Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Ring volný-boxovárna

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět

Jste pro?

Anketa končí za stř 01 lis 2006 18:33

Ano,
11
85%
Ne
2
15%

Celkem hlasů: 13

pepo.bn
Zasloužilý člen

Re: Hm

Příspěvek od pepo.bn »

Iv píše:
Tak teď jsem sám zvědav,jak se situace vymrví.Jinak PePo,nějak jsi se změnil a začínám mít dojem negativity.I to se stává,že se lidi někdy mílí a asi jsem se zmílil.Nejsem z těch ,co vyčkávají,jak se situace rozvine a svůj názor otevřeně publikuji,ikdyž někdy musím trochu použít psychologie.Víš co by řekla naše babička?Ochraňuj nás všichni svatí......od takových lidí.Hodil by jsi se do doby pálení čarodějnic.Co není psané,není dané.......ach jo!
Iv zdravim Ta. Ak niekto /moderator - lebo ini tu moznost nema/ svojvolne prepise cudzi prispevok a to konkretne "Nesuhlasim s timto tvrdenim" na "Suhlasim s timto tvrdenim" a nasledne kad si to doticni vsimne a opravi to do puovodne napisaneho znenia "moderator" to cele "pre istotu" vymaze a napise k tomu svoj "modry blabol" , tak to podla mna nema vela spolocneho s "palenim carodejnic" ale s charakterom cloveka co takto cini . Iv , priznam sa ti , je pre mna dost zarazajuci tvoj postoj , no pripustam , ze muoze vychadzat z neznalosti faktou daneho problemu. PePo

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

hm

Příspěvek od 1220 »

Celkem jsem to sledoval, asi 2 věci byli od pepo bn k věci, další míň nedám to už dohromady, a vůbec mně nemrzí, že mi nikdo neodpověděl na lva, lvíčata a lvici.Určil si své místo .
Co mně ale mrzí, to je to, že jsem se dal strhnout , možná sice jenom trochu , ale dal v souvislosti s nepochopením a mazáním, a to je škoda.
Internet má dost omezené komunikační schopnosti, a tak je to dvakrát škoda.
Mám za to , že tady může být moderátorem každý, kdo aspoń trochu něco dělá, může předvést jak dokáže vyjít s druhými, jak motivovat atd.
Horší ale je, když někdo dělá, nepublikuje a má třeba uvnitř sebe pocit , že je lepší, než někdo jiný, kdo třeba dělá jinak, třeba i v mnohém jenom s intuicí třeba i s menšími znalostmi ale nebojí se publikovat . Může se stát, že ten druhý vzbudí lítost v prvním, a ten mu smaže i to , co jinak platí, je z toho nedorozumnění. Pro forum, ale má větší cenu ten první a ten druhý nebude celý, dokud svůj výtvor nepopíše ve vlastním vlákně. Bylo to o tom, a protože pepo bn po sobě důkladně maže, tak by to neměl dál rozmělňovat .
Tuším, že stále osciluje mezi říct, či neříct co sám vytvořil.
Takové prostředí ve výrobně akloholu skýtá úskalí, která ten kdo tam je třeba nevidí .
Pro Iva : čím rychleji napolarizuješ, tím dřív přeskočí jskra. Zde se ale jedná o hromy a blesky a hodně KW, máš na mysli klid po bouři, ale ta bouře může rozmetat dům ve kterém bydlíš, jako by se to nikdy nestalo.....
Pro všechny:
Estli si někdo myslí, že nové metody získávání energie dá dohromady bez společenství lidí, tak se plete. Bez společenství není možný ani pokrok v ostatních oblastech života.
Je to důvod, proč sem posílám i tento svůj blábol a proč se chystám na seriál, o němž si myslím, že by mohl maniakálně založené řidiče jezdích a létajích monster trochu obohatit. Nebo nechat věcem a vztahům volný pád ? :?: :?: :ethink:
:bye:
K.

