Pravda, vlastne ani to neni tve.Akord píše:Slávek: Jaká akordova fyzika, to je hloupé očerňování.
Zase to nepochopeni. Jaky negativni zivel? snazis se starymi teoriemi dokazat, ze nove technologie jsou nemozne. To je nejen negativni zivel, ale hlavne neopodstatneny. Teorii hranateho kola se neda vyvracet funkce kola kulateho. Chapes to? No, alespon jsi to dobre odhadl s tim zbytkem. A ze to nikdo nenapsal? Tobe velmi casto, i kdyz ne vzdy uplne stejnymi slovy. Lzes Akorde, a to je na tobe to nejtypictejsi.Akord píše: Jaký jsem já u tebe negativní živel, takový cejch se známkuje sám. To tu ješte snad nikdo nenapsal, že chce mít pri diskusi klid, ať napíše cokoli, prý ksc jako na slepice, nebo neschopné straníky.
Pokud by jsi se obtezoval, zjistil bys, ze toto forum je dedikovano hlavne vyzkumu VE. Co ti je po tom, kdo to vlastni? Jses snad policajt, abys to vysetroval? Mas potrebu si postezovat na Rivala, zkusit ho vystouchat a vzit to do rukou po svem? Pokud se ti zda, ze to tu blbe funguje, zaloz si svoje forum. Ty tvoje realisty uz jsem shlednul. Jaky to ubohy monolog.Akord píše:Možná to zvážím, když se verejne napíše, kdo(který nick) všechno a s jakým zámerem fórum vlastní. Zatím jen porušuješ špatne kontrolované pravidla fóra, nic tam takové zatím nevidím, co by te v diskusi preferovalo.
Takze, ciao Akorde.