Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Urinoterapie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Kravská a velbloudí moč

Příspěvek od Slavek Krepelka »

http://www.telegraph.co.uk/news/newstop ... urine.html
Kravská limonáda

Se mi zdá, že většina těch zvířat jsou ve skutečnosti bejci. Jeden postřeh, neslouží jako prevence plešatosti (cca 1minuta) což je hodně významné ohledně regeneračních schopností evidentních u vlastní lidské.

Kambodža. Dva posvátní býci, buďto se nechat olíznout, když býk neolízne, pití uriny. Jakési Kambodžské Lurdy.

Mohamed poručil svým nějvěrnějším stoupencům aby pili velbloudí moč. Takže, není pravdou, že mohamedánství zakazuje jakékoliv používání moči.

Odpověď hinduisty kritikům a pokrytcům: "Hinduisté zbožňují zvířata, hory, řeky, oceány, planety. Nepoukazuje to na to, jak si váží universa? Není to nechutné, pít kravskou moč? Nemělo by, pokud jíte med. Není náhodou med směsí včelích výtrusů, uriny a slin?"

http://cowpower.info/kaamdhenu/2011/bio ... riculture/
Krátká vědecká stať o destilátu kravské uriny co v něm je a co dělá a nedělá pro zdraví a jak se chová k antibiotikům atd. Dále uvádí, že užívání kravské moči pro léčení je zakotveno v Ayurvede, což jiné zdroje popírají. Odpovědi na práci samozřejmě praví, že by měla být kravská urina a její produkty zavrhnuta do illegality.

http://science-nature-religion.com/Cow/ ... e%20v1.pdf
Mnoho různých použití kravské moči nejen v Indii. Pesticidy, léky a kosmetika.

http://www.iraniandefence.com/forums/wo ... urine.html
Více všeobecně stejného ale: “Následovníci ochránce krav Ramachandrapura Math in Karnataka podráží nohy snahám medicíny léčit lidi tajnou distribucí Cow Cola (Kravská Kola) pacientům mezi přibuznými. Tento nápoj byl uveden na Indický trh v roce 2009."

http://www.remedyspot.com/content.php/1 ... y-Diseases
Lze na to hledět i takhle: “Kráva je pojízdná lékárna” :D

http://www.islamawareness.net/FAQ/faq1000.html
Tady zase o velbloudí moči a jejích léčebných účincích. Také zmínka o koních. Jeden paragraph ze zmiňuje o Stevovi McQueenovi, který se téměř, či úplně vyhrabal z raka urinoterapií a výtažky z krokodýlí kůže po kombinovaném ortodoxním léčebném fiasku jenom aby na rakovinu následovně zemřel na "komplikace" ve špitále při běžném vyšetření . Mohamed sice přikázal pití velbloudí moči jako léku, ale zakázal pití vlastní moči. Hajzl.

A zde si camelboy dává do nosu.

http://www.saudigazette.com.sa/index.cf ... 9071143333
Článek o vědecké studii velbloudí moči a pozitivním výsledkům jakýchsi nanočástic ve velbloudí moči na rakoviny v Saudské Arábii.

Tak se mi zdá, že ty vyscaní proroci a bozi běžným kmánům zadali diverzi v podobě zvířecí moči, která sice hodně dokáže, ale ne vše jako čurina vlastní ... kterou si uzurpovali pro sebe.
- Šiva vlastní čurinu prolomil aspoň yogínům, ale s omezením, a běžným lidem podstrčili pak asi yougíni urinu kravskou.
- Mohamed vlastní čurinu zatrhl a podstrčil kmánům velbloudí.
- Akorát Kristus to vyklopil a byl nejspíše téměř totálně (ne zcela) v tomto ohledu vycenzurován z bible katolickou oligarchií.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: odkazy urinoterapie anglina

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka píše:Mohamed poručil svým nejvěrnějším stoupencům, aby pili velbloudí moč.
... sry, ještě jsem si to neskoukl, ale pokud si dobře pamatuju, tak díky pití vlastní moče mohli nějací ?? vojáci přejít Saharu, kterážto byla jinak "neprojitelná" ... :ethink: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: odkazy urinoterapie anglina

A(&F) píše: ... díky pití vlastní moče mohli nějací ?? vojáci přejít Saharu ...
:D http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 66#p111166 :D
Ahoj, Slávek.

