Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Urinoterapie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Hnojení ...

Příspěvek od A(&F) »

lena píše:Proto maji nekde jiz verejne zachody, kde chytaji vsechnu urinu (specielne upravena misa k sedani) a ziskavaji prave latky treba na hnojeni pudy, ...
... toto téma se mimo jiné probíralo aj v "zahradnické části fóra" http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 78#p111078 ... :) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
libcosenior
Zasloužilý člen
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Urinoterapie

Příspěvek od libcosenior »

Zdravím.
Rozhodol som sa dnes ukončiť moju urino haldovku. Nie že by boli nejaké problémy, ale myslím si, že som do toho hupsol tak trochu bez rozmyslu, bez predošlých znalostí a skúseností a hlavne bez akejkoľvek prípravy.
Rohodol som sa, že najprv budem trénovať 36 hodinový pôst týždenne, 3 dňový pôst raz za štvrťrok a potom sa uvidí. Prvú rannú strednú urinu (asi 1,5 dl) budem piť každé ráno ako preveciu. Samozrejme, že otestujem aj iné spôsoby očisty a detoxikácie orgaizmu.
Veľmi ste mi pomohli svojimi príspevkami a celkove toto fórum, takže sa môžem realizovať.

Ďakujem všetkým zainteresovaným. :good:

PS.
Dnes si dám ako prvé jedlo paradajky oparené vo vriacej vode a olúpané z kože. ;)

PSPS.
Ešte pár skúseností za posledné 4 dni.
Každý deň vždy po požití uriny bola vodavá stolica (väčšinou pri konci boli aj nejaké hrčky).
Klystír som zatiaľ nepoužil.
Necítil som únavu, aj keď kolegovia v práci mi tvrdili, že som pomalší.
Lieky na tlak som bral stále a tlak som mal ako 18 ročný mladík.
V pondelok som si prestal pichať urinu do brucha.
Váha klesala pomalšie, za tie 4 dni zhruba o 1 kg.

Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Právě proto, že nemáš akutní problémy, mi to připadá rozumné :good:
A ty "nahatý" rajčata Ti budou připadat jako mana nebeská :lol:

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
A(&F)
Zasloužilý člen

Separace po vymražení ...

Příspěvek od A(&F) »

... udělal jsem malý pokus: ... "koncentrát po vymrazení" (kdy poměr koncentrátu a ledu byl zhruba 1:3) jsem nechal v lahvičce zmrznout (led se vytvořil pouze v horní polovině a dále již nevznikal), poté byla sklenička přesunuta do lednice, kde led roztál, ale obsah skleničky již zůstal "rozseparovaný" ... na fotkách je vidět stav po několika hodinách při pokojové teplotě (kvůli focení, jinak se sklo okamžitě orosí) ... pásmo mezi vrstvami sice už není tak "ostré" jako po roztátí ledu, ale stále pořád je krásně patrné ... :) ...
IMG_0475.JPG
... na další fotce je potom vidět, jak se došlo k rozdělení dle hustoty ... ke zvýraznění "rozhraní" jsem použil triku, jenž se občas používá v geologii a v další oborech, tzn. do skleničky na hladinu jsem nasypal miniždibec jemného tabáku + klepl tam i kousek popela z cigarety :smoke: ... popel sice zpočátku klesl až na dno, ale po chvíli vystoupal zhruba doprostřed skleničky, kde ve stejné výšce zůstal "viset" téměř 3 hodiny ..... v další vrstvě nad ním po nasáknutí "zaparkovaly" drobné částečky tabáku (na fotce jsou je to ta řada drobných teček v pravé půlce lahvičky) ...
IMG_0480.JPG
... ještě zkusím zjistit, co všechno obsahuje ta "horní čistá voda" ... :ethink: ... ;)

... jo, "kdo si hraje ten nezlobí" ... :D ... :pivko: ...

------------------
PeS: ... jemného bílého "kalu na dně" není tolik jako minule, ale je tam !!! ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
libcosenior
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

libcosenior píše:Ešte pár skúseností za posledné 4 dni.
Zabudol som dodať, že bolesti krížov úplne prestali, ale začal ma bolieť chrbát a poriadne, hlavne pravá horná časť. Mám podozrenie, že je tam nejaká zmena z používania myši k PC.

Partykova.pdf
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Separace po vymražení ...

