Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Opět něco protistátního

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: Opět něco protistátního

Příspěvek od NAVAR »

jarda ovčák píše: A vypadá to, že měsíčně ušetřím 2000 čistá ruka. Navíc hodlám investovat do vývoje domácího čistého kouřeníčka..... Vše mimo dozor státu. Každý měsíc stát vydělá na kuřácích rovné 2 miliardy. Podobné to je u výrobců, distributorů.
Každý měsíc si odkládám dva litry bokem do prasátka a pak si řeknu krleš......

Jo, brácha mám stejný názor. Už mi to taky přišlo. Včera jsem se nasral už po několikáté kdy mi jeden nemocný člověk vyčítal že mu kradu peníze. Prý když kouřím tak on pak bude muset platit moje léčení. Řekl jsem si svět se posral a e-cigáro si objednal.
Jsou zde ovšem i další návaznosti z mojí strany, tenhle stát mne nasral a bude ho to mrzet a to minimálně šestimístné číslo ročně.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

jao píše:Ten poďobanej stát bude vždy hľadať cestu, ako žmýkať svojich poddaných. Ale ak sa prestanem cítiť ako ich poddaný a tvoriť si pravidlá, ktoré budú vyhovovať väčšine slušných ľudí, zostane im len možnosť vyhrážať sa. Predsa ten zvyšujúci sa tlak kleptokratickej partokracie nemôže ovplyvniť moje rozhodnutie zhromažďovať semená a sadenice, predávať poľnohospodárske prebytky, pestovať liečivé rastliny a následne sa nimi liečiť, nedovoliť poškodenie zdravia svojich detí očkovaním. Ale aby sa ľudia zbavili strachu z mocných, chce to nejaký čas. Čo tak to otočiť tak, aby politici mali strach z ľudí ?

Máš pravdu, v jedné z nejnedemokratičtějších zemí světa už začalo tažení proti e-cigaretám v roce 2009-2010. De facto cokoliv státu sníži zjisk má tendenci se stát ilegálním činem.
To že se FDA cpe i do bylinek není tajemstvím.

To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Re: Kmotr Mrázek - Kniha, která nebyla vydána....

Příspěvek od rival »

milda píše:Kmotr Mrázek - Kniha, která nebyla vydána a taky brzy nevyjde... (máš ji zde,má 163 stran a stoji zato si na její přečteni udělat čas)
Kmotr Mrazek(1).pdf
A tady je odkaz na oba díly včetně fotodokumentace http://www.ulozto.cz/xr8d1Gs/kmenta-jar ... ek-1-2-pdf

rival - živý člověk - suverén
huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

ťuťu píše: Vedle ve vsi jsem mýho známýho - majitele STK upozornil a už to vyhazujou. V pátek zrovna vyhnal jednoho Renaulta Mégane s HHO bublérem.
Už chápu, proč se musíš skrývat. Jsi zlý a chceš škodit. Namontovat si bubler je možná pošetilost, ale nikoho to neohrožuje i když to není homologované.
Můžeš nabonzovat mě - mám v autě nehomologovaný AV system s navigací, koupil jsem to z číny.
Zeptej se mamky, jestli tě nevyklopila z kolíbky, vypadá to, že ses v dětství uhodil do hlavičky.

Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

Příspěvek od jarda ovčák »

Já si myslím, že to bude nedorozumění. Přeci nebude ťuťu práskač, kterej upozorní na zařízení v autě. To je přeci nelidský nesmysl. Pokud to je však pravda, pak je roven všem parchantům, kterými naprosto pohrdám, kterých se štítím naprosto otevřeně...... Nemají práva na život.