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Vembloudi, moč, atakdále ...

Příspěvek od A(&F) »

... http://proislam.org/forum/viewtopic.php?f=17&t=175 ... pelyněk přefiltrovanej přes velblouda ... :D ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Re: Vembloudi, moč, atakdále ...

Tady je anglicky studie vlivu vembloudí uriny na otravu Methane tetrachloride u krys. Dávkování jak prase. Vycucnu to do češtiny. Ahoj, Slávek.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Urinoterapie

Příspěvek od hanka »

libcosenior píše:.. je to o poznanie lepšie, aj keď nie ešte úplne vyliečené.
Libcoseniore, proč jsem se ptala: Před asi 25 lety na mne jednou kadeřnice při odbarvování vlasů zapomněla, a když si konečně vzpomněla, měla jsem na hlavě spálenou kůži, ze které se vyvinula lupénka :( kožní lékař mi řekl, že na ni není lék .. její projevy prý lze jenom mírnit kortikoidními mastmi. A měl pravdu. "Léčili" mě obvyklými způsoby - samozřejmě marně.. 7 let!.. Okolí sice ve vlasech nic nevidělo, ale dost mě to omezovalo - však víš .. :roll: O urině se tenkrát bohužel ještě nikde nepsalo ;)). Pak jsem ji přestala řešit, protože přišla cukrovka...a velká únava, věčné chřipky, nemoci.
V knížce Co nám chybí jsem se poprvé dozvěděla, že nemoci může způsobovat nedostatek minerálů, vitamínů a stop. prvků. Po obzvlášť protivné chřipce jsem se rozhodla, že posílím imunitní systém . Přestala jsem jíst červené maso, mléčné výrobky, sladkosti a nasadila velké dávky Mg, Ca, Zinku (50 mg 2-3x denně!), B-komplex, vit. E.. Za týden se mi najednou hrozně zhoršila lupénka-strašně jsem se lekla, ale naštěstí, než jsem si to dala do souvislosti s mojí léčbou, za 3 dny jsem zjistila, že už mám jenom pár ložisek a do týdne lupénka úplně zmizela!!! :shock: :hip: Je to asi 18 let, jím všechno, kromě hovězího masa (k němu mi zůstal odpor) a na lupénku si ani nevzpomenu. Takže je fajn, že pokračuješ s urinou, já bych k ní ještě přidala i některé prvky - hlavně zinek - vysoké dávky (150 mg denně) - samozřejmě jenom po nějakou dobu, dlouhodobě ne.. ostatně, jestli to má zabrat, tak to brzo poznáš ... :lol:
Ahoj, Hanka.

PeS: omlouvám se, pánové, že jsem možná trochu zaplevelila :oops: :esilenced: dále se už budu držet tématu..
původní příspěvek jsem trochu zkrátila .. když se rozmluvím, nevím, kdy přestat :D
Naposledy upravil(a) hanka dne pát 25 led 2013 22:23, celkem upraveno 1 x.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše: ... já bych k ní ještě přidala i některé prvky ...
To záleží. Pokud člověk recykluje všechnu urinu, játra vytahaj co je navíc a vše, co se udržuje v těle se vybalancuje.

Ahoj, Slávek.

