Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.

Léčebné postupy.
Odpovědět

Myslíte, že je toto téma pro Vás přínosné?

ano
106
92%
ne
9
8%

Celkem hlasů: 115

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Pročištění vlákna

Příspěvek od hanka »

Rival píše:V diskusi s Animalem můžete pokračovat zde http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1833 Animale, tvé další příspěvky v tomto vláknu budou mazány...
Děkuji, Rivale, jsem Ti vděčná.

Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Hanka

Příspěvek od Iv »

Hani,
jen pokračuj pěkně v započaté práci, myslím, že mnohým lidem to zde pomáhá, v některých věcech s Tebou, nebo Vámi nemusím souhlasit, ale tento stupeň poznání je velmi dobrý a proto Vaše práce je dobrá, velmi dobrá !!!!!!! Taky jsem se napřed musel naučit chodit, abych mohl běhat , třeba i za děvčaty, nebo od nich, i tak se dá v životě brát realita s humorem, viďte. Nenechte se, v životě jsem tím mnohokrát prošel a tyto týpky znám. Držím palce !!!!! :epray:

Pro Animal:
Již delší dobu Vás pozoruji a strašně moooc připomínáte svými výroky a psych. pochody našeho známého PePe, nemohu si pomoci, moc málo se mýlím a kolikrát jsem mu podal packu. Ale toto řešit a dohadovat se zde nebudu. Jen jeden jasný binární kod. Pokud Vám toto forum nevyhovuje, nemusíte zde šlehat svůj smrad, ze svých nevymáchaných úst. Na Netu je mnoho stránek, kde si tací týpci mohou rozumět, už i zvířecí logika (i to zvířátko má někdy více inteligence - ikdyž to dnešní "věda" popírá) je lepší než Vaše, kde lítá sedlák po poli s flintou, tak se tam raději neukazuje, v této dnešní době zapomeňte na pohlazení čerta a nějaké vysvětlování, ne, přímo na komoru, nic jiného si tito tvorové nezaslouží, dost dlouho se to tolerovalo a věci spějí ke svému konci a novému počátku, takže si trhněte nohou a nespoléhejte se na tolerantnost té druhé strany. Celý život jsem byl bojovník a stálo mně to za to!!!!! A to je Váš případ, je tady dost lidí,vzájemně duchovně spojených, kteří nedovolí, aby tomu druhému, který nám něco dává svobodně, aby mu bylo ubližováno, je to zatím instinkt, který slušní mají zakodovaný a nenechali si ho ukrást, což ve Vašem případě pochybuji. Vaše Duše(jestli vůbec tuto možnost připouštíte?) musí být velmi zapšklá, tak s ní sakra komunikujte a hledejte Světlo a nebo patříte k té druhé straně a to mně Vás je v této době opravdu líto, protože dostanete na prdel a pomažete Vesmírem pryč, jak namydlený, jen ten smrad po Vás zůstane. Přeji rychlou cestu zpět !!!
Fuj, to jsem se zahřál !!!
Naposledy upravil(a) Iv dne stř 27 říj 2010 14:30, celkem upraveno 4 x.

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1220 »

Rival píše:V diskusi s Animalem můžete pokračovat zde http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1833 Animale, tvé další příspěvky v tomto vláknu budou mazány...
Je to lepší než jsem čekal :idea:
Ta pachuť zákonitě vzniknout musela, protože jednání nicka A se vymyká zaužívanému modelu komunikace a řada lidí se s ním dosud nesetkala.
V následujícím odkazu:
http://zivotni-energie.cz/energeticke-z ... upiri.html
je celkem obstojně popsáno jak upíři fungují a jak jim čelit.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Technická poznámka:
Pokračovat v diskuzi s A. je nemožné protože černá díra je vyhražena moderátorům a adminovi.
Mně osobně je to jedno.Ať se pase jinde.
:bye:

1220
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

píšu si s kdekým

Příspěvek od 1220 »

a proto ten pohled z druhé strany mi byl, kupodivu ohleduplně, sdělen :
Světlo které poslední dva měsíce svítí je tak ostré, že služebníci odvrácené strany mají obavy
o svůj život tady a teď. Nazývá se to Velký Třídič co funguje velmi dobře.Zároveň vzniká Usmíření.
Takže excesy podobného typu jako předchozí budou sílit, protože obava o vlastní existenci některých
přehluší naučená schemata.
Nechají se poznat podle toho, že pojídají cizí světlo, a svoje nedokážou vydat.
Též přeji Slunce v duši.
Všechno co lidé říkají a dělají snášejte s pevným odhodláním.
Tváří v tvář svému budeme postupně postaveni všichni , délka času, který uběhne není rozhodující.
:color:

hanka
Zasloužilý člen

Re: Hanka

Příspěvek od hanka »

Iv píše:Hani,
jen pokračuj pěkně v započaté práci...

Pro Animal:.... je tady dost lidí,vzájemně duchovně spojených, kteří nedovolí, aby tomu druhému, který nám něco dává svobodně, aby mu bylo ubližováno .....
Vážně jste mě dojali, chlapi (kluci, pánové, hoši..., kteří jste mě povzbudili), jsem celá naměkko. "V nouzi poznáš přátele" - ani jsem netušila, že je mezi vámi mám, ten A. mi vlastně prokázal ohromnou službu, děkuji. Dostala jsem mnohem více, než mě to stálo...

Ive - velice si Vás vážím, člověk automaticky v takových případech vyká, tady na fóru jsem ale pro přátelštější tykání, jestli Vám to nebude vadit - moc děkuju!

Tyhle situace dokonale prověří charakter člověka - myslela jsem si, že jsem povahou spíš bojovnice, a zatím vidím, že jsem citlivá více, než je třeba. Jsem ráda, že moje vlákno navštěvují tak skvělí lidé, jako jste vy, doufám, že i v budoucnu vám moje vlákno bude stát zato, aby jste sem nakoukli.
Doufám, že škody po "bitvě" nebudou tak velké, jak se obávám, a vrátí se i Slávek, který bojuje za jiné více, než za sebe. Jinak by se A. tetelil blahem, jak mu ty jeho úmysly vycházejí!

1220, už nějakou dobu mě stále víc oslovuje tohle téma, o kterém se zmiňujete, ačkoliv je ještě zcela nechápu, ale ráda bych věděla víc. Vidím, že i o energiích toho vím pramálo, mám se ještě hodně co učit, naštěstí se učím ráda (jenom ta paměť už není to, co bývalo).

Mějte se v š i c h n i moc hezky!

Hanka.

"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Hanka

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Jen koukej svítiti, i na ta zvířata :D

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Mo
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: Hanka :)

Příspěvek od Mo »

hanka píše:"V nouzi poznáš přátele" - ani jsem netušila, že je mezi vámi mám, ten A. mi vlastně prokázal ohromnou službu, děkuji. Dostala jsem mnohem více, než mě to stálo...

stále častejšie sa mi potvrdzuje, že všetko zlé je na niečo dobré :D
Hani, aj keď tu nepíšem často, všetko to tu čítam, a veľmi rada, tak sa nenechaj znechutiť, a píš ďalej ;)
+1 :good:
pekný dník všetkým :D

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rival »

1220 píše:....
Technická poznámka:
Pokračovat v diskuzi s A. je nemožné protože černá díra je vyhražena moderátorům a adminovi.
Mně osobně je to jedno.Ať se pase jinde.
:bye:
Děkuji za upozornění. Nyní by to již mělo být OK.

rival - živý člověk - suverén
1220
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

naivní

Příspěvek od 1220 »

jsme tady všichni, když bychom si mysleli, že snad něco významného podnikáme, když sem chodíme číst a psát. :lol: :lol: :lol:
Odkaz na zásady jak nakládati s upíry ale je třeba respektovati anebo se posléze nediviti.............
Jarda to napsal od srdce a od plic a tak to má být.
Vraťte se prosím k tématu. Zde člověk, ve své podstatě opravdu přítel, zlým řízením okolností, nebo přímo osudu postihnut byl, a stal se z něj ne- člověk, ne- člověků je celá řada a obtížně se rozeznávají. Konzumně městky žijící člověk je podle této definice také ne - člověk sice jiného typu, ale v podstatě animální příšera.
Proč příšera ? Protože se stará zejména o pudové záležitosti ohledně jídla a rozmnožování a často na nic dalšího už mu nezbývá energie. Ovšem upír je na tom hůř. Proč hůř , protože MUSÍ být vychytrale agresivní aby unesl svého jemnohmotného cizopasníka energeticky. Mohl k němu přijít při práci na hřbitově třeba, nebo při autonehodě, která se udála v jeho těsné blízkosti, nebo i celkem jinak. Může ale nemusí o něm vědět, pokud neví je to horší, protože k nikomu nepřijde o radu, ani nebude vůbec tušit proč se chová tak jak se chová.
Potíž je v každém případě v tom , že bioenergetický dluh s lety roste a přijatelné řešení mizí až zmizí úplně.
S čerty fakt nejsou žerty, ...
No, ale ten trpící je člověk a bylo dobré najít cestu - metodu - způsob jak mu pomoci - tedy pokud na to lidská-vší síla stačí.
Nějak mně to vzalo za srdce : Co když je to tak doopravdy ?
K.
klidně mi napište že jsem bloud nebo dokonce velbloud blbec -........že to tak není, unesu to,
ale pokud to tak je, tak napište prosím jak na to jak dostat člověka zpátky do života.

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

pomoc bližnímu svému...

Příspěvek od laik »

Zdravím....
Myslím ,že se to tuž trochu rozebíralo a hlavně jarda je na to asi odborník,tak pokud to mužu hodit sem ......
Pochopení "čtyř dohod " a postupné uvádění v praxi ,má velice příznivej vliv na psychiku člověka....to mohu sám dosvědčit....je to boj ,člověk se musí stát válečníkem a zabojovat z naučenými modely a jelikož člověk bojuje sám se sebou tak ta bitva je obzvlášt komplikovaná....
Přílohy
čtyři dohdy1.pdf
(253.12 KiB) Staženo 171 x

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

mno...

Příspěvek od jarda ovčák »

Já osobně měl dříve a občas se mi to vrátí v takovém šlehnutí bičem... pocit viny...
Mistrovský kousek manipulace, jenž je hojně využíván blízkými a nejbližšími....
Právě oni vědí, kam tnout s přesností neurochirurga.....
Výčitky a vyvolávání pocitu viny je dle mého jedním z nejhorším a nejsadističtějším druhem duševní tortury.
Jasně že lze být splachovací, ovšem pak má jeden potíž s odhalením reality a s posouzením objektivního stavu věci.
Sám mám s tímto bojem velice bohaté zkušenosti, a vím, že to chce opravdu asertivního ducha a střízlivý pohled na svět.Dříve jsem říkal: děkuji ti za tvůj názor, jenže, nejsem bůh, abych nesl odpovědnost za celý svět. Jsem s bídou schopen být zodpovědný sám za sebe.......
Dnes už říkám.... Nic nevím, nic si nepamatuju, jsem rád, když najdu záchod......
Jasně že je třeba rozeznat míru a potřeby bližních a zejména nouzi. My však nemůžeme žít život za někoho druhého a naopak.O potřebné pomoci nemůže být pochyb.
Vyvolávání pocitu viny je velice efektivním způsobem manipulace a likvidace.
Vím, že tyhle sadistické methody dokáží udělat z chlapa čtvernožce.
Ke čtyrem dohodám.... uplatněním v praxi se zcela nenásilně změní nejen postoj k životu, ale i celý život. Nenásilnou,klidnou cestou.....Já bych jen opakoval slova pana Cindlera: každý sám svého neštěstí strůjcem.
nu , a to ústřední je:Nelze - li změnit věci nebo lidi kolem nás, musíme změnit přístup k nim.

laik
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: mno...

Příspěvek od laik »

jarda ovčák píše: :Nelze - li změnit věci nebo lidi kolem nás, musíme změnit přístup k nim.
No to je přesný.....
Takový manipulátory mám v nejbližší rodině....
mám bratra a bratránka co sou starší než já a neustále si asi myslí že se o ně musí někdo starat a říkaj si "jo dit on má hromadu peněz tak mu nějaká strovečka neubude" a pokud člověk nechce dát tak se tváří hodně ukřivděně....chápu že je občas někdo v nouzi to se sluší pomoct ale pomáhat někomu skoro dvacet let i mě už pomalu přijde moc....zrovna dneska sem se kvuli tomu zas rozčílil....
Já se díky Toltéckému učení ,stávám víc "sobečtější" myslím víc na sebe.....což lidi kolem najednou nemužou překousnout...."kde je ten "hodnej"(blbej) člověk co by se rozdal ,ted je tady sobec co myslí na svuj prospěch a na ostatní kašle ....."
Ale já vím že to tak není ,jen se snažím ze sebe setřást všechny parazity a upíry a konečně dělat věci jak já chci....ale znáte to ,co budujete dlouhá léta ,nejde jen tak odstranit.....
každopádně i tobě Hanko dík,některý věci tady zde mě pomohli.....

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

laik píše:... a pokud člověk nechce dát tak se tváří hodně ukřivděně....
+1 :good:
jestli chceš to jejich ksichtění ještě trochu vylepšit, tak jim naznač, že to ještě není všechno - časy se změnily a teď už by Ti to měli začít honem vracet, abyste si stihli být fifty-fifty dřív, než bude někdo z vás po smrti :D

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
laik
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laik »

To je dobrý to vyzkouším :good:

hanka
Zasloužilý člen

Stáhněte si taky.

Příspěvek od hanka »

Cimírek byl tak hodný a poslal mi tento soubor - knížku Nenechte sebou manipulovat, ze které jsem tady citovala. Ráda se o něj dělím s vámi :lol:

Cimírku, díky + :good: .
Přílohy
nenechte_sebou_manipulovat_150.doc
(6.83 MiB) Staženo 138 x

Odpovědět

Zpět na „Léčba těla i ducha“