Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Mimův vyvíječ vodíku - pokus o repliku
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nemůžu to nenapsat:
Všechno je to o povaze každého jednoho člověka : Volná energie skrývá v sobě stejné nebezpečí jako podnikání, když je podnikání neúspěšné,nebo energie zatím není, je to bezvýznamné ,nechá se to mnohdy nějak překonat, anebo je akorát vztek: Naletěl jsem Mayerovi, Mimovi , sobě ......
Mnohem horší situace je u úspěšného podnikání , kdy se z původně pracovitého skromného člověka může stát postupem doby bezcitný zaměstnavatel mnohem chudších a na něm plně závislých lidí.Když si toho nestačí všimnout. Jen vzácné typy lidí to zvládnou dobře.
Mám za to , že když někdo utrpí objev nebo úspěšnou repliku, ale i příslib ,který třeba dál nevede, je na tom hůř než úspěšný podnikatel, protože, peníze za to nemá , a každému to říct nejde Nebijte Mima,
i když Vás to moc bolí. NIKDO poslední dobou nenapsal jak změnit třeba zapojení cívek , jak něco dopočítat, jak něco přidat. Kdyby Mim chtěl napovídat, nemá komu................Pomyslete spíš na to co byste udělali Vy v případě neopakovatelného příslibu , anebo v případě něčeho skutečně funkčního
K.
Mnohem horší situace je u úspěšného podnikání , kdy se z původně pracovitého skromného člověka může stát postupem doby bezcitný zaměstnavatel mnohem chudších a na něm plně závislých lidí.Když si toho nestačí všimnout. Jen vzácné typy lidí to zvládnou dobře.
Mám za to , že když někdo utrpí objev nebo úspěšnou repliku, ale i příslib ,který třeba dál nevede, je na tom hůř než úspěšný podnikatel, protože, peníze za to nemá , a každému to říct nejde Nebijte Mima,
i když Vás to moc bolí. NIKDO poslední dobou nenapsal jak změnit třeba zapojení cívek , jak něco dopočítat, jak něco přidat. Kdyby Mim chtěl napovídat, nemá komu................Pomyslete spíš na to co byste udělali Vy v případě neopakovatelného příslibu , anebo v případě něčeho skutečně funkčního
K.
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: Nemůžu to nenapsat:
Karle, tys to postavil? O tom nic nevím? Hele, vždycky je nejlepší se zamyslet sám nad sebou, než házet kamenem. To je přeci jasné. MimKarel m píše:Všechno je to o povaze každého jednoho člověka : Volná energie skrývá v sobě stejné nebezpečí jako podnikání, když je podnikání neúspěšné,nebo energie zatím není, je to bezvýznamné ,nechá se to mnohdy nějak překonat, anebo je akorát vztek: Naletěl jsem Mayerovi, Mimovi , sobě ......
K.
Však ono to půjde!!!
- Mim
- Zasloužilý člen
Fotky.....
Pro všechny. Zhlédl jsem fotky v galeriích. No. Jeden má hliník složený z tahokovu, druhý má 6 sekcí, další se nezabývá geometrií....Peter nevím a ostatní hrůza.....nedokážu popsat přesně proč to dvěma, nebo třem lidem, o kterých vím nefunguje, ale třeba také proto, že to není postaveno dobře....preferuji přesnost. Když napíšu, že to má být 1,2 mm, předpokládám, že ten člověk umí alespoň měřit šuplerou a je to tak...
Nechtějte po mě zázraky. Dal jsem návod, který mě funguje. Ostatní je na vás. Myslím, že stejně jako před půl rokem se budu muset z fórem rozloučit, osobní napadání na SZ a hloupé maily atd. prostě tohle není, proč jsem tady. Kdybych nechtěl pomoci, proč bych to dělal? Aby jste utratili nějaký prachy? (Jak mimochodem prohlašuje Habana?)Co bych z toho měl? Těch, co to tak cítí je mi líto a ostatním jsem dal telefón. Ahoj....Třeba se ještě potkáme. Váš....Mim
Nechtějte po mě zázraky. Dal jsem návod, který mě funguje. Ostatní je na vás. Myslím, že stejně jako před půl rokem se budu muset z fórem rozloučit, osobní napadání na SZ a hloupé maily atd. prostě tohle není, proč jsem tady. Kdybych nechtěl pomoci, proč bych to dělal? Aby jste utratili nějaký prachy? (Jak mimochodem prohlašuje Habana?)Co bych z toho měl? Těch, co to tak cítí je mi líto a ostatním jsem dal telefón. Ahoj....Třeba se ještě potkáme. Váš....Mim
Však ono to půjde!!!