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše: Pokud člověk recykluje všechnu urinu, játra vytahaj co je navíc a vše, co se udržuje v těle se vybalancuje.
No, právě že "kde nic není, ani smrt nebere", takže navíc asi nic nebude - aspoň já jsem měla totální nedostatek zinku, jak se ukázalo.. ;)

"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
hanka
Zasloužilý člen

Re: Cancer

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše:- Cukrovkáře bude asi Hanko zajímat, že močí odchází i momentální přebytky inzulinu.
Slávku, nevím, odkud to ty zdroje mají ... co vím, přebytek inzulinu se močí nevylučuje, jenom přebytek glukózy. Inzulin se spotřebuje celý, i za cenu smrti toho, kdo ho má nadbytek. Kdyby to bylo jak říkají, nemusela bych ho teď brát, když si píchám urinu (podle nich plnou inzulinu)... V počátcích činjekcí se mi glukóza v krvi dokonce na 10 dnů tak hodně zvedla, že jsem myslela, že budu muset s urinoterapií přestat... musela jsem hodně zvýšit příděl inzulinu. :ethink: V tomto směru mám dojem, že tělo se inzulinu brání více, než normálně (mám II. typ cukr.). Ale chci věřit tomu, že ta příčina, proč tělo inzulin tak odmítá, si nakonec to tělo nějak vyřeší ... ;)
Ahoj a díky, Hanka :lol:

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše: .... Slávku, nevím, odkud to ty zdroje mají ... co vím, přebytek inzulinu se močí nevylučuje, jenom přebytek glukózy. ....
Hanko, to samozřejmě nevím na 100% a nehodlám to pískat. Nicméně, pokud se člověk trochu zanoří do Szent Gyorgyi- Krebsova cyklu glukózy a kyseliny citronové, zjistí, že jde o přeměnu těchto dvou (přes spoustu chemických a enzymatických reakcí) mezi všemi tkáněmi těla a játry. Slinivka s tím má celkem málo společného. Ta pouze produkuje insulin, který funguje jako momentální regulátor hladiny glukózy v krvi a jelikož s glukózou nereaguje, nutně insulinem nakuká nějakému orgánu, ať si s tím poradí. Kdyby Ti někdo tvrdil že reaguje, se ho zeptej jak to přijde, že hladina cukru v krvi u některých cukrovek na insulin nereaguje a koukej se, jak se zakucká.

Lze si ten inzulin představit jako brzdy na rozjetém autě. Pokud je cukrovka, je přirovnatelná k autu, u kterého se zadřel plyn a motor jde na čím dál větší obrátky a plyn nejde ubrat, naopak se neustále sám přidává, a insulin je brzda, která brání aby se auto neovladatelně neřítilo do záhuby. Není původní funkcí sinivky plně kontrolovat jízdu krebsova cyklu, ale pouze v případě nutnosti přibrzdit. Cukrovka není nemoc slinivky. Nemoc slinivky je v tomto ohledu její vyčerpáním z chronického brždění, v podstatě z opotřebování brzdového obložení.

Cukrovka je nemocí jak jater, tak tkání, specielně jejich mitochondrií, které mají nějaký problém. To, že se Ti zvedl cukr po urině mne vůbec nepřekvapuje, protože urina se především opře do činnosti jater a začne je rovnat a změna jak vidno může momentálně způsobit navýšení přeměny glukózy během Krebsova cyklu a navíc, játra samy glukózu syntetizují na tuky a taky tuky bourají na glukózu, jak se zrovna rozhodnou a čeho jsou zrovna ve svém stavu schopná.

To, že vědi označují cukrovku za nemoc, nebo nedostatečnost slinivky, je absolutní kravina. Ta nedostatečnost pankreasu je až druhotná záležitost, která následovala podklinické ochoření tkání a jater. Pokud tedy urina je schopna srovnat játra a pročistit tkáně, případně poregenerovat co pomřelo a pomření hodně nemocných buněk i pomoct, atd, slinivka má následovně práci jenom s vyrovnáváním nárazového cukru v krebsově a v tukovém cyklu, který už nemá "zaseknutý plyn" a pokud se cukrům člověk vyhne a necpe se sladkým a i nadměrně tučným, má slinivka šanci se vyhojit a regenerovat taky, protože se už "neškvíří třením", na nebo lépe řečeno víc specificky mají šanci se regenerovat ostrůvky slinivky zodpovědné za produkci insulinu.

