Anri, nevím, proč se zase takhle "kroutíš"...
Po celou dobu Ti reaguji věcně - přímo na to, jak mluvíš o použitelnosti teoretické stránky magnetismu a o tom, jak pravděpodobně můj simulátor pracuje. Zkrátka, jak moc nespolehlivě nebo nepravdivě pracuje, jestli "zná dopředu výsledky" atd. To nemůžeš popřít. Stejně jako to ostatní handrkování kolem toho. Můžeš to nadepsat "filozofií", ale píšeš, co píšeš. Nadpis na tom už moc nemění. Nebral jsem Tvá slova jako bludy, které vlastně celkově nemyslíš vážně. Zněl jsi velmi přímočaře a jasně.
A nevím, proč píšeš, že jsi něco způsobil upozorněním ohledně deformace pokovením. K tomu jsme si lecos řekli, ale tím jsi konkrétně tohle opravdu nezpůsobil.
Ty jsi ohledně mého programu nic nezpochybnil?
A teoretickou stránku věci jsi nepodcenil?
Tak kdo se tady do čeho zamotal???
Nedělej pořád něco mezi řádky, reaguju Ti na Tvá jasná a dobře čitelná slova...
A točíš se pořád na "filozofii", co já, co Ty, ale nereaguješ mi na zásadní věcné odezvy, když jsem si třeba musel "obhajovat", na základě jakých parametrů program pracuje atd. Přál bych si, abychom diskutovali přímo a neschovávali se za "jen takovou nevinnou filozofii", nebo vztahovačnost, která vlastně "vůbec nebyla na místě" atd.
Abys mě nepochopil špatně, já nejsem zase tak dotčený, nebo nedejbože uražený. Ale moc se mi tohle celé nelíbí... (Dokonce snad ani po té "filozofické" stránce.
) Jako kdyby ses pořád nějak kroutil a celé mi to nějak na Tebe nesedí. (Nepíše za Tebe někdo jiný...?
) Tak jestli je to opravdu nějaké nedorozumění, pojďme tedy od toho, když to asi moc nikam nevede, ani po tuctu příspěvků. Ať tu energii využijeme jinak.
Třeba bude brzo měřák na magnetickou indukci, nebo alespoň "měřáková nástavba na multimetr", co myslíš...?