Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Mimův vyvíječ vodíku - pokus o repliku

Souhrn všeobecných informací nejen pro "Vodíkáře".
Odpovědět
habana

Re: ?

Příspěvek od habana »

PeTr1 píše:Souhlasim s KUTILEM.MIME vyber si jednoho z fora trebas Lubu nebo kutila nebo lajose nebo petra a ukaz to.Pak nikdo z nas ti tady nebude nadavat ani nic jinyho.Nikdo nechce aby si to zverejnil na setkani treba u jeffa,ale aspon jeden duveryhodnej clovek by to mel videt na vlastni oci.

Ano, souhlasím a ztotožňuju se.
A dodávám, že jestli posel přinese zprávu o tom, že to mimovi funguje, tak mu budu jezdit do Plzně každej den leštit boty. To po období jednoho roku.
Tak sem si jistej, že replika je mrtvá věc.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

analíza

Příspěvek od lajos »

Jestli mi to bude fungovat, tak tu analízu ti můžu zaručit, jak jsem párkrát vzpomenul v práci na to máme vše a o víkendu se může měřit 48 hodin.

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: nikdo to nestudoval jinak ?

Příspěvek od Ilem »

Karel m píše:ALE s tím že by to mněl ukázat naprosto souhlasím
To jsem tady poprvé navrhoval 22. prosince 2006, dokonce jsem byl ochoten ze sebe nechat udělat šaška (osobní prohlídka,...). Nepadlo to na úrodnou půdu.

"Dum spiro spero"
Ciceron
g

analyzátor plynov

Příspěvek od g »

Analyzátor plynov máte v každom väčšom podniku: bane, chemičky, lakovne, takých máte v Česku na každej dedine.
Stačí do balóniku maxim. 1dcm3 , do vrecka cez vrátnicu, a na počkanie , za pivo máte analýzu. V percentách, objeme, v čom chcete. Ja som za svojím cestoval 70 km a bolo to za dve minuty. Aj s certifikačným razítkom štátnej skúšobne. Bol to síce bioplyn, vodík v balóne ?neviem? ale možno hej.

Na nete to predsa nezistíte, a už vôbec vám to nebudeš stačiť na STK,

zawin
Stálý člen

Příspěvek od zawin »

No s jednym ujom som sa rozpraval ze on niekde videl zahranicne forum plne nezmyselnych navodov na "volnu energiu" a cely zmysel toho bol v tom aby si uzivatelia co tam pridu nieco postavia co "zarucene" funguje a minu na to financie a prejde ich chut od celej volnej energie a a spol.. cize takymto sposobom sa zabanuje tomu aby ludia nepatrali po sposoboch ako ziskat volnej energiu.

Este prikladam jednu zaujimavu vec:
http://dsl.sk/article.php?article=4508

habana

Příspěvek od habana »

Karel m píše:
pepo.bn píše: . S tým Teslom pri klasickéj elektrolýze by to bol dosť problém (elektrolyt je vodič II triedy - vlákno Faradayové zákoni). PePo
Mimův přístroj není ale klasická elektrolýza. Co když třeba by mohlo dojít
k částečné kavitaci vlivem zesíleného VN přes kaskádu VN cívek nebo něco na ten způsob , co když se mu to to tam děje / občas/
Celou dobu co jsem zde, z něj mám pocit, že provokuje k novým věcem,
ale přestalo ho to bavit :cry:
ALE s tím že by to mněl ukázat naprosto souhlasím a navrhuju ať se o tom hlasuje. Měl by tam být termín do kdy a komu, asi Lubošovi :!:
K.
od této chvíle jsem sorry off line
Promiň karle m, ale mimův přístroj pro mne není zatím žádným přístrojem.
Nikdo totiž zatím prokazatelně nedokázal, že by to mělo něco dělat
Naposledy upravil(a) habana dne čtv 13 zář 2007 13:51, celkem upraveno 1 x.

habana

Příspěvek od habana »

zawin píše:No s jednym ujom som sa rozpraval ze on niekde videl zahranicne forum plne nezmyselnych navodov na "volnu energiu" a cely zmysel toho bol v tom aby si uzivatelia co tam pridu nieco postavia co "zarucene" funguje a minu na to financie a prejde ich chut od celej volnej energie a a spol.. cize takymto sposobom sa zabanuje tomu aby ludia nepatrali po sposoboch ako ziskat volnej energiu.

Este prikladam jednu zaujimavu vec:
http://dsl.sk/article.php?article=4508
UFF, to je opravdu zajímavá teorie a něco naní může bejt. Budu se tím dost zaobírat.
Nu uvidíme, co Mimovi zabrání (samozřejmě na poslední chvíli) svoje modely předvést. Zatím se každej vykroutil jak slizkej had, i peter610 pokud vím.

sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

mimov vyvíjač:

Příspěvek od sano »

Ahojte,
sú iba tri možnosti
1-že mim vyvíjač má
2.že mim vyvíjač nemá
3.že mim vyvíjač má čiastočne
4.že celý jeho vstup je pokusom zaviesť fórum do slepej uličky.

1.čo hovorí pre to, že mim vyvíjač má: v prvom rade sú to jeho tvrdenia.To že sa nikomu nepodarilo postaviť vyvíjač podľa jeho návodov,nie je dôkazom o tom že ho nemá.
2.ak je to tak, tak ide o narušeného človeka, čo si nemyslím.
3.logicky mi pripadá najpravdepodobnejšia táto možnosť. potom ale tvrdenia ľudí, ktorí zreplikovali jeho vyvíjač sú dosť pochybné. Kto ich pozná osobne? Nepotrebujeme poznať ich prácu, stačí ich poznať osobne.
jediný dôvod, ktorý uvádza mim ,ktorý mu bráni je "zodpovednosť".To unávam keby šlo o postavenie nejakého zaradenia,ktoré by sa dalo zneužiť na nejak teroristické ciele. pán Lindeman vo svoj príspevku o voľnej energii hovorí že nás čakajú ťažké časy,ktoré nezmiernia ani zariadenia na voľnú energiu.Len zvečšia šancu na prežitie miestnym komúnam.// Nemyslím si, že to bude až také horúce.to znamená, že jeden z največších odborníkov na voľnú energiu vidí v nej skôr prínos. preto akékoľvek reči o nejakej "zodpovednosti za prezradenie princípu nie sú na mieste.
4.bod, neviem. *nedá sa vylúčiť.Jediný spôsob ako sa z toho dostať je dať niekomu z fóra možnosť aby overil, hoci aj nepriamo jeho tvrdenia.
Ak sa bude správať tak ako doteraz, to znamená, že zaujme urazený postoj a prestane na niekoľko týždňov s fórom komunikovať, len prilieva olej do ohňa nedôvery.
Rovnako aj to, že píše, že komunikuje telefonicky s niektorými, ktorí mu rozumejú,treba overiť. Ak je to pradvda, tak rozbíja fórum.
Je čudné, že tí najpripravenejší, ktorí sa venujú voľnej energii už vyše troch rokov, neprišli na riešenie. S riešením prišli noví ľudia, ktorých nik nepozná. Námietka, že tí noví sú otvorenejší neobstojí. Málokde je toľko ľudí s otvorenou mysľou, ako na tomto fóre.
p.s.:habanu by som nepodceňoval,je výrobcom testovacieho prístroja, ktorý sa úspešne používa celosvetovo v alternatívnej medicíne.

Tímto nechcem mima znevážiť. Len chcem prispieť ku vyriešeniu nedôvery, ktorá sa voči nemu zmáha. Je jedno čestné riešenie. Dúfam, že ho využije.
majte sa
sano

sano

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Ilem píše:To jsem tady poprvé navrhoval 22. prosince 2006, dokonce jsem byl ochoten ze sebe nechat udělat šaška (osobní prohlídka,...). Nepadlo to na úrodnou půdu.
Budeš se divit, ale právě od tohoto okamžiku jsem k mimově replice začal přistupovat s nedůvěrou. Přesvědčilo mě až tvrzení DIGI ho i Petera610 o malé spotřebě hliníku a o tom že na to jezdí. Když se ale nikomu nepodařilo s nimi spojit a OVĚŘIT vyvíječ v chodu, opět se domnívám že se jedná o smyšlené osoby. Kým byly uvedeny do tohoto fóra, to nechám na úvaze každého z vás.
Jinak proklínám den kdy jsem se přes WMM seznámil s VE, ztratil sem svůj vnitřní klid. Na KEGu jsem se po naštudování principů elektromotorů a konzultaci s Akordem přesvědčil, že to co vidíme na videích Martinéze nemůže být funkční v tom rozsahu jak je prezentováno. Pokud se prokáže, že není funkční ani replika mima, tak jsem nad přístupem propagátorů VE hluboce zklamán podobně, jako když naletíte na klamavou reklamu. Když vše je tak prosté........
H.v.

sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

nervozita stoupá

Příspěvek od sao »

Kůrňa , jenom si na okamžik odskočím , udělat nějaké to TURBO a už je tady čurbes , bando jedna nevychovaná . :D
Já Vám dám navážet se do našeho chlebodárce :D , protože nejenom chlebem živ je člověk , ale taky přemýšlením o podstatě věci a ne se hnedka vytočit , čertit a odvrátit při prvních potížích i když dovedených do absurdity.
Myslím jak myslím a to mě přivádí k jednomu jedinému závěru a to ho prosím pěkně nechci nijak obhajovat , protože to dokáže mnohem líp jak já -- a sám.

Mimovi to nemůže nechodit a má to hodně důvodů.

Uvedu jenom jeden a zásadní :
Zesměšnění -na furt -, sama sebe před sebou , ve špatném to slova smyslu , je hrozná věc , ale veřejně -- to je na špagát.
K tomu se ovšem nabaluje i úcta k sobě a druhému a taky se smět podívat , napřímen do očí.
A to si jaksi nemůže -- ve svém postavení -- dovolit i kdyby sám chtěl.

Teď dobře čtěte , co Mim odpoví na mou otázku a garantuju Vám , že odpoví .

Protože jsem si jist , že je to nelehká odpověď a moc dobře vím co říkám , se táži a chci jenom , abys jim řekl --jedno-- slovo … otázka zní ? : Galileo Galilei

Mim
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: nervozita stoupá

Příspěvek od Mim »

sao píše:Kůrňa , jenom si na okamžik odskočím , udělat nějaké to TURBO a už je tady čurbes , bando jedna nevychovaná . :D
Já Vám dám navážet se do našeho chlebodárce :D , protože nejenom chlebem živ je člověk , ale taky přemýšlením o podstatě věci a ne se hnedka vytočit , čertit a odvrátit při prvních potížích i když dovedených do absurdity.
Myslím jak myslím a to mě přivádí k jednomu jedinému závěru a to ho prosím pěkně nechci nijak obhajovat , protože to dokáže mnohem líp jak já -- a sám.

Mimovi to nemůže nechodit a má to hodně důvodů.

Uvedu jenom jeden a zásadní :
Zesměšnění -na furt -, sama sebe před sebou , ve špatném to slova smyslu , je hrozná věc , ale veřejně -- to je na špagát.
K tomu se ovšem nabaluje i úcta k sobě a druhému a taky se smět podívat , napřímen do očí.
A to si jaksi nemůže -- ve svém postavení -- dovolit i kdyby sám chtěl.

Teď dobře čtěte , co Mim odpoví na mou otázku a garantuju Vám , že odpoví .

Protože jsem si jist , že je to nelehká odpověď a moc dobře vím co říkám , se táži a chci jenom , abys jim řekl --jedno-- slovo … otázka zní ? : Galileo Galilei
A přece se točí!!!

Však ono to půjde!!!
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Mim píše:A přece se točí!!!
Mime,
ty to máš o mnoho jednodušší, nemusíš dokazovat že se zeměgula točí, stačí když někomu předvedeš že TOBĚ se to točí, tedy že máš funkční vyvíječ.
Když ho máš v chodu, tak by to měla být jen muška zlatá.
Vydržať Honza

KEXIK
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KEXIK »

Aj tak stale nechapem preco sa seci obvinujete navzajom podla mna Mim ma vivijac doma postaveny a funguje mu to v pohode ale proste da ti navod tak to postavaj a nie sa tu hadat o tom ci to funguje.

Ide tu o to pochopit princip a podla toho mozes robit experimenty a vsetko okolo toho ... ver tomu ze kebyze mas kompletny navod s tym ze ako to poskladat tak ti to nepojde proste ide tu o to pochopit to a ked si nevies rady tak potom tu mozes nieco napisat ze som skusil toto a toto a nefunguje to a kto ma na to aky navrh a potom to rozchodis ... Proste precitaj cele forum postav to a vyvaruj sa chybam co su popisane hoci asi 3/4 z toho co tu je su tu len same hadky o tom ci to funguje je mi tu z toho zle :( ked nekdo o tom pochybuje tak nech to nepise na forum nech nekazi moralku ostatnym, niekto sa tu o neco snazi a takto to dopadne ...

Ani sa necudujem Mimovy ze ani len neodpovie na otazky ... ked to vidi asi mu je z toho do placu...

Mim vam dal svoj napad z navodom a je to na vas to doskladat a rozchodit ... a ked sa to nekomu nepaci tak nech to nerobi naco presviecat niekoho o tom ze to funguje ked to nechce pochopit.

Mim su tu stale ludia ktory ti veria a snazia sa to napravit a niektorym sa to uz podarilo napr. Peter610 ... a chceme to tiez dokazat tak nam drz palce.

A ece si myslim ze pricina je vo vode a nie v elektrodach Mim ma inu vodu a miesa ju v takom pomere aby to vungovalo a nasa voda sa moze spravat uplne inak a moze potrebovat iny roztok to je ta chyba preco nechce ist lebo ked raz mas spravenu nemagneticku nerez a hlinik tak neni o com debatovat mas to postavene a hotovo nerez vyrabaju ty isty vyrobcovia alebo ju sem vozia rozny dovozcovia ale je to to iste a teraz to je uz len o skusani jednoducheho vyradovacieho sposobu takto to ide ??? nie ... takto to ide ??? nie ... takto to ide ??? ano

Uz to vidim ako ma niekto napadne slovami tu na fore ze preco mi to ece stale nefunguje ked to mam postavene ... no proste sa snazim to rozchodit a hladam mozne priciny preco mi to nejde ... vy si myslite ze to doma postavite za jednu sobotu ??? co myslite kolko to staval Mim ??? kolko do toho on vrazil ??? Myslis si ze Mim pisal Dingelovi ze ci sa na to moze prist pozriet ??? Mim nasiel schemu na nete a podla toho sa to pokusal postavit , ide tu o to ze Mim chce aby ste si to preskakali vsetci to co si preskakal on aby to dokazal a nie to poskladat podla niekoho za jednu sobotu a potom sa vsade s tym chvalit ze jazdim na vodu a budes to mat nalepene na dverach ze to predam za 20 000Sk ked to dokazes tak si toho budes vazit viacej ako len jedna sobota v garazi bude ti to luto niekomu postavit lebo vies ze on si toho vazit nebude a bude sa s tym vsade vychvalovat .

Stale nad tym premyslam ze preco su ladia takyto aky su :( ... kam sme to dospeli :cry: ....

Kexo.
Naposledy upravil(a) KEXIK dne čtv 13 zář 2007 19:41, celkem upraveno 1 x.

VE je buducnost ale malo ludi to chape
informacie,schemy,foto o vyvijacoch http://www.h2o-energia.wz.cz
habana

Příspěvek od habana »

KEXIK píše:Aj tak stale nechapem preco sa seci obvinujete navzajom podla mna Mim ma vivijac doma postaveny a funguje mu to v pohode ale proste da ti navod tak to postavaj a nie sa tu hadat o tom ci to funguje.

Ide tu o to pochopit princip a podla toho mozes robit experimenty a vsetko okolo toho ... ver tomu ze kebyze mas kompletny navod s tym ze ako to poskladat tak ti to nepojde proste ide tu o to pochopit to a ked si nevies rady tak potom tu mozes nieco napisat ze som skusil toto a toto a nefunguje to a kto ma na to aky navrh a potom to rozchodis ... Proste precitaj cele forum postav to a vyvaruj sa chybam co su popisane hoci asi 3/4 z toho co tu je su tu len same hadky o tom ci to funguje je mi tu z toho zle :( ked nekdo o tom pochybuje tak nech to nepise na forum nech nekazi moralku ostatnym, niekto sa tu o neco snazi a takto to dopadne ...

Ani sa necudujem Mimovy ze ani len neodpovie na otazky ... ked to vidi asi mu je z toho do placu...

Mim vam dal svoj napad z navodom a je to na vas to doskladat a rozchodit ... a ked sa to nekomu nepaci tak nech to nerobi naco presviecat niekoho o tom ze to funguje ked to nechce pochopit.

Mim su tu stale ludia ktory ti veria a snazia sa to napravit a niektorym sa to uz podarilo napr. Peter610 ... a chceme to tiez dokazat tak nam drz palce.