Pokud tedy jde teoretické informace o insulinu a cukrovce od ortodxní medicíny, jsem velice opatrný na vše co ta chátra tvrdí, protože tvrdí tolik pitomostí, že se v tom sama nevyzná. Pokud na druhé straně někdo udělá rozbor čuriny a insulin v moči najde, věřím spíš těm rozborům, než ofiko pověstem. Ale ja říkám, pískat to nehodlám.

Co se týče nedostatku minerálů, spíš bych se zamyslel nad tvrzením jistého Pooty, který se tuhle nechal slyšet, že má podezření, že tělo je si schopno vytvořit cokoliv potřebuje. Já se s tím naprosto ztotožňuju s tím upřesněním, že zdravé tělo to dokáže, ale nemocné nikoliv či velice omezeně. Když se podívám na důležitost vitC a na 78 letého Inda na nepicí hladovce od 7mi let, je snad jasné, že i my, s prý dojebanou, či neaktivní DNA, si to Céčko vyrobit za okolností dovedeme. Kdyby ne, ten Ind by byl ztělesněním kurdějí už před cca 71 roky a dávno scípl. Podívám-li se na změny poměrů minerálů mezi čerstvě sneseným vejcem a vylíhnutým kuřetem, a to není jedinný příklad, máme tu i organickou transmutaci.

Dále bych se podíval na kvantitativní stránku věci. To, že je zinku málo v organismu, který váží řekněme 80 kilo a který spadne při kompletní recirkulaci uriny na 60kg, máme tady stejné množství zinku, ale na podstatně menší hmotnost. Pokud k tomu člověk ještě i sem tam něco zakousne, nebo připíjí jakoukoliv vodu s obsahem minerálů, nedostatkové minerály se nutně beze ztráty doplňí.

S laskavým pozdravem, Slávek

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše: ..pokud se člověk trochu zanoří do Szent Gyorgyi- Krebsova cyklu glukózy a kyseliny citronové, zjistí, že jde o přeměnu těchto dvou (přes spoustu chemických a enzymatických reakcí) mezi všemi tkáněmi těla a játry..
S hodně věcmi mám s Tebou shodný názor (že slinivka není prvotní příčinou cukrovky), jenže ono to komplikuje to, že jsou dva typy cukrovky. I. typ cukrovky je zapříčiněn tím, že imunitní systém z nějakého důvodu napadne vlastní slinivku, protože se začne domnívat, že jde o vetřelce. Nenápadným miniprůzkumem mezi těmito diabetiky jsem zjistila, že předtím prožili silný stres. Ti starší lidé na to už zapomněli, ale děti, které se narodily zdravé, vždycky zažily něco, co je vyděsilo (většinou jim přitom šlo o život)... Dlouho jsem byla přesvědčena, že i II. typ cukrovky vzniká také z tohoto důvodu, jelikož já sama jsem zažila podobný zážitek, byvše tenkrát ještě bez cukrovky. .. Jenže mně imunitní systém slinivku nezničil, naopak, svého inzulinu jsem měla zpočátku víc, než bylo třeba (soudě podle častých, mně tehdy nepochopitelných hypoglykémií (nedostatek cukru), a teprve po nějakém čase vznikl přebytek cukru v krvi.. A tady se v tom hrabu a nemohu se dohrabat toho, jak oddělit zrno od plev... Když si myslím, že jsem na něco kápla, vždycky ztroskotám na těch dvou typech cukrovky, které se liší...
Nad tím plynem a brzdou ;) se musím ještě zamyslet a někam si to zařadit.. :ethink: .Hlavně se ale budu muset seznámit s tím Krebsovým cyklem .. :)
Díky, Slávku. Hanka.

