Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
HCl-všeobecná diskuze
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 165 poděkování
- Dostal: 131 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Urinoterapie
Presne takúto informáciu som čakal a potreboval.
PS
Sorry, teraz ma napadlo, dezinfekciu miesta vpichu neriešiš?
PS
Sorry, teraz ma napadlo, dezinfekciu miesta vpichu neriešiš?
Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
Partykova.pdf
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Jak naberu tu výplachovou před použitím do stříkačky, tak ji vyprázdním na ruku, omyju stříkačku i zvenku a pak tou mokrou rukou ještě máznu i místo, kam pak píchnu čurinu.libcosenior píše: ... dezinfekciu miesta vpichu neriešiš? ...
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 165 poděkování
- Dostal: 131 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Dnes som kúpil syntetickú, technickú HCL 31-32% 1 liter v plastovej fľaši za 1,49 € v 101 drogerií. Podľa toho čo som čítal vo vlákne o HCL, je aj táto vhodná tak isto ako lekárenská.Slavek Krepelka píše:Zkušenost Ti dám. Ničím jiným jsem nesterilizoval než právě HCl.
Míchám 10% lékárenskou = 3.5% chemickou jednu kapku do cca 1dcl vody = 17.5ppm Absolutně jsem s tím neměl nikdy problém a to do svalu použiju jednu jehlu tolikrát, ...
Mám dve otázky.
1. Píšeš 1 kvapku 3,5% technickej do 1 dcl vody, to je to isté ako 1 kvapku 35% technickej do 1 l vody.
Táto moja je však slabšia.
Nebude lepšie dať na 1 l vody 2 kvapky 31-32%?
2. Na fľaši je písané: Spotrebujte do 28.10.2014.
Keď ju prelejem do tmavej sklenenej fľaše, uskladním na chladnom, tmavom mieste, myslíte si, že predĺžim jej životnosť?
Poprípade akým spôsobom laicky zmeriam, či je HCL ešte po nejakom čase dobrá alebo nie.
Viem, že je to len 1.49 €, teda vlastne nič, ale aj tak ma to zaujíma.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Partykova.pdf
Partykova.pdf
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Tu vědu hoď s klidem do kanálu. Máš-li pocit, že už třeba kapátka jsou všechna stejná a dávají stejné kapky, zapomeň na to. Stejně tak má vliv na velikost kapky eplota. 17.5ppm které jsem uvedl je už tak hodně a pokud použiješ 31% HCl, není to o moc míň a pořád mnohonásobně nad 0.5ppm pitné vody.libcosenior píše: ... Poprípade akým spôsobom laicky zmeriam, či je HCL ešte po nejakom čase dobrá alebo nie. ...
Co se týče slábnutí koupené kyseliny, pokud je dobře uzavřena a moc často se neotvírá, není celkem o čem mluvit. Vydrží celkem nezměněna leta. Proto je lepší si namíchat slabší a používat slabší a nechat hlavní flašu na skladě co nejméně vyrušovanou, ve tmě a chladu. Sklo je samozřejmě lepší než plastik, ale ne každý. Nechal bych to v tom plastiku a popřípadě po roce či dvou s tím umyl mísu a koupil novou.
Ta slabší kyselina zase tak rychle nevyprchá jako silná, takže s tím se nemá cenu moc trápit taky. Tohle není věda, ale lékařina a trochu sem a trochu tam není nikdo bez hromady zařízení schopen postihnout. Je to daleko víc odhadovačka a zbytečně se trápíš teoretickýma hodnotama.
Ok, jsem Ti to spočítal. Pokud si naředíš 3.1 HCl a použiješ kapku v jednom dcl, máš z toho místo 17.5ppm 15.5ppm. Absolutně putna. Pořád je to ještě příšerně přehnané na danou potřebu sterilizace. Je prakticky okamžitá.
S laskavým pozdravem, Slávek.
-
- Stálý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: HCl terapie — základní fakta
Přeji všem hezký den, dnes jsem zkusila 10 kapek 3,5% HCL ve 3 dcl vody, začala jsem po užití této dávky dost říhat,, je to dobře či špatně?? Může mi někdo poradit jak třeba navyšovat dávky?? Po 5 kapkách nebo víc?? Dále bych se chtěla vrátit k užívání VMS,,ale nevím kdy ho brát,,v jakém časovém rozmezí vzhledem k užívání samostatné HCL. Děkuji a přeji všem sluníčko nejen na obloze :-) Dáša
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Jestli je to dobře nebo špatně, tak to nevím.
