Jen několik poznatků, které se můžou třeba někomu hodit.
Pro mě sice trochu hůře stravitelný, ale přesto fakt. Případ malého dítěte, které mělo organismus silně zamořený mikroorganismy. Dokonce tam byli i větši potvory, vycházeli mu dosti vysoké dávky antiparazitik. Tady už to je ale velmi riziková záležitost. Tak se vyzkoušela jejich alternativní likvidace působením dlaněmi léčitele na jejich místo výskytu. Po dalším přeměření vznik velkého množství toxinu a nic živého v těchto místech nenaměřeno. Otázkou je, jak dlouho tento stav vydrží, zda to má trvalejší efekt, nebo jenom krátkodobější. Ale jak vidno funguje i tohle
Další věc je tvrzení některých detox. poradců a šíření podvědomí, že antihlemitika nezatěžují a nemohou poškodit játra, je totiž blud. Zvláště opatrní by tady měli být lidé s cukrovou, neboť jim pak může velmi výrazně vyskočit hladina cukru na opravdu vysoké hodnoty, právě v souvislosti s játrou, protože tady dostává fest záhul. Zdravý člověk by to neměl nijak pocítit, ale souběžné braní čerstvě namletého ostropestřce je tady více než rozumné. Prej největší účinnost má do 20 minut po namletí, ale tohle nemohu posoudit. Lidé, kteří měli třeba žloutenku nebo jiné nemoci postihující játra, by měli být tady určitě opatrnější a nehrát si na hrdiny a cpát do sebe vysoké dávky antihlemitik, navíc jen tak od pasu, čili mají pouze podezření, že třeba taky mají nějakého většího parazita.
Další poznatek se týká správné funkce štítné žlázy. Pokud má také někdo problém se štítnou žlázou, čili musí udržovat správnou hladinu TSH, což je i můj případ a přesto, že se jedná o dědičnou záležitost, čili chybu v DNA a dle Salvie se jedná o nevratný (nereverzibilní) stav, tak velmi výrazně tady pomůže a vyplatí se ověřit si, jestli nespíme v geopatogenní zóně. Přiznám se, že této oblasti jsem dříve moc pozornosti nevěnoval, ale pak v souvislosti s vývojem jednoho svého přístroje jsem zjistil celkem zajímavou věc. Pokud se ÚČINNĚ odstraní geopatogenní pole, ať již přemístěním postele, nebo opravdu účinným odstíněním (ne nějakou atrapou), pak věřím, že vytvořený problém se štítnou žlázou a není-li dědičný, může přestat i existovat. Dle mě a dosavadních zkušeností se u dědičného problému se štítnou žlázou se problém úplně neodstraní a sem tam bude potřeba hormon doplnit, nicméně jsem užívání tohoto hormonu poslední dobou silně flákal a přesto je jeho hladina vyrovnaná, což by předtím nebylo možné a rychle bych to pocítil. Navíc Salvie to umí změřit. Bavil jsem se o tom s mojim kamarádem detox. poradcem (měří na Salvii) a potvrdil mi, že dlouhodobější působení geopatogenního pole dosti často nejdříve rozhodí právě činnost štítné žlázy a pak je již jenom krůček k nastartování dalších zdravotních problémů, takže to spolu úzce souvisí. Předtím mi totiž naměřil silné geopole v okolí hlavy a zad a slabší na zbytku těla. Dal jsem si prototyp svého přístroje na zem pod postel, konkrétně jeho zářič směroval na můj krk a nastavil jsem nejslabší výkon. Dokonce od té doby mám samé pozitivní a velmi živé sny, které si po probuzení velmi dobře pamatuji a mám někdy pocit jako by se to stalo doopravdy

Dokonce mám pocit, že na mě nějak silněji začínají působit jeho informatika, kdy po užití vždy asi 10 minut přetrvává pocit mírného motání hlavy, což předtím nehrozilo, ani když jsem užil výrazně větší dávku najednou, i když svou práci odváděli.
Nyní po posledním proměření jsem měl pouze geopole v chodidlech, vše ostatní čisté a hladina hormonu vyrovnaná. Takže zkusím tady zvětšit výkon a tím by se poloměr působení měl výrazně zvětšit. Přiznám se, že tohle jsem nečekal a prioritně byl konstruován pro eliminaci negativního působení elektrosmogu. Nicméně věřím, že pokud se jakýmkoliv způsobem odstraní geopatogenní pole, kde se delší dobu zdržujeme, zvláště pak spíme, pak se některé zdravotní problémy začnou zlepšovat i sami od sebe.