Ondřej píše:
m11:
To víš no, z toho co napíšeš je kloudnýho tak 5%, 10% jsou tečky a zbytek naprosto mentální blábolení z cesty, který se i na netu, kde je všelicos, vidí dost zřídka. V reálu bych se s tebou nebavil vůbec, jestli mluvíš jak píšeš... Ale třeba to není nevratné!
Například alzheimer, parkinson, autizmus a další duševní "nemoci" jsou OTRAVA RTUTÍ a jsou velkou většinou velmi dobře léčitelný právě detoxikací rtuti. 6-24 měsíců. Dobře vím co píšu, nastudoval jsem toho dost... Ale je vidět, že se lepšíš Martine. Například jsi tři věty správně ukončil tečkou, takže víme kde končí. No máš toho ještě víc na zvládnutí, tak držím palce.
Ostatním členům fora, kteří mnou údajně strašlivě pohrdají se omlouvám, vy jste na tohoto exota zřejmě zvyklí, já zatím ne.
Ano, snažím se už ignoroval tvé příspěvky, čehož jsi si mohl všimnout u tvé pitomé, pořád dokola pokládané otázky k čemu že je sanytr. Proč mi ji vlastně dáváš? Jaký to má smysl? K čemu to je? Na hovno, samozřejmě, jen trapně otravuješ s bezcennýma blábolama, ve snaze mě nějak načapat, že "něco" nevím. Přesně to jsem čekal - že ji budeš pořád opakovat jak blb. Mimochodem historii výroby a užívání KNO3 znám od 14ti asi. Doteď tu mám 25kg pytel. Nechce ho někdo?
Takže ty zas můžeš ignorovat moje příspěvky. Pěkný den přeji.
...tři tečky...první příznak dementu.../ otrava rtutí.../...jsem nesmírně šťastný, že 5% je ...z tvýho hlediska kloudnejch
/ který to jsou...moooc mě zajímá , co tě na mozku otráveném rtutí zaujalo
..
10% tečky....kdyby jsi pobral zdejší forum, tak to už mě vyčítalo více rejpalů....to je můj výtvarný projev...sorry/ česky promiň/...všichni znalý zde.../ co mě znají osobně...vědí že jsem výtvarník../ přeloženo do češtiny...
budižkničemu osoba zajímající se absolutnem, při využítí blbosti spouobčanů k jejich ještě většímu oblbnutí, za účelem jim vnutit jakýsi styl formy vnímání světa v realných předmětech......pochopil jsi co jsem napsalk...???...asi ne...nic si z toho nedělej....jsi mladej....
...ochraňuj si 25 kg sanytru
...při kolapsu civilasace ho výhodně prodáš...
...je mě líto, my dva se .."jaksi míjíme"...nejen egem, názorem na svět , v generaciích...ale i lidsky...
...doufám, že se nedočkáme "kolapsu"...všichni, kdo jsou na diskusi zde mají nějaký názor...co a jak..kdyby....dělej si jak chceš...ty máš svoje zkušenosti /životní, studijní, manuelní....tohle umím tohle ne...a vlastní možnosti.../...já také vím...i když asi zasažen rtutí.../co "asi" jo a co "asi" ne...
...vidím, že máš nastudováno...ve 14ti..
...no jsi dobrej...ale jak píše Jarda OVČÁK...život neni o příručkách / hovador/ ale o zkušenostech.../sanytr/
...synku...nesnažím se tě načapat na ničem...nikdy jsme se nepotkali...a doufám, že se
NIKDYnepotkáme...zvláště pak...při "kolapsu"
...
..kdyby náhodou tato situace nastala / což nepředpokládám/ tak lidi tvýho typu ..do "týmu " nechci...jen dotaz ...co umíš, co znáš...
...v případě "nouze" kecalové neuspějí...zrovna tak jako teoretikové...na ty sere pes....jediné kriterium...silnej blbej ...zapřáhnout do pluhu.../ kácet dřevo/...řemeslník...a co máš...sekeru, pilu, kladivo kovadlinu, znalec bylinek...lékař./ manažeři, počítačoví experti, a veškerý intelektualní povl../..nikdo jinej...tak si vyber../ osobně ...moje práce je pro společnost absolutně zbytečná/ ale umím i "něco" jiného...a určitě to nejsou jen kecy...o kterých mluvíš...//.je to sci-fi...ale jsi vtažen do děje...tak se sám zařaď...a přestaň plkat o rtuťovým mozku a o tom co je a není real....pro tentokrát jsi pro mě "out"...třeba se to časem změní....
...tak ...omlouvám se čtoucím....musel jsem "madíka" poučit, resp. napsat, co si myslí....martin11
rtuťový mozek...