Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Různé druhy očisty

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Různé druhy očisty

Příspěvek od Palo »

Druhej lok a už zas musíííím... ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Tak semotamo chodím na záchod, semotamo popíjím druhou epsomku s VMS.
Ještě jsem dnes nic nejedl... Zato jsem našel ve špajzu NAVARův likér, zřejmě bezinkáč, rok nebo dva roky starej, tak jsem ho vyžral, asi 2 decky. Teď jsem si musel dát dvě tablety Betainu HCL, aby ustoupilo lehké pálení žáhy...
Do e-cigára jsem si teď dal kofeinový liquid a začínám pokuřovat... Třeba to taky bude mít pozitivní vliv :)
Později nebo radši hned si ještě na to dám zřejmě NAVARovu ořechovku... :lol:

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Tak jsem to tak nějak dopil do ztracena ten druhej hrnček s epsomkou a VMS...

Průběžně jsem chodil na záchod, cizáčci v podobě semínek jakoby od lnu (nic takového jsem opravdu dlouho nejedl) se přestaly v míse zjevovat, zato začal ze mě vypadávat něco jako tehdá ten zelenej sajrajt ze žlučníku. Cítim se trošku líp, ale ještě, když jsou ty žlučníkový cesty otevřený, tak bych rád popíjel trochu VMS v průběhu zítřka... Snad to nezapomenu ;)

jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Příspěvek od jani »

Palo, dobrý, :eclap: sem to tu tiše pozorovala. :esilenced: Ještě bys to mohl doladit klystýrama s epsomkou, je to kůra myslím podle Lysebetha, kdy doporučuje lžičku epsomky vnitřně a za cca 20 minut lžíci epsomky v klystýru :good:

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

No s Epsomkou a klystýrem jsem to zkoušel, ale žel MMS klystýr má mnohem vyšší účinnost.

Ale... ;)

V neděli se seběhla nějaká situace (nechci rozebírat), po ni jsem neměl absolutně na nich chuť a kdybych do sebe něco dostal, tak bych se asi poto. No vlastně jsem v tu neděli jednom snídal... Neměl na nic chuť a tedy nejedl asi jak ten pes, co mu umřel páníček. No řekl jsem si něco špatné bude aspoň k něčemu dobré, tak to protáhnu na tejden - hladovka. V pondělí jsem večer zajel za NAVARem a trochu se "spravil" pivem a jakousi kořalou v motorestu. V úterý ráno odjíždím dom a převařuju si vodu a mrazím, abych měl aspoň něco slušnýho k pití. Sem tam nějakej čajík, hlad se stále nedostavuje, v průběhu dne párkrát stolice, po tom tahu taková všelijaká. Odpoledne již bez stolice. Večer opět alkohol, ale tentokrát je to NAVARova ořechovka - zlískání se do únavy a úspěšné usnutí. Dnes ráno stolice taková fakt divná, připomínající škrkavku, ale tučnější, natrhanou, ale je velmi tmavá, snad se dá říci i černá. Zas jsem to já blbec nevyfotil... Odpoledne jsem předával nějaké materiály, dostal jsem nečekaně od jedné moc hodné paní jako bonus domácí rajčátka. Uvažuju co s nima, když mám hladovku... Zauvažoval jsem, že mi asi vyšší moc chce naznačit, že bych měl do sebe něco dostat, tak čistím rajčátka, polívám horkou vodou, loupu, krájím, mixuju a přes plenku mačkám. Výborná šťávička, ale bylo to teda dost práce :) Večer si půjčuji od kámoše JUICER - tedy odšťavňovač, kupuji nějakou zeleninu a ovoce na odšťavnění - mrkev, celer, žlutý meloun, okurky a tři grepy. JUICER jsem vyzkoušel poprvé na odšťavnění grepů, fakt to nemá chybu... ;) Vymačkáno přes půl litru šťávičky...

Musím ale konstatovat, že se moje váha nějak moc podezřele nehýbe, nějaký divný...

Pocitově v pohodě, zapomínám dokonce i e-kouřit, třebas hodinu, ale i více. Spátek není poslední dobou tak nutný, ale kdo ví, čím to bylo...
Když se hýbu kolem baráku - když někam jdu, tak mě roščilujou párkové závany z kuchyní, ale když si vzpomenu, jakej je to sajrajt, v klidu si říkám "tohle mě fakt jako nedonutí se najest" :) Jednoduše řečeno - chutě by byly, ale hlad zatím fakt ne...

