Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od Slavek Krepelka »

ailleyscha píše:Mám dotaz ...
Mně ještě napadá. Zjistili ti to při opakovaných testech, nebo jen při jednom? Ono by totiž mohlo záležet i na tom, jak moc jsi byla nabumbaná, tedy zavodněná, v momentě odebrání krve. Máš nějaké číslo na bílé krvinky? Mělo by jich být dohromady kolem 7000 na kubický milimetr, ale 6000 je ještě snesitelné, pokud to není dlouhodobé a mění se i se stavem pacienta, tedy momentálním infekčním záhulem, nemluvě o působení mnoha léčiv.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

ailleyscha píše:Mám dotaz - hodí se použít nebo zkoušet MMS v případě že mám nedostatek červených i bílých krvinek a krevních destiček a lékaři navrhují chemoterapii a transplantaci kostní dřeně ? Děkuji za odpověď
Po mých zkušenostech s ozařováním a chemoterapií mi připadá použití chemoterapie na krvetvorbu jako špatně vymyšlený vtip.
Po dvou cyklech chemoterapie jsem byl s bílými krvinkami na hodnotě 120!, slovy stodvacet bílých krvinek a k usnutí kdykoli a kdekoli mi stačilo jenom zavřít na vteřinu oči.
Z těch infekcí o kterých se zmiňuje Slávek můžeš s jistotou počítat s pásovým oparem - pohovoř s někým, kdo ho měl.
Na posílení krvetvorby je docela zajímavá dieta, která je téměř přesným opakem zdravé výživy - chce to jídlo vydatně kořeněné, všechno pokud možno smažené a raději víc do tmava. Brambory jenom ve formě smažených hranolků a vše dost omaštěné.
Už jsem tu někde psal, že doktorům nikdy nelze věřit, když tvrdí že jejich řešení je jediné možné a že jejich postup povede k dokonalému napravení problému - není to pravda ani v případě, že všechno proběhne bez jakýchkoli komplikací, což je v praxi jenom výjimečné.
Držím ti palce a poohlédni se raději po jakýchkoli jiných řešeních.
Tělo se z toho musí dostávat samo a je potřeba mu v tom co nejvíc pomáhat a ne mu to ztěžovat až znemožňovat.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Souhlasím se Slávkem a s poo.
Já bych léčbu navrhovanou lékaři oddálila, jak jen to půjde a zkusila MMS. MMS by mělo nastartovat vlastní imunitu a to je jediný doktor, který léčí a vyléčí.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

poota píše: Po mých zkušenostech s ozařováním a chemoterapií mi připadá použití chemoterapie na krvetvorbu jako špatně vymyšlený vtip. .... Po dvou cyklech chemoterapie jsem byl s bílými krvinkami na hodnotě 120!, slovy stodvacet bílých krvinek .... poohlédni se raději po jakýchkoli jiných řešeních.
Mě to "léčení" přijde jako sadismus. ... Co se týče 150 bílých, oproti 7000 normál, je číslo více než výmluvné. Oni tou chemo prakticky zničí vlastní kostní dřeň, kterou nikdy nemohou nahradit. O to se může postarat jedině tělo za příznivých podmínek. .... Osobně bych udělal přesně to, co doporučuje Petr, a hlavně bych udělal vše pro to abych si srovnal psychiku. Tím nemám na mysli ailleyscho, že jsi nenormální. Naopak.

ailleyscha
Stálý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od ailleyscha »

Děkuji všem za Vaše odpovědí, mám totiž stejný názor na použití chemo. Abych vše upřesnila nejedná se o mě ale o mého švagra takže přesné výsledky jeho krevních testů nemám, vím jen že do té doby relativně zdravý sportovně založený člověk žijící aktivním způsobem života šel s banální vyrážkou na nohách k doktorovi a ještě týž den skončil v Ostravě v nemocnici pro podezření na leukémii. Říkal že doktoři se zhrozili z jeho krevních testů a pak už to vše jen lítalo :(
Po třech dnech ho propustili s tím že to není leukémie ale má prý tak malý počet červených a bílých krvinek a krevních destiček ( prý je to snad dědičný nebo vrozený ale do ted se s tím tělo vyrovnávalo po svém ovšem ted už to nestačí) že musí chodit na transfůze což prý ale není ideální jako dlouhodobé řešení. Lékař v Olomouci mu ted dal čas do 19.2 at se rozmyslí jestli nastoupí na chemoterapii že by pak udělali transplantaci kostní dřeně, doporučil mu to jako nejlepší řešení a tím co mu řekl nebo nastínil o jeho dalším životě pokud nebude souhlasit ho dost vyděsil :( Jeho dvě sestry už byly na odběrech ale nehodí se jako dárkyně protože mají pouze 50 % shodu, měla by být kolem 80%, takže se vhodný dárce bude hledat teprve po souhlasu s chemoterapií.
Ted v sobotu si můj švagr sjednal schůzku s někým kdo pro podobnou diagnozu podstoupil tu chemoterapii aby si s ním promluvil o tom všem jak mu je, jak se cítí, kolik bere léků, jak vše probíhalo atd.
Mluvila jsem se švagrem o tom všem jen chvilku v pátek a vím že má obrovský strach, jeho oči zestárly snad o dvacet let, mám pocit že mu doktoři nic pořádně nevysvětlili jen něco málo o tom co ho čeká když nebude souhlasit s chemo a to samozřejmě v černých barvách :( myslím že psychicky na tom není nejlépe a v podstatě ho tlačí čas. Abych pravdu řekla já ani nevím jak ho navést na MMS a nepolekat ho nebo nevyděsit ještě více :(

