Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Připálené Karbanátky

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
Mim
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: 14 dní?

Příspěvek od Mim »

Karban píše:
Mim píše:
Karban píše: Jen si nadávej... :lol:
-----

Ne, to není reaktor.
Neprobíhá tam totiž žádná reakce, ani chemická, ani jaderná.

8)
Hmmm...
pro poučení
http://encyklopedie.seznam.cz/heslo/199 ... ky-reaktor
a jinak, měl bys jít fakt doprde.e. Jen kalíš vodu....Přečetl jsem ještě jednou tvých přes osmset příspěvků. Ani jeden není o ničem. Jsi nula Karbane. Nic neumíš, nic jsi neudělal a jen prudíš....Takových je dost, tak nepřekážej....
V bublátku se reakce nekoná ani chemická, ani jaderná.
Házet sem tyhle odkazy je liché.

* * *

Nula je ten, kdo cosi zablábolí o úspoře 50 paliva a doložit to nemůže - jen tak plácá, aby se jevil zajímavým...

:lol:
Pokud redukce kyslíku není chemická reakce....tak se asi Lavosier již kdysi zbláznil....A to ostatní si bohužel musíš vyzkoušet, ale na to jsi moc línej.....

Však ono to půjde!!!
aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od aNONym »

Mim píše:....Ty fak seš tupej mezek, kterej je rád, že funí a prská a jinak nic. Tím jsem s tebou navždycky ukončil debatu....Howgh...Domluvil jsem......
Vítej v klubu :!: :idea: . Ještě přesvědčit Ilema (a další), že to fakt nemá cenu, a bude klid. ;) Non

A když ne, tak se přikláním k tomu zdvojnásobování BANu. Nám, co jsme zvyklí počítat v bináru, se na to moc těšíme. 8)

Karban

Příspěvek od Karban »

Mim píše:Pokud redukce kyslíku není chemická reakce....tak se asi Lavosier již kdysi zbláznil....A to ostatní si bohužel musíš vyzkoušet, ale na to jsi moc línej.....
..ovšem v bublátku neprobíhá ani ta redukce kyslíku.
Jestli si odpařil trochu vody, neprovedls reakci.

8)

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Karban píše: Panáčku, tyhle bublátka a podobný voloviny díky pár prdům plynu neumožní snížit spotřebu spalovacího motoru o 50%.
Já dělal všelijakých pokusů dost - netřeba mi tu doporučovat vyrábět bublátko.

Fňuky o bití neberu; předveď mi úsporu 50%, zacáluju testy a pak nebudu mít důvod chtít po tobě dokládat tvá tvrzení...

8)
Čo vlastne chce Karban? Nikto mu nič nechce ukázať, zo zrejmých a pochopiteľných dôvodov, tak čo ešte chce?

Eter
Starší člen

Trvaly BAN pre Karbana ihned!!!

Příspěvek od Eter »

Som za trvaly BAN pre karbana a blokaciu jeho IP pokial nema dynamicku,
Dostal uz velakrat sancu, a nepoucil sa.
:bad: :bad:

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

ban

Příspěvek od Aquarius1 »

Někdo se nikdy nezmění ať je to už z pohodlnosti,nechuti či nemožnosti prostě překročit svůj stín na základě svého přesvědčení či neschopnosti přijmout jiný názor pro možnou nutnost uznat že se prostě může mýlit.S tím asi žádný ban nikdy nic neudělá.
Nehledě na to že mýlit se může každý jen si to je nutné přiznat a to není vůbec jednoduché.Tím se nechci nikoho zastávat,toto je můj názor. ;)

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Akord
Zasloužilý člen
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Carbous, s tím opakováním zčásti souhlasím, ale nevím, zda sis všiml, co delají nekterí členové. Taky donekonečna pripomínají veci, co jsou zrejmé blbosti, a buď se jim to nechce hledat zpátky, nebo mají zájem na tom, aby to tak bylo. V podstate válcování a plevelení, ne diskuse, prípadne preusporádání a reorganizace vláken.

Eter, ja by som najprv zabanoval Teba, môžeš hádať prečo. Karbanove komentáre mi pripadajú omnoho kvalitnejšie, než Tvoje. Potom Nona, ale to by som aj váhal, pretože jeho pričinením toto vlákno aspoň ukázalo, akú kvalitu má diskusia. No a potom ďalších, čo ani nechcem napísať, pretože mám pochybnosti o tom, či by to zvládli prečítať ako ľudia. Určite máme na toto každý svoj zoznam.

Eter
Starší člen

Akord

Příspěvek od Eter »

Pekne AKORD no tak zaloz vlakno na moje bloknutie, a nadalej obhajuj Karbana. Si pozri kolko mam prispevkov a precitaj ich a potom mozes daco hovorit. Mohol som sem dat kopu videi s mojimi uspechmi, ale kôly takym ludom ako si ty, Karban a pepe to neurobim.

Preco nenapises aj mena tych ostatnych, bojis sa? Starych zasluzilych clenov si netrufas menovat! Novych ano.