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Pro PePo

Příspěvek od Iv »

Napsal jsi:
Ak niekto /moderator - lebo ini tu moznost nema/ svojvolne prepise cudzi prispevok a to konkretne "Nesuhlasim s timto tvrdenim" na "Suhlasim s timto tvrdenim" a nasledne kad si to doticni vsimne a opravi to do puovodne napisaneho znenia "moderator" to cele "pre istotu" vymaze a napise k tomu svoj "
Pokud je to tak,jsem pak zmaten,protože mně to moc na Saa nesedí,třeba to někde dole vysvětlil.No a k té modré barvě,moderátor využívá většinou jiné zbarvení pro odlišení nebo zvýraznění odpovědi nebo komentáře,toto bych ani neřešil.Spíše mně zaráží ten provní bod.
P.S.Pro Karla-rozumím,jasně že se to rozmetalo,ale zase znovu a znovu postavilo.Teď trochu humorně:kdybych měl šikmý oči,tak asi vím pak kde se to ve mně bere,ale takhle....

Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Karol m zdravim Ta. Co to mate vsetci s tim mojim vraj vecnim mazanim prispevkou ? Naozaj sa mi nechce verit , ze by nikto z Vas nepoznal cislice pouzivane v kalendari . Ano , zmazal som to ale len raz a vsetko naraz na rozdiel od inych . Je pre mna nepochopitelne , ked sa niekto zachova ako ... a podla Vas je to uplne v poriadku (?). Na druhu stranu ked na to poukazem , ze nieco nie je celkom tak ako by to malo byt , tak som vyhlaseni za "inkvizitora" . To je fakt absurdne . Teraz ma uz vobec neprekvapuje , ze pri takejto manipulaciji s tymto forom , je tu len par "skalnych" prispievatelou a ten zbytok sa len tisko prizera . Preco sa asi tak ti co sa vyznaju stahuju "do ulit" ? PePo

pepo.bn
Zasloužilý člen

Re: Pro PePo

Příspěvek od pepo.bn »

Iv píše: Pokud je to tak...protože mně to moc na Saa nesedí...
Iv zdravim Ta. Ani sam som tomu sprvoti nechcel verit , ze by Sao ako moderator vlakna bol schopni spravyt takuto s... , no stalo sa . Aspon viem s kym som mal tu "cest" a uz nie je pre mna len ten "splachovaci" (jak sam pise) ale aj to "druhe" . No najsmutnejsie na tom je , ze to tu na tomto fore nie je len tolerovane ale aj ospravedlnovane a k tomu fakt uz nie je co dodat , snad len "Vrana k vrane sada". Toto nie je "spolocnost" v ktorej by som sa Ja chcel pohybovat , tak ze z mojej strani uz len hruba ciara .PePo XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

pepo.bn píše:
Iv píše: Pokud je to tak...protože mně to moc na Saa nesedí...
Iv zdravim Ta. Ani sam som tomu sprvoti nechcel verit , ze by Sao ako moderator vlakna bol schopni spravyt takuto s... , no stalo sa . Aspon viem s kym som mal tu "cest" a uz nie je pre mna len ten "splachovaci" (jak sam pise) ale aj to "druhe" . No najsmutnejsie na tom je , ze to tu na tomto fore nie je len tolerovane ale aj ospravedlnovane a k tomu fakt uz nie je co dodat , snad len "Vrana k vrane sada". Toto nie je "spolocnost" v ktorej by som sa Ja chcel pohybovat , tak ze z mojej strani uz len hruba ciara .PePo XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Tak protože se neozval druhý tábor, zvolím se jeho mluvčím. To že se neozval nikdo proti neznamená, že to všichni tolerují. Na rovinu přiznávám, že jsem nechtěl vystupovat proti Saovi, protože už se to jednou stalo a dlouho trvalo, než se naše vztahy srovnaly. Dokonce se mu teď i cítím zavázán. Čekal jsem tedy, že se k tomuto závažnému obvinění nějak vyjádří - něco jako náhlé pohnutí mysli, nebo nepříčetnost vlivem nadměrného množství požitého alkoholu. Z hloubi duše se mi příčí jakékoli mazání příspěvků, Ať je to Elabs Wracov, Iv, Pepo bn, nebo kdokoli další, ale dokážu to pochopit. Nesmírně si vážím Mima, který se k tomu dosud neuchýlil, přestože měl nejméně stejné důvody, jako ostatní.
Co ale nedokážu pochopit, jak někdo může mazat nebo upravovat cizí příspěvky. Na to opravdu nemám výraz a i nadále čekám, že to Sao nějak rozumě vysvětlí. Pepo, tys tomuto fóru dal mnohem víc, než mnoho ostatních. Byl bych nerad, kdybys odešel proto, že je tu jeden, který Tě nemá rád. A pár takových kteří si rádi přikopnou, když už se do někoho kope. Ty bych ale nebral vážně, protože ti samí příště mohou kopat třeba do Saa.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Pro PePo

