Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Věda mírného pokroku v rámci zákona proti bastlířům

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: samá ideológia

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Akord píše:Slávek: Jaká akordova fyzika, to je hloupé očerňování.
Pravda, vlastne ani to neni tve.
Akord píše: Jaký jsem já u tebe negativní živel, takový cejch se známkuje sám. To tu ješte snad nikdo nenapsal, že chce mít pri diskusi klid, ať napíše cokoli, prý ksc jako na slepice, nebo neschopné straníky.
Zase to nepochopeni. Jaky negativni zivel? snazis se starymi teoriemi dokazat, ze nove technologie jsou nemozne. To je nejen negativni zivel, ale hlavne neopodstatneny. Teorii hranateho kola se neda vyvracet funkce kola kulateho. Chapes to? No, alespon jsi to dobre odhadl s tim zbytkem. A ze to nikdo nenapsal? Tobe velmi casto, i kdyz ne vzdy uplne stejnymi slovy. Lzes Akorde, a to je na tobe to nejtypictejsi.
Akord píše:Možná to zvážím, když se verejne napíše, kdo(který nick) všechno a s jakým zámerem fórum vlastní. Zatím jen porušuješ špatne kontrolované pravidla fóra, nic tam takové zatím nevidím, co by te v diskusi preferovalo.
Pokud by jsi se obtezoval, zjistil bys, ze toto forum je dedikovano hlavne vyzkumu VE. Co ti je po tom, kdo to vlastni? Jses snad policajt, abys to vysetroval? Mas potrebu si postezovat na Rivala, zkusit ho vystouchat a vzit to do rukou po svem? Pokud se ti zda, ze to tu blbe funguje, zaloz si svoje forum. Ty tvoje realisty uz jsem shlednul. Jaky to ubohy monolog.

Takze, ciao Akorde. :jump:

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

lajos píše:Tos to pos..l, seš fakt sečtelý odborník, oni zavřeli i Dingela?
Nazdar Lajosi,

Dingel beha pokud vim a pripad jde k odvolacimu soudu. To alespon byla situace pred 14 dnama.

Ahoj, Slavek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: pro Waldes

Iv píše: P.S. Slávku, všimni si nahoře, to je přesně ono......Stejný scénář !!!!
Nazdar Ivane, Samozrejme. :D

Ahoj, Slavek.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Slavek Krepelka píše:
lajos píše:Tos to pos..l, seš fakt sečtelý odborník, oni zavřeli i Dingela?
Nazdar Lajosi,

Dingel beha pokud vim a pripad jde k odvolacimu soudu. To alespon byla situace pred 14 dnama.

Ahoj, Slavek.
Díky za info, pokud vím,Dingel původně svůj vynález chtěl věnovat filipínskému lidu. Pokud by byl nefunkční, těžko by to mohl Mim, Petr610, Digi a kdo ví, kdo ještě to zprovoznit podle jeho fotek, náznaků atd. terazky jsem na poly neoraném, tak že se omlouvám za své nepřesnosti.

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Iv píše:To nebylo adresováno Vám pane Akord, přečíst si to můžete, je to veřejné, ale o Vaši nestoudnou reakci jsem Vás nežádal, kritizoval jsem snad Vás, vaše jméno jsem neuvedl v předmětu, tak se starejte o sebe.
Vy jste zde diskutující s názorem který nesdílíte, mezi kterýma jsem byl i já označil za týpky.

StepanPepan
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od StepanPepan »

Slavek Krepelka píše:... je naprosto jasne, ze podvodna cinnost Bradyho musela byt oficialnim organizacim znama uz mnoho let zpatky. Tyto organy to nechaly narust do dnesni velikosti jenom proto, aby z toho udelaly prikladny monstr skandal, ktery vrha spatne svetlo na vsechny, kdo v tomto vyzkumu pracuji a kteri by, nedej boze, meli skutecne neco platneho k prodeji. Nejde o nic nez o orchestrovanou propagandu, ktera se hodi soucastnemu energetickemu monopolu do kramu. Vubec bych se nedivil, kdyby Brady dostal nove jmeno, byvse ve spolupraci s energetickym zakulisim a dozil si sve dny v prepychu a klidu treba na Malorce. To se my nikdy nedovime.
Co je tohle za divoké spekulace a konspirační teorie? Proč vymýšlet takovéhle příběhy, když mnohem pravděpodobnější vysvětlení je to, že prostě jednomu nebo více lidem, co mu dali peníze a nic za to nedostali, došla trpělivost, a úřady s ním jednají stejně jako s dalšími tisíci zlodějů a podvodníků?

