...svého času se jezdili..t.zv..EKO RALLYE....borci ..se Š 100 jezdili pod 3 litry!!! na 100km.....jasná uspora proti homologované spotřebě....Karban píše:Ne, dle tebe toho hodně dosáhne plzeňskej pubert, co mele o úsporách paliva kolem 50% a při žádosti o potvrzení jeho výroku jen prskne.Aquarius1 píše:....Je to škoda,člověk s tvými manuálními schopnostmi by toho mohl dosáhnou hodně.
...to za prvé....já jsem dělal ..JEN...do Trabanta....a vím co v tomto konkretním motoru lze a nelze....dále budu mluvit jen a jen o tomto motoru....
...za druhé....v Trabantu lze vodou dosáhnout znatelného zvýšení výkonu jen vodou a ultrazvukem, tj smícháním vody s palivem ve vhodném prostředí za vhodných podmínek...prostě nádržka s vodou a nárdrž benzínu...z tohoto motoru, bez zvýšení objemu válců se dalo vytáhnout až 50HP na kilovaty to nevím....a jelo to....myslím, že tam voda nebyla jen na ochlazování....
...za třetí...Karbane...nepodceňujeme tvoje mechanicko technické znalosti...ale ruku na srdce.....experimentoval jsi někdy s něčím....tedy mimo toho motůrku s diodou....mám pocit , že nikdy.....chodíš jen po vyšlapaných cestičkách a šíříš učebnicové moudro....v knihách a příručkách se nikdy nedozvíš o magnetickým motoru, o volné energii nebo o léčbě MMS....to chce jít s kůží ne trh...nebát se neuspěchu....a tohle Forum....je vice méně o neuspěších....a lidi tvýho typu....nám neuspěšným....kazí radost...a jako v mém případě od tebe ...ještě napíšou..." že to se mnou myslí dobře.."...na tvoje rady a polemiku ti sere pes....zkus někdy napsat..." hoši a co to udělat tak a tak....já to také tak zkusil...a šlo to...nebo tohle ne ...tady jsem se spálil.....ani jeden tvuj příspěvek nic podobnýho neobsahuje....ale dobře , že tu jsi....díky jedný tvý blbý připomínce ...jsem udělal cosi na mém mag motoru....a jdu si dát kapku MMS. ....martin11