Re: Fotky.....
utratili prachy? Mime co to blabolíš kriste?Mim píše:Pro všechny. Zhlédl jsem fotky v galeriích. No. Jeden má hliník složený z tahokovu, druhý má 6 sekcí, další se nezabývá geometrií....Peter nevím a ostatní hrůza.....nedokážu popsat přesně proč to dvěma, nebo třem lidem, o kterých vím nefunguje, ale třeba také proto, že to není postaveno dobře....preferuji přesnost. Když napíšu, že to má být 1,2 mm, předpokládám, že ten člověk umí alespoň měřit šuplerou a je to tak...
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
- hudy
- Nový člen
- Kontaktovat uživatele:
Chalani sorry ze vstupojem do Vasej duchaplnej debaty, no mne sa zda ze na seba tu zbytocne kricite. Ja osobne som tiez postavil vyvijac podla Mima a nefunguje mi. Snazil som sa o presnost daval som naozaj pozor no musim priznat ze v navode je stale nieco co mne aj ostatnym unika. Navod: nerez plech....... AL plech....... krabica plexi........... rozmery........... a vsetko zmontovat. No nefunguje to velkej vecine z nas. Mimovi vraj ano. Ak je to tak tak mu blahozelam. Urcite nad tym stravil vela casu. Ja sa vodikom zaoberam asi 2 mesiace a hned som sa pustil do stavby dost draheho vyvijaca. To urcite nebol dobry napad! Nechodil som po kovosrotoch hned som si objednal original nastrihany perforovany plech atd. Minul som okolo 6000 Sk a to ze mi to nefunguje je mozno v nejakom blbom detaile, ktory som prehliadol. Nechapem princip a pustil som sa do stavby. TO JE NAJVADSI PROBLEM VADSINY Z NAS Aj ked si myslime ze vieme tak nevieme. Niekomu sa podari postavit funkcny vyvijac no skor ide o nahodu ze to funguje. Precital som forum dost dobre a viem ze neexistuju 2 rovnako vyrobene vyvijace aby fungovali rovnako. Mim sa nastval no musim povedat ze nema preco dalo sa predsa ocakavat ze takmer vsetci kto sa pustia do jeho stavby a nebude im to fungovat budu na mno stekat ze ich oklamal. Karel pisal o dovere a presne o to ide. Je to citliva vec. Je niekedy divne ze pisete " vyvijac musi byt v krabici velmi tesny aby neunikali ionty" a potom najdeme na nete video ako ma clovek zapojene len nerez elektrody na baterku v nadobe s "vraj" cistou vodou o objeme 10x vedsou ako je objem elektrod a po pripojeni mu to doslova vrie. Tak akokolvek som sa snazil mne to len mikrobublinkovalo. Tak bud nas niekto oblbuje alebo sa vedome snazi vytlacit s cesty inym smerom. TYM NEFUNKCNYM
Na zaver: Navod mam, postavil som presne, nefunguje, kazdy den nachadzam na fore nove skutocnosti co a ako, znova to prerabam, zase nefunguje, troska stracam naklonnost k vodiku, obraciam sa o pomoc k profikom, neodpovedaju, chce to naozaj velku trpezlivost.
Chlapci nekricte na seba a vydrzte ja dufam ze sikovne ruky a mudre hlavy tohto fora vymyslia jednoduchy navod ktory bude urcite fungovat a mozno Nam ho potom dovolia postavit.
Na zaver: Navod mam, postavil som presne, nefunguje, kazdy den nachadzam na fore nove skutocnosti co a ako, znova to prerabam, zase nefunguje, troska stracam naklonnost k vodiku, obraciam sa o pomoc k profikom, neodpovedaju, chce to naozaj velku trpezlivost.
Chlapci nekricte na seba a vydrzte ja dufam ze sikovne ruky a mudre hlavy tohto fora vymyslia jednoduchy navod ktory bude urcite fungovat a mozno Nam ho potom dovolia postavit.
habana, hudy, etc...
