Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Naše vláda a co k tomu patří - nic nového pod sluncem

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Naše vláda a co k tomu patří - nic nového pod sluncem

Příspěvek od poota »

martin11 píše:Výrobci musí nechat svůj produkt přezkoumat Evropskou komisí a ta jim případně povolí ...
Nezasvěcenci by to snad mohlo připadat jako starostlivá péče matičky Eurounie o naše zdraví a poctivou reklamu.
Nedejmež ovšem na povrchní zdání!
Ve skutečnosti je to jenom další buzerace a takové schvalovací řízení je jenom prachsprosté tahání peněz z kapes nebohých výrobců - které se ovšem samozřejmě promítne do cen dotyčných výrobků, pročež to stejně zaplatí spotřebitelé, což jsme my.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
poota
Zasloužilý člen

Karolínka Peak

Příspěvek od poota »

Jóó, takovoudle ministryni obrany jen tak někdo nemá!
att7jjiz.pdf
Zdravím - poota
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Dle Peake má CASA 3 vrtule ...

Příspěvek od A(&F) »

... když reportéři NOVY minulý týden Peake položili docela "vy-peako-enou" otázku "Kolik má CASA vrtulí", tak K. původně váhavě odpověděla "Dvě" (dosti nejistým tónem), což bylo zřejmě důvodem, proč se ihned opravila na "Tři" ... :D :D :D ...... na stejně laděnou otázku ohledně Gripenů po chvíli přemýšlení pravila "Nevím" ... vzápětí se jí však na tváři vyloudil objevný blondýnovský úsměv a řekla "Ty přece žádné vrtule nemají, protože jsou nadzvukové" ... stoprocentně jistá si tak byla pouze počtem letadel CASA, kdy sebejistě odpověděla, že "Těchto máme celkem čtyři" ...

... hm, tak nějak tak ... odborník každým coulem ...

(... bylo to minulý týden v poledním zpravodajství na NOVĚ, tuším že ve středu ... popř. v úterý ... )

Doplněno: ... zmínka je i tady http://zpravy.idnes.cz/prezident-jmenov ... _domaci_jw ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

Příspěvek od jarda ovčák »

Ale to je moc dobře, že to je tak, jak je. zcela evidentně je jasné, že ministra může dělat naprosto každý, vč deža lakatoše, páč tam fakt o nic nejde.Ministrem obrany má být voják, ministrem obchodu obchodník, zemědělství zemědělec a vnitra policajjt.
financí ekonom a ministerstvo bukvic má vést bukvice. Pro mnne naprosto srozumitelné a zřetelné. Politikové mají opravdu nestvůrné nápady a pokřivený obraz světa. K lopatě nebo na kandelábr. Nazdar.

„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
A(&F)
Zasloužilý člen

Návrh loga LIDEM ...

Příspěvek od A(&F) »

... sic staršího data, ale čím dál tím poplatnější ... :D ...

... "Milá Karolíno. Toto je můj návrh na logo Tvojí nové politické
platformy (takovým výrazem se dnes označuje levá na voliče?).
Nejsem student umělecké školy, tak nepožaduju odměnu.
Kup si za těch deset papírů něco hezkého na sebe nebo něco
pro svého povedeného manžílka. Věřím, že oceníš zakomponovaní
dvou véček, aby LID nezapomněl, jak ses dostala do parlamentu.
Jejich umístěni v logu zároveň naznačuje, kam se řítí tahle republika,
s takovou bandou bezpáteřních grázlů, kterým je LID úplně u prdele
(o předvolebních slibech ani nemluvě). Pokud se Ti Karolíno Peake
bude návrh líbit, tak to bude skutekně bájekné."
...

Obrázek

(zdroj: https://plus.google.com/114490035640099 ... z7NuPDhrdk )

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

A(&F):
teda...nechci Ti ani v nejmenším odporovat, jenom mám tak trochu strach, abysme nezapomněli na ty ostatní strany...
Mají na tom dnešním marasmu lví podíl a mohly by se cítit právem opomíjený. :ethink:
Protože jaká je dnešní politická kultura, za to jedna "děvenka" i s velkou hroudou másla na hlavě tak úplně docela sama nemůže... :D :smoke:

A(&F)
Zasloužilý člen

Veverky ... ehm, vlastně LIDEM ... :D ...

Příspěvek od A(&F) »

... no poté, co dnes "děvenka" ve své zhrzenosti předvedla, čímž totálně zastínila všechny ostatní zbývající aféry, bych si o její politickém cítění s LIDMI moc velké iluze nedělal ... :lol: .... no ale zatím nesuďme dopředu, vyčkejmež do 10. ledna, jestli opravdu (o)pustí ta svá ministerská korýtka ... ;) ...