Fox_25
Stálý člen
Dal: 32 poděkování
Dostal: 58 poděkování

Příspěvek od Fox_25 »

Tak dneska jsem se probudil kolem desáté v noci s krásnou bolestí hlavy. Záměrně nepíši migrénu, nevadí mi hudba ani moc světlo. Teď si užívám dvojité ristreto, vedle něj bylinný čaj z manga a bambusu. Zjistil jsem pachuť co byla v moči, úplně stejně smrdělo uzené a "lunchmeat" který máma bůhví proč koupila i přes varování že to nebudou dobré natož zdraví neškodlivé potraviny. Je mi blbé dát to i kočkám a přitom vím že se tím budou rodiče ládovat na oběd.

Mé tělo si konečně říká o vodu, mám žízeň a od desáté jsem jí už vypil litr.
Normálně jsem hodně velký flegmatik, ale teď je to extrém, je mi jako bych si něco "šlehl". Krásný všudy přítomný pocit míru sám se sebou, nic jsem nepokazil, lépe to nejspíš nešlo.

hanka
Musím souhlasit, otec dostal cukrovku prvního typu potom co ve dvaceti letech málem přišel o život u drah, měl "jen" zlomeninu obou rukou místo smrti.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše: .... I. typ cukrovky je zapříčiněn tím, že imunitní systém z nějakého důvodu napadne vlastní slinivku, protože se začne domnívat, že jde o vetřelce ...... nemohu se dohrabat toho, jak oddělit zrno od plev..
Máš problém si oddělit, co do tebe někdo ze všech stran nahučel za ty roky za nesmysly od toho, co říkají testy a praxe. Podívej se do autohemoterapie, podívej se do HCl, podívej se tady, podívej se do MMS.

Všechny tyto metody do nějaké míry podpoří imunní systém. HCl naprosto drze udává nárůst bílých krvinek po injekci 2.5x a autohemoterapie nárůst makrofágů o nevím kolik procent. Obě tyto metody spolu s těmi dalšími léčí a vyléčí alergie a astma a víc a to jsou údajně autoimunní nemoce. Dej si to Hanko dohromady. Jak může někdo tvrdit, že ty bílé napadají vlastní tkáně, když jejich navýšení nemoc ne že léčí, ale vyléčí? To by muselo být přesně naopak. Víc bílých krvinek toho logicky víc sežere. Tohle je fakt oproti něčímu pitomýmu Goebelsovský blábolu o autoimunních nemocech.

Bílé pouze odstraňují buňky, které už odumřely, nebo jsou na chcípnutí a produkujou látky, které jsou tělu jedovaté, nemluvě o tom, že i dost věcí na vyléčení buněk dopravují. Ten imunní systém Tě a nás všechny tímhle chrání, abychom z toho neměli raka. Když tuhle nouzovou situaci nezvládají, začnou některé ty nemocné a přidučené místo chcípání dediferenciovat na primitivnější buňky a to s natrženou DNA, přejdou na kvasný cyklus a začnou se dělit .... a dělit .... a dělit a popřípadě metastázovat, pokud je tělo nezabalí do placenty jako embryonické a pokud do toho nějaký šťoura nevrazí jehlu na biopsii, nebo to nerozmáčkne ve svěráku, nebo to při operaci prořízne.