Příspěvek od Iv »

Jsme v Boxovárně a je to mé vlákno,proto PePo zde reaguji.Znám ten pocit u srdíčka,ale nebudu dělat soudce,dokud se vše nevysvětlí.PePo,vzpomeň si,jak jsem Ti psal přes SZ,kdy jsem Tě prosil(ne žádal)aby jsi přišel mezi nás a Ty jsi to dokázal.Zkus to prosím znovu,tak jak já jsem se znovu vrátil.Je mi těžké teď něco pranýřovat a ani nechci,protože neznám celou souvislost.Myslím však,že je to nejlepší Web co zatím znám a hlavně kluky ze Slovenska mám rád a jsou mně k srdci hodně blízcí,proč to nevím,jen to tak cítím a píši.Taky jsem Ti něco napsal,ale sprosté,nebo hrubé to nebylo,jen vyjádření k nastalé situaci a obrana teorie,která zachází mimo rámec všeobecné fyziky.
A proto:Sao,prosím Tě,zareaguj a zkus to vysvětlit !!!!!
Dík.

habana

Příspěvek od habana »

Iv píše:Jsme v Boxovárně a je to mé vlákno,proto PePo zde reaguji.Znám ten pocit u srdíčka,ale nebudu dělat soudce,dokud se vše nevysvětlí.PePo,vzpomeň si,jak jsem Ti psal přes SZ,kdy jsem Tě prosil(ne žádal)aby jsi přišel mezi nás a Ty jsi to dokázal.Zkus to prosím znovu,tak jak já jsem se znovu vrátil.Je mi těžké teď něco pranýřovat a ani nechci,protože neznám celou souvislost.Myslím však,že je to nejlepší Web co zatím znám a hlavně kluky ze Slovenska mám rád a jsou mně k srdci hodně blízcí,proč to nevím,jen to tak cítím a píši.Taky jsem Ti něco napsal,ale sprosté,nebo hrubé to nebylo,jen vyjádření k nastalé situaci a obrana teorie,která zachází mimo rámec všeobecné fyziky.
A proto:Sao,prosím Tě,zareaguj a zkus to vysvětlit !!!!!
Dík.
Děkuji ti Iv, že se snažíš být spravedlivý.
Máš můj obdiv.
habana

sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od sao »

Tak jsem byl na cestách -- vrátím se a čirou náhodou , protože mám fakt dost hokny a tak vlákna neprolézám a nikdo z kamarádů mě na to neupozornil , takže asi žádné nemám - kouknu a co nevidím .
Pepa to do mě pere ze všech stran na jiném vlákně .
Je asi nastranej že jsem mu to řekl po dlouhé době na plnou hubu a neví , jak z toho ven a tak to bude všechno převracet ze všech stran a vymýšlet prasečiny . Asi už ani sám neví , co píše ( mýlit se je přece lidské ) .
Všiml jsem si akorát , že furt něco ve svých příspěvcích opravuje k obrazu svému , ale nevěděl jsem co . (Tak teď to konečně vím.)
Tak to už jsem se teda nasral a smazal to všechno a napsal jsem taky proč a ať si tomu třeba Pepo říká bláboly.