Mimochodem, proč by Brady měl žít v přepychu kvůli něčemu, co nefunguje?
Slavek Krepelka píše:Ty sam nedelas nic jineho, nez ze se snazis vrhnout spatne svetlo na vsechny VE pokusniky poukazovanim na jednoho urcite, a jednoho mozna podvodnika. To ma prd co delat s lidmi tady. Jeste jsem nenarazil na nikoho na tomto foru, kdo by se pokusil nekomu nejakou VE, rozumeno OU technologii prodat a neco na tom trhnout. Kazdy do toho akorat vrazi cas, snahu a prachy.
Já na nikoho nevrhám špatné světlo ani to dělat nechci, reagoval jsem na tvojí poznámku, že z Vás Akord dělá lháře a podvodníky. Jenom jsem upozornil na to, že takoví opravdu existují. Nic víc a nic míň. Já nemluvím v hádankách, nejsem básník. Co chci říct píšu, a myslím to tak, jak je to napsané.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

lajos píše: Díky za info, pokud vím,Dingel původně svůj vynález chtěl věnovat filipínskému lidu.
Dingle skutecne nabidl a byl zamitnut s omluvou, ze to Filipinam neni mozne uvest do praxe a vyroby, protoze Fby to melo velice neblahy vliv na Filipinske vztahy k mezinarodnimu financnimu systemu. Slo mu a jde mu o alespon castecne vyreseni chudoby na Filipinach a uvedeni Filipin na svetovou mapu pokroku.

To samotne hovori o tom, ze ho nekdo podvedl v soucastnem rizeni. Pokud chces nejakou smlouvu s nekym, napis sam a nech si to podpsat, netahej do toho pravniky a nenech se ukecat, ze to mas napsane blbe.

Ahoj, Slavek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Akord píše: Vy jste zde diskutující s názorem který nesdílíte, mezi kterýma jsem byl i já označil za týpky.
HUH?

Ciao, Slavek.

Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

Slavek Krepelka píše:Pokud by jsi se obtezoval, zjistil bys, ze toto forum je dedikovano hlavne vyzkumu VE. Co ti je po tom, kdo to vlastni? Jses snad policajt, abys to vysetroval? Mas potrebu si postezovat na Rivala, zkusit ho vystouchat a vzit to do rukou po svem? Pokud se ti zda, ze to tu blbe funguje, zaloz si svoje forum. Ty tvoje realisty uz jsem shlednul. Jaky to ubohy monolog.
Když lžu já, tak ty musíš také (je to z mé strany pouze logický výrok). Nemáš ani dále pravdu, protože v popisu fóra nebylo uvedeno výslovne VE, ale tam bylo(možná je dosud) napsáno alternativní energie, co není konvenčne totéž. S Realistama je vec pozastavená a príspevky presunuté (je tam i stručný komentár), začali se do toho navážet hlavne falešní nickové a falešní moderátori(proste se lekli), takže si tu ubohost adresuj jinam. Já nepatrím do chlívku realistu, ale mohl sis všimnout, že mám hromadu príspevku ve vláknech, kterých obsah si se nenamáhal číst, jako jsem to udelal pri príchodu na fórum já. Trvalo mi asi 2 týdny a hromadu hodin, než jsem všechno prečetl. Nejlepší by fakt bylo, kdybychom každý meli své forum, to by pak tech monologu snad ubylo. Je také rozumné vedet, kdo fórum vlastní, protože jinak se tady do kdekoho muže navážet kdejaký samojmenovaný kňouba a nedají se dobre číst pravidla diskuse.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Akord píše: Nejlepší by fakt bylo, kdybychom každý meli své forum, to by pak tech monologu snad ubylo. Je také rozumné vedet, kdo fórum vlastní, protože jinak se tady do kdekoho muže navážet kdejaký samojmenovaný kňouba a nedají se dobre číst pravidla diskuse.
S tímhle fórem jsi už vyjádřil nespokojenost tolikrát, že se opravdu divím, že si nezaložíš fórum vlastní, které by Tebou jmenované nedostatky nemělo. Pro nás opravdu není důležité, jestli je o Volné Energii nebo o Alternativní Energii. Jsou tu třeba i vlákna o Zdraví - to bys je taky vyházel jenom proto, že to není ani jedna z těch Energií?