...a sú ešte aj iné spôsoby na i-nete toho je!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Milý Hudy,Hudy píše:Chalani sorry ze vstupojem do Vasej duchaplnej debaty, no mne sa zda ze na seba tu zbytocne kricite. Ja osobne som tiez postavil vyvijac podla Mima a nefunguje mi. Snazil som sa o presnost daval som naozaj pozor no musim priznat ze v navode je stale nieco co mne aj ostatnym unika. Navod: nerez plech....... AL plech....... krabica plexi........... rozmery........... a vsetko zmontovat. No nefunguje to velkej vecine z nas. Mimovi vraj ano. Ak je to tak tak mu blahozelam. Urcite nad tym stravil vela casu. Ja sa vodikom zaoberam asi 2 mesiace a hned som sa pustil do stavby dost draheho vyvijaca. To urcite nebol dobry napad! Nechodil som po kovosrotoch hned som si objednal original nastrihany perforovany plech atd. Minul som okolo 6000 Sk a to ze mi to nefunguje je mozno v nejakom blbom detaile, ktory som prehliadol. Nechapem princip a pustil som sa do stavby. TO JE NAJVADSI PROBLEM VADSINY Z NAS Aj ked si myslime ze vieme tak nevieme. Niekomu sa podari postavit funkcny vyvijac no skor ide o nahodu ze to funguje. Precital som forum dost dobre a viem ze neexistuju 2 rovnako vyrobene vyvijace aby fungovali rovnako. Mim sa nastval no musim povedat ze nema preco dalo sa predsa ocakavat ze takmer vsetci kto sa pustia do jeho stavby a nebude im to fungovat budu na mno stekat ze ich oklamal. Karel pisal o dovere a presne o to ide. Je to citliva vec. Je niekedy divne ze pisete " vyvijac musi byt v krabici velmi tesny aby neunikali ionty" a potom najdeme na nete video ako ma clovek zapojene len nerez elektrody na baterku v nadobe s "vraj" cistou vodou o objeme 10x vedsou ako je objem elektrod a po pripojeni mu to doslova vrie. Tak akokolvek som sa snazil mne to len mikrobublinkovalo. Tak bud nas niekto oblbuje alebo sa vedome snazi vytlacit s cesty inym smerom. TYM NEFUNKCNYM
Jak vidíme, tak Mim včera konečně sestoupil ze svého hvězdného nebe, aby pohlédl na fotografie, které reprezentují práci jeho učedníků. To co uviděl si přečti výše v jeho příspěvku v jeho komentáři.
Mám ale pocit, že v době, kdy se jeho učedníci rozhodli stavět repliku měl být tak trochu mezi svými věřícími a ne někde na svém hvězdném nebi. V tu dobu po něm nebylo ani vidu ani slechu. Trochu zvláštní ale logické: kdyby byl mezi nimi a jim to pak nechodilo, měl by takříkajíc tak trochu přímou zásluhu.
Takhle si vlastně může mejt ruce: blbouni, nedělali jste to přesně podle mého návodu...
Po bitvě každej generálem. to říká jedno přísloví a v tomto případě to platí trojnásob.
Nic si z toho nedělej, že ti replika nechodí, budeš se muset smířit s tím, že prostě to chodí jen "těm vyvolenejm".
A přeber si to jak chceš.
Nicméně tě mohu ujistit, že v tom nejsi sám. Pokud jsem se s přáteli z tohoto fora dobře dopočítal, tak takto potrefených je celkem tak 20-25.
SLOVY: dvacet až dvacetpět lidí aktivních na tomto foru se rozhodlo důvěřovat Mimovi a repliku postavilo.
A to prosím počítám jen ty, kteří jsou aktivní členové tohoto fora a ví se to o nich, že repliku stavěli.
Nepočítám ale vůbec ty, kteří repliku stavěli a o kterých to vůbec nevíme a kteří se nepřihlásí, protože je vostuda fackuje, když si uvědomili jak nalítli.
Proto možná pochopíš, proč sem včera byl tak nepříčetnej když sem vleze Mim, v době kdy už je po bitvě a všichni už posbírali svoje raněné a dělá ze sebe spasitele.
Navíc, z toho co píše Novák vyplývá zcela jasně, že prostě tuto okolnost t.j. vývin nějakých jedovatých látek při spalování vodíku musel zpozorovat každý, kdo vešel do fáze, ve které se nalézá Luboš.
A věř mi, že Luboš není až tak daleko, jede na propanbutan a přisává malou část vodíku. Je ale vidět, že je patrně úplně nejdál ze všech co kdy kam došli. A včetně Mima a Gewa a Peter610 a dalších, "co už dávno jezdí". Proč nejdál? No zaznamenal to, co by museli zaznamenat všichni, kteří se dostanou do této fáze.
NIKDO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OPAKUJI NIKDO ALE TAKOVÉHO NIC NEPOZOROVAL, RESP. NEPOPSAL.
