se mnoha otravných neduhů.

Měli bychom být všem lidem kteří se zde dělí o své poznatky vděčni a né se pouze bavit na jejich účet.
Tak ať se daří
H.v.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Vitamín C

Příspěvek od milda »

Vraťme se tedy k plodné diskusi: kyselina askorbová, nebo solná? Já říkám, že:

HCL jako aktivátor MMS - :good:

HCL dodávat při nedostatku v žaludku - :good:

HCL dodávat místo vitamínu C - :bad: ................. Palo říká, že i tady - :good: .....(VO TOM TO JE :lol: )

Samozřejmě, že naši předkové neměli k dispozici kyselinu askorbovou ani solnou.
Bylo by dobré, kdyby každý diskutující mj. napsal i svůj názor- zkušenost na náhradu vitamínu C kyselinou solnou.
Třeba jestli budete teď v chřipkovém období užívat HCL místo "Céčka"?

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

"Vděčni"- to bych neřekla, ale nenechat je v tom plácat se samotné, když stojíme za jejich názorem a nečekat, až ho obhájí sami když jsou napadáni - tak, aby to byla skutečně diskuze a ne hádka dvou lidí. Za hloupou hádkou se pak ztrácí předmět sporu, který se má vyřešit, a to je škoda.

S tím vitamínem C - špatně se přesvědčuje o něčem, co nemůžeme dokázat "vědecky", protože k tomu nebyl proveden výzkum. Na druhé straně, kdyby se mělo čekat, až se vědci rozhoupou a začnou vědecky zkoumat (víme, co to obnáší, že ano ;) ), jak by náš život asi dopadl... :?: Vědci se dávají do výzkumu až tehdy, když se má něco potvrdit nebo vyvrátit (a to nevzpomínám politické či jiné zadání, které by přitom měli splnit). Takže nezbývá, než použít metodu zkoušení. Tady má Palo, jak říká, dobré výsledky lidí, kteří jeho metodu používají.... A zase jsme u problému nespolupráce ostatních. Bylo by skutečně velmi dobře, kdyby se k tomu vyjádřili ti, kteří to mohou potvrdit z vlastních zkušeností. Já to ještě nezkoušela, tak nevím......Ale co vím jistě, je, že nebýt podobných "výzkumníků" jako Palo, do dneška by muselo platit například to, že země je placatá.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Bylo by dobré, kdyby každý diskutující mj. napsal i svůj názor- zkušenost na náhradu vitamínu C kyselinou solnou.
Můj názor je, že C nejde ničím nahradit. Prostě tělo jej potřebuje.
Moje zkušenost s Céčkem. Tento vitaminek neužívám běžně. Spoléhám na množství, které je v potravě. Když ale ucítím, že se o mne pokouší angina, chřipka, rýma a podobné radovánky, nečekám ani minutu a OKAMŽITĚ DODÁM TĚLU ŘÁDNOU DÁVKU VITAMINU C V PRÁŠKU. (KÁVOVÁ LŽIČKA ROZPUŠTĚNÁ VE VODĚ.)
Pokud se neopozdím, je nákaza okamžitě pryč. Pokud se trochu opozdím, zmizne do rána. Díky této metodě již nejméně dvacet let neznám žádnou z těchto nemocí. Dokonce i když manželka leží vedle mne propocená jako myš a s chřipkovou horečkou, MNĚ SE TO NECHYTNE..

Kluci, do toho.
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

milda píše:Vraťme se tedy k plodné diskusi: kyselina askorbová, nebo solná? Já říkám, že:
HCL dodávat místo vitamínu C - :bad: ................. Palo říká, že i tady - :good: .....(VO TOM TO JE :lol: )
No a tady jsme u jádra problému.
Naši předkové neměli k dispozici žádnou umělou kyselinu askorbovou ani solnou a přesto žili zdravě. Jedli i méně masa- někteří, a ti co měli dostatek masa trpěli tzv. královskou nemocí s přebytku kys.močové a její ukládání v těle v kristalické formě= HCl v těle nestačilo udržet rovnováhu). Ale o to tu nejde.
Jde o to, že vlivem stáří a vlivem životního prostředí klesá tvorba HCl v těle, nebo se jí hodně spotřebuje na odbourání toxinů a bílkovin z masa a již nezbyde na "běžný provoz". HCl skutečně udržuje rovnováhu v našem těle a mě konkrétně lepším vstřebáváním železa z potravy podpořilo tvorbu červených krvinek. První reakce doktorů byla že budu brát Fe v tabletách!!! Neberu NIC a krvinky se při dotování HCl dostaly do normálu. Jednoznačně prokázaný pozitivní vliv HCL v těle.
Palo se upsal v tom, že HCl kem nahradíme vit.C. K tomuto závěru určitě dospěl po poznání že pacienti i přes navýšení C nepocítili úlevu, ale po dotaci HCl ano! Osobně si myslím že je to tím lepším vstřebáváním přírodního C právě vlivem zvýšení hladiny HCl v krvi ( a nejen Céčka, ale i všech prvků v našem těle= dostanou se tam kam patří).
Nejsem doktor, klidně mě můžete kamenovat, ale u mně se potvrdil nedostatek HCl přesto že doktoři tvrdili opak.
Po dotování HCl kem se mi upravil krevní obraz a celkově zdravotní stav. Proč toto nevědí lékaři když HCl terapie je stará cca 70 roků?
H.v.

