Pokud oslovením "globální moderátore" myslíš Slávka, dle jeho posledního (a zároveň obrázkového-animovaného) příspěvku soudím, že z fóra odešel (nebo minimálně odešel z funkce globála), takže už Ti asi neodpoví. Jinak se pod ten příspěvek klidně podepiš, ono tím už teď moc nepřekvapíš a nikdo si z toho na zadek nesedne. Každý používáte jiná slova, ale jinak je to pořád to samé dokola a opravdu velmi by mě zajímalo, jak byste se ohledně toho všeho projevovali, kdyby Anri nebyl váš kamarád a kdybyste se tímto vztahem k němu nenechali ovlivnit (nebo v některých případech až zaslepit). Já ho ještě nedávno také považoval za kamaráda, byť vzdálenějšího, ale člověk si musí přiznat, před čím přesně stojí a podle toho se zařídit.
....zajímavá informace a zhuštění myšlenky do dvou vět.
Dovolím si je trochu rozebrat:
Anri je silná individualita, kdo ho zná déle nebo ještě déle a nebo jako já od malinka, tak se za něj MUSÍ postavit. Myslím, že kdyby udělal nějakou levárnu, tak bych mu osobně dal facku a seřval ho jako malého fracka.
nebylo třeba fackovat ani křičet. Jakýsi spor vznikl, a tábor se rozdělil. a co se nyní ukazuje??? Myslím, že vzduch se pomalu čistí...viz zajímavá info výše...

...no a "tlupa" Anriho "příznivců nebo lépe zastánců, mezi které se počítám, a lze sem zařadit mahatmu, abdula, feldu a mnoho dalších

z mého pohledu...a např i Lajoš

ani jsem se neozval...a mohl jsem si klidně stěžovat, protože to vyznělo opravdu zle....
...no otočme list....
...jeden moderátor..Anri...snad překousne co bylo, druhý snad už moderovat nebude a Poota

...a ještě...na sraz raději tentokráte nepojedu...a důvod...nechci se stát svědkem toho, že někdo někoho poleje pivem

Prosím čtoucí, aby mě přízeň zachovati ráčili....