Kopíruji , co jsem napsal:

Podivej Pepo , já nejsu zvědavej , že to někdy zase smažeš , až si to zase rozmyslíš a nebude to potom dávat smysl , tak tuto práci dělám raději za tebe , abys měl po starostech .

A nečekám žádnou odpověď , protože to zase smažu . 22 krát jsem se tě během roku na něco ptal a ani JEDNOU jsi neodpověděl i když jsem to několikrát urgoval .
Potom třeba zase požádáš Rivala , aby příspěvky , pobrakoval z Fóra , vložil do tvého vlákna a tím pádem to celé zase vytrhneš z kontextu .

Takže -- milej zlatej -- u tebe dělám , ač velice nerad výjimku a budu tě neustále mazat . Takže jestli něco chceš , tak sz .
Seš splachovácí jak sviňa a myslíš si , že když to po sobě smažeš , tak je všechno v pořádku a za měsíc zase začneš nanovo a zase jenom oxiduješ .
Nemám na takové vychcané lidi , jako seš ty náladu a ani chuť se s tebou vybavovat o blbostech , protože vytrháváš všechno jenom z kontextu a všechno převracíš naruby , jenom aby ses mohl zapojit do debaty .

Takže milej Pepo trhni si -- jestli ti to někde trpí , tak to jejich věc , ale tady to dělat teda nebudeš .

Je to možná delší , ale jenom aby jste to nemuseli hledat – ten můj “ modrej blábol “ .

To byl dobrej tah Pepo , seš fakt jednička ve spekulacích – to se ti musí nechat , to by mě samotného nenapadlo .
A jak jsem již dříve psal , tak zase jenom zopakuju -- podívejte-se , jak se to dělá a učte se od něho , budete to možná potřebovat na jiných fórech .

Taky jsem si , Iv , všimnul ,-- že je negativní a začíná pěkně útočit . Neboj se on to zase všechno smaže a zase to pojede od začátku .
Já svůj názor na Pepu napsal a nehodlám se k tomu víc jádřit , protože je to pro mě ztráta času . Raději ho dám někam jinam , užitečněji .
Notabene jsem mnohokrát psal že vím , že je Pepo v jádru dobrej chlap a že se s ním mile rád setkám všichni jste to četli a do poslední chvíle jsem ho obhajoval , přes všechny rozpory mezi náma , ale poslední dobou to asi fakt nějak přehání .

A já to Skutečně nemíním dál komentovat -- protože jsem už jednou kvůli tomu zamčel vlákno .
-- protože se v těch řečičkách s pepem pravdy nedobereš a on snad ani nechce --

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

PePo+Sao

Příspěvek od Iv »

Jsem strašně rád Sao,že jsi se tady v Boxovárně vyjádřil,od toho to tady je.Čekal jsem dost dlouho ma Tvé vyjádření.a jsem hooodně rád,že nějaké je.Počkám,jak se vyjádří PePo,pokud se vyjádří.Chci být opravdu nestranný.Ale jsem rád ,že tady aspoň v tom pekelným vlákně se dá snad něco napravit.
Uvidíme!

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Když už jsem se do toho vložil

Příspěvek od Ilem »

Tohle vysvětlení jsem četl už na jiném vlákně a považoval jsem ho za úlet. Teď jsem čekal vysvětlení hodné chlapa. Docela mě Sao mrzí, že neumíš chlapsky říct " To jsem přehnal".
Vysvětluješ sice proč mažeš cizí příspěvky ale nevysvětluješ, kde jsi na to vzal morální právo. Jiná věc by byla, kdyby se jednalo o příspěvky vulgární a podobné... ty tu nemají co dělat.
Už vůbec ale nevysvětluješ, jak si můžeš dovolit upravovat cizí příspěvky k obrazu svému. Pokud by to tu takto mělo fungovat, postrádalo by smysl o čemkoli dále diskutovat, protože by všude byla jen jedna myšlenka. To zavání dobou před rokem 1989.