TO, ŽE MOTOR V TOMTO REŽIMU PRODUKUJE JEDOVATÝ LÁTKY (podle toho co mi řikal luboš, tak se vlastně přivotrávil) JE ALE VELICE ZÁVAŽNÁ OKOLNOST O KTERÉ NIKDO NIKDE NEHOVOŘÍ.
V TOM PŘÍPADĚ MI LOGICKY VYCHÁZÍ, ŽE ANI MIM TENTO JEV NEPOZOROVAL, KDYŽ O SE O NĚM NIKDE NEZMIŇUJE.
opakuji: nikde se o něm nezmiňuje.
Logicky z toho pak vychází jedna jediná věc: MIM NIKDY NA VODÍK JEZDIT PROSTĚ NEMOHL. Protože kdyby jezdil, tak by o tomto problému musel vědět.
Další otázkou je, jak to tedy vlastně je s peter610 a dalšími, kteří
"taky jezdí" ???
Věř mi, že v tom není žádná zášť, jen kus logiky.
Tak zůstaň v klidu. Určitě nejsi první a asi ani poslední.
Situace mi připadá jako kdyby otec atomové bomby, dr. Robert Oppenheimer nabídl americké vládě tuto bombu pro účely opékání špekáčků na vládních mejdanech bez toho, aby zmínil její neblahé účinky z druhé strany.
To by si ale rozhodně dr. Oppenheimer dovolit nemohl zrovna tak, jako ten, kdo by měl znalost o tom, jaké sajrajty vznikají spalováním vodíku.
MYSLÍM, ŽE STĚŽEJNÍ OTÁZKOU JE VLASTNĚ TO, PROČ TO TEN MIM DĚLÁ ???? Přemejšlejte trochu.
Mě teda zrovna nic nenapadá.
Naposledy upravil(a) habana dne čtv 13 zář 2007 10:08, celkem upraveno 2 x.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Je trochu předčasné dělat závěry, dokud nevíme, čím se Luboš otrávil. Píše se tu o oxidech dusíku. Kde se tam vzal dusík? Jedině ze vzduchu. Z toho samého vzduchu, který se spaluje při použití benzínu. Rozdíl je v teplotě hoření. Ta se musí srazit. Někdo tu navrhoval přisávání vodní páry, ale nevím, jestli je to ta správná cesta. Voda při vyšších teplotách disociuje, což by bylo kontraproduktivní. Otázkou je, co dělá při vyšších teplotách a vyšších tlacích. Může se k tomu vyjádřit nějaký chemik?
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
ano, chemik se již vyjádřil, luboš jeho názor citoval.Ilem píše:Je trochu předčasné dělat závěry, dokud nevíme, čím se Luboš otrávil. Píše se tu o oxidech dusíku. Kde se tam vzal dusík? Jedině ze vzduchu. Z toho samého vzduchu, který se spaluje při použití benzínu. Rozdíl je v teplotě hoření. Ta se musí srazit. Někdo tu navrhoval přisávání vodní páry, ale nevím, jestli je to ta správná cesta. Voda při vyšších teplotách disociuje, což by bylo kontraproduktivní. Otázkou je, co dělá při vyšších teplotách a vyšších tlacích. Může se k tomu vyjádřit nějaký chemik?
A přesně: vysoká teplota spalování...
Nicméně snažím se dojít k tomu, proč se nevotrávil Mim. A jestli jo, tak proč tuto okolnost nezmínil ?
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, vyjádřit se ke srážení teploty.habana píše: ano, chemik se již vyjádřil, luboš jeho názor citoval.
Nicméně snažím se dojít k tomu, proč se nevotrávil Mim. A jestli jo, tak proč tuto okolnost nezmínil ?
Pak ještě jedna věc. Luboš nepoužívá hliník - má BP v plný koncentraci. U Mima je mnohem větší podíl vodíku, protože kyslíkem rozkládá Al elektrrody.
Třeba je to tím (já pořád věřím, že to Mimovi chodí).
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
emoce stranou, držme se faktů
tak sem si přečet včerejší fórum i chat a kókám očima co se tu děje.
Proběhlo příliš mnoho emocí ale habana má v něčem pravdu. Vždyť stačí tak strašně málo!!!
aby mim přivezl ten svůj výtvor na neutrální místo, když chce zůstat v anonymitě a JEN ukázal že je to funkční, NIC VÍC se po něm nechce. Pokud to neudělá tak opravdu kecá.
Mime můžeš si vybrat kohokoliv z fóra aby k tobě zajel, třeba Lubu který má nyní nejvíce zkušeností a ukaž mu že ti to jede, že je to co nám tu na fóru prezentuješ funkční.