PeS. ... už aby šli konečně všichni do*rdele ... a mír rozhostí se nad touto krajinou ... :D ...

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Jak EU zakázala uvádět u zboží tvrzení, že to či ono je léčivé nebo léčí, já bláhová jsem si myslela, že je to kvůli potravinám, jako např. Danone jogurty a jiné sr...ky. Vůbec mně nedošlo, že bylinkáři při prodeji bylinek nesmějí pod vysokými pokutami uvádět, která bylinka léčí co, pokud nemají udělané drahé testy prokazující dané tvrzení. Takže farma lobby pomalu vítězí.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Dědek Kořenář to vyřešil po svém a zavedl "Antitvrzení" - na stránce jsou dole:
http://www.dedekkorenar.cz/uvod.html

Zdravím - poota

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Já taky čerpala z jeho info mailu.

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

A co knihy?

Příspěvek od NAVAR »

To zakážou i knížky o léčivých bylinách? Tam je přeci taky spousta tvrzrní o léčivých účincích bez potvrzení SUKL. Vždyť já jsem vlastně majitelem zakázané literatury. Co kdyby si to někdo přečetl že... Už mne jenom zajímá kdy přijdou jezuiti a knihy mi spálí, taktéž kdy budu souzen tribunálem za pokus těžkého ublížení nazdraví po té co návštěvě uvařím bylinkový čaj.
Ještě by mohli chodit kontrolní hlídky (něco jako ti požárníci v knize 451 stupňů Fahrenheita) a v případě podezření na pěstování léčivých bylin lidem kropit zahrádky agentem orange.
Ne lidičky fakt svět se posral. Paradoxně kvůli tomu potištěnému papíru kterým si ani prdel člověk nevytře.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

přišlo mě mailem

Příspěvek od martin11 »

Řidič uvízne v zácpě na hlavním tahu na Prahu.
# Všechno okolo stojí, žádný pohyb.
# Když najednou někdo zaklepe na okno jeho auta.
# Řidič stáhnul okno a ptá se, co se stalo?
# Muž mu říká: "Teroristi unesli všechny poslance, senátory i celou vládu a
# požadují 10 milionů , jinak je polijí benzínem a zapálí. Chodíme proto od auta
# k autu a děláme sbírku." "Kolik lidi průměrně dávají?", ptá se řidič.
# Muž odpoví: "Tak tři až čtyři litry benzínu."
p.s naftu berem také

... věřím, že se " TO " povede ......
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

sisa píše: Takže farma lobby pomalu vítězí.
Nevítězí. To by museli zarazit internet. On na to někdo dojde, že stačí vše poněkud přeformulovat. Například, heřmánkový čaj pijí povětšinou lidé kteří si chtějí uklidnit útroby a maminky to dávají i dětem. Lipový si zase chválí lidé s dýchacími potížemi při chřipkách. Navíc zákaz platí na vinětách a na prodejních stránkách.

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
A(&F)
Zasloužilý člen

Blbové z EU ... a jejich výplod č. 1924/2006 ...

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:On na to někdo dojde, že stačí vše poněkud přeformulovat.
... bohužel ono úplně stačí, abys jakožto prodejce (nebo dodavatel) někomu tyto informace poslal v písemné formě, např. mailem ... jenom díky tomu už bylo na koberečku několik lidí, protože je někdo prachsprostě bonznul ....... pravda, zatím nikomu nic nedokázali, jelikož se jim naštěstí dosti blbě prokazuje, kdo ten mail ve skutečnosti napsal (takže to skončilo jenom u zdviženého ukazováku, kterým dělají "bu bu bu") ... každopádně je to však nepříjemný, protivný a krade to čas ...... a především to ubírá sílu a chuť ...

... ale "nedej bože", pokud při těchto "neprokázaných tvrzeních" v rámci "podávání informací zákazníkovi" prodejce někdo nafilmuje (např. nějakej "fízl v civilu" nebo banda šmejdů z obchodní inspekce, popř. se použijí telefonní odposlechy), tak potom ho už pokuta nemine ... :? ...

PeS: ... vím o čem mluvím, neb jsem byl již také předvolán "k vysvětlení" (přestože na etiketě uvádíme, že "výrobek je výhradně určen pro veterinární účely" ... ;)) ...

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laik »

To snad ani už není možný ne!!!!
to mám přepisovat stránky, nebo stačí na začátek některých textů třeba u česnekové tinktury napsat třeba že "dále psaný text odporuje.... Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 o výživových a zdravotních tvrzeních při označování potravin....
a nesmí se tudiž číst a ani považovat za pravdivý protože nebyl schválen evropskou radou" ???

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“