A ještě jedné věci se divím - že s Tebou má Rival tak svatou trpělivost - procpal jsi se už i mezi moderátory, a pokud jsem si všiml, tak jsi jejich zásady dost hrubě porušoval. Dostal jsi vlastní prostor, kde sis zavedl svůj pořádek, ale provoz nic moc. A pořád je Ti to málo a chtěl bys víc. Co vlastně - snad aby Ti to celé Rival předal a jenom zpovzdálí sledoval, jak to vedeš "cugrunt"??

Ty rozhodně nejsi ten, který by tady mohl diktovat nějaká pravidla. Máš zde možnosti jako každý jiný, dokonce i větší, a jestli Ti to nestačí, je to jenom Tvůj problém, který Ti tu nikdo řešit nebude.

Takže si laskavě "uvědom, kdo toto fórum vlastní", abys tady náhodou nebyl právě Ty sám jako "samojmenovaný kňouba", který se naváží do Rivala.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Waldes
Zasloužilý člen
Dal: 262 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Waldes »

Slavek Krepelka píše:Uz jsem juknul. Samozrejme se porozhlednu. Ma ucta 8) Kaskadove jsem to jeste nevidel, ale uz je to doba , co jsem na to nejak koukal, nez jsem to nechal plavat. Zajimavost pro mne je v podobnosti s TOMI.

Za ty stranky ti zase potlacim bodik, dekuji.

Ahoj, Slavek.
Ahoj Slávek.
Ďakujem za ocenenie stránok i za bod. No doba je aj od vtedy keď som to robil, pekných pár rôčkov. To boli časy, začiatky, potom nastalo intenzívne štúdium, verejné prednášky. Teraz už par rokov viac menej len to štúdium a občas nejaký praktický pokus. Niekedy mám pocit, že sa učím viac ako moje tri deti. Ale stále objavím niečo nové. To TOMI mi nič nehovorí, môžeš nejako navigovať ?

Aj ostatným ďakujem za body, toľko bodov som v tak krátkej dobe ešte nikdy nedostal... Cením si vaše pochopenie.
Waldes.
Naposledy upravil(a) Waldes dne úte 27 dub 2010 0:51, celkem upraveno 1 x.

Nieje nič nové, len zabudnuté ...
Akord
Zasloužilý člen

Příspěvek od Akord »

poota píše:
Akord píše: Nejlepší by fakt bylo, kdybychom každý meli své forum, to by pak tech monologu snad ubylo. Je také rozumné vedet, kdo fórum vlastní, protože jinak se tady do kdekoho muže navážet kdejaký samojmenovaný kňouba a nedají se dobre číst pravidla diskuse.
S tímhle fórem jsi už vyjádřil nespokojenost tolikrát, že se opravdu divím, že si nezaložíš fórum vlastní, které by Tebou jmenované nedostatky nemělo. Pro nás opravdu není důležité, jestli je o Volné Energii nebo o Alternativní Energii. Jsou tu třeba i vlákna o Zdraví - to bys je taky vyházel jenom proto, že to není ani jedna z těch Energií?

A ještě jedné věci se divím - že s Tebou má Rival tak svatou trpělivost - procpal jsi se už i mezi moderátory, a pokud jsem si všiml, tak jsi jejich zásady dost hrubě porušoval. Dostal jsi vlastní prostor, kde sis zavedl svůj pořádek, ale provoz nic moc. A pořád je Ti to málo a chtěl bys víc. Co vlastně - snad aby Ti to celé Rival předal a jenom zpovzdálí sledoval, jak to vedeš "cugrunt"??

Ty rozhodně nejsi ten, který by tady mohl diktovat nějaká pravidla. Máš zde možnosti jako každý jiný, dokonce i větší, a jestli Ti to nestačí, je to jenom Tvůj problém, který Ti tu nikdo řešit nebude.

Takže si laskavě "uvědom, kdo toto fórum vlastní", abys tady náhodou nebyl právě Ty sám jako "samojmenovaný kňouba", který se naváží do Rivala.

Zdravím - poota
Chci vedet, kdo určuje základní zamerení a etiku fóra, nepotrebuju si domýšlet. Podle toho se zarídím. Já nevyjádruju nespokojenost s fórem, ale s diskutujícími, jako jsi ty, kterých by už dávno za podobné príspevky jinde napomenuli, nebo rovnou vyhodili, nemáš co poučovat o trpezlivosti ke mne. Vetšinu ostatních poznámek beru jako neobjektivní svévolné špinavé konstrukce. Vysvetli zde prítomným napríklad, jakže jsem se to procpal mezi moderátory.