Celkem by mě zajímalo, jestli bych mohl čistej olej, no von celkem hezky nasytí člověka :D Nevěděli byste někdo? ;)

Jó jinak... Dneska se zas chystám zbořit ořechovkou...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Gaia
Zasloužilý člen
Dal: 244 poděkování
Dostal: 57 poděkování

Příspěvek od Gaia »

Ahoj, také mám období nesyceníse fyzickým jídlem. Také jsem jednu situaci natáhla - úž od předminulého pátku. Ale nejsem na sebe moc přísná... :D
Nejdřív mi bylo i dost zle -nejspíš z té "situace". Teď ten druhý týden je to lepší.
Asi musím souhlasit, jídlo je droga, návyk (spíš v druhé půli videa.) .

Taky zřejmě víc potřeba cizáků, než naše. Pomalu bych mohla jmenovat, která ta potvora řve, podle typu jídla, které kolem mě prošlo.
Padá ze mě to, co se dosud nepustilo a konečně to zřejmě vzdalo - např. něco s přísavky na obou koncích. Občas něco sezobnu (asi 3x), na nalákání, přiměřeně pití a dám na to bobulku MMS 2. Jak jsou vyhládlé, pak je to dost skolí.
Cítím se dobře. Tak to jdu hned zaspat... :zzz:
;)
:D

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Gaia píše:...a dám na to bobulku MMS 2.
Pravda, mám tu VMS, měl jsem v plánu použít a vyzkoušet, zda-li proces urychlí ;)

Byl bych celkem rád, kdyby se mi vyřešilo to škubání na nohách, stále vlhkej nos a teď už jen občasné pocení ruk... No takže když to půjde, tak to potáhnu tak dlouho, dokud alespoň něco z tohoto nezmizí... Pokud to tedy vůbec zvládnu...

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

No dnes ráno tedy na to, že jsem nic nejedl a včera pil dost šťáv, tak jsem měl dnes docela vydatnou stolici. Ty šťávy pravda obsahovaly i nějakou tu dužinu (snad to píšu správně), ikdyž pitelnou. Zvažuju, jestli je to vůbec dobře a jestli pití těchto šťáv náhodou nenahrazuje částečně jídlo, tzn. nedalo by se to považovat za hladovku... Uvažuju nad tím, že i ty zeleninové šťávy omezím, budu je bumbat asi jen v krajní nouzi... No uvidíme, jak se bude dařit ;)

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Prdy zatím ustaly, po mrkvovce byla bublačka v zažívání, asi ta mrkva měla smysl... Následně dnes byla stolice i druhá, byla velmi podobná té potrhané škrkavce jak předtím. No a jelikož jsem byl na inčí toaletě, tak množství nedokážu odhadnout, no ale teda jeden "bobek" to nebyl.
Dneska jsem si dělal šťávičku z celéru, pak mrkve a večer i z okurky-salátovky - no ze dvou, když už někdo povídá, že je okurka proti tasemnicím, tak jsem pouvažoval, že to bude hlavně v tom povrchu, tak jsem to ani neoloupal, jen důkladně opral, dokonce jsem na to použil i mýdlo, jinak to mělo furt na omak "něčím postříkanej" pocit... Při tom mytí mýdlem jsem si připadal, že jsem tohle už někdy dělal a že v tom mám fakt jako praxi (zejména ta pravá ruka) a řehnil jsem se u toho jako bejk :lol:
Kupodivu mi ten celér neuvěřitelně voněl, byl velkej skoro jako kopačák, no byl ze kšeftu, ale také mi velmi dobře chutnal, což jsem tak nějak nebyl schopen pochopit. Výtěžnost mizerná, ale co čekat od celéru, není to grep, že jo... Mé druhé já mi zakázalo míchat celér s mrkví, asi byl důvod. Každopádně po celéru jsem pobumbával mrkévku a teď navečer jsem si udělal tu ščávičku z tý salátovky... Na to že byly dvě a i s šlupkou, tak teda nic moc šťávy... Šťáva chuťově mizerná, ale budiž... Příště se na to vykašlu a oloupu to, stejně žádný tasemnice nemám, nebo se zítra uvidí :lol:
Hlad se nedostavuje, chuť by byla. No hlad... šťávičky stačí na dobrej pocit "bez hladu"... Váha se nehýbe, nějak nechápu proč... Stále 85 kg, to nedává logiku. Špečky na bříšku stále jsou, ikdyž pocitově nevýrazně mizí, asi to bude chtít protáhnout víc než na tejden. Šmarjá, jen aby se za mě nestal Jézus Christus... No aspoň bych mohl pak machrovat... ;)

Stále se daří držet hladovici na ščávách i přes vůni kdejakých klobás různě po venku. Mám tu ještě žlutej meloun a japka, se zítra uvidí. Ten celér neměl chybu, asi zítra přikoupím...