„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

jarda ovčák píše:Já si myslím, že to bude nedorozumění.
A to já si zase myslím, že to žádné nedorozumění není.
Podle toho, co a jak tu píše, mi to k němu docela pasuje. Nejzrůdnější na tom ovšem je to, že jemu to připadá naprosto v pořádku a ještě se s tím chlubí, jako kdyby to byla nějaká zásluha. Od takovéhle hyeny se můžeme vždycky nadít jenom toho nejhoršího - mějme to na paměti.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
NAVAR
Zasloužilý člen

Příspěvek od NAVAR »

Já si myslím že je to skoro jedno. Bublér stačí před STK vyndat.
No a co je podstatné že díky této informaci může člověk vědět s kým má tu čest, co ho může potkat a na co se má eventuelně připravit. Výstřely ze zálohy jsou vždy problematické, pokud se o "střelci" ví no problém....
Vědět znamená být připraven a nejde jenom o lidi.
To že "mne chcípla koza tak budu chtít aby sousedovi taky chcípla koza" je taková česká vlastnost. Takže když sousedovi fakt "chcipne" o to větší si dám pozor na svoji, obzvláště když vím jaký soused je.

huhu
Zasloužilý člen
Dal: 107 poděkování
Dostal: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od huhu »

NAVAR píše: Bublér stačí před STK vyndat.
kdo prošel STK napoprvé?
STK tutorial :
auto umyté, bez koroze a ostrých hran ( co bije do očí zamaskovat, na dílně jsou kamery )
při předání dokladů dostanete složku s protokoly a doklady - mezi doklady vložte dvoustovku
na dotaz technika, jestli jste si tam něco nezapoměli odpovíte, že byste neradi na STK znova
technik vás upozorní na vady a do protokolu je zapomene napsat

vyjímky : od té doby, co jednoho automobilistu vyhodili z jedné STK a během dvacetiminutové jízdy na druhou STk zázračně odstranil závady, na které je potřeba dílna a svářečka, nefunguje tento systém u čepů svázaných drátem, upadlých převodovek, uhnilých nosníků a podobně. ( technik půl roku zametal dvorek a byl bez dvoustovek )

enjoy a udržujte plechovky tak, abyste nikoho nezranili/nezabili

Někteří lidé mají pocit, že vědí lépe než já co a kam jsem chtěl napsat. Budiž blahoslaveni.
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Opět něco ...

Příspěvek od A(&F) »

ťuťu píše:Jelikož se o nejrůznější techniku zajímám a mám i určité zkušenosti ...
... ano ... např. o motůrek s diodou ... :D :D :D ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
jao
Zasloužilý člen
Dal: 100 poděkování
Dostal: 127 poděkování

Příspěvek od jao »

To chceme dopadnúť tak, ako je to teraz za veľkou mlákou ? Kto platí cash, kupuje zlato a chodí na internet cez verejné hotspoty je terorista. Preto ho treba udať hajzla jedného teroristického. Tí pri moci si vymyslia nejakú propagandu a väčšina im na to skočí ? Alebo je to dedičné ? Dedo udával, otec udával, tak musím udávať aj ja ??? Je to hnus velebnosti. Ale ako si navaríš, tak budeš spávať.

Radšej byť špirálou, ako kruhom.
Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Offtopic :

Příspěvek od Elektro »

Mimo téma (offtopic)
Ľutujem, že prirábam moderátorom robotu, ale príspevky z editora mi neprejdú do fóra, tak posielam len cez rýchlu odpoveď, kde sa nedá príspevok označiť ako Offtopic.
Želám príjemný deň

:idea: I v "Rychlé odpovědi" to jde. [Alt Gr]+f Ti udělá přední hranatou závorku, za ni napiš "offtopic" a [Alt Gr]+g hranatou závorku uzavře. Pak napiš svůj text a za ním celý postup zopakuj, ale do závorky napiš "/offtopic". poo. :idea:

Hľadajme možnosti ako sa to dá a nie ako sa to nedá.
peroxid
Stálý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Příspěvek od peroxid »

Něco pro odlehčení tématu:
Obrázek

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Vypadá to, že se něco skutečně začíná mlít ohledně elit. Díval jsem se i na odkazy v anglině. Nic oficiálního, ale to se taky samozřejmě nedá očekávat.
http://energieupramene.blogspot.com/
http://energieupramene.blogspot.com/201 ... tipec.html

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

img.php.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Nic se neděje, ale hodně se chystá ...

Příspěvek od A(&F) »

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“