A ece si myslim ze pricina je vo vode a nie v elektrodach Mim ma inu vodu a miesa ju v takom pomere aby to vungovalo a nasa voda sa moze spravat uplne inak a moze potrebovat iny roztok to je ta chyba preco nechce ist lebo ked raz mas spravenu nemagneticku nerez a hlinik tak neni o com debatovat mas to postavene a hotovo nerez vyrabaju ty isty vyrobcovia alebo ju sem vozia rozny dovozcovia ale je to to iste a teraz to je uz len o skusani jednoducheho vyradovacieho sposobu takto to ide ??? nie ... takto to ide ??? nie ... takto to ide ??? ano

Uz to vidim ako ma niekto napadne slovami tu na fore ze preco mi to ece stale nefunguje ked to mam postavene ... no proste sa snazim to rozchodit a hladam mozne priciny preco mi to nejde ... vy si myslite ze to doma postavite za jednu sobotu ??? co myslite kolko to staval Mim ??? kolko do toho on vrazil ??? a ide tu o to ze Mim chce aby ste si to preskakali vsetci to co si preskakal on aby to dokazal a nie to poskladat podla niekoho za jednu sobotu a potom sa vsade s tym chvalit ze jazdim na vodu a budes to mat nalepene na dverach ze to predam za 20 000Sk ked to dokazes tak si toho budes vazit viacej ako len jedna sobota v garazi bude ti to luto niekomu postavit lebo vies ze on si toho vazit nebude a bude sa s tym vsade vychvalovat .

Stale nad tym premyslam ze preco su ladia takyto aky su :( ... kam sme to dospeli :cry: ....

Kexo.
Kexiku, co to kecáš za krávoviny?
Dyk my si všichni pamatujeme, jak si na Mimovi loudil, aby ti ten vyvíječ prodal. Mam ti to najít?
KAM VÍTR, TAM PLÁŠŤ. FUJ !
Ale aby jsi věděl že tě mám rád zrovna tak jako Mima, začnu ti několikrát denně přidávat karmu, zrovna tak jako to dělám jemu.
Naposledy upravil(a) habana dne čtv 13 zář 2007 20:01, celkem upraveno 2 x.

KEXIK
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KEXIK »

habana píše:
KEXIK píše:Aj tak stale nechapem preco sa seci obvinujete navzajom podla mna Mim ma vivijac doma postaveny a funguje mu to v pohode ale proste da ti navod tak to postavaj a nie sa tu hadat o tom ci to funguje.

Uz to vidim ako ma niekto napadne slovami tu na fore ze preco mi to ece stale nefunguje ked to mam postavene ... no proste sa snazim to rozchodit a hladam mozne priciny preco mi to nejde ... vy si myslite ze to doma postavite za jednu sobotu ??? co myslite kolko to staval Mim ??? kolko do toho on vrazil ??? a ide tu o to ze Mim chce aby ste si to preskakali vsetci to co si preskakal on aby to dokazal a nie to poskladat podla niekoho za jednu sobotu a potom sa vsade s tym chvalit ze jazdim na vodu a budes to mat nalepene na dverach ze to predam za 20 000Sk ked to dokazes tak si toho budes vazit viacej ako len jedna sobota v garazi bude ti to luto niekomu postavit lebo vies ze on si toho vazit nebude a bude sa s tym vsade vychvalovat .

Kexo.
Kexiku, co to kecáš za krávoviny?
Dyk my si všichni pamatujeme, jak si na Mimovi loudil, aby ti ten vyvíječ prodal. Mam ti to najít?
KAM VÍTR, TAM PLÁŠŤ. FUJ !
Ale aby jsi věděl že tě mám rád zrovna tak jako Mima, začnu ti několikrát denně přidávat karmu, zrovna tak jako to dělám jemu.

A to bol ten moment odkedy som sa zacal snazit a pochopil som ze preco mi to ani nechcel predat ... kebyze to rozchodim tak to tez nepredam lebo viem kolko namahy a usilia som do toho musel vlozit. A preto si Mima vazim keby som vedel to co teraz tak by som to nikdy v zivote nenapisal.

Kexo.

VE je buducnost ale malo ludi to chape
informacie,schemy,foto o vyvijacoch http://www.h2o-energia.wz.cz
Odpovědět

Zpět na „Rozklad vody a vodík - všeobecně“