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

milda píše:Vraťme se tedy k plodné diskusi: kyselina askorbová, nebo solná? Já říkám, že:

Toto jsou ty správné otázky. Proto zopakuji svoji zkušenost: MMS aktivováno HCl (že se HCl při tom zcela "vymlátí" je jen názor, nic víc) - počet bílých krvinek na úrovni leukémie.
Prostě bych předpokládal, že z toho nebude tak katasrofální výsledek.

V zápětí podány asi 4 gramy vitamínu C a počet bílých krvinek zcela v normálu.
No a tady je další otázka: Kolik kapek HCl by do sebe bylo potřeba dostat, aby BK byly na úrovni jak po vit.C.
Toto je osobní zkušenost, proto má pro mne velkou váhu, je to jasný důkaz perfektní práce vitamínu C, co se týče bílých krvinek.

HCl používá 5 lidí v mé rodině asi tak od července. Dáváme si před každým jídlem, nejméně však 2x denně a pravidelně i tabletu Betainu HCl.
Mimo to si dáváme do litru vody 20 kapek 5ti% lékařské na pití přes den. Dcera si dává i do ranní a odpolední kávy i čaje pár kapek, dělá jí to velmi dobře.
Manželka si HCl nemůže dost vynachválit, jak jí dělá také dobře.
Syn však HCl ve vodě přímo nesnáší. Podle testu se sodou se zdá, že má vlastní tvorbu. HCl používá pouze na aktivaci MMS, ale říká, že by raději vzal občas kyselinu citronovou.
Co se týče mne, tak v některé dny HCl nechci ani vidět a přímo se den či dva cpu vitamínem C. Ale pak zase konzumuji HCl, má prostě perfektní účinky. Jo a taky si dávám děnně 1 gram draslíku.

Jestliže se nás tady na foru nějaký návštěvník zeptá, co má dělat v přestávce při MMS, tak právě na základě ověrených výsledků s čistým svědomím vždy doporučím vitamín C - a dá se sehnat ihned.
Jestliže by se podařilo někomu udělat takový test s krví po braní HCl, jako se náhodně podařil mě, pak bych to bral velmi vážně a měl bych z toho jen a jen radost.

Co se týče účinků na chřipkové stavy: Víc jak týden jsem zápasil s nějakou ventilační chorobou (divím se, že jsem vůbec nějakou dostal :) )
Nezabralo mi ani HCl, ani Vit.C. Bleskově však zabralo podávání 3kap.MMS každou hodinu po jediný den! Takovou rychlost jsem nečekal..
Tak toto jsou mé zkušenosti a názory.........

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Palo píše: Prosím všechny, co vyzkoušeli nahradit vitamín C kyselinou chlorovodíkovou,
OK, ještě tohle, Céčkem jsem se rval přes měsíc, dolezl jsem dost rychle na 30 (sakriš, dal jsem zbytek poslední popelnice toho C dceři, nevím jak byly velké tablety) tablet denně a nemohu říct, že bych býval pozoroval, že to pro mne něco udělalo. Pravda, křtil jsem to bikarbonou, aby mi to nepropálilo kotel. Jak s HCl se lze dočíst na HCl - Základní Fakta. Budu to tam muset doplnit, jak jen budu mít chvilku.

To za Á

Za B. Kyselina askorbová se v těle mění na kyselinu šťavelovou, částečně, ne u všech, proč, nevím, ale ta kyselina šťavelová (Oxalic acid) taky v mnoha případech dokáže dost věcí porovnat.

Nic proti Céčku!

Ale, napadá mne, že kdybychom ho až tak moc potřebovali, asi bychom si ho vyráběli jako psi. No a nevyrábíme. Zato si vyrábíme HCl. Doporučuji přečíst přílohu HClAllenCZ.

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... c&start=30

Skoro dole.

Ahoj, Slávek :smoke: Haf haf.

Slávečku, doufám, že už jsi něco zaslechl o nemoci zvané skorbut. Svého času smrtelné onemocnění, něco jako dneska rak. Podívej se, v jakých dobách a za jakých podmínek se masově objevila. Zapátrej. Něco ve stravování se evidentně změnilo (nepočítám v to námořníky a jejich chudou kuchyni, než s sebou začali vozit citrusy). Lidské tělo je odkázáno na vit. C přijímaný v potravě - úplně stejně je na tom třeba morče, také si ho neumí vyrobit. V momentě, kdy metabolizmus začne haprovat kvůli nedostatku HCl, což může být způsobeno například stresem, tělo velmi rychle vyčerpá zásoby. Vidím to tedy stejně, jako nastínil Kutil. 1/ tělo se bez vit. C v žádném případě neobejde. 2/ Dostatek HCl nebo její normální tvorba umožní získávat céčko v rámci normálního zažívacího procesu.