pavelv
Starší člen
Dal: 400 poděkování
Dostal: 424 poděkování

Příspěvek od pavelv »

ailleyscha píše:...šel s banální vyrážkou na nohách k doktorovi .... doktoři se zhrozili z jeho krevních testů ....do ted se s tím tělo vyrovnávalo po svém ovšem ted už to nestačí)...
Co tím doktoři mysleli, že teď už na to tělo nestačí, že dostal banální vyrážku? Proč na to tělo nestačí, když mu jinak nic není?

Když tak sleduju dlouhodobě na co a jak se léčejí lidi co věřejí doktorům, tak dřív se lidi léčili proto, že je něco bolelo nebo měli horečky nebo kašlali a smrkali a blbě se jim dýchalo. Ale teď čím dál víc vidím, že jsou lidi subjektivně více méně v pořádku, nic je nebolí, nemají horečku... A jediný jejich problém je že si nechali udělat nějaké vyšetření kde se zjistilo, že mají blbý nějaký ukazatel, výsledek testu nebo jako mně kdysi řekli, že mám blbou nějakou křivku. Vždycky by mne zajímalo, co by se stalo, kdyby pacient řek, že je mu dobře a že ty testy má asi stejně blbé už spoustu let, viz daný případ, a při tom mu nic není, a podepsal jim reverz a šel pryč. Jako jsem to kdysi udělal já. Pořád mě škrábalo v krku a furt jsem odkašlával a připadal jsem si jak tuberák, tak jsem šel k doktorce a ta mi řekla že mám astma a budu brát po zbytek života nějaké kortikoidy. Kašlání a škrábání v krku jsem se zbavil půstem a šel doktorce vrátit měřák na dech, který mi půjčila, abych měřil, kolik nafoukám. A sdělil jsem jí, že už jsem v pořádku. A ona mi řekla, že v pořádku nejsem, protože mám blbou nějakou křivku, co mi ukázala na monitoru. Tak jsem jí řek, že jsem si k ní nepořišel léčit tu křivku, ale škrábání v krku a tuberácký kašel a to že je pryč, a její křivka že mě fskt nezajímá. A i když mě krásně strašila jak dostanu CHOPN, když se nebudu "léčit", tak jsem podepsal reverz a už jsem jí neviděl. A CHOPN se samozřejmě zatím nekonal :D

Jen pro zajímavost výcuc z jedné story dr. Schulze, amerického bylinkáře:
Nějaká paní ztratila hodně krve a doktoři jí chtěli dát transfuzi, že má silnou anémii a její hemoglobin je na spodním okraji pro ženy, a ona se transfuze bála. Schulze jí odšťavil kvantum červené řepy, čerstvých natí z červené řepy a kvantum šťáv z mrkve. Po 24 hodinách na šťávách řekli doktoři že její hemoglobin překračuje horní hranici rozsahu pro muže, který je vyšší než pro ženy. A ještě k tomu dodává, že nikdy neměl pacienta, který by musel mít transfuzi když byl na šťávách. Že v mnoha případech používali odstavňovač i v nemocnici nebo vozili 2x denně čerstvé šťávy do nemocnice.
Naposledy upravil(a) pavelv dne pon 02 úno 2015 12:06, celkem upraveno 3 x.

Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

Doktoři vás vyděsí k smrti-to je věta,která mi zní v uších a která se mi stále potvrzuje. :( Vždyť síla slov je tak mocná!!!Naposledy,když manžela zase vyděsili, jsme seděli doma a on řekl-víš co,já budu dělat zdravého.Tak jo :) a když náhodou na něj přijde chmura povídám, ne ne ty jsi úplně zdravej,nic tě nebolí,sportuješ...podívej na svoje kamarády,všichni berou léky,tobě nic není!A on je dál vesele zdravej :jump:

ailleyscha
Stálý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od ailleyscha »

Děkuji Pavelv a Bobina, jen je smutné se dívat jak pár vět od lékaře dokáže člověka zlomit. Pokusím se zjistit od švagra výsledky vyšetření a jak a čím vlastně zdůvodńují potřebu dělat chemo a transplantaci kostní dřeně.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Záleží jenom na tom, ke komu bude mít víc důvěry - jestli to budou doktoři, tak nic nezmůžeš a dopadne to nejspíš špatně, ale i v tom případě doktoři prostě za špatný výsledek nemohou, protože "oni dělají všechno správně", takže rozhodně za nic nenesou odpovědnost.
Jestliže dá větší důvěru Tobě a alternativní léčbě, tak má na příznivý výsledek sice mnohem větší naději, ale i tak to může dopadnout "špatně" - před sebou i ostatními budeš mít odpovědnost za to, že se odvrátil od doktorů, kteří slibovali uzdravení. Sice jenom slibovali, ale už se nedá prokázat, jestli by ho taky dokázali a nebo to byl jenom bluf.
Docela běžný postup je ten, že se pacient svěří doktorům a teprve když zjistí, že u nich není na uzdravení vůbec žádná naděje, tak teprve potom se obrátí na alternativu. Ta má potom daleko těžší startovní pozici než měli původně doktoři, ale i přesto v ojedinělých případech dokáže víc než oni. Častější ovšem je, že už vývoj choroby nedokáže zvrátit, ale jenom zpomalit.

