Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Relax u kávičky
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Chuck Noris
...doslechl jsem se, že nám dobře známý Chuck Noris nejenže umí dělit nulou, ale také umí na logaritmickém pravítku sčítat a odčítat...nevíte jak to dělá..??.../ tato otázka je jen ptro ty, kdož tuší co je logaro.../ kč
..a ještě jedna perlička....ale ta je pravdivá....
http://amail.centrum.cz/download.php?ms ... name=Dárek na rozloučenou.pdf
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Re: Chuck Noris
Využije plochu pravítka, napíše to tam sečte a pak to smaže, když to dělá fixkou tak potřebuje ještě ředidlo a hadřík.martin11 píše:...doslechl jsem se, že nám dobře známý Chuck Noris nejenže umí dělit nulou, ale také umí na logaritmickém pravítku sčítat a odčítat...nevíte jak to dělá..??.../ tato otázka je jen ptro ty, kdož tuší co je logaro.../ kč
Kvůli tobě se budem přihlašovat na Atlas? Perličko?
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Re: Chuck Noris
Zapomněl jsi nám k tomu ještě poslat přihlašovací jméno a heslo. Nonmartin11 píše:..a ještě jedna perlička....ale ta je pravdivá....
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Zlatokopky
Tak tohle teď letí mezi mladýma. Upozorňuji, že to je dost "hustý" videoklip...
http://crackers.cz/klip-rytmus-zlatokopky/
http://crackers.cz/klip-rytmus-zlatokopky/
rival - živý člověk
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
schody
Potešilo ma, že po 30-tich rokoch, kedy som takto schádzal 3 poschodia nášho gympla, sa táto metóda ďalej používa
http://www.stream.cz/video/539684-nejry ... eni-schodu
http://www.stream.cz/video/539684-nejry ... eni-schodu
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
tepelný motor
aneb teorie Pekla v podstatě známá věc :
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: tepelný motor
+1 za to, žes to rozkecal1220 píše:aneb teorie Pekla v podstatě známá věc :
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- la
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- adam.benda
- Zasloužilý člen
- Dal: 151 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Re: neuvěřitelný
Příjemná úleva po tom Dr. Frankensteinovi...chiq píše:a čo toto?
http://www.stream.cz/mazlove/514665-neu ... tovany-pes
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Hrozný:-)
Franta Nudle v životě hodně zhřešil a tak když nadešla jeho hodinka, dostal se do pekla. a jelikož byl pijan přivedli ho do hospodské sekce pekla a on nevychází z údivu. u stolů tam sedí spokojení štamgasti, ten si dává pivko, ten kořalu, vedle si skupinka dam poroučí sladké "babské" pití...
čert mu říká: tak Franto, tady se posaď a poruč si, víme že se ti to celý život líbilo tak teď si tady u nás užiješ vrchovatou měrou
Franta: fakt? to snad není možný...
čert: ale jo, klídek, posaď se a poruč si a další starosti si nedělej, tady už máš na věky po starostech.
Frantovi se to zatraceně nezdá, nechá si zavolat samotného Lucifera a ptá se ho:
čéčé šéfe, teda tohle že je vopravdický peklo? neni to zas nějakej volební podvod nebo tak něco?
Lucifer: ne néni
Franta se nedá: a to si teda fakt můžu rovnou dřepnout a dát si frťana?
Lucifer: jo klidně
Franta stejně pochybuje: a to si tady můžu jako vysedávat jak dlouho chci a nikdo mně za to už nebude bančit jako doma moje stará?
Lucifer zase: ne, seď si jak je libo a když tě to nebude bavit, můžeš se jít třeba vychrápat do tvojí jeskyně. to je tam jak sis dával tvoje osobní věci když jsi sem přišel
Franta zase: a to si můžu dát klíďo píďo třeba slivovici?
Lucifer: jo, klidně. a můžeš se zlinýrovat až z toho budeš říkat psovi slečno. a až budeš na šrot tak tě čerti jen odnesou do tvýho pelechu aby ses z toho vyspal pak zas můžeš přijít a dát si co hrdlo ráčí.
Franta už viditelně obměkčen: tyyyy woe to je teda překvápko... a já žil celej život v přesvědčení že v pekle budu jen strádat a trpět za svoje hříchy
Lucifer: ne, to vám fakt tam nahoře vykládali pěkný kraviny, chodí to tu tak jak to vidíš. kdybys byl třeba mašinfíra tak bys tu jezdil s lokomotivou. samozřejmě když bys chtěl když ne, šel bys taky zase třeba sem do hospody.
