![Good :good:](./images/smilies/icon_good.gif)
![Bye :bye:](./images/smilies/icon_bye.gif)
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
Je třeba si uvědimit, že všechny ...ismy....jsou prevít./ faši.mus, komu.ismus, kapit.ismus, imper.ismus/ a protože drontismus není, tak mě Drontství vyhovuje
![Pivko :pivko:](./images/smilies/pivko.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Gabča
Všechny ty -ismy souvisejí s vyznáváním nějakého přesvědčení nebo dogmatu.martin11 píše:Je třeba si uvědimit, že všechny ...ismy....jsou prevít./ faši.mus, komu.ismus, kapit.ismus, imper.ismus/ a protože drontismus není, tak mě Drontství vyhovujem11
poota píše: ... jinou "oblbující" literaturu, která dokazuje prostřednictvím nějaké "přiohnuté" logiky, ...
Tuším, že Zdenek2 objevil toto "zátiší", svým prvním příspěvkem nás otestoval, za uplynulé dva dna se "rozmyslel" a zjistil že je DRONTZdenek 2 píše:Tak už se tu drahnou dobu pokouším něco napsat :-). Ale -, připadá mi vše zbytečné. Prostě nevím.
Snad znáte Platonův příběh o jeskyních lidech, kteří svědka líčícího slunce, trávu ap. snad raději by zabili.
Neberte to zle, prostě něco jsem zkusit musel. S laskavým pozdravem, Zdeněk.
Součástí "procitnutí" z latentního stavu je právě změna názoru na Tebou naznačovaný stav. Hloupost, blbost, debilita - to jsou naprosto běžné stavy mysli a kupodivu vůbec neškodí - naopak je dobré se s nimi usmířit a naučit se využívat jejich výhod a dobrodiní.martin11 píše:.. začíná na D ... a na to samé písmeno začíná jisté medicínské označení duševního stavu obyvatelů některých ústavů popřípadě institucí.