Palo, pokud dokážeš (ne "per huba", ale na základě biochemických procesů), že Pauling a jiní biochemici, kteří jeho objevy v plném rozsahu potvrdili, jsou volové, máš nárok na jednu z jeho nobelovek. A za jeho časů se ještě z politických důvodů neudělovaly, navíc - objevy okolo vit. C pěkně podminovaly zisky farmaceutů. ;)

Prrrr!

Tohle celé vlákno je o terapeutickém používání MMS a s tím i kde čeho. Palo se soustředí na terapeutické použití MMS a HCl, nikoliv dietní. Má odpoveď se opět týkala rozdílu účinnosti terapeutického použití HCl a terapeutického použití vitamínu C. Palo zde neupřesňoval, že by mu šlo o dietní náhradu vitamínu C, náhradou dietní HCl. O kurdějích a křivici, kurděje vyvolané exclusivně nedostatkem vitamínu C a křivici také nedostatkem jódu, i když C nedostatkové není, toho vím dost na to, abych nežil v bludu, že dietní HCl nahradí dietní vitamín C.

Pokud jsem se mýlil a Palo zde potvrdí, že měl na mysli dietní vitamín C a HCl, jaksi mimo téma, pak to mělo být ve výživě, pak se všem omluvím včetně jeho. Pokud ne, všichni, kdo se do něj a do mne dali kvůli "nenahraditelnosti" vitamínu C pomocí HCl dluží omluvu jemu a mně, byvše mimo.

Asi tak. :D Ahoj, Slávek.
Naposledy upravil(a) Slavek Krepelka dne pát 14 led 2011 2:03, celkem upraveno 1 x.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

kutil píše:Vraťme se tedy k plodné diskusi:
Lidstvo tu žije bez farmaceutického průmyslu tisíce let
Krásný souhrn Kutílku, máš ho tam. :good: +1

Ahoj, Slávek.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

milda píše:Samozřejmě, že naši předkové neměli k dispozici kyselinu askorbovou ani solnou.
Také neměli kyselinu citronovou, ani potraviny nadupané chemií. Potraviny si vyráběli sami pro sebe, dávali si záležet na kvalitě, věděli tedy co jedí.

Když si uděláš výlet po výrobnách potravin, tak se zeptej majitelů nebo zaměstnanců, jestli výrobky z jejich fabriky sami jedí. V 90 % fabrik, pokud nebudou lhát, tak Ti řeknou, že by to nedali ani svýmu psovi.

Naši předci neměli potřebu doplňovat HCl, nejedli marasty, co se za potraviny vydávají.
Pokud nekupuješ potraviny v obchodě a žiješ z vlastní zahrádky či chlívku, nepotřebuješ doplňovat HCl.

Psal bych dál, ale opakoval bych se z předchozích stran.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

hanka píše:Vědci se dávají do výzkumu až tehdy, když se má něco potvrdit nebo vyvrátit...
Žádný běžný vědec nepotvrzuje ani nevyvrací, pokud za to nedostane dobře zaplaceno. A těžko se pustí do potvrzování či vyvracení, pokud by to jistým firmám mělo odstranit zisky. Hrozí mu totiž zničení jeho života, ať je to kýmsi "dokázaný" tresní čin nebo dokonce jeho fyzická likvidace.

Jedině slušný vědec, kterému jde pouze o zjištění pravdy bez ohledu na zisk či odměnu, dosáhne necenzurované pravdy, ale tam to končí, nikdy to nerozšíří do světa, protože na to jsou potřeba peníze a někdy i známosti, které nemá.

Pauling byl VELMI slušný vědec a na své výzkumy o vitamínech nepotřeboval cizí peníze, ty měl z fondu Nobelovy ceny, čili byl naprosto nezávislý.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

kutil píše:Palo se upsal v tom, že HCl kem nahradíme vit.C. K tomuto závěru určitě dospěl po poznání že pacienti i přes navýšení C nepocítili úlevu, ale po dotaci HCl ano! Osobně si myslím že je to tím lepším vstřebáváním přírodního C právě vlivem zvýšení hladiny HCl v krvi ( a nejen Céčka, ale i všech prvků v našem těle= dostanou se tam kam patří).
Netvrdím, že nedoporučuji konzumovat vitamín C ve formě přírodních potravin, jen že při doplňování HCl není nutné tělo doplňovat syntetickým vitamínem C (tablety, tobolky či nějaký prášek synteticky vyrobený).

Takže souhlasím, až na začátek první věty (po čárku).

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“