Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

V Hádánicích

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: odpověď

Příspěvek od martin11 »

Karban píše:
martin11 píše:1. jseš anonym
2. upřesni dotaz....ty totiž nevíš na co se ptáš....
...trochu ti pomohu s dotazem....co to je klasický magnetický motor....????
...to mě opravdu zajímá...a určitě nejen mě....myslím , že všechny tady...

..takže není na co odpovědět....
....jinak rád odpovím....zaregistruj se a nic ti nebrání s námi diskutovat
...hezký večer...martin11 :lol:
Jakou výhodu by měl mít ten hvězdicový motor oproti normálnímu motoru, kde se točí kotva mezi permanentními magnety?
...hele KOTVO...
...mě se tam žádná kotva netočí...
...potom....ještě jsem neviděl se žádnej mag . motor točit...ale to nevadí...
....já mám ale pocit , že si pleteš pojmy s dojmy.....mezi magnety se točí kotva elektromotoru....ale to je také jedno
....hvězdicový magnetický motor namá žádný praktický význam...
....myslím , že by jsi měl svoji pozornost měl zaměřit jinam...nevíš tomu hlavu ani patu...a pravděpodobně jsi další prudič na scéně....je mi líto ....napiš soukromě na SZ nebo na mail.....určitě ho znáš.....martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Karban

Příspěvek od Karban »

[quote="martin11"][quote="Karban"][quote="martin11"]1. jseš anonym

...hezký večer...martin11 :lol:[/quote]

Jakou výhodu by měl mít ten hvězdicový motor oproti normálnímu motoru, kde se točí kotva mezi permanentními magnety?[/quote]

...hele KOTVO...
....já mám ale pocit , že si pleteš pojmy s dojmy.....mezi magnety se točí kotva elektromotoru....ale to je také jedno
....myslím , že by jsi měl svoji pozornost měl zaměřit jinam...nevíš tomu hlavu ani patu...a pravděpodobně jsi další prudič na scéně....je mi líto ....napiš soukromě na SZ nebo na mail.....určitě ho znáš.....martin11 :lol:[/quote]
Tak teď nějak nerozumím.
Píšu SZ.

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

martin11 píše:
Karban píše:
martin11 píše:1. jseš anonym

...hezký večer...martin11 :lol:
Jakou výhodu by měl mít ten hvězdicový motor oproti normálnímu motoru, kde se točí kotva mezi permanentními magnety?
...hele KOTVO...
....myslím , že by jsi měl svoji pozornost měl zaměřit jinam...nevíš tomu hlavu ani patu...a pravděpodobně jsi další prudič na scéně....je mi líto ....napiš soukromě na SZ nebo na mail.....určitě ho znáš.....martin11 :lol:
...proč se já...Karkulka Červená tady musím pořáde s někým hádat.....víte co blbí Anonymové......polibte si prdel....já už vám na otázky a narážky o plagiatech odpovídat nebudu...cestu jsem vám ukázala....tak sito sestrojte......ukažte ve Štokholmu...třeba vám daj Nobelovu cenu....mě to vadit nebude....
....a kdo ten muj motor nechápe....tak ať si to najde na internetu, vysvětlení je tam co jsem to vobšlohl......zdraví vás karkulka :ptrain:

Karban

Příspěvek od Karban »

[quote="martin11"]...proč se já...Karkulka Červená tady musím pořáde s někým hádat.....víte co blbí Anonymové......polibte si prdel....já už vám na otázky a narážky o plagiatech odpovídat nebudu...cestu jsem vám ukázala....tak sito sestrojte......ukažte ve Štokholmu...třeba vám daj Nobelovu cenu....mě to vadit nebude....
....a kdo ten muj motor nechápe....tak ať si to najde na internetu, vysvětlení je tam co jsem to vobšlohl......zdraví vás karkulka :ptrain:[/quote]
Tak teď už opravdu nevím...

To se tedy omlouvám, jestli dělám něco špatně, ale nejsem si vědom....

SZ jsem poslal.

martin11
Zasloužilý člen

hurá

Příspěvek od martin11 »

...právě jsme získali nového člena...KARBAN...pořadové číslo 828....blahopřeju k zaregistrování....tímto beru zpět utok ode mne na anonyma KARBAN....
...tak karban....mužeš se ptát...teď jde o to.. jestli budu odpovídat....budu....na smysluplné otázky....pa....martin11

Karban

Příspěvek od Karban »

Nevím, co tu to je za exotično, ale jednání martina11 nechápu.

Místo odpovědi spíš cosi jako nadávky, nějaké narážky na jeskyni, termín "sekeromat"...?

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

Jak tak čtu tak se tu přestalo koumat :roll:

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Karban

Příspěvek od Karban »

Aquaries1:

Co to tady vlastně je?
To je běžná praxe tohohle fóra?

Co to jako je ten sekeromat, abych tušil, kde se nacházím...?

?

Karban

Příspěvek od Karban »

Aha, tak už snad odpovědí netřeba.

Ten martin11 je asi opravdu duševně chorý.