Zdravím - poota

pavelv
Starší člen

Příspěvek od pavelv »

ailleyscha píše:Děkuji Pavelv a Bobina, jen je smutné se dívat jak pár vět od lékaře dokáže člověka zlomit. Pokusím se zjistit od švagra výsledky vyšetření a jak a čím vlastně zdůvodńují potřebu dělat chemo a transplantaci kostní dřeně.
Co kdybyste zkusili ty stavy z mrkve a cervene repy. Schulze pise, ze na dokonale zlepseni cervenych krvinek stacilo 24 hodin. Tady mate radu dni. A ty stavy jsou stejne dobre temer na vsechno, napriklad je to asi nejlepsi lek na rakovinu. Kdyz by se nebal chemo, tak se snad neboji ani tech stav.

Cim zduvodnuji doktori tu lecbu je asi jasne. Blba krev tak vymenime kostni dren a k tomu potrebuji zlikvidovat imunitu, aby se tomu telo nebranilo. A na likvidaci imunity ja asi chemo opravdu vyborne :cry: . Ovsem pak uz je na tom jako kdyby mel leukemii. Protoze je to asi dost stejna lecba, ktera je velice riskantni. Jit do takoveho rizika kdyz mu fakticky nic neni jen proto, ze maji malo pacientu nebo proc, to je fakt drsny.
Naposledy upravil(a) pavelv dne pát 06 úno 2015 22:09, celkem upraveno 1 x.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

pavelv píše:Co kdybyste zkusili ty stavy z mrkve a cervene repy. ... A ty stavy jsou stejne dobre temer na vsechno, napriklad je to asi nejlepsi lek na rakovinu.
Když se k nim přidají šťávy z černé ředkve, celeru a syrového bramboru a pijí se k tomu čaje na podporu zažívání, tak je to prakticky protirakovinová kúra pátera Ferdy a nebo Breussova kúra - ovšem nesmí se k tomu přidávat žádná "pevná" strava.

Zdravím - poota

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Jak odstranit účinky očkování v případě, že jste nuceni něco absolvovat:
Týden před očkováním brát protokol 1000, t.j. každou hodinu 3 aktivované kapičky, 8x za den
V den očkování každé dvě hodiny po 6 kapičkách , 4x za den.
Týden po očkování opět Protokol 1000.
Pak by nemělo zůstat nic škodlivého v těle..

pavelv
Starší člen

Příspěvek od pavelv »

sisa píše:Jak odstranit účinky očkování v případě, že jste nuceni něco absolvovat...
Prikladam podrobny navod od arcibiskupa Marka Grenona(Humblova cirkev Genesis II), v anglictine. ma tam i davkovani pro deti a mimina. Jinak sam bych v pripade nuceneho ockovani zvazoval i velke davky aktivniho uhli.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Příspěvek od Kov »

Tady se nějaký Žváček hodně obul do propagátora MMS Oty Nepilého:
http://www.zvacek.net/

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Kov píše:Tady se nějaký Žváček hodně obul do propagátora MMS Oty Nepilého ...
Hmm, spíš Žvástáček. Nejsem zrovna nadšencem, nebo stoupencem ani MMS, ani Oty Nepilého, či celé MMS akce a jejích aktérů, ale řeknu Ti tohle Kove. Pokud bych i byl zapřísáhlým nepřítelem všech zmíněných, což taky nejsem ani náhodou, jako slušný člověk bych si nikdy nedovolil takovouhle podlost proti nim napsat a definitivně bych udělal vše pro to, abych je sfoukl na podkladě faktů a ne hypotetickými pomluvami. Ten člověk očividně plácá z hladu, či čeho, nebo mu vyoperovali mozek místo nádoru v lebeni. Ono to MMS spoustě lidí v mnohém pomohlo a to i s rakovinama, kde ofiko fiškusové rozhodili ruce poté, co vyzobali, ať již od pojišťoven, či přímo od pacientů vše, co jim dovolí zákon, uvalený na lidi jejich soukmenovci. A dovolí jim bohužel téměř cokoliv. Jestliže MMS někoho nevytáhlo z rakoviny, nevytáhlo ho poté, co s ním byli ofiko Dr.ové hotoví, či téměř hotoví. Pokud by bylo kritériem trestuhodnosti úmrtí pacienta, navštěvoval bys MuDr. tak maximálně v báni. Ono to ale hold dost často spasit nelze ničím, ať již jakýmikoliv metodami.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“