Já jsem tu tvoji repliku udělal. Jsem starý praktik a proto nevěřím těm blábolům o tom že jsme nedodrželi 1,2 mm vzdálenost apod. Ono to totiž prakticky dodržet NEJDE! protože plechy jsou mírně prohlé, síťovina má také nějakou toleranci a když to více zmáčkneš při stahování tak ty desetiny mm o které se opíráš jsou v p....
Pokud by replika jela, tak se naše nepřesnosti při výrobě projeví tím, že někdo bude mít více BP, někdo méně, nebude to dávat to množství které chceme ale NĚCO SE BUDE DÍT. Ale my to složili a NIC!!!
Zatím se z toho vyvíječe stala nejdražší hračenka mýho života. Pokud si férovej chlap, tak to dokaž a někomu předveď že to funguje! Nemusíš říkat detaily, když uvidím že to jde tak na to časem přijdu, ale neumím rozchodit nefunkční repliku-grrr
Vydržať Honza
Proběhlo příliš mnoho emocí ale habana má v něčem pravdu. Vždyť stačí tak strašně málo!!!
aby mim přivezl ten svůj výtvor na neutrální místo, když chce zůstat v anonymitě a JEN ukázal že je to funkční, NIC VÍC se po něm nechce. Pokud to neudělá tak opravdu kecá.
Mime můžeš si vybrat kohokoliv z fóra aby k tobě zajel, třeba Lubu který má nyní nejvíce zkušeností a ukaž mu že ti to jede, že je to co nám tu na fóru prezentuješ funkční.
Já jsem tu tvoji repliku udělal. Jsem starý praktik a proto nevěřím těm blábolům o tom že jsme nedodrželi 1,2 mm vzdálenost apod. Ono to totiž prakticky dodržet NEJDE! protože plechy jsou mírně prohlé, síťovina má také nějakou toleranci a když to více zmáčkneš při stahování tak ty desetiny mm o které se opíráš jsou v p....
Pokud by replika jela, tak se naše nepřesnosti při výrobě projeví tím, že někdo bude mít více BP, někdo méně, nebude to dávat to množství které chceme ale NĚCO SE BUDE DÍT. Ale my to složili a NIC!!!
Zatím se z toho vyvíječe stala nejdražší hračenka mýho života. Pokud si férovej chlap, tak to dokaž a někomu předveď že to funguje! Nemusíš říkat detaily, když uvidím že to jde tak na to časem přijdu, ale neumím rozchodit nefunkční repliku-grrr
Vydržať Honza
ale pepo, dyk tady sice jde o to o čem píšeš, ale také jde o to druhé.pepo.bn píše:Habana <- Zdravím Ťa. Priznám sa Ťi , že z vedčej časti zdielam tvoj názor ale chybu by som nehladal vo vodíku alebo dusiku ale v ,,CO'' . Bez serioznéj analízy plynou je to stále len na úrovni dohadou. Ak sa s hladinou ,,CO'' nemylim tak problém je v nedokonalom spalovaný. PePo
A o to myslím hlavně.
Replika je nefunkční, nikomu to nefunguje a Mim shlíží ze svýho Olympu jak pánbůch.
A kutil má plnou pravdu. Stojím za jeho názorem a ztotožňuji se s ním.
Tam sem jak bulldog.
-
- Zasloužilý člen
?
Souhlasim s KUTILEM.MIME vyber si jednoho z fora trebas Lubu nebo kutila nebo lajose nebo petra a ukaz to.Pak nikdo z nas ti tady nebude nadavat ani nic jinyho.Nikdo nechce aby si to zverejnil na setkani treba u jeffa,ale aspon jeden duveryhodnej clovek by to mel videt na vlastni oci.
-
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
analýza
http://tf.czu.cz/~PEXA/Predmety/TD/Pred ... chdiag.ppt
jinak podle předběžného šetření tady je plynový chromatograf, ale patřičný člověk dosud nenalezen.
jěště k Mimovi, co teda mně mrzí je to ,že neudělal diskuzi k tomu co tam chybí, podle mého tam chybí něco z Tesly, ale to si třeba myslím blbě.
K.
jinak podle předběžného šetření tady je plynový chromatograf, ale patřičný člověk dosud nenalezen.
jěště k Mimovi, co teda mně mrzí je to ,že neudělal diskuzi k tomu co tam chybí, podle mého tam chybí něco z Tesly, ale to si třeba myslím blbě.
K.