Ale předpokládám, že je Ti to nepříjemné a tak bych na Tvém místě zkusil třeba poloviční dávku. Když projde, tak bych u ní zůstal, když ne, tak bych ještě ubral. Prostě si sama najdi, jak moc toho potřebuješ
Zdravím - poota
Ale předpokládám, že je Ti to nepříjemné a tak bych na Tvém místě zkusil třeba poloviční dávku. Když projde, tak bych u ní zůstal, když ne, tak bych ještě ubral. Prostě si sama najdi, jak moc toho potřebuješ
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za reakci,,bylo mi doporučeno 30 kapek 3,5,% HCL na 3 dcl vody,,,to mi prostě nechutnalo,,takže jsem dala jen 10 ,,ale asi i to je moc. Zkusím snížit dávku. D
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nazdar Dášo. Kde jsi na tohle navyšování přišla? Propálíš si krk a kotel. Těch 10kapek 3.5 je habaděj. Neplníš, doplňuješ. Jestli to chutná mizerně, je to vodou.DasaParizkova píše:Přeji všem hezký den, dnes jsem zkusila 10 kapek 3,5% HCL ve 3 dcl vody, ....
S laskavým pozdravem. Slávek.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To je hodně?? Beru běžně třetinu vršku z pet láhve, což může být takových 50 kapek víc jak rok a krk a žaludek je v pořádku.
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nový člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Palo doporučuje 10 kapek 10%, což by odpovídalo 30 kapkám 3,5% ale příjde mi to dost, davám tak 7-8 10 %. Spíš se chci zeptat, jesli je ok dlouhodobější užívání, někde jsem četl, že buňky mají pak zhoršenou tvorbu HCl, jakoby "zleniví" tak nevím co je na tom pravdy Je pravda, že když jsem vysadil HCl, tak se mi zhoršilo trávení, asi to chce nějak postupně snižovat.
- poota
- Zasloužilý člen
Už jsme tu nějaký čas nemluvili o koncentraci HCl, takže "znova na trať"PureL píše:Palo doporučuje 10 kapek 10%, což by odpovídalo 30 kapkám 3,5% ..
Jsou dvě koncentrace, lékárenská a chemická.
Lékárenská bere maximální koncentraci jako 100%ní, ale chemicky je to koncentrace 35%ní, protože hustší ta kyselina prostě vyrobit nejde.
Takže po jakémkoli naředění má ta kyselina dvě koncentrace a pro pořádek by bylo dobré je uvádět obě najednou. Takže potom je jasné, že 10/3,5% je kyselina, která má 10% lékárenskou a zároveň 3,5% chemickou koncentraci.
V uvedeném příkladu tedy Palo doporučuje 10 kapek 10%ní lékárenské koncentrace, což je totéž jako 10 kapek 3,5%ní chemické koncentrace.
To už snad musí pochopit i ústřice
Zdravím - poota
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
:-) bezva,,sice nejsem ústřice, ale já bych raději informaci kolik těch kapek a kdy mám brát,když mám HCL 3,5%
- poota
- Zasloužilý člen
Vždyť už jsem Ti to psal, musíš toho brát přesně "akorát", to znamená ani málo, ani moc.
Zdravím - poota
Neexistuje na to žádný předpis, nejsme u doktora a jenom Ty musíš vědět, kolik chceš a kolik sneseš.poota píše:Prostě si sama najdi, jak moc toho potřebuješ
Zdravím - poota
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Už jsi ty odpovědi dostala nejmíň tři, každou jinou, a pořád Ti to není dost?DasaParizkova píše: ale já bych raději informaci kolik těch kapek a kdy mám brát, ...
Já Ti odpověděl s tím, že mne to sice nebaví se pořád opakovat lidem, kteří jsou příliš líný si vlákna projít a problematice porozumět, udělat si své vlastní závěry a zařídit se, ale nedá mi. Co jsem doporučil já je založeno na dvou kritériích.
1) Aby to uřčitě neublížilo
2) Aby to nebylo příliš nad tím, co dodává zdravý žaludek přirozeně.
Palo a Batttles to zase hrajou podle několikaletých zkušeností a můžou být samozřejmě výš s dávkama, než jak to vidím já.
Pokud to někdo chce táhnout ještě výše, je to jeho věc a moje zbytečná starost, ale ty propájené kotle z HCl už tady byly.
Vyber si, nebo si dohledej.
Slávek.