VMS dneska nic, zítra to mám volnější, snad nezapomenu prubnout...

No a zas pochlastávám NAVARovu ořechovku. Hladovka má aspoň výhodu v tom, že se vožeru jen z pár deci a za chvíli se mě chce spát, takže dobrou noc ;)

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše:Prdy zatím ustaly, ....
Neustaly. To co děláš je prd a ne hladovka. Jsou to přímo žrací bakchanálie relativně k hladovce. Hladovka, Palo, je nic než voda. Ty do sebe cpeš cukry, škroby a alkohol a to je jídlo, jestli Ti to ještě nikdo nevyžvanil. Účelem hladovky je absolutní kanibalismus a tam se dostat sice na šťávách taky dostaneš, ale samozřejmě to vezme daleko víc času, než na hladovce. Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Slavek Krepelka píše:To co děláš je prd a ne hladovka.
OK, beru na vědomí ;) Uvidím časem, esi to bude realizovatelný. V každým případě, je to zcela určitě něco nového pro můj orga(ni)smus. Problém je ta voda. Měla by být slušná, což je problém, zejména tady v Brně. Vodu v PET si nehodlám kupovat, filtr na vodu nemám a převařená, ikdyž je zmražená, tak teda nic moc. Chtělo by to studánku a skleněný nádoby na vodu... Holt uvidíme, jak to bude vypadat.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Dneska ráno jsem si dal ze zvědavosti jednu dávku Ivermectinový pasty... Zatím jsem nic nejedl... Mám tu trochu bylinkového čaje, neslazenýho...

Stolice byla, část hnědá, většina však černá, něco jako posledně.

Gaia
Zasloužilý člen

Příspěvek od Gaia »

Zdravím,
tak třetí a čtvrtá tobolka s MMS 2 už neměla takový úspěch, se mi zdá....
Oni cizáčci se snad vzájemně varují. Když do sebe hodím tobolku, ozve se mi za chvíli z bříška takové zamručení- skoro zahalekání, a mě to připadá jako varovný signál nějaké brebery pro ostatní, aby vypadly z zažívacího traktu.
Trošku se utěšuji i tím, že už jich tam není tolik.
Že si škrkavky mezi sebou škrkaj, to jsem neměla vědět....
Teď fakt bádám, jestli mi škrundá v bříšku, nebo maj breberky pokec.

Ps - ta teorie HM - viz video, se mi fakt líbí.
Tělo se opravdu samo o sobě brání, když do něj cpeme něco, co mu nedělá dobře. Od různých pochutin, drog, až po samotné jídlo. Taky nám ze začátku asi nebylo nejlépe. Ale zvykli jsme ho na to, a pak se tam nastěhovali i cizáčci. No. bodeť ne, takové hody.
Teď divíme.

Gaia
Zasloužilý člen

Příspěvek od Gaia »

K úplnému půstu si myslím, jestli to není moc drastické. Ale souhlasím s tím, že účinné.
Myslím, že je lepší se nejdříve zbavit nějakých cizáků, pak dát nějaký důkladný půst, protože jinak toxické látky z jejich rozpadu hodně tělo zatěžují při vylučování zplodin.
Půsty jich dost přežije.
Očistné techniky - půsty a hlavně zbavení se cizáků, by měli absolvovat lidé, než vrhnou na nějaká duševní cvičení a hlavně do esoterie, magie apod.
Pak by z nich nepadala ta hora nesmyslů, co z většiny "hledajících" a těch, co si myslí, že už našli, padá.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše: Problém je ta voda.
Na hladovku prej nejlepší destilka, ale nemám pocit že to pro člověka, který není téměř vyřízený je až tak nutný. Palo, vy v tom Brně sedíte na krasu a na studánky to moc není, ale nějaký ten vývěr by se po okolí najít měl. Krasovka je na pití velice príma. Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“