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Bezpředmětný názor

Příspěvek od aNONym »

Akord píše:Eter, ja by som najprv zabanoval Teba, môžeš hádať prečo. Karbanove komentáre mi pripadajú omnoho kvalitnejšie, než Tvoje. Potom Nona, ale to by som aj váhal, pretože jeho pričinením toto vlákno aspoň ukázalo, akú kvalitu má diskusia. No a potom ďalších, čo ani nechcem napísať, pretože mám pochybnosti o tom, či by to zvládli prečítať ako ľudia. Určite máme na toto každý svoj zoznam.
Akorde. Takže, jestli jsem to pochopil správně, tak dle tebe jsou Karbano-příspěvky mnohem kvalitnější a hodnotnější než moje?

Po jaké stránce?????? :shock: Non

Karban

Re: Měsíční BAN

Příspěvek od Karban »

Rival píše:Vidím, že se opět začínají hromadit stížnosti na Karbanovo chování. V případě, že nedojde ke změně chování, bude následovat automaticky (tedy již bez hlasování) ban měsíční.

...
Fajn, takže já si taky postěžuju:

"..Jenže ty bl.e tohle není bublátko, ale endotermický reaktor....Ty fak seš tupej mezek, kterej je rád, že funí a prská a jinak nic. .."

Tohle je práce pana "Mim" - hrubě se mi nelíbí, aby mi někdo nadával do tupých mezků.

Copak s tím provedete, pane administrátor?

:?:

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Akord píše:
chiq píše:Čo vlastne chce Karban? Nikto mu nič nechce ukázať, zo zrejmých a pochopiteľných dôvodov, tak čo ešte chce?
Príliš univerzálna otázka. Je na každom, čo komu ukáže a čo nie, a z akých dôvodov.
:D to máš pravdu, aj :bad: alebo :ptrain: či :enaughty: a :esilenced: sa dá z rôznych dôvodov

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Měsíční BAN

Příspěvek od poota »

Týden, měsíc, rok?, století?? - tak tahle řada vypadá velice nadějně - poota

Karban

Re: pro pana KÁCHU.

Příspěvek od Karban »

Anonymous píše:celá minulost ukazuje že moudrost lidská prohlašovala spoustu věcí za nemožné a neproveditelné.
Ale obyčejní kluci a chlapi ve svých dílničkách, kůlnách a dnes i garážích tyto "nemožné vynálezy" USKUTEČNILI.
A tak to bude i s magnetickým motorem. Jen je možná potřeba najít prostředek, kterým se odstíní magnet a jeho siločáry donutí vyzařovat potřebným směrem. Nebno vyrobit magnet, který to dovede. Zatím to je jen přání. Ale zítra bude jiná...
Ano, ano.
A dojde k tomu jen několik málo chvil po zprovoznění funkčního motoru gravitačního, pro který je třeba najít vhodný způsob, kterak odstínit samotnou gravitaci...

:lol:

... diskutující s nickem Karban, vyzývám Vás, buďte tak laskav a uklidněte se ... pokud sem budete dávat své názory, tak ať jsou k pouze k věci ... jinak budu nucen užívat svého moderátorského práva !!!!! ... počítejte s tím ... A(&F)

Dvell
Zasloužilý člen

Jsem bezohledný vůči ostatním, tudíž nevyplňuju PŘEDMĚT !!!!

Příspěvek od Dvell »

Ale notaaak Karbane ty snad nevis nic o gravitaci...

K odstineni gravitace se pouzivaji inercialni tlumice (ale odstini ji pouze asi z 90%)

:lol: Dvell

Akord
Zasloužilý člen
Dostal: 28 poděkování

PS: .... a používejte předmět příspěvku ...

Příspěvek od Akord »

A(&F) píše:
Anonymous píše:Jen je možná potřeba najít prostředek, kterým se odstíní magnet a jeho siločáry donutí vyzařovat potřebným směrem. Nebno vyrobit magnet, který to dovede.
... supravodivé materiály ... ;)
Pane moderátor meli by jste upresnit svou odpoveď. V současné dobe supravodivé materiály magnetické pole nestíní ve smyslu probíraném tady na fóru, tedy ve smyslu probírané clony. Princip magnetického motoru probíraný na fóru totiž vyžaduje oslabit jeden z pólu, a to žádný supravodič nedelá. Ten pouze presmeruje siločáry jako treba ocel, ale nezarídí, aby siločar z jižního pólu vyšlo jiný počet, než siločar ze severního.

Pane moderátor prosím o korekní prístup. Co sleduju fórum, tak jste se neozval hodne dlouho, a proto nepredpokládám, že registrujete fakt, že Karban se stále chová mnohem korektneji, než zatím nejmenovaní členové fóra, kterí zatím od Vás nedostali žádné podobné verejné upozornení. Pokud bude uvedená situace trvat, nejspíše s nekolik a dalšími účastníky odejdu na jiné fórum. Po tak dlouhém čase by jste mohl opetovne zvážit, zda je fórum technické, nebo mají prednost nepotvrzené dohady.

... dovolil jsem si vám odbarvit písmo z Vámi použité modré barvy ... respektujte prosím, že psaní celých odstavců na závěr příspěvku v této barvě je vyhrazeno pro účely administrativy ... zavádím všeobecně toto pravidlo pro lepší přehlednost ... pokud chcete odstavec zvýraznit, použijte k tomu jiných atributů / jiné barvy ... děkuji za pochopení ... A(&F)

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“