sul ale udela velkou vodivostMim píše:Zkuste solit....Něco jako Dingel...ono v jednoduchosti je síla.....
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Poradna
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: Hmmmm....
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- gromit
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
moc hezky se to čte, taky mám občas podobný nápady, ale jestli dovolíte - a mám to opravdu "ošahaný", protože s magnetama už chodím i spát - ŽÁDNÁ statická konfigurace magnetů jako je třeba V-gate O-gate a podobný věci ve výsledku není schopná něco pohánět - nepomůže ani statický stínění pólů magnetů - ale jestli to chcete mermomocí zkoušet, tak vám v tom bránit nebudu - berte to jako praktický příspěvek do vaší diskuze. Kdybych mohl doporučit, zkuste se zamyslet nad Finsrud machine - taky už se to tady párkrát objevilo - to je věc, která má podle mě šanci - ale je to jen princip, když ho objevíte, uvidíte, že neusnete.... A deadliny?...marx píše:V-draha bude na vnitrni strane statoru - rotor bude ten jezdici magnet (pricem na rotoru by mely byt dva jezdici magnety - rotor dvou paprskovy aby magnety byly naproti sobe - treba na 9 a 15 hodine)
P.S. na statoru tech Vecek by mohlo byt idealne 4
Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
dotaz
...zdravím adambenda...a prosím....je možné dát do tveho simulatoru...počítačového ... neodym N42 o rozměrech 20x20x10 magnetováno na větší plochu....
...mám tento magnet....k dispozici a nevím jak na něj....muj zobrazovač nestačí... ....prosím , je možné siločáry z plochy i z boku..???....děkuje martin11 p.s a k zobrazení přidat měřítko v mm nebo cm...problem je , že siločáry jsou delší než 12 cm... děkuji m11
...mám tento magnet....k dispozici a nevím jak na něj....muj zobrazovač nestačí... ....prosím , je možné siločáry z plochy i z boku..???....děkuje martin11 p.s a k zobrazení přidat měřítko v mm nebo cm...problem je , že siločáry jsou delší než 12 cm... děkuji m11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Už trochu větší...
Vzhledem k tomu, že martin jede už ve větším kalibru, dovolím si upozornit na zvýšenou opatrnost při manipulaci s nimi.martin11 píše:... neodym N42 o rozměrech 20x20x10 ...
Upozorňuji, že obrázky v odkazu nejsou určeny slabším povahám...
http://magnetnerd.com/Neodymium%20Magne ... cident.htm
http://magnetnerd.com/
Meranie frekvencie zvuku
Ahoj,
viete mi niekto poradit s akym zariadenim mozem merat frekvenciu zvuku? Alebo aspon neaky postup, ktorym viem urcit hodnotu frekvencie? Interval skumanej frekvencie su zvuky pocutelne pre ludske ucho. Ak vas nieco napada, tak dik.
viete mi niekto poradit s akym zariadenim mozem merat frekvenciu zvuku? Alebo aspon neaky postup, ktorym viem urcit hodnotu frekvencie? Interval skumanej frekvencie su zvuky pocutelne pre ludske ucho. Ak vas nieco napada, tak dik.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Některé lepší multimetry mají měření frekvence. Stačí k němu připojit mikrofon a v případě malé úrovně přes NF zesilovač.
Další možnost je odečítání frekvence na osciloskopu - f= 1/T.
Pak je ještě spousta dalších možností, ale ty jsou většinou složitější.Záleží na tom, co chceš měřit a k čemu má měření sloužit. Pokud chceš dělat analýzu obecného zvuku, jako je například řeč, nebo hudba, neobejdeš se bez analyzátoru, který dělá Fourierův rozklad a vypíše úrovně všech složek zvuku. Už jsem viděl i počítačové programy, které to umí, ale název ti teď neřeknu.
Další možnost je odečítání frekvence na osciloskopu - f= 1/T.
Pak je ještě spousta dalších možností, ale ty jsou většinou složitější.Záleží na tom, co chceš měřit a k čemu má měření sloužit. Pokud chceš dělat analýzu obecného zvuku, jako je například řeč, nebo hudba, neobejdeš se bez analyzátoru, který dělá Fourierův rozklad a vypíše úrovně všech složek zvuku. Už jsem viděl i počítačové programy, které to umí, ale název ti teď neřeknu.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Re: Meranie frekvencie zvuku
pali píše:Ahoj,
Ahoj.
Program volný na stažení .
po stažení přepnout na analýzu.
http://www.slunecnice.cz/sw/expstudio-audio-editor/
stačí snímat přiloženým mikrofonem nebo nalepit piesomembránu .
Ak ti ide o hladanie tónov (aj harmonických) ktoré su príjemné alebo nepríjemné ,,ludskému uchu", bude ti stačiť aj niektora z elektronických ladičiek k hudobným nástrojom . Tie kvalitnejšie majú v sebe zabudované jak konektori na externý mikrofon a sluchátka , tak aj interný mikrofón , malí reproduktorček , generátor základných tónov , metronom a aj čítač , takže je na ich displeji vydieť nielen to ako to ,,píska" ale aj kopec dalších informácijí . Cenovo sú v pasme 600sk a viac a dajú sa kúpiť v hudobninách . Jednu z ných osobne vlastním a používam ju nie len pri ladení mojej gitari ale aj pri hladaní a ladení ,,tónov" istých elektród . Pepe
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Vztahuje se povinné ručení na špatně zaparkované auto??
Ahoj. Potřebuji rychle poradit. Vztahuje se povinné ručení i na škody způsobené špatně zaparkovaným automobilem? Po zaparkování jsem zapomenul zařadit kvalt a mé auto se rozjelo a nabouralo další auto zaparkované pod kopcem. Shodou okolností také moje.
Škodu odhaduji na 30 + 50 tis. Kuva, to je zase den.
Škodu odhaduji na 30 + 50 tis. Kuva, to je zase den.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele: