Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Mimův vyvíječ vodíku - pokus o repliku

Souhrn všeobecných informací nejen pro "Vodíkáře".
Odpovědět
nanopile
Stálý člen

Příspěvek od nanopile »

Nikto nereagoval na môj príspevok o autíčku na vodíkový pohon. Veď to rieši problém z výfukovými plynmi. Ťuknite si na Conrada. Tá membrána vyrába el. prúd priamo z vodíka a máte to bez problémov. Alchymisti. A z Habanom absolutne súhlasím. Navrhujem aby sme sa zložili a odkúpili od Mima funkčný agregát. Stavme sa, že ho nepredá za žiadnu cenu.
Naposledy upravil(a) nanopile dne čtv 13 zář 2007 20:02, celkem upraveno 1 x.

habana

Příspěvek od habana »

nanopile píše:Nikto nereagoval na môj príspevok o autíčku na vodíkový pohon. Veď to rieši problém z výfukovými plynmi. Ťuknite si na Conrada. Tá membrána vyrába el. prúd priamo z vodíka a máte to bez problémov. Alchymisti.
protože si neudal žádný zdroj ani odkaz, tak si asi všichni mysleli, že si z nás děláš prde..
Já taky.

Zatial XXX

Re: Měření

Příspěvek od Zatial XXX »

Novák píše:Mám omezený přístup tak jenom krátce.To svinstvo,co z motoru leze je zásadní problém a já ho budu příští týden řešit.Mám seznam firem,které se zabývají měřením emisí a plynů a počítejte s tím,že ty výsledky zveřejním.Jsem ochoten přistoupit i na to,že ten můj motor je špatně seřízený a to spalování je nedokonalý.To je úděl nás amatérů.Na principu a hlavně závažnosti celého problému to ale nic nemění.Pokud se prokáže,že vyrábím nějaké jedy,tak v tom nejedu jenom já,ale všichni.A pak to nebude jenom problém můj,ale nás všech a tahle technologie se bude muset muset dostat pod přísnou kontrolu a hlavně se o tom musí všichni dovědět a začít se ptát a taky vyžadovat odpovědi :!:
..a, a v- vvoo tom toje! Dostať to pod kontrolu! Možno, Nováku, z toho nakoniec bude len prasknutý piestny krúžok.. ;)

habana

Re: nervozita stoupá

Příspěvek od habana »

A to bol ten moment odkedy som sa zacal snazit a pochopil som ze preco mi to ani nechcel predat ... kebyze to rozchodim tak to tez nepredam lebo viem kolko namahy a usilia som do toho musel vlozit. A preto si Mima vazim keby som vedel to co teraz tak by som to nikdy v zivote nenapisal.

Kexo.[/quote]

No tak to mě těší, že si Mima vážíš, já si ho taky vážím. Nevím ale do čeho vložil úsilí, zatím tedy jaksi....
No tak Kexo stav ten Mimův vyvíječ a dej vědět, až budeš jezdit. Peter610 už nebyl dlouho vidět, je možná tvůj časssssss. :roll: :roll:

Návštěvník

Re: Gramatika

Příspěvek od Návštěvník »

pepo.bn píše:Anoním <- Zdravim Ťa. Nemám vo zviku reagovať na anoním ale tentokrát spravím výnimku. V jednom z prvích vstupou na toto forum sme sa (tušim s Lajošom) bavili o mojej gramatike a tam som priznal že ,,diktát ktorí nebol za 5 nebol môj''. Ak Ťi záleží viac na gramatike ako na obsahu , tak moje príspevky nečitaj (nick PODPÍSANEHO autora je vždy v záhlaví). PePo
no cement!

nanopile
Stálý člen

Příspěvek od nanopile »

Tentokrát som si výnimočne nerobil prdel. Tu je adresa: http://www.conrad-sk.com obj.č.198062

Zatial XXX

Příspěvek od Zatial XXX »

a ešte niečo:

habana

Re: nervozita VELMI, VELMI, VELMI, VELMI stoupá...

Příspěvek od habana »

sao píše:Kůrňa , jenom si na okamžik odskočím , udělat nějaké to TURBO a už je tady čurbes , bando jedna nevychovaná . :D
Já Vám dám navážet se do našeho chlebodárce :D , protože nejenom chlebem živ je člověk , ale taky přemýšlením o podstatě věci a ne se hnedka vytočit , čertit a odvrátit při prvních potížích i když dovedených do absurdity.
Myslím jak myslím a to mě přivádí k jednomu jedinému závěru a to ho prosím pěkně nechci nijak obhajovat , protože to dokáže mnohem líp jak já -- a sám.

Mimovi to nemůže nechodit a má to hodně důvodů.

Uvedu jenom jeden a zásadní :
Zesměšnění -na furt -, sama sebe před sebou , ve špatném to slova smyslu , je hrozná věc , ale veřejně -- to je na špagát.
K tomu se ovšem nabaluje i úcta k sobě a druhému a taky se smět podívat , napřímen do očí.
A to si jaksi nemůže -- ve svém postavení -- dovolit i kdyby sám chtěl.

Teď dobře čtěte , co Mim odpoví na mou otázku a garantuju Vám , že odpoví .

Protože jsem si jist , že je to nelehká odpověď a moc dobře vím co říkám , se táži a chci jenom , abys jim řekl --jedno-- slovo … otázka zní ? : Galileo Galilei
Milé Sao,
Mim se ti nepotřebuje podívat do vočí, tam to je asi úplně vo něčom jinymmm.
Kdyby se ti potřeboval podívat do vočí, tak by ti třeba nějakym způsobem pomohl zprovoznit ten svuj vyvíječ, a celou tu dobu co ste to stavěli, tak by vám nenastavoval svoji prde.. :P :P
Otočil se k vám všem prostě a jednoduše zády, jestli si to neuvědomujete.
Vem to tak, že celou tu dobu, co ste stavěli repliku, byl Mim nezvěstnej.
A přečti si dnešní chat, cože to Mim pravil o replikách jeho vyvíječe. By si musel bejt úplně nesvéprávnej, kdyby si nedokázal číst mezi řádky.
A nech tý role kašpara moc ti nesluší. Začni trochu
přemejšlet milý vole, Chováš se jako děcko.. :roll: :roll:
Nic ve zlymmmmm

PeTr1
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

?

Příspěvek od PeTr1 »

MIME MIME tobe se ale musi skytat jak na tebe vsichni ted mysli.Nemas ani snahu se obhajit?Rikam vyber si nekoho z fora a ukaz mu to bude to tvuj obhajce.A nechci slyset zadnou vymluvu jasny?

hudy
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hudy »

Neviete preco zrazu zmizol z fora Peter610 ? Dokonca tu uz nieje ani jeho galeria fotiek co urobil na Favorite z ktorym " vraj jazdi na vodik ".

hudy
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Fotogaleria

Příspěvek od hudy »

Dal som do fotogalerie fotky zo stavby vyvijaca a nech mi nikto nehovori, ze to nieje presna praca. Vsetko je digitalne presne a predsa to nefunguje. Tak to je na zamyslenie ................... :cry: Mim co ty na to?????

ja

Co na to Mim ?

Příspěvek od ja »

Mim Ti odpovi, ze se musis zamyslet kde je chyba, anebo ze se musis vic snazit, anebo ze to neni postavene presne podle jeho vyvijece :-)

M

MAC

Příspěvek od M »

Luboši myslím, že v tom motoru bude něco špatného. Pokud testujeme volnoběh našeho motoru, dále jsme se zatím nedostali neboť jsme omezení výkonem, tak z výfuku vychází jemná pára při prvních 15 min. Po zahřátí motoru, ne však na požadovanou teplotu, tato pára zmizí (venkovní teplota 23C).
Po náročné diskuzí na těchto stránkách jsme provedli test agresivity zkondenzované páry. Použili jsme láhev se slepým dnem vyplněným ledovou tříšti pro urychlení kondenzace. Roztok, který nepokládám za čistou vodu jsme vylili na trávník. Druhý den jsme mohli vidět pozvolné usychání. Diskutovat o tom zda se jedná o přirozený a přesvědčivý test nehodlám, ale kondenzát skutečně obsahuje nějaké příměsi, které nebudou lidskému organizmu příjemné. Podotýkám, že se jedná o čitý rozklad vody.
Momentálně testujeme poslední možnost jak dosáhnout účinného rozkladu při dodání minimální energie a vedlejších ztrát.
Po klasické elýze, pulsech, ultrazvuku a ……… testujeme plazmu. Klasický elýzer nemá šanci plynule pohánět motor o vyšším výkonu a však jako doplněk může ušetřit až 60% paliva. Proto prosím berte tuto skutečnost na vědomí již při prvních krůčcích ve vývoji a testovaní. Předejdete tak zklamání jak tomu došlo. Dále pečlivě pročítejte fórum, jen tak zjistíte kdo je snílek a kdo opravdu má zájem posunout fyzikální zákony o kousek dál.
Každá konstrukce bude fungovat a zároveň vám udělá radost.
Osobně se musím přiznat, že jsem tyto stránky opustil. Nebudu udávat důvod proč. Do budoucna budu podporovat jen pravdu a skutečná fakta.

MAC

Odpovědět

Zpět na „Rozklad vody a vodík - všeobecně“