A čo sa týka tých rád ja som oslovil aj vládu ČR. takže nie ste výnimkou!!!
...ano , již jsme zde četli tvoje příspěvky jinde...
...Zkus ještě toto....je to tvoje poslední naděje...doporučuji napsat Anglicky...
...oslov Evropský parlamet ...sídlící ve Štrasburgu...to za 1.a to prostřednictvím Vašeho .t.j slovenského delegáta..
....oslov OSN...organizaci spojených národů...ta sídlí v Ňjú Jorku...nejlépe u obou rganisací sekce pro lidská práva a menšiny.......myslím, že v celosvětových zákonech rozpor není.....ono se to jmenuje..." deklarace lidských práv a svobod."
...my tady za tebe konat nebudeme...jo jiná by byla kdybych byl třeba president....to bych se na to podíval....já sice president jsem...ale jen v naší společnosti...a ta ti bohužel nepomůže...ale stím Euro parlamentem a OSN to myslím vážně....martin11
p.s. četl jsem o pletivu na mostech....že by zachránilo před předměty házenými z mostu...no každý ví, že se na auta nic házet nemá....
...předpokládám, že máš v plánu zakátaz výroby nožů, ty jsou většinou na krájení a ne na vraždění, zbraní, které jsou na obranu a ne na utok, potažmo bych zakázal i výrobu paliček na maso...protože ...pes jitrničku sežral ...docela maličkou, přišel na něj kuchař, praštil ho paličkou...
...zakázal bych topit plynem...protože se mužeme udusit, nebo vybuchnout....atd...atd...zakázal bych sport, protože při něm také umírají lidé...a vůbec by se nemělo ani chodit do práce....

... věřím, že se " TO " povede ......