Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Animálnosti

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
Barbucha
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 61 poděkování

Re: Literatúra.

Příspěvek od Barbucha »

pepo.bn píše:Myslím , že knihy "tohto druhu" by nemali chýbať ani v naších dielnach. PePo
Jo nemá chybu, tady je novější a rozšířené vydání i s obsahem, aby jste věděli zda to má cenu se po tom pídit v antíkách, jo má, z vlastní zkušenosti.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
pepo.bn
Zasloužilý člen

Kniha .

Příspěvek od pepo.bn »

Páni zdravim Vas . Myslím si , že po stranke receptúr je táto knižka na prvom mieste zo všetkých , ktore som mal doposial z tejto oblasti v rukách . No tiež si myslím , že je len málo takých ludí ktorí by boli ochotní za ňu zaplatiť 1200sk v čase , keď som si ju kupoval . PePo
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
Petr Mach

fuj

Příspěvek od Petr Mach »

Mimo téma (offtopic)
Ten soubor na začátku ke stažení je ukraden a zmršen odsud: http://wraith.iglu.cz/usl/usl.html

Peter anonymní

Re: fuj

Příspěvek od Peter anonymní »

Mimo téma (offtopic)
Petr Mach píše:Ten soubor na začátku ke stažení je ukraden a zmršen odsud: http://wraith.iglu.cz/usl/usl.html
V souboru je i odkaz na původní stránky. Takže o co jde?

pepo.bn
Zasloužilý člen

Re: fuj

Příspěvek od pepo.bn »

Mimo téma (offtopic)
Petr Mach píše:Ten soubor na začátku ke stažení je ukraden a zmršen odsud: http://wraith.iglu.cz/usl/usl.html
Čo to tu zas ,,na mňa'' hráš za komediu . Zámerne si ,,prehliadol'' (tak ako vždy) , že je tam uvedený nie len zdroj odkial to bolo stiahnuté ale je to tam aj v pővodnóm jaziku a z mojéj strani bez úprav . Ja na rozdiel od teba nemám za potreby po fórach robiť zo seba ,,národného umelca'' . Nezabudni si za toto svoje ,,umelecké dielo'' pripísať karmičku na jeden z tvojích nickov zaregistrovaných tu na tomto fóre , tak ako to mávaš bežne vo zviku . Mimochodom , buď rád , že som sa o tebe ešte slušne vyjadril , pretože nie vždy bývam k luďom ,,tvojho druhu'' taký šetrný . PePo

Barbucha
Zasloužilý člen

Re: měření množství vodíku.

Příspěvek od Barbucha »

pepo.bn píše:......takže sa v nom nachádza bajočko 5L dosť výbušnéj zmesi naraz ...
čus pepo.
No, taky mě to připadá jako dost blbej způsob sebevraždy. Ale je dobré slyšet názor druhých. :ethink: :bye:

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Barbucha píše:...je dobré slyšet názor druhých.
Neviem na kolko čítaš moje príspevky , tak poviem (napíšem) k tomu len tolko , u mňa osobne je na prvóm mieste bespečnost ludí okolo ,,toho'' (nie moja , mne osobne je mi moj život ukradnutý , Ja žijem v ,,inom svete'') a až potom gdesi - čosi tie ,,haliere'' . PePo

Barbucha
Zasloužilý člen

Příspěvek od Barbucha »

pepo.bn píše:.......nie moja , mne osobne je mi moj život ukradnutý , Ja žijem v ,,inom svete''...PePo
čus. Ale pepo, snad tomu co jsi napsal doopravdy nevěříš. Nikdo za normálních okolností nezve zubatou na rande a když nedej bůh přijde, nikomu se s ní do chomoutu nechce. Takže....., Podotýkám že hovořím o normálních okolnostech a ty nenormální nebudeme rozvádět. Znalí vědí o čem mluvím a neznalí, stejně nepochopí. :bye:

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Barbucha píše:
pepo.bn píše:.......nie moja , mne osobne je mi moj život ukradnutý , Ja žijem v ,,inom svete''...PePo
...Ale pepo, snad tomu co jsi napsal doopravdy nevěříš...
Barbucha poteším ťa . Nie len že tomu verím ale každý kto ma osobne pozná , vie že tak aj žijem , preto že ,,Zajtra už nebude , tak žijem na plno dnes , najlepsie teraz a v tomto okamihu'' . A aj o tomto to je . PePo

Barbucha
Zasloužilý člen

Příspěvek od Barbucha »

pepo.bn píše:....... že tak aj žijem , preto že ,,Zajtra už nebude , tak žijem na plno dnes , najlepsie teraz a v tomto okamihu'' . A aj o tomto to je . PePo
čus.
Tak vidíš, že není tak dalece pravda co jsi napsal. Kdyby ti na životě nezáleželo, tak by jsi na to kašlal už dneska, nebo by jsi to zabalil včera.
Ale to je o přístupu k životu a ne o ceně života, nezaměňuj si to, není to jedno a to samé. I když si to člověk třeba ani nechce připustit, tak se brání, zuby nehty.:pivko: :bye:

Elektro
Zasloužilý člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Elektro »

pepo.bn píše:
Barbucha píše:
...Ale pepo, snad tomu co jsi napsal doopravdy nevěříš...
Barbucha poteším ťa . Nie len že tomu verím ale každý kto ma osobne pozná , vie že tak aj žijem , preto že ,,Zajtra už nebude , tak žijem na plno dnes , najlepsie teraz a v tomto okamihu'' . A aj o tomto to je . PePo
Ako je možné žiť zajtra? Pokiaľ žijeme, tak je to stále dnes. Na zajtra si môžeme niečo naplánovať, ale vždy to urobíme dnes pokiaľ sa ten plán podarí dodržať.
Veď prečo nám naši politici hovoria, že zajtra bude lepšie? No keď sa ich opýtate, prečo už nie je lepšie, tak vám povedia: ešte nie je zajtra.

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Zajtra už nebudééé...a dovolím si použiť slogan nicka Chiq ,,Nech to para tlačí !'' PePo

Barbucha
Zasloužilý člen

Příspěvek od Barbucha »

Elektro píše:...
Veď prečo nám naši politici hovoria, že zajtra bude lepšie?
Protože jsou to kurvy prolhaný. :eliar: :evil:
:bye:

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Barbucha píše: Protože jsou to kurvy prolhaný. :eliar: :evil:
:bye:
Keby ,,hrable nehrabali , bolo by menéj otrokov'' a potom by sa aj tie k.. živili ináč . To je tiež jeden z dővodou , hoc som živnostník , prečo u mňa nigdy neplatilo a ani platiť nebude ,,modla a základný zákon otrokov'' všeobecné známa pod sloganom ,,Náš zákazník , náš pán '' a to ani zo srandi . Moj zákazník je pre mňa moj partner a nie moj pán . PePo
Naposledy upravil(a) pepo.bn dne pát 10 říj 2008 23:04, celkem upraveno 3 x.

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Páni dovolil som si zrušiť svoj vlastný predchádzajúci príspevok , preto že si už naozaj myslím , že do téjto z večéj časti ,,ríše rosprávok'' nepatrí . PePo

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“