Příspěvek od Slavek Krepelka »

A(&F) píše:... udělal jsem malý pokus: ... "koncentrát po vymrazení" ....
Já jsem zase rozdělil 4 dny odleželou (při cca 14°C) a nemraženou čurinu na 2x 2dcl. Do jedné petky jsem přidal HCl na poměr, který by byl zhruba ekvivalentní 15ml 1:1500 Ferguson v krevním oběhu. Druhou petku jsem si nechal jako kontrolu. Mám to zašité při pokojové teplotě. Hyn sa tedy ukáže. :D A ne, nedýchal jsem do toho CO2. Spoléhám se na přirozený vývin čpavku. Hádám, že do týdna bych mohl mít nějaký pozorovatelný rozdílný vývoj, pokud nějaký.

Jinak od včerejška jsem zase na hladovce, jedna až dvě činjekce denně a co mi neuteče díky synchronizovanému vylučování, vše horem zpátky. Zatím mi to sem tam protáhne :ptrain: ale nic pozoruhodného ze mne nepadá. Vyhovují mi víc svalové činjekce. Pod kůži mě dost pálí, ale hlavně ta místa zůstávají poněkud citlivá 3 dny, stehno břicho všechno nastejno. U svalových je za cca 10 minut celkem pokoj a do 12 hodin nic. Vpich do svalu je prakticky nebolestivý do ramene, ale je to v rameni nad 1cc chvíli dost cítit. Do sedínky je citlivější vpich, ale zase je to méně citlivé a dá se s přehledem jít na 3 a víc ccm. Zatím zkouším, co kde a jaké množství, aby se člověk moc nerápil, ale bude to asi i dost individuální a možná to pod tu kůži nepíchám až tak jak bych měl. Účinky mi připadají tak nastejno, jestli pod kůži, nebo do svalu, ale svalové se někdy rychle projeví nějakou pachutí v ústní sliznici, nejspíše podle momentálního složení činjekce.

Co se týče pití, žádné vyplachování úst. Je to poněkud nepříjemné, ale souhlasím s Anrim a s dokumentací, že sliznicí vlezou do těla věci, které se tam přes žaludek asi těžko dostávají. Jinak mi taky došlo, že led po prvním vymražení, který obsahuje ještě dost čuriny, se dá využít na klystýry. Na straně druhé, Anriho dvojí přemražení pro sběr všech bílkovinných složek a i minerálů se mi taky moc líbí :good:

Ahoj, Slávek

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
libcosenior
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

poota píše:A ty "nahatý" rajčata Ti budou připadat jako mana nebeská :lol:
Až teraz som sa k tomu konečne dostal a poviem vám, že už kvôli tomuto zážitku sa hladovka vyplatila. :laugh:
Je zaujímavé, koľko rôznych a nádherných chutí má obarená paradajka.
Odporúčam všetkým ako zákusok. :ewhistle:

Partykova.pdf
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše:... Vyhovují mi víc svalové činjekce. Pod kůži mě dost pálí, ale hlavně ta místa zůstávají poněkud citlivá 3 dny, stehno břicho všechno nastejno. U svalových je za cca 10 minut celkem pokoj a do 12 hodin nic. Vpich do svalu je prakticky nebolestivý do ramene, ale je to v rameni nad 1cc chvíli dost cítit. Do sedínky je citlivější vpich, ale zase je to méně citlivé a dá se s přehledem jít na 3 a víc ccm. Zatím zkouším, co kde a jaké množství, aby se člověk moc nerápil, ale bude to asi i dost individuální a možná to pod tu kůži nepíchám až tak jak bych měl. Účinky mi připadají tak nastejno, jestli pod kůži, nebo do svalu, ale svalové se někdy rychle projeví nějakou pachutí v ústní sliznici, nejspíše podle momentálního složení činjekce..
Je pravda, že ta místa jsou citlivější, proto střídám místa vpichu. Protože to píchám do břicha (které se mně jeví jako nejméně citlivé, ale každý je citlivější jinde), střídám strany i místa. Jeden den dopoledne vpravo dole, odpoledne vpravo nahoře (ale ne úplně nahoře, jenom kousek nad pas nebo v pase - ale už jsem to párkrát píchla i výše ke žlučníku, když se mi zdálo, že tam "něco" cítím ;) .. ). Druhý den vlevo dole, odpoledne vlevo nahoře. Třetí den je už pravá strana vstřebána a nebolestivá, takže znovu beru dopoledne vpravo dole, odpoledne vpravo nahoře, ale pro jistotu více doprava nebo doleva, aby to nebylo do stejných míst.. :) ..
Do svalu to nedávám, tam mě to bolííí :( .
Jinak uvažuji, že budu přidávat miniklystýry, napřed s normální, později koncentrovanou na 1/2 a ještě později koncentrovanou na 1/4. Nejspíš to bude taky vymražená :ethink: ..
Ahoj, Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše: ....
Je pravda, že ta místa jsou citlivější, proto střídám místa vpichu. ... Ahoj, Hanka.
Nejen to, akorát jsem si dal 5 činjekcí. Pálily jak 7 ďáblů všude. Nejdřív jsem píchl kouda (0.1cc?) pod kůži na břiše, ale chtělo se mi vřískat :bhead: Tož do levé :ptrain: zase jenom kousek (cca 0.3cc) a chtělo se mi opět vřískat :bhead: tak do ramene kousek (cca 0.2cc) a totéž :bhead: tak do pravé :ptrain: kousek (cca 0.3 cc) a :bhead: :evil: :devil: a nakonec jsem to skousl :help: :epray: a přepích kouda a zase do pravé :ptrain: a :shock: nahulákal tam 2.5 ccm a zase dost pálila, ale v nějak méně citlivém místě :roll:

Pak jsem dorazil vrchem co mi zbylo ve sklenici a to mne vyvedlo z úžasu. Ta měla grády :good: Ve zpětném pohledu mi došlo, že ze mne vyjelo dost vody stolicí jak včera večer 2x tak dnes ráno 2x a při těch příležitostech i urinou a zapoměl jsem to dohnat vodou. Dostalo se mi tedy toho, co jsem si plně zasloužil :roll: ... :ethink: :D Byvše však smýšlení poněkud pozitivního tak jak mi to předvedla matinka kdysi při partii šachů, (když jsi ohrožen, uhni tam, kde ohrozíš) ... jaká vymražovaná, nebo odpařovaná urina? Zahuštění lze docílit přímo ve fabrice a není s tím žádná patlačka :smoke:

Jo, taky to vypadá, že se ze mně začínaj samovolně vytlačovat uhry, tedy ty nezanícené mazové obludy.

Mezi námi, pokoukal jsem se tuhle taky po brethariánech, což jsou stálí a to i nepicí hladovkáři. "Breath" = dech, takže dechaři? :D Říká se jim tak proto, že žijou ze "vzduchu", jako je v Česku Pavel Mácha. Někteří na tom žijou už leta. Nejstarší koho jsem chytil je nějaký indický asketa, který měl sen, kdy mu několik "bohů" přikázalo se na jídlo a pití vykašlat a v sedmi letech přestal jak jíst, tak pít a dnes je mu přes sedmdesát a udivuje nejen laiky. Normálně narostl, tenkej je jak lunt, ale nevypadá vyzáble, definitivně má svaly a není samá kost. Na svý leta ale vypadá. Vědi ho drželi 10 dní pod dokonalým dohledem ve špitále a ani nejedl ani nepil ani ne :piss: ani ne :ptrain: a zamotal jim pěkně šišky. Pak se zase odebral do jeskyně kde žije prakticky celý život a do civilizace se odebírá jen jednou za rok na nějaký náboženský festival. Jo, taky ho měli pod rentgenem, či čím, a zjistili, že ledviny urinu produkovaly a do močáku pouštěly, ale vstřebávala se z močáku zase zpět do těla :baby:

:) Něco mi na té totální hladovce s nepitím ale chybí.
:) Jakékoliv kmenové atp. se asi z měchejře nedostanou do oběhu a ...... :ewhistle:

S laskavým pozdravem, Slávek.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

různé

http://mefanet-motol.cuni.cz/download.php?fid=233
Erytropoetin
Polypeptidový hormon je tvořen v ledvinách, kontroluje diferenciaci kmenových buněk kostní dřeně, uvolňování je stimulováno hypoxií (přidušení tkání), zajistí, že prekursorové buňky v kostní dřeni erytroblasty se přemění na erytrocyty (červené krvinky) a jejich koncentrace v krvi vzroste.

http://zdravi.e15.cz/clanek/postgradual ... est-451660
Co se týče infekcí močových cest, především E-coli především se střevním původem. To se mi povedlo :D

http://www.sekk.cz/atlas/cells.htm
Různorodost buněk v moči.

