Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Out off Topic - Offtopicárna

Společenské dění u nás i ve světě.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re2: E. K. i k věci

Příspěvek od NAVAR »

Mimo téma (offtopic)
Po přečtení toho článku jsem si řekl že jsme zákonitě všichni v pr...
Množství toho fluoru je 2:1 000 000 tedy 2ppm nemýlím li se. V zubní pastě je ho 1150ppm.
Mám kamaráda, v životě nebyl u zubaře a taky si v životě nečistil zuby. Má je zdravé.
Má taky zvláštní systém uvažování a názoru na svět, je prostě jinej, je velmi přirozeně a správně jinej.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Re2: E. K. i k věci

Příspěvek od 1220 »

Mimo téma (offtopic)
Babička mojí ženy si také nečistila a neměla kaz :idea: :idea: :idea:
To že po osmdesátce zuby houfně vypadaly, ale bez kazu, to je o něčem jiném to je běžný program organizmu.
K.

tbest
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Re: Re2: E. K. i k věci

Příspěvek od tbest »

Mimo téma (offtopic)
NAVAR píše:Po přečtení toho článku jsem si řekl že jsme zákonitě všichni v pr...
Množství toho fluoru je 2:1 000 000 tedy 2ppm nemýlím li se. V zubní pastě je ho 1150ppm.
Mám kamaráda, v životě nebyl u zubaře a taky si v životě nečistil zuby. Má je zdravé.
Má taky zvláštní systém uvažování a názoru na svět, je prostě jinej, je velmi přirozeně a správně jinej.
Hmm, co na to chemici? Nedal by se zbastlit nějaký filtr? Přece se ta látka na něco váže. Třeba aktivní uhlí? Nebo si vodu destilovat? Nebo pít jen destiláty? :) Myslím, že nadopovaná zubní pasta za pomoci elektrického kartáčku nám k zářivému úsměvu stačí...
P.S. S tou kontextovou reklamou je stejně prča. Koukám, že byli rádi, že se měli čeho chytnout.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Fluor

Příspěvek od adam.benda »

Mimo téma (offtopic)
S tím fluorem je to skutečně v háji... Chtěl jsem ušetřit, tak jsem teď začal kupovat pitnou vodu ze svého vlastního kohoutku. Jelikož samozřejmě nejsem na studánce, ale na městským vodovodním řadu, možná jsem si tím uvázal šibenici. Nebo možná tady zatím ještě fluor nemáme?

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Článek

Příspěvek od Palo »

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Článek

Příspěvek od Palo »

Mimo téma (offtopic)
U nás se voda mám dojem pouze chloruje. Fluoruje se voda hlavně v Americe... Kdo ví, jestli ten fluor nám zkrz to nedoplňují "z nebe" ;)

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno.

Příspěvek od jarda ovčák »

Mimo téma (offtopic)
Ondřeji, zbytečně si chladíš žáhu na martinovi.
Na rozdíl od tebe martin chápe širší souvislosti. Netahej sem prosím vlastní ego, jináč zde plodnou diskusi přetvoříš na zcela zbytečný chlívek.
Jedinej problém máš se svejma vařičema, který prostě pro většinu bude potíž nakrmit. Nic víc. Nehledej v tom nic osobního. Překroč problém a zkus přispět něčím užitečným, nejen invektívou. Je to zbytečné a nedůstojné.Pokud, jak píšeš, budeš mít jen slepice, co chceš vlastně vařit.....
Přežít při výpadku civilizace je pro mnohé neřešitelný problém. Strach a hrůza lidem zavazuje oči a vlastní nemohoucnost a bezmoc svazuje nohy, zastírá zrak. Jsme nabubřelí vlastní civilizací a přitom málokdo umí zabít, vyvrhnout a připravit zvíře, rozdělat oheň.....
V novém úhlu pohledu na novou realitu cítíme křehkost současného stavu a falešnou pomíjející bezpečnost.
Z toho může být jeden nervozní, páč jsme přec pány tvorstva a najednou netušíme, čím si utřem zadnici......

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: ..