Sao mám tě rád, ale tohle jsem ti musel napsat, protože pokud je na někoho veden útok takovým způsobem, že je mu znemožněna obrana, potom se mě to osobně dotýká. Asi mám příliš vyvinutý soucit.

Teď je mi jasné, že se má reakce obrátí proti mě, ale hlavu kvůli tomu do písku schovávat nebudu.

"Dum spiro spero"
Ciceron
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Je mi zle

Příspěvek od 1220 »

Připadám si jako v Kostnici r. 1415 :(
K nikomu už se přidávat nebudu. I am sorry jsme skoro všichni stejní.
Snad mně uklidní http://www.lyricus.cz/
K.

sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

1415

Příspěvek od sao »

Tak když Tě to teda Ileme mrzí , tak já to teda udělám a pěkně chlapsky i když jsem k tomu už svoje napsal a píšu to vždy tak , jak to cítím .

To jsem přehnal a neměl jsem na to morální právo . Tímto se ti pepo omlouvám a už tvoje příspěvky nebudu číst , aby mě to nenutilo psát pravdu . Je to nemorální , ničí to ducha a jak tak na to koukám , tak ani psát už nebudu , k radosti některých a užitku druhých .
Moc ti děkuju , protože se ti podařilo to , čeho jsi chtěl dosáhnout a čeho jsi zamýšlel nejenom se mnou . Přeji ti ještě mnoho dalších takových radostných zážitků .

Pánové

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

Jak to tady tak čtu začínám mít ten divný pocit kdy člověk šel večer po ulici a za okny slídili PS VB a podávali hlášení o pohybu nežádoucích elementů v té naší krásné zemičce.Tím dosáhli toho že si lidé přestali věřit a každý se uzavřel na tom svém plácku se zeleninou oploceným vysokým plotem. Asi by nebylo od věci popřemýšlet zdali tady už chci být.Jenže je tu tolik dobrých lidí tak určitě chci.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

Re: 1415

Příspěvek od Pego »

sao píše:Tak když Tě to teda Ileme mrzí , tak já to teda udělám a pěkně chlapsky i když jsem k tomu už svoje napsal a píšu to vždy tak , jak to cítím .

To jsem přehnal a neměl jsem na to morální právo . Tímto se ti pepo omlouvám a už tvoje příspěvky nebudu číst , aby mě to nenutilo psát pravdu . Je to nemorální , ničí to ducha a jak tak na to koukám , tak ani psát už nebudu , k radosti některých a užitku druhých .
Moc ti děkuju , protože se ti podařilo to , čeho jsi chtěl dosáhnout a čeho jsi zamýšlel nejenom se mnou . Přeji ti ještě mnoho dalších takových radostných zážitků .

Pánové
Ja bych to tak kriticky panove nevidel. Priznam se, taky jako moderator komentuju v svym vlakne prispevky - setri to plac na obrazovce. A dle mne "blboviny" sem presunul nadrzovku pod "Neoverene". Jooo a taky sem si dovolil smaaznou prispevky od PePo, ktere predtim "vycistil".

Stavam se tim horsim clovekem? --> podle nekterych asi ANO. Podle mne NE. A jak uz sem s mnoha lidma diskutoval, toto forum je (i v dnesnim mirne napetem stavu) tim nejproduktivnejsim jake znam. A taky diky Rivalovi a cisteni vlaken od "BALASTU". Prispevky typu "Zdravim... a vis ja si myslim..." sem nepatri --> ja osobne sem za publikovani veci overenych a tak se to snazim delat. Taky prispevky Jak na to a rady maj velkej smysl do budoucna a pro nove lidi. Ale BALAST to tady jenom nabaluje a ZNEPREHLEDNUJE a teda nema tu co delat....

Tot muj nazor, tavarisci!
Pego ;)

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“