http://www.sci.muni.cz/ptacek/HISTOLOGIE2.htm#funkce

(velmi poučné, složité, všeobecně poukazující na různorodost kmenových buněk, což poukazuje nikoliv na embryonické buňky, ale na různá stadia diferenciace, kdy se ještě byť i částečně specializované buňky dokáží ještě dělit a dál specializovat [diferenciovat]. Dokonce se zde potvrzuje můj dřívější dohad z práce R.O. Beckera, že osteoblasty se mohou tvořit i z bílých krvinek [leukocytů] a zrovna tak jakékoliv jiné tkáně. Očividně se koná v těle několik různých generačních, diferenciačních i dedifereciačních procesů jejichž výsledkem může být stejná konečná specializace buňěk. V podstatě bych se mohl domnívat, že slovo kmenová buňka je velice široký a neurčitý pojem a absolutně se nejedná o buňky embryonální, ale pouze o buňky jenom částečně diferenciované z embryonálních a schopné další specializace. Proto se z tý moči někdo snaží tyhle kmenové buňky dediferenciovat uměle, aby měly širší spektrum volby specializace. Zde se jeví problém, že pokud nebyly buňky dostatečně despecializované, tedy dediferenciované, a byly použity v místě, kam nepatří, protože se už nemohou specializovat na tu tkáň, kam byly vpraveny, dochází místo jejich integrace k jejich zdivočení na rakovinu. Nicméně, leza po ledvinových hormonech, nějaký bude nejspíše mít schopnost dediferenciovat i specializovanější kmenové buňky. To skoro napovídá, že jde o nějakou spolupráci mezi chemií těla, jeho morfologickým polem a snad vodní informatikou moči.)

4.4.6. Zárodečné epitely - vyživují pohlavní buňky (zrající vajíčka, spermie), tvoří folikuly, Sertoliho buňky (obratlovci), ...

5.1.2. Volné buňky
- mohou se pohybovat v tekutých mezibuněčných hmotách a mají často i schopnost fagocytózy. Bývají amoeboidního tvaru a diferencují se někdy z buněk fixních, jindy do pojiva vcestují např. z cévního oběhu.
- Žírné buňky (heparinocyty, mastocyty) – nacházejí se všude v řídkém pojivu, bývají kulovité, s malým jádrem, a obsahují v granulích heparin (kyselý mukopolysacharid – snižuje srážlivost krve), histamin (permeabilita kapilár, snižuje krevní tlak), serotonin (zvyšuje krevní tlak, zesiluje peristaltiku střev).
- Histiocyty - makrofág, klasmocyt - umí fagocytovat (hojení ran, hnisavé záněty), mají menší jádro a mnoho lyzozómů. Odlišení: vitální barvení - fagozómy s jednotkovou membránou. Fixní a aktivované (pohyblivé) makrofágy. Vznik z monocytu. (Srovnej mononukleární fagocytární systém: monocyt, histiocyt, Kupferova buňka, prachový makrofág, mikroglie, slezinné makrofágy, osteoklasty.)
- Granulocyty - eosinofilní granulocyty - někdy i neutrofilní (bílé krvinky) - vycestovavší z krevního oběhu, schopné pohybu, fagocytózy, obrana organismu (mikrofágy) – nespecifická imunita (např. ve stromatu mléčné žlázy, intersticium plic… všude v řídkém vláknitém pojivu).
- Lymfocyty - identické s krevními lymfocyty, účastní se imunitních reakcí specifické imunity . Dávají vznik i dalšímu typu volných buněk:
- plazmatickým buňkám - typické loukoťovitým chromatinem v jádrech, vyrábějí protilátky specifické imunity, nemají Golgiho aparát, váčky přímo z drsného ER.
- též epitelovým buňkám za určitých patologických stavů.

5.4. Zárodečný (embryonální) mezenchym (fotky)

Stáhl jsem to anžto je to sice jen přehled, ale tím líp, dá se dohledat kde co a dá se v tom jakž takž vyznat a obsahuje rozsáhlou mikroskopickou dokumentací. Zazipovaný dokument a pod-složka musí jít spolu do stejné složky, aby se našly a aby se Html otevřelo se vším všudy. Odborná čeština.

Ahoj, Slávek.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:Mám to zašité při pokojové teplotě. Hyn sa tedy ukáže. :D A ne, nedýchal jsem do toho CO2. Spoléhám se na přirozený vývin čpavku. Hádám, že do týdna bych mohl mít nějaký pozorovatelný rozdílný vývoj, pokud nějaký.
... no jsem na Tě dosti zvědaf ... :D ... ten zvýšenej obsah CO2 je tam totiž poměrně dosti důležitej, protože jsou buňky jsou na tuto koncentraci zvyknutý z prostředí uvnitř těla ... :ewhistle: ...

... v příloze máš něco na čtení ... :) ... rukověť "Mladého kultivátora" ... :D ...

.. už máš nachystaný fazole ??? ... ;) ...

... ať se Ti zadaří !!! ... :pivko: ...