Příspěvek od poota »

Mimo téma (offtopic)
Ondřej píše:jarda: že benál jednou dojde má být "širší souvislost"? To považuju za naprostou samozřejmost už od doby co jsem použití vařičů promyslel (2 minuty?) včetně výhod, nevýhod a významu. Když jsem to řek někomu dalšímu, opět během minuty pochopili. Tady o téhle jednoduché věci, malým střípku, píšu čtyři dny.
... Nepíšu do Blesku, ale pouze sem pro omezený okruh lidí, který téma zaujme. No a už o benzínovým střípku bylo napsáno dost, ať si každý vybere co chce. ..
Naznačuješ, že jsi tu podal nějakou závažnou informaci, nejspíš mezi řádky, a hlavně pro ty "kteří mohou chápat". Je mi nesmírně líto, že nepatřím mezi tu hrstku vyvolených a navíc mě zarmuceje, že vyvoláváme Tvé rozčarování. Není to úmyslné, ale přesto se Ti omlouvám.

Jak jsem již výše naznačil, v případě kolapsu civilizace se nebudeme vracet do středověku, ale do pravěku, a to ještě ani zdaleka ne vrcholného. Proti tehdejším lidem budeme mít výhodu pouze ve větších znalostech. Jejich drtivou většinu nebudeme schopni technicky využít a nebo uplatnit. Použití dřeva na "živení" ohně mi připadá docela rozumné a je to osvědčený způsob, který nevyžaduje nic složitého. Dokonce i výroba dřevěného uhlí se mi zdá celkem snadno zvládnutelná. Nutnost vícepalivového vařiče mi stále uniká a ve své zabedněnosti ho stále považuji spíš za komplikaci, než nějaké usnadnění. Jediné, čím se můžu utěšovat je to, že je nás takových zřejmě víc.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

...takženatvrdo...

Příspěvek od martin11 »

Mimo téma (offtopic)
Ondřej píše: m11: :lol: To víš no, z toho co napíšeš je kloudnýho tak 5%, 10% jsou tečky a zbytek naprosto mentální blábolení z cesty, který se i na netu, kde je všelicos, vidí dost zřídka. V reálu bych se s tebou nebavil vůbec, jestli mluvíš jak píšeš... Ale třeba to není nevratné! :D Například alzheimer, parkinson, autizmus a další duševní "nemoci" jsou OTRAVA RTUTÍ a jsou velkou většinou velmi dobře léčitelný právě detoxikací rtuti. 6-24 měsíců. Dobře vím co píšu, nastudoval jsem toho dost... Ale je vidět, že se lepšíš Martine. Například jsi tři věty správně ukončil tečkou, takže víme kde končí. No máš toho ještě víc na zvládnutí, tak držím palce. :mrgreen: Ostatním členům fora, kteří mnou údajně strašlivě pohrdají se omlouvám, vy jste na tohoto exota zřejmě zvyklí, já zatím ne.
Ano, snažím se už ignoroval tvé příspěvky, čehož jsi si mohl všimnout u tvé pitomé, pořád dokola pokládané otázky k čemu že je sanytr. Proč mi ji vlastně dáváš? Jaký to má smysl? K čemu to je? Na hovno, samozřejmě, jen trapně otravuješ s bezcennýma blábolama, ve snaze mě nějak načapat, že "něco" nevím. Přesně to jsem čekal - že ji budeš pořád opakovat jak blb. Mimochodem historii výroby a užívání KNO3 znám od 14ti asi. Doteď tu mám 25kg pytel. Nechce ho někdo?
Takže ty zas můžeš ignorovat moje příspěvky. Pěkný den přeji. :mrgreen:

...tři tečky...první příznak dementu.../ otrava rtutí.../...jsem nesmírně šťastný, že 5% je ...z tvýho hlediska kloudnejch :shock: / který to jsou...moooc mě zajímá , co tě na mozku otráveném rtutí zaujalo :idea: ..
10% tečky....kdyby jsi pobral zdejší forum, tak to už mě vyčítalo více rejpalů....to je můj výtvarný projev...sorry/ česky promiň/...všichni znalý zde.../ co mě znají osobně...vědí že jsem výtvarník../ přeloženo do češtiny...budižkničemu osoba zajímající se absolutnem, při využítí blbosti spouobčanů k jejich ještě většímu oblbnutí, za účelem jim vnutit jakýsi styl formy vnímání světa v realných předmětech......pochopil jsi co jsem napsalk...???...asi ne...nic si z toho nedělej....jsi mladej....
...ochraňuj si 25 kg sanytru :idea: ...při kolapsu civilasace ho výhodně prodáš...
...je mě líto, my dva se .."jaksi míjíme"...nejen egem, názorem na svět , v generaciích...ale i lidsky...
...doufám, že se nedočkáme "kolapsu"...všichni, kdo jsou na diskusi zde mají nějaký názor...co a jak..kdyby....dělej si jak chceš...ty máš svoje zkušenosti /životní, studijní, manuelní....tohle umím tohle ne...a vlastní možnosti.../...já také vím...i když asi zasažen rtutí.../co "asi" jo a co "asi" ne...
...vidím, že máš nastudováno...ve 14ti.. :shock: ...no jsi dobrej...ale jak píše Jarda OVČÁK...život neni o příručkách / hovador/ ale o zkušenostech.../sanytr/
...synku...nesnažím se tě načapat na ničem...nikdy jsme se nepotkali...a doufám, že se NIKDYnepotkáme...zvláště pak...při "kolapsu" :idea: ...
..kdyby náhodou tato situace nastala / což nepředpokládám/ tak lidi tvýho typu ..do "týmu " nechci...jen dotaz ...co umíš, co znáš...
...v případě "nouze" kecalové neuspějí...zrovna tak jako teoretikové...na ty sere pes....jediné kriterium...silnej blbej ...zapřáhnout do pluhu.../ kácet dřevo/...řemeslník...a co máš...sekeru, pilu, kladivo kovadlinu, znalec bylinek...lékař./ manažeři, počítačoví experti, a veškerý intelektualní povl../..nikdo jinej...tak si vyber../ osobně ...moje práce je pro společnost absolutně zbytečná/ ale umím i "něco" jiného...a určitě to nejsou jen kecy...o kterých mluvíš...//.je to sci-fi...ale jsi vtažen do děje...tak se sám zařaď...a přestaň plkat o rtuťovým mozku a o tom co je a není real....pro tentokrát jsi pro mě "out"...třeba se to časem změní....
...tak ...omlouvám se čtoucím....musel jsem "madíka" poučit, resp. napsat, co si myslí....martin11rtuťový mozek... :idea:

... věřím, že se " TO " povede ......
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: MNO...

Příspěvek od NAVAR »

Mimo téma (offtopic)
No, řekl bych že špatnost a být svině souvisí s evolucí jenom částečně.
Každopádně chytrá svině je horší než blbá svině. :)

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Ondřej
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

predikce

Příspěvek od Ondřej »

Mimo téma (offtopic)
"Gerald Celente říká dění natvrdo.
Veškeré dlouhodobé analýzy ukazují, dle slov známého futuristy Geralda Celente, finanční systém je těsně před zhroucením, a III. světová válka je tak těsně před námi, jako nikdy v předtím. Doslova řekl: V roce 2011 zažijeme první velkou válku tohoto století. Dále podotýká že s rozmachem migrační politiky, která právě exploduje, dojde k rasismu, násilí a hladu a totálnímu zřícení ekonomiky a finančního systému."
http://derhonigmannsagt.wordpress.com/2 ... gerwehren/

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: predikce

Příspěvek od chiq »

Mimo téma (offtopic)
:good:

Skutočne, všetci už toho majú plné zuby! Kam sa pozrieš, zakopávaš o bandy nenažraných štátnych úradníkov, skorumpovaných policajtov a právnikov, diletantských felčiarov, zvrátených "pastierov duší"... Už aby sa to spustilo!

http://derkristall.files.wordpress.com/ ... -257-s.pdf

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

salvia...

Příspěvek od laik »

Mimo téma (offtopic)
jo palo myslel sem hic :) alias hitze, ale i ten českej hyc to vystihuje dobře..... :D
mě se ta šalvějka taky dařila a začla rust a sílit, ale to sluníčko ji fakt vubec nesvědčí.....
to mám ponaučení pro příště......
je vidět...teda spíš ta šalvěj vidí, že jí asi potřebuješ víc než já.....
tak potom snad poreferuješ co ti ukázala......

ale možná bych si teda ještě jeden výhonek vzal, co za to, třeba hrst škvarků,nebo tláču..??....
ze v sobotu mírumilovně zabitýho prasátka.... ;)

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: salvia...

Příspěvek od Palo »

Mimo téma (offtopic)
Jojo, rozumím, v mém případě zase naše paní učitelka v druhý třídě taky nepochopila, že ten "řýzek" byl fakt tvrdej :lol:

Šalvějka snese slunko, ale musí být opravdu dobře zalívaná...

Zkusím ten výhonek rozesadit, mám obavy, že to nepronde, no pak bych dal vědět, jak to dopadlo a jestli je k odebrání...
Co za to, se domluvíme, tláču bych bral, na škvarky moc nésu ;)

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“