Waldes
Zasloužilý člen
Dal: 262 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Waldes »

Iv píše:Vystihnutí sedlo, jak zadek do gatí. Máš bod :good: :good: :good:
Proč bys měl něco ukazovat těmto týpkům, stejně tě očerní a že se jich tady vyrojilo, to dokazuje, že forum je žere a jde správným směrem( kdyby věděli vše, tak je trefí šlak), co oni už vynaložili své energie, oni nepochopí, že nás to baví a že si to investujeme jak finančně, tak časově sami ze svého, ještě tě očerní (viz vyjádření StepanPepan: ...špína a zločinci. Špatní lidé. Podvodníci. Lúza) a jak elegantně- opravdová parodie.
Ahoj Iv.
Vďaka, máš pravdu to je pre nich niečo neuveriteľné a hlavne nepochopiteľné, aby niekto niečo robil len tak sám od seba pre dobro druhých, dokonca na úkor seba a svojich najbližších. (Keby som tie desaťtisíce hodín venoval nejakej akejkoľvek výrobe, už som určite boháč.) Ale neľutujem nič a dokonca aj moji najbližší chápu, že to je skrátka potrebné, a z každého čiastkového úspechu majú radosť aj oni. Bez takého zázemia by som to už asi dávno vzdal. Nechápu ani to, že ja im nemusím nič dokazovať, je mi lautr, či si oni myslia to či ono. Ja viem, že to všetko je presne tak ako hovorím a kto chce príde alebo napíše a spýta sa ako to dosiahnuť, alebo ma pozve skupinka kde niečo prezentujem a v rámci diskusie im o tom poviem čo viem. Nikdy nikoho nepresviedčam, predostriem fakty a nech si každý utvorí svoj názor sám. Tu niekto si ale kľudne dovolí ma zaradiť medzi podvodníkov a príživníkov, Ale to je normálne keď dochádzajú argumenty ...
Prajem krásny deň.
Waldes.

Nieje nič nové, len zabudnuté ...
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Akord píše: Když lžu já, tak ty musíš také (je to z mé strany pouze logický výrok).
Mezi nami dvema, s tim osocovanim ze lhani jsi zacal ty, takze nic noveho, ze? Zacinas s tim vzdycky, kdys se vyvrbi nekdo, kdo ti nezobe z ruky a uvede neco nekonvencniho, i kdyz ne tak zcela neobalene jako jsem to rekl ja. [/quote]
Akord píše:Nemáš ani dále pravdu, protože v popisu fóra nebylo uvedeno výslovne VE, ale tam bylo(možná je dosud) napsáno alternativní energie, co není konvenčne totéž. S Realistama je vec pozastavená a príspevky presunuté (je tam i stručný komentár), začali se do toho navážet hlavne falešní nickové a falešní moderátori(proste se lekli), takže si tu ubohost adresuj jinam. Já nepatrím do chlívku realistu, ale mohl sis všimnout, že mám hromadu príspevku ve vláknech, kterých obsah si se nenamáhal číst, jako jsem to udelal pri príchodu na fórum já. Trvalo mi asi 2 týdny a hromadu hodin, než jsem všechno prečetl. Nejlepší by fakt bylo, kdybychom každý meli své forum, to by pak tech monologu snad ubylo. Je také rozumné vedet, kdo fórum vlastní, protože jinak se tady do kdekoho muže navážet kdejaký samojmenovaný kňouba a nedají se dobre číst pravidla diskuse.
Ale Akorde, to vis, ze jsem se rozkoukl, i v tech presunutych, ktere jsou stale gumovane. Navic toho tady je dnes o dost vice nez kdyz jsi sem vlezl ty, takze take vice k prolezani. Take na tom nemohu byt porad.

Ahoj, Slavek

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

poota píše: S tímhle fórem jsi už vyjádřil nespokojenost tolikrát, že se opravdu divím, že si nezaložíš fórum vlastní, které by Tebou jmenované nedostatky nemělo. Pro nás opravdu není důležité, jestli je o Volné Energii nebo o Alternativní Energii. Jsou tu třeba i vlákna o Zdraví - to bys je taky vyházel jenom proto, že to není ani jedna z těch Energií?

Zdravím - poota
8) Tak tak,

Ahoj, Slavek.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“