Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
ano, čisté účinné látky rozpúšťam v roztoku, ktorý som sám vyvinul, štandardné lieky nepoužívam. ano, cena pre "normálne váhové kategórie" je rovnaká. samozrejme účinnosť mám overenú testovaním viecerými spôsobmi - diacom, salvia, vyšetrenie protilátok v krvi.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Dá se garantovat, že po dané kůře budu bez všech parazitů(myšleno vše větší jak bakterie)? Mám v uchu nějaké filárie a asi i tasemničku, poradí si to s nima? Někde v okolí oka mám taky nějakou tasemnici prý. Jsou nějaké doporučení co jíst apod. během kůry?
garantovať sa to určite nedá. neexistuje, teda aspoň mne neni známa kúra, ktorá by garantovala 100%-nú úspešnosť. vždy je to o tom, nájsť zlatú strednú cestu ako nepoškodiť hostiteľa a pri tom čo najviac poškodiť parazitov. niekoľko rokov vylepšujem transportný roztok tak, aby som dosiahol najlepšiu možnú účinnosť.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si od mahatmy objednal antipar. balíček. Doufám, že to vyhubí všechno co mi do těla nepatří. Ještě pár dní před začátkem kůry dám 3dny hřebíčkovou kůru aby se to "nevyplýtvalo" ve střevech. Batlesi, mohl bych prosím tě se u tebe potom nechat změřit na parazity ?
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Ano, až přijde čas, tak 14 dní dopředu zavolej nebo napiš a najdeme volný termín.Igi píše:Tak jsem si od mahatmy objednal antipar. balíček. Batlesi, mohl bych prosím tě se u tebe potom nechat změřit na parazity ?
Pokud pak ale v tobě najdu tasemnici, tak ji vytáhnu a usmažíme si ji na pekáči
OK
Batles
Mahatmo, starej kamaráde, žebychom spolu vytvořili korporaci?
Batlesi, rád... spolupráca s praktikmi má vždy význam...
- Batles
- Zasloužilý člen
Mahatmo, už se těším
Mám celkem dost pacientů i ze Slovenska, tak to bude skvělé
Batles
Mám celkem dost pacientů i ze Slovenska, tak to bude skvělé
Batles
-
- Nový člen
KOV : MMS na parazity nefunguje... jen okrajově - viz přednáška ing.Bláhové -
-
- Stálý člen
- Dal: 135 poděkování
- Dostal: 113 poděkování
Inu aby to nebyla poplašná zpráva - máme parazity malé, větší i převeliké.... Malárie je parazit, borelka je také parazit, jsou mrňaví a MMS na ně funguje docela dobře, dokud na ně může.Silverlite píše:KOV : MMS na parazity nefunguje... jen okrajově - viz přednáška ing.Bláhové -
S uctivým pozdravením HonzazMoravy
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Myslím, že nejenom na ty mrňavé.sirius01 píše:.. MMS na ně funguje docela dobře, dokud na ně může.
Ono jde taky o to, že ti mrňaví umožňují těm velkým unikat našemu imunitnímu systému a bez těch mrňavých se dlouho a nebo trvale v našem těle neudrží, zrovna tak, jako se v nás bez nich ani nemohou usídlit.
Jenom to chce nějaký čas, takže hlavně trpělivost a vytrvalost, ono to holt není "hup na krávu už je tele".
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
z mojich skúseností vyplýva, že máte pravdu obaja. ak v tele žije nejaká breberka, tak ostatné to majú ľahšie. každý parazit nejako "oblbne" imunitný systém a tým "otvára dvere" ostatným... takže je v podstate jedno či začneme likvidovať od malých, alebo od veľkých, treba ich zlikvidovať všetky... inak imunitný systém nemôže naplno fungovať...
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Myslím že to patří sem ,ale je to dost silný jmenuje se to Tranzit .
http://www.alternamedica.cz/alternamedi ... -parazitum
http://www.alternamedica.cz/alternamedi ... -parazitum
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
la nikdy jsem o tom neslyšel jak to účinkuje není to něco podobného jako PARASITE CLEANSE od Biocomu
- Batles
- Zasloužilý člen
Na našem trhu je pár funkčních preparátů.....Vermophyt se dostane běžně v lékárně. Na trhu je teprve pár měsíců.
Celkem rád ho doporučuji. Cenově je velmi výhodný a hlavně funguje
Samozřejmě jsem ho napřed několikrát testoval Oberonem, než jsem se rozhodl poradit potřebným k užívání a výsledky se dostavují
http://www.lekynainternetu.cz/p/vermophyt/
Batles
Celkem rád ho doporučuji. Cenově je velmi výhodný a hlavně funguje
Samozřejmě jsem ho napřed několikrát testoval Oberonem, než jsem se rozhodl poradit potřebným k užívání a výsledky se dostavují
http://www.lekynainternetu.cz/p/vermophyt/
Batles
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
sakra já čučím co jsem se dnes dozvěděl já znal jenom PRAZI. ABEN. IVER. HER. a některé starší které jsou málo účiné a nebo se už nepoužívají ale o těchto nových jsem ještě neslyšel dejte někdo info jak jsou účiné a na co nejlépe zabírají a to nejhlavnější jaké jsou po nich reakce nechtěl bych dopadnout jako s PRAZI. ten mě tak vykolejil že se z toho do tedka vzpamatovávám a tím nechci psát že mě nepomohl ale aspon pro mně to byl mazec