Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS a rakovina
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 127 poděkování
- Dostal: 221 poděkování
Re: MMS a rakovina
no budeš mít těžké rozhodování.Přečti si TPK pátera Ferdy,Gersonova terapie,Konec jedné choroby lidstva-Mathiase Ratha,lék Ukrain, je více možností,ale já bych v tomto případě volila Gersonovu terapii.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
Je to blbé psát ale každý nejdříve jde k dr kde ho otravují, pálí, řežou a pak když už ho odkopnou tak zkouší alternativu já osobně bych šel nejdříve do alternativy protože ta má daleko větší šanci člověka uzdravit i když taky není všemožná tím se nechci nikoho dotknout píši jenom svůj názor
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 127 poděkování
- Dostal: 221 poděkování
vokoune to není tak jednoduché-každý jde k lékaři,jelikož jim věříme-jsme tak vychováni,máme silně zakořeněný syndrom bílého pláště.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
Bobino asi máš pravdu nejhorší je že se z toho vytratila pomoc bližnímu ale zůstali jenom peníze
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Chenda, pomůže uživatel Batles, telefon má v profilu.
Co se týče MMS, měla by brát jenom kolik snese, třeba 1 měsíc po 1 kapičce/hod a nelámat to přes koleno. Tam je důležité udržovat nějakou stabilní hladinu v těle, lze doplňovat pomocí koupele nebo toho pytle jak je v knížce. Pak navýšit o 1 kapičku, atd. Klidně opět i měsíc. Hlavně pomalu, pacient se nesmí cítit špatně. Nezapomínat na to, že MMS musí kromě nemoci srovnat stav i po léčení. Vždyť chemoterapie jsou jedy, to je nápor na játra a vy tlačíte za tak krátkoou dobu na 5 kapek. Je NUTNÉ poslouchat své tělo.
Hodně štěstí.
Co se týče MMS, měla by brát jenom kolik snese, třeba 1 měsíc po 1 kapičce/hod a nelámat to přes koleno. Tam je důležité udržovat nějakou stabilní hladinu v těle, lze doplňovat pomocí koupele nebo toho pytle jak je v knížce. Pak navýšit o 1 kapičku, atd. Klidně opět i měsíc. Hlavně pomalu, pacient se nesmí cítit špatně. Nezapomínat na to, že MMS musí kromě nemoci srovnat stav i po léčení. Vždyť chemoterapie jsou jedy, to je nápor na játra a vy tlačíte za tak krátkoou dobu na 5 kapek. Je NUTNÉ poslouchat své tělo.
Hodně štěstí.
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Lidé dobrý, možná se to tu někde píše, ale nestihla jsem listovat, vznáším tedy dotaz rovnou. Došlo i na nás a strýci objevili nádor na jícnu. Nevíme ještě, jaký typ, ale vzhledem k tomu, že neplánují rychlou operaci, máme dojem, že už to ani operovat nepůjde. Nevím, ale hlavně jsem velice skeptická k nemocnici našeho města a kraje. Nicméně já sama mám zkušenost s užitím MMS2 na léčbu děsivého ekzému na ruce. Je z 97 procent pryč. Jsem asi jediná v rodině, ale chtěla bych strýce donutit k vyzkoušení MMS. POradíte mi někdo, jak se v takovém příapdě, jde-li o nádor, postupuje? MOoooc díky!!!
-
- Zasloužilý člen
Haanice, já ti doporučuji koupit si knížku. Jednak je tam všechno na jedném místě a jednak ty publikované případy vyléčení pomohou strýci psychicky.
Jinak se postupuje jako vždycky, od jedné kapičky 10 a více hodin denně, navyšovat pomalu a postupně, přidat MMS2, aplikovat i dýcháním a koupelí.
Různé způsoby přípravy MMS najdeš i tady na fóru, chce to mít pár dní čas a dobrý zadek, protože je toho hodně.
