jarda ovčák píše:Doufám, že nám ti buzeranti zatracení povolej aspoň svíčky, nebo ty petrolejky.....
V nejhorším kousek loje a je olejová lampa na světě. Tomu říkám pokrok.
Kámoš mi říkal, že měl sen. Přišel k němu večer všemohoucí a ptal se ho, co by měl za přání. Jedno jediný. Kámoš neváhal ani chviličku a řekl, že si moc přeje, aby zmizeli okamžitě všichni kreténi světa.Ráno vylezl z baráku a sám samotinkej chodil prázdnejma ulicema Brna......
je to divný...každej si může o mě myslet co chce...je mi to jedno....ale měl jsem na Štědrý den tento sen....
...protože se hrabu do Trabantů, přijeli ke mě zákazníci opravit Trabanta.....otevřel jsem haubnu...a zíral jsem...pod kapotou byl...."muj magnetický motor" v motor prostoru jsem nepoznal jedinou součástku, běžnou u Trabanta.
V tom okamžiku jsem zbystřil...dělal jako by nic....hledal jsem papír a tužku, abych si to nakreslil, jak to vlastně udělali....ten muj MM...a jako že ho poznám, páč nikdo nic podobnýho na celým světě nemá....
...bylo to udělaný tak, že to vyrábělo elektřinu a na kolech byly elektromotory...MM se stále točil dost velkou rychlostí..i když bylo auto v klidu.....cca 1000ot/min.....motor byl v plexi krytu.....asi ?? 20 válců....písty byly uchyceny jinak než mám nyní...
ptám se návštěvníků, co že tomu jako je, že jim to nejede....oni se v tom snu na mě podívali...pak na sebe...a jestli tomu rozumím....já že jo a kde je chyba....co potřebují....oni nic tomu není....jen hledáme toho , co tomu rozumí....zabouchli haubnu, nasedli a odjeli.....jenže.....celý trabant letěl...asi 5 cm nad silnicí...prostě ...odlevitoval....
po tomto snu, jsem se okamžitě..??..probudil...a uvědomil si , co se mi zdálo...prostě sen z budoucna....jediné co si pamatuju je , že magnety na ose byly jinak uspořádané,jinak písty byly zavěšeny, ale nevím orientaci magnetů....to jsem nestačil okouknout..a byly ve 2 řadách nad sebou na ose, která rotovala. protože se to točilo dost rychle bylo to jako rozmáznuté......
...no a jak si ten sen vysvětlit....jasně....myslím na ten MM...kudy chodím, tak mě to straší i ve snu....ale kde se v tom snu vzali ti z budoucna....nikde jsem neviděl úplně divné součásty v tom motor prostoru....prostě jsem je neuměl ani pojmenovat..../ a to si myslím, že o tom něco vím/..a jak si vysvětlit, že návštěvníci odlevitovali.....na sci-fi filmy nekoukám....scena se odehrála u nás ve vsi....
...no....asi sám před spaním většího panáka...a třeba se návštěvníci vrátěj - něco se jim rozbije ...a já se podívám, jak že to bylo v budoucnu vylepšený.....
...tak to byl můj sen v noci z 24.12 na 25.12 zdraví martin11