PeS: ... když jsem se minulej tejden prohrabával ve svejch poznámkách ze školy, týkajících se kultivace buněčných struktur, tak mě hned na samým počátku rozštípnul první odstavec začínající slovy: ... "Důležité !!!!!!!! ... odběry tkání provádějte jen a pouze ve sterilním prostředí !!! ... práci provádějte výhradně v laminárním boxu !!! ... atd." ... :roll: :roll: ( :lol: ) ...... a končící větou: ... "Kdo je čuně, nebude mít očekávané výsledky ... anebo objeví penicilin !" .... :laugh: :laugh: :laugh: ...

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

A(&F) píše: .... v příloze máš něco na čtení:) ... rukověť "Mladého kultivátora" ... :D
Ale, ale Anri. Zapomínáš, že vycházím z jednoho šíleně popálenýho číňana a jedné opařené paže zregenerované sedm let starou čurinou. Jaké CO2? Jaká příručka? Jaká sterilita? :enaughty: Já chci ten "penicilín" :laugh: :laugh: :laugh:

Když to nebudou kmenové, bude to něco jiného. Je mi dokonce i celkem jedno co, stejně to nejspíš musí vše dohromady. Až to zjistím, jestli to zjistím, narostu si nový zuby :ethink: aspoň 4 .... :oops: Tak mi :idea: na co vlastně, pokud bych se měl dát do hóóódně dlouhýho hladovění :?: ... :ethink: Ale co :mrgreen: řekněme že z frajeřiny :smoke: Důvod se vždycky nějakej najde, třeba i blbej :angel: :pivko:

S laskavým pozdravem, Slávek.

Fox_25
Stálý člen
Dal: 32 poděkování
Dostal: 58 poděkování

Příspěvek od Fox_25 »

Hodně štěstí a smekám klobouk pánové, dnes jsem ochutnal urinu a mám velice rozporuplné pocity. Respektive bych by rád za každou radu co jíst aby se to dalo pít. Bylo to jako desetkrát vyextrahované kafe(extrémně hořké) které někdo osolil a přidal tam sodu. A asi nebudu tak v pořádku jak jsem si myslel když tam cítím shnilé maso. Jediné čeho bych se hodně nerad vzdával je jedno espresso, černý a zelený čaj, samozřejmě slazené, i když to nutné není. Ale sladím třtinovým cukrem, jestli je zdravější než ta křída nevím. Na hladovku se ještě necítím.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Fox_25 píše: ... bych by rád za každou radu co jíst aby se to dalo pít. ...
a) Nejíst a klystýrovat je nejůčinnější a skoro okamžité.
b) Jíst bezmasé pokrmy a pokud možno s nízkým obsahem bílkovin a opět zaklystýrovat.
c) Nemám pocit, že kafe hraje nějakou velikou roli. piju ho, hořkého turka, jedno až dvě denně. Včera jsem neměl žádné a rozdíl nevidím.
d) Občas nějakou tu čurinu použít jinak a doplnit tělo vodou, nejlépe pak voňavým bylinným čajem, třeba heřmánek.
e) Hodně pít i vodu, ale člověk pak musí i dost řídké čuriny pustit po proudu.
f) Solení je sice dost putna, aspoň mně, přispívá pouze ke slanosti, ale pokud člověk chce na režim, při kterém chce recyklovat více méně všechnu čurinu, je naprosto nutné přestat solit.
g) Chodit se vyprázdnit a vsáknout o dost dřív než člověk :bhead: musí. Je rozdíl vypít necelé dvě deci častěji a vypít občas půl litru najednou.

Ona ta čurina dost vyjadřuje to, co se ze střeva stráví do krve. Hořkost je skoro 100% zapříčiněná obsahem žluči, čpavek obsahem bílkovin, slanost je jasná a ty další chutě různě.

Nejsem si však jistý, jak vypadá recyklovací smyčka při léčení a mám podezření, že tělo reaguje na obsah střev a co se v nich momentálně nachází a vstřebává se a je docela možné, že by bylo lepší nechat přírodu aby si obsah střeva regulovala po svém, aniž do toho člověk zasahoval klystýrama. Při více méně kompletním recyklování dokáže urina pěkně střeva protahovat.

Ahoj, Slávek.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Fox_25 píše:.. rád za každou radu co jíst aby se to dalo pít.
Zkus se ztotožnit s názorem, že "Čím lék odporněji chutná, tím dokonaleji léčí!".
Taky si můžeš uvědomit, že když to takhle "otřásá" celým Tebou, tak jak to potom musí být otřesné pro "ty mrňavé svině".
A pro srovnání - zkus se napít třeba vody s epsomkou nebo zkus dvě deci Zaječické a nebo třeba celou sklenici Ferneta. Pijeme dost běžně i horší věci ;)
Možná zjistíš, že to vlastně ani tak strašné není nebo to třeba začneš pít "na panáky".

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“