No a velice účinný je lék Ukrain, podrobnosti zde i na YouTube.
Držím palce.
Jinak se postupuje jako vždycky, od jedné kapičky 10 a více hodin denně, navyšovat pomalu a postupně, přidat MMS2, aplikovat i dýcháním a koupelí.
Různé způsoby přípravy MMS najdeš i tady na fóru, chce to mít pár dní čas a dobrý zadek, protože je toho hodně.
No a velice účinný je lék Ukrain, podrobnosti zde i na YouTube.
Držím palce.
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Siso, děkuju! Bohužel nevím, jestli k tomu strýce vůbec přiměju. Nádor je zhoubný a zasáhl už vše kolem, takže podle strýcovy povahy soudím, že skepse k MMS zvítězí. Ale to už je na člověku samém. Každopádně udělám, co se dá a ještě jednou děkuju za radu!
-
- Zasloužilý člen
Haanice, strýc si musí vybrat. Chce žít nebo ne? Takže skepse stranou.
Nebo zkuste sehnat ten Ukrain, prodává se v dosti státech kolem a i od pana profesora ho lze získat, Stačí mu napsat, odpovídá hned.
Nebo zkuste sehnat ten Ukrain, prodává se v dosti státech kolem a i od pana profesora ho lze získat, Stačí mu napsat, odpovídá hned.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Haanice - pokud bude strýc skeptický vůči MMS a podobným "chemickým" preparátům, můžeš ho zkusit přemluvit na kúru pátera Ferdy http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=2926
Při ní se pouze pijí zeleninové šťávy a čaje - vzhledem k tomu, že se zmiňuješ o jícnu, tak se u strýce dá v dohledné době očekávat ztížené polykání, které by ho k tekuté stravě dřív nebo později přivedlo tak jako tak.
Zdravím - poota
Při ní se pouze pijí zeleninové šťávy a čaje - vzhledem k tomu, že se zmiňuješ o jícnu, tak se u strýce dá v dohledné době očekávat ztížené polykání, které by ho k tekuté stravě dřív nebo později přivedlo tak jako tak.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
Podla mna je to blbost v terajsej dobe sa liecit stravou ked je vsetko postriekane aj bio potraviny su striekane ...a spoliehat sa iba na zelenivo stavy a ovocie na rakovinu urcite nebude stacit nevravim ze je to zle ale urcite slabe aby to porazilo rakovinu ...ked tak pridal by som B17 v iniekcnej forme a vysoko davkovany vitamin C infuzne nad 75g len tedy je citoxicky pre rakovinove bunky rozne silne enyzimy ,graviolu a pod....druha moznost je MMS1 s MMS2 alebo cds patral som po roznych strankach na internete aj tu a vela ludi mi potrvdilo ze ano MMS dokaze rakovinu znicit ale nesmiete brat chemoterapiu jedine vtedy zaberie MMS ...
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Tvůj názor Ti vyvracet nebudu, ovšem z toho co píšeš je mi jasné, že jsi si kúru pátera Ferdy ani nepřečetl - a kdyby snad ano, tak úplně zbytečně, protože jsi její princip vůbec nepochopilMiroslav7 píše:Podla mna je to blbost v terajsej dobe sa liecit stravou ked je vsetko postriekane aj bio potraviny su striekane ...a spoliehat sa iba na zelenivo stavy a ovocie na rakovinu urcite nebude stacit ...
O Tebe a Tvůj názor mi vůbec nejde - jenom by mě mrzelo, kdyby se jím řídil i někdo další.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Dobrý den, prosím o radu, jestli bude někdo schopný, já už jsem ze všeho zoufalá.
Maminka má v současné době metastáze na játrech a na páteři, zkoušeli jsme MMS (ředěno kys. citronovou) do vaku, začínali jsme od 1 kapky, skončili na 14, ke konci jsme začali MMS (ředěno citr. šťávou) dávat v kapslích po půl kapce. Jenže pak šla mamka na chemo, má hodně vysoké onkomarkery a začali jí dávat cykloplatinu. Doteď (bojujeme už 5 let) snášela chemo bez problémů, vyspala se z toho, nezvracela, ale teď zvracela pořád (mám podezření, že to byla spíš psychika). Může se vůbec MMS podávat spolu s tou platinou? Ségra "někde viděla" že ne. Za jak dlouho po ukončení chemoterapie bychom případně s MMS mohli zase začít? Chodí jeden den v týdnu dva týdny po sobě a pak dva týdny ne. Můžeme podávat v mezidobí? A začínat vždycky od začátku od té jedné/půl kapky?
Děkuju moc za radu.
Ten zkrácený duplikát jsem Mileno umázl. SDK
Maminka má v současné době metastáze na játrech a na páteři, zkoušeli jsme MMS (ředěno kys. citronovou) do vaku, začínali jsme od 1 kapky, skončili na 14, ke konci jsme začali MMS (ředěno citr. šťávou) dávat v kapslích po půl kapce. Jenže pak šla mamka na chemo, má hodně vysoké onkomarkery a začali jí dávat cykloplatinu. Doteď (bojujeme už 5 let) snášela chemo bez problémů, vyspala se z toho, nezvracela, ale teď zvracela pořád (mám podezření, že to byla spíš psychika). Může se vůbec MMS podávat spolu s tou platinou? Ségra "někde viděla" že ne. Za jak dlouho po ukončení chemoterapie bychom případně s MMS mohli zase začít? Chodí jeden den v týdnu dva týdny po sobě a pak dva týdny ne. Můžeme podávat v mezidobí? A začínat vždycky od začátku od té jedné/půl kapky?
Děkuju moc za radu.
Ten zkrácený duplikát jsem Mileno umázl. SDK
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Mileno, je mi to velice líto, ale s těma platinovejma chemo je veliký problém a asi byste o tom měli vědět. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... in#p117364 odstavec Ab) Rakovinné chemoterapie Klíčovým slovem pro další informace je "cisplatin".Milena píše: ... Jenže pak šla mamka na chemo, má hodně vysoké onkomarkery a začali jí dávat cykloplatinu. ....
Jinak MMS při chemo spíše značně pomáhá mírnit příznaky systémové otravy hlavně tím, že chemo neutralizuje, což samozřejmě záleží na dávkování. Šanci máte s nějakou přísnou džusovací dietou, Páter Ferda, Breus a podobně. MMS není všelék a skoro bych Ti navrhl si popovídat třeba s Batlesem.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Dobrý večer, chtěla bych touto formou poprosit zasvěcené lidi o pomoc. Můj tatínek má karcinom na slinivce, metastáze v játrech. Již 15 dní užívá MMS (nyní 3 kapky 10x denně, a MMS2- 4x denně čtvrt tobolky). Včera mu bylo nevolno, tak jsme snížili počet kapek. Dnes mu lékař doporučil enzymy v kapslích a hned se mu též ulevilo. Zajímalo by mě, jak odhadnout správnou hranici množství MMS, když je člověku špatně i z jiných důvodů (špatné trávení, utlačení žlučovodu a žloutnutí, slabost z bolestí).. Jinak se snaží jíst i zeleninu, pít mrkvovou šťávu, jí i B17. Dále jsem chtěla nakoupit olej z černého kmínu+ lněný olej, ale nevím, jak to všechno zkombinovat, aby to bylo na míru. Také se maže DMSO a chtěla bych ho naučit i koupel v soli. Jinak také uvažuji o střídání MMS s CDS2, aby nebyl tolik překyselen. Nemá někdo zkušenosti se střídáním těchto forem? Děkuji předem za rady! Pokud by byl ochoten poradit i pan Batles, byla bych moc ráda :-) Děkuji!