Franta: tak jo, tak já to teda beru a přineste mi rovnou pořádnýho panáka slivovice ať se z toho šoku mám šanci nějak vylízat
a šup, už sedí u stolu s kumpánama a popíjí. a všichni kumpáni mu horlivě potvrzují to co říkal sám Lucifer a že prý je to tu prostě fajn a dál aby to prostě neřešil, že není co řešit a basta
ale Frantovi to stejně nedá. když se jde po pár pivech a panácích vyčůrat, tak cestou všemožně nakukuje tu za roh, tam za zástěnu a pořád nic podezřelého... až najednou!!!
celý vyděšený letí bez ohlášení rovnou za Luciferem a rovnou na něj spustí: tak to teda ne, milej zlatej, to je teda pěknej podvod!!! teď jsem kouknul támhle za ten závěs a tam je ohromná místnost plná kotlů, pod nima hoří ohně, v nich bublá nějakej guláš či co je to, a v tom guláši úpí, řvou a trpí hříšníci! přesně tak jak nás to učili tam nahoře!
Lucifer nehne ani brvou a povídá: ale neeee, Franto neblbni a jdi si normálka sednout, je to tak jak jsem říkal. tohle co jsi viděl jsou římský katolíci. mohli by klidně kalit s vámi ale oni vyžadujou TOHLE
čert mu říká: tak Franto, tady se posaď a poruč si, víme že se ti to celý život líbilo tak teď si tady u nás užiješ vrchovatou měrou
Franta: fakt? to snad není možný...
čert: ale jo, klídek, posaď se a poruč si a další starosti si nedělej, tady už máš na věky po starostech.
Frantovi se to zatraceně nezdá, nechá si zavolat samotného Lucifera a ptá se ho:
čéčé šéfe, teda tohle že je vopravdický peklo? neni to zas nějakej volební podvod nebo tak něco?
Lucifer: ne néni
Franta se nedá: a to si teda fakt můžu rovnou dřepnout a dát si frťana?
Lucifer: jo klidně
Franta stejně pochybuje: a to si tady můžu jako vysedávat jak dlouho chci a nikdo mně za to už nebude bančit jako doma moje stará?
Lucifer zase: ne, seď si jak je libo a když tě to nebude bavit, můžeš se jít třeba vychrápat do tvojí jeskyně. to je tam jak sis dával tvoje osobní věci když jsi sem přišel
Franta zase: a to si můžu dát klíďo píďo třeba slivovici?
Lucifer: jo, klidně. a můžeš se zlinýrovat až z toho budeš říkat psovi slečno. a až budeš na šrot tak tě čerti jen odnesou do tvýho pelechu aby ses z toho vyspal pak zas můžeš přijít a dát si co hrdlo ráčí.
Franta už viditelně obměkčen: tyyyy woe to je teda překvápko... a já žil celej život v přesvědčení že v pekle budu jen strádat a trpět za svoje hříchy
Lucifer: ne, to vám fakt tam nahoře vykládali pěkný kraviny, chodí to tu tak jak to vidíš. kdybys byl třeba mašinfíra tak bys tu jezdil s lokomotivou. samozřejmě když bys chtěl když ne, šel bys taky zase třeba sem do hospody.
Franta: tak jo, tak já to teda beru a přineste mi rovnou pořádnýho panáka slivovice ať se z toho šoku mám šanci nějak vylízat
a šup, už sedí u stolu s kumpánama a popíjí. a všichni kumpáni mu horlivě potvrzují to co říkal sám Lucifer a že prý je to tu prostě fajn a dál aby to prostě neřešil, že není co řešit a basta
ale Frantovi to stejně nedá. když se jde po pár pivech a panácích vyčůrat, tak cestou všemožně nakukuje tu za roh, tam za zástěnu a pořád nic podezřelého... až najednou!!!
celý vyděšený letí bez ohlášení rovnou za Luciferem a rovnou na něj spustí: tak to teda ne, milej zlatej, to je teda pěknej podvod!!! teď jsem kouknul támhle za ten závěs a tam je ohromná místnost plná kotlů, pod nima hoří ohně, v nich bublá nějakej guláš či co je to, a v tom guláši úpí, řvou a trpí hříšníci! přesně tak jak nás to učili tam nahoře!
Lucifer nehne ani brvou a povídá: ale neeee, Franto neblbni a jdi si normálka sednout, je to tak jak jsem říkal. tohle co jsi viděl jsou římský katolíci. mohli by klidně kalit s vámi ale oni vyžadujou TOHLE
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
- la
- Zasloužilý člen