Tu epsomskou mě u nás v lékárně neprodají, prej jí nemají a objednat nemohou, tu karlovarskou mám doma asi deset 5g sáčků, mohlo by to mít stejný efekt ???
Budu ráda pokud někdo napíěe, očistu chci zkusit zítra
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Epsomská je lepší, protože obsahuje hořčík, kterého máme většinou nedostatek. Naproti tomu sodíku bývá přebytek.A(&F) píše:Epsomka = Síran hořečnatý (MgSO4.7H2O)
Glauberovka = Síran sodný (Na2SO4.10H2O)
... je sice pravda, že obojí je osmotický laxativum ...... čímž však nijak nezpochybňuji to, co výše napsal Poota ...
...
Nazdar,vďaka za radu s tým pitím vody po 14 hodine,robilo mi to problem byť bez vody,vo 4 fáze to skúsim.Ináč s tou infra lampou to robím od začiatku,je to oveľa lepšie hlavne čo sa týka prehriatia,idem až na hranu s teplotou ohriatia pečene, čiže koľko vydržím.MIRKO píše:.Poprvé jsem se rozhodl, že jsi játra nahřeji pořádně...a to infralampou.I Předtím jsem je nahříval, ale jen horkou pet lahví.Dále jsem zjistil, že se v případě žízně není nutné trápit a je možno se klidně napít...nemá to žádný neg. vliv. na průběh očisty.
Nazdar,ja to robim podľa Dennyho tu z fóra.Za tú vodu vďaka.Olej používam Monnini v super kvalite/panenský olej/ dovezený z Talianska,chodia tam kámoši z firmy,skoro každý týžden ,liter za 5 euro je super cena.Čo sa týka použitia citrońa alebo grepu,vrátim sa k citrónu,grep sa mi zdala taká mdlá chuť,citrón je výraznejší chuťovo.MIRKO píše:Já dělám jaterní očistu přesně podle návodu J.Zajíčka... ten právě mezi 14-18.00 hod doporučuje pít vodu a před pitím soli se pořádně zavodnit, jako prevence proti pocitu žízně.Já měl na mysli pití vody i večer a v noci /o tom se J.Z./ nijak nezminuje.Já to už nijak neřeším a kdykoliv mám žízeň napiju se.Ještě k tomu oleji...nemyslím, že je nějaký velký rozdíl mezi citronem a grepem, ale právě olejem.