Ten "motor" je snad perpetuum mobile, on si asi myslí, že ho nebude muset napájet.

To se mi snad zdá, jakej magor po světě běhá...

Akord
Zasloužilý člen
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Karban píše:Aha, tak už snad odpovědí netřeba.
Ten martin11 je asi opravdu duševně chorý.
Ten "motor" je snad perpetuum mobile, on si asi myslí, že ho nebude muset napájet.
To se mi snad zdá, jakej magor po světě běhá...
Karban, prišel jsi sem práve do komplikovanejší situace, a nezorientoval si se v ní patrne proto, že jsi nevenoval dostatečnou pozornost historii prispevku na fóru. Chápu to, je toho hodne. Určite martin11 nepatrí mezi duševne narušené, to si se určite unáhlil, spíše naopak patrí k velkým a me oblíbeným realistum. Nikdy nenapsal, že udelal perpetuum, ale snaží se zkoumat souvislosti v magnetických hračkách. Reakce martina11 muže být nanejvýš malinko alergická, ale to chápu taky, protože zvlášť v posledním čase se na fóru objevují diskutující, kterí málo čtou ale ptají se na veci, které tady mnohokrát v ruzné podobe odznely, a dokonce je prekrucují, nechci jmenovat. Uvažuju podobne, jako martin11, tech pomerne málo vecných a s technikou nesouvisících reakcí je tady fakt príliš. Dávej vecné technické otázky a argumenty, a voda se vyčistí. Tvá otázka na hvezdicový motor byla natolik obecná, že by musel vzniknout propagační článek, je treba pristupovat k určitým kompromisum. Mel bys spolehnout i na to, že stále tady jsou lidi, co neco prakticy delají, a mají z toho určité poznatky.

Karban

Příspěvek od Karban »

Akord:

Jo, už jsem pochopil.

Tady se schází asi skupinka těch, co mají představu že to perpetuum mobile objeví.
Možná někteří z nich jsou při smyslech, ale prostě je baví diskuse, který stejně nemaj vyústění v nějaký efekt.

Já můžu řešit snížení spotřeby paliv tepelných motorů, o tom vím dost.
Taktéž vyřeším nouzové čerpání vody ze studny na zahradě, kde není elektrika, pomocí větru.

Ale rozjíždět debaty o tom, že snad může fungovat motor na magnety, snažit se ty magnety nějak stínit, a myslet si, že tem motor se bude točit jen tak bez dodání energie - no, to snad je trochu moc....

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Rozhodně. Je třeba zdůraznit, že zatím je priorita fe bez magnetronu, tedy model aquarius. Po novém roce, dá li bůh ověříme cu a budeme pokračovat na sofistikované verzi fe. Pochopitelně v závislosti na získaných poznatcích.Jen jedno chci zdůraznit. Mám ověřené informace, že izotopická transmutace je možná a technicky proveditelná bez vnější emise ionizujícího záření. Tento fakt mne žene kupředu. Opak by způsobil jiné aktivity.

Akord
Zasloužilý člen
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Karban, ano, nekteré vlákna jsou hodne extrémní, ale jsou i realistické, a je poznat, čemu všemu se lidi celkem poctive venují.

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dostal: 20 poděkování

Teplota a jak na ní

Příspěvek od Aquarius1 »

Trochu jsem hledal co s tou teplotou v závislosti na namáhání cívek.Našel jsem toto :Lukosil 150x pro teploty nad 500°C ,to na kostry cívek a Lukosil 200x taky nad 500°C na vinutí cívek.Odkaz na vlastnosti laků:http://www.lucebni.cz/main.php?action=d ... e49d25b1a1

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Karban

Příspěvek od poota »

Milý Karbane, na tomto fóru je 637 témat, a co čert nechtěl, Ty jsi si zrovna musel vybrat to, které je o něčem, čemu nevěříš, že může fungovat. Většinou se v tématech jedná o různé způsoby docílení úspory energie, a některé z nich používají i postupy "klasické" fyziky, zkus si tedy pro začátek vybrat raději tam. Je možné, že časem Tě třeba zaujmou i takové možnosti, jako dodávat do nějakého zařízení jisté množství energie, a odebírat z něj té energie několikanásobně víc. To zatím "klasické" postupy nedovedou, takže se možná začteš i do vláken poněkud "divočejších". Není to lehké čtení, protože nestačí číst jenom slova, ale je nutné číst jejich smysl, ba co víc, číst hlavně to, co je mezi těmi slovy a případně to, co tam úmyslně schází, aby na to přišli jenom ti, kteří již něco znají. Rozhodně se nekoj bláhovou nadějí, že Tě tady bude někdo vodit za ručičku, na to tu není čas ani chuť. Je tu spousta informací, ale vyzobat si je musíš sám a je to běh na dlouhou trať. Co Tě nezajímá - nečti. Čemu nerozumíš - k tomu nepřispívej. Časem si určitě najdeš vlákna, která jsou "pro Tebe". Najdeš v nich informace, které hledáš a budeš do nich vkládat svoje poznatky pro ostatní. Přeji Ti příjemnou cestu - poota

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“