Problém se slabým imunním systémem při těch tkzv. autoimunních nemocech je ten, že IS sice stačí momentálně odklízet mrtvé a raněné, ale v těle nejsou podmínky na náhradu za kmenové buňky a tím regeneraci. Definitivně to není nedostatkem kmenových, těch je všude dost a namnoží se, ale je nedostatek hormonální a katalytický a tato funkce není evidentně spuštěna a orgán chřadne. Proto se tak motáme s Anrim do tý čuriny, protože ta to v sobě evidentně vše má aj s těma kmenovýma.
hanka píše: ... Nenápadným miniprůzkumem mezi těmito diabetiky jsem zjistila, že předtím prožili silný stres....
Fajn. A co? Když do Tebe trochu strčím na ulici, uděláš krůček a vynadáš mi. Když do Tebe trochu strčím na okraji Macochy, zařveš a zemřeš. To, že člověk onemocní po stresu není dané tím stresem jako takovým. Ten stres je poslední kapka do poháru vody, i když dlouhodobý stres je sám také pohárem vody. On totiž stres taky ochabuje imunitu.
hanka píše: ... Hlavně se ale budu muset seznámit s tím Krebsovým cyklem .. :)
No, ono je to skutečně strašně složité a nedá se to bez nastudování hromady organické chemie a biologického názvosloví. Já se o to ani nepokoušel a ani to není až tak důležité. Důležité je to, že si to mezi sebou pinkaj včechny dýchající buňky v těle s játry které vrací míček. Podívej, kde kdo pochopí, že volant točí předníma kolama. To je velice dobře vidět a cítit. Málokdo ví, jak to volant dělá a pro řízení auta to není třeba vědět. Jde o to kde to začíná a kde končí, než dojde ke zpětné vazbě a je zacyklováno, jako když za zatáčkou volant pustíš a on se Ti odtočí do rovna. Pokud játra nestíhaj svoji úlohu, ulomíš volant, nebo kola, nebo spálíš gumy, nebo nabouráš, ale něco podstatného se stane. Tady právě mezi játry a tkáněmi dochází k nějakému zádrheli, buďto buňky přeháněj, nebo nestíhaj, nebo to játra přeháněj, nebo nestíhaj, nebo kombinace, a nebo to může být zádrhel v jaterní přeměně tuků na cukry a obráceně, tedy u té cukrovky 2 a možná ještě jinak, ale problém sedí minimálně v játrech a nejspíše ve všem.

U té cukrovky 1 je to skutečně i nemoc slinivkových ostrůvků a nejspíše slinivky jako takové. Příčina? Minerální nedostatky a nevyváženosti, hormonální problém regulace štítnou a nadledvinkama, viróza, otrava některými kovy, plíseň, hydroxylové přidušení buněk a organel z nadměrné oxidace při zánětu, neb jakákoliv kombinace. Vyber si. Zase to ale není podstatné, co přesně to je. Podstatné je, že jedině imunní systém, na který ortodoxní medicína problém svaluje, je to jedinné, co to dokáže za dobrých poskytnutých podmínek vyléčit. Doktoři s jejich nabiflovanýma znalostma to nedokážou ani podpořit, naopak, zaťápnou IS, který s tím problémem má už tak plný ruce pazourů. To je jak odvolat polovičku hasičů i s jedinou stříkačkou od požáru.

S laskavým pozdravem, Slávek.

A(&F)
Zasloužilý člen

Andělskej tripod a ďáblem v těle ... :oDD

Příspěvek od A(&F) »

Mimo téma (offtopic)
Slavek Krepelka píše:... to není nedostatkem kmenových, těch je všude dost a namnoží se... Proto se tak motáme s Anrim do tý čuriny, protože ta to v sobě evidentně vše má aj s těma kmenovýma. .....
... teda já se kolem toho motám, protože když to klapne, chci si určitě vypěstovat ještě jednu ruku ... :D ... jako technikovi se mi jistě bude hodit ... :D :D ... potom možná taky další nohu, neb tři nohy znamenaj mnohem lepší stabilitu ... :lol: ... a pokud se to povede, tak si konečně splním i tajnej dětskej sen, totiž mít "pořádnej čertovskej vocas" ... Obrázek ... no a křídla, ty by se taky občas šikly ... :angel: ... nuo ne ??? ... :jump: ...

Fox_25
Stálý člen
Dal: 32 poděkování
Dostal: 58 poděkování

Příspěvek od Fox_25 »

Takže z cukrovky prvního typu by se teoreticky dalo dostat a obnovit produkci inzulinu?

Zase jsem pokročil, už to nemusím s ničím ředit, zmizela pachuť a bylo to sladký s mírnou hořkostí, přirovnal bych to k silnějšímu zelenému čaji. Čekal jsem že tento psychický blok bude trvat déle.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“