Vyjadřuje se takto někdo jiný, než primitiv?aNONym Dr. Onte píše:Předvés Karbanovi některou z našich hraček bych byl ochoten pouze za předpokladu, že by byl výsledný pohyb převeden na tlak, jímž by se poháněl klecový lis. A v té kleci by byl Karban. To, že to opravdu funguje, by bylo to poslední, co by kdy spatřil. Moc hezkej pocit (ten můj). Non
Za výše uvedeného předpokladu bych mu to předvedl klidně i zadarmo. A ani náklady na vyčištění lisu od Karbano-kečupu bych nijak neřešil. Přírodních hnojiv je také potřeba.
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Ultrazvuková mlha - oponentura
Re: Konec srandy
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Re: měl jsem
V poho. Já se u toho docela dost slušně bavím (a někomu jinému, než je Karban, ty proběhnuvší informace možná i pomůžou) NonKarel DR píše: Nějak se mi zdálo, že se tady dva dospěláci zbytečně vysilujou.
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
-
- Zasloužilý člen
Moje řeč Karbane. NonKarban píše:určitě nejsem ochoten pomoci škodlivci v .... grázlovství.
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
-
- Zasloužilý člen
Klidně si mne nazývej třeba primitivem. Tímto mne nijak neurazíš. Ty rozhodně ne. NonKarban píše:Vyjadřuje se takto někdo jiný, než primitiv?aNONym Dr. Onte píše:Předvés Karbanovi některou z našich hraček bych byl ochoten pouze za předpokladu, že by byl výsledný pohyb převeden na tlak, jímž by se poháněl klecový lis. A v té kleci by byl Karban. To, že to opravdu funguje, by bylo to poslední, co by kdy spatřil. Moc hezkej pocit (ten můj). Non
Za výše uvedeného předpokladu bych mu to předvedl klidně i zadarmo. A ani náklady na vyčištění lisu od Karbano-kečupu bych nijak neřešil. Přírodních hnojiv je také potřeba.
- Pego
- Zasloužilý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
Non-e, je to fakt primitivismus, myslet si ze z karbana vytlacis neco jiniho nez - ropu PS Dam 20% ceny lisu, kdo se prida????aNONym Dr. Onte píše:Klidně si mne nazývej třeba primitivem. Tímto mne nijak neurazíš. Ty rozhodně ne. NonKarban píše:Vyjadřuje se takto někdo jiný, než primitiv?aNONym Dr. Onte píše:Předvés Karbanovi některou z našich hraček bych byl ochoten pouze za předpokladu, že by byl výsledný pohyb převeden na tlak, jímž by se poháněl klecový lis. A v té kleci by byl Karban. To, že to opravdu funguje, by bylo to poslední, co by kdy spatřil. Moc hezkej pocit (ten můj). Non
-
- Zasloužilý člen
Já věděl, že v tom nezůstanu sám. NonPego píše:Dam 20% ceny lisu, kdo se prida????
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
přidám další pohonnou jednotku. + 105 procent ceny lisu,aNONym Dr. Onte píše:Já věděl, že v tom nezůstanu sám. NonPego píše:Dam 20% ceny lisu, kdo se prida????
zamlouvám si vvýlisek na zkoumání, to by nebylo aby se tam něco mooooooc divnýho nenašlo
KDr
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
To Karel DR: S Tebou to nemělo nic společného, či lépe řečeno, neměl jsem Tě na mysli "ani brokem".
Těm, kteří se chápeme:
pánové, berte to tak, že nás osud jenom zkouší - přece byste si nechtěli vzít něco tak ošklivého na svědomí. Vždyť i on je živý tvor a jako takový cítí bolest. Všelijakou žoužel má ten Pámbu na tom světě. A on opravdu nemůže za to, že je takový, je to jeho přesvědčení, má to za své poslání, a snaží se, seč jsou jeho chabé síly. Nenadávejte mu tedy, prosím, a neurážejte ho. Je na to totiž zvyklý, protože to mu dělají, dříve či později, tedy dle nervů a vychování, všude tam, kde třímá svou pochodeň. Všechno, co jste mu napsali a taky to, co ještě napíšete, on už četl nesčíslněkrát. Nemusí tudíž ani příliš přemýšlet, a může rovnou odpovídat to, co už tolikrát. Věřte mi, je to totéž, co MFAAA blahé paměti, jenom to nemá v hlavě tak očividně zmecherované. Ale zápal je týž.
S přáním pevných nervů - poota
Těm, kteří se chápeme:
pánové, berte to tak, že nás osud jenom zkouší - přece byste si nechtěli vzít něco tak ošklivého na svědomí. Vždyť i on je živý tvor a jako takový cítí bolest. Všelijakou žoužel má ten Pámbu na tom světě. A on opravdu nemůže za to, že je takový, je to jeho přesvědčení, má to za své poslání, a snaží se, seč jsou jeho chabé síly. Nenadávejte mu tedy, prosím, a neurážejte ho. Je na to totiž zvyklý, protože to mu dělají, dříve či později, tedy dle nervů a vychování, všude tam, kde třímá svou pochodeň. Všechno, co jste mu napsali a taky to, co ještě napíšete, on už četl nesčíslněkrát. Nemusí tudíž ani příliš přemýšlet, a může rovnou odpovídat to, co už tolikrát. Věřte mi, je to totéž, co MFAAA blahé paměti, jenom to nemá v hlavě tak očividně zmecherované. Ale zápal je týž.
S přáním pevných nervů - poota
-
- Zasloužilý člen
poota píše:Všelijakou žoužel má ten Pámbu na tom světě.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
jo jo... "... a myslím, že nebudu daleko od pravdy, když řeknu za všechny, že nemusí pršet, stačí jen když kape."poota píše: ... Všechno, co jste mu napsali a taky to, co ještě napíšete, on už četl nesčíslněkrát. Nemusí tudíž ani příliš přemýšlet, a může rovnou odpovídat to, co už tolikrát...
Re: Nauč se používat tuhle kolonku
No jo.aNONym Dr. Onte píše:...Nic určitého ???
Sorry, ale čemu nerozumíš na pojmu Brownův plyn. Kdyžtak zkus tohle: http://www.google.com/search?hl=cs&q=Br ... Hledat&lr= snad ti těch skoro 67k odkazů bude stačit. A až budeš vědět o čem je řeč, tak se pak vrať. Non
Jenom malej detail - v těch odkazech je to samej Brownův POHYB, že jo....
Na "Brownův PLYN" těch pár odkazů ukazuje hlavně sem na tyto stránky, snad kromě tohohle blábolu jednoho přitroublýho podnikavce:
http://www.interierkm.cz/na%20vodu.html
Ale ono je to fuk, hodinky, holínky....
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: Nauč se používat tuhle kolonku
Karban píše:No jo.aNONym Dr. Onte píše:...Nic určitého ???
Sorry, ale čemu nerozumíš na pojmu Brownův plyn. Kdyžtak zkus tohle: http://www.google.com/search?hl=cs&q=Br ... Hledat&lr= snad ti těch skoro 67k odkazů bude stačit. A až budeš vědět o čem je řeč, tak se pak vrať. Non
Jenom malej detail - v těch odkazech je to samej Brownův POHYB, že jo....
Na "Brownův PLYN" těch pár odkazů ukazuje hlavně sem na tyto stránky, snad kromě tohohle blábolu jednoho přitroublýho podnikavce:
http://www.interierkm.cz/na%20vodu.html
No, chtěl jsem to nekomentovat...ale to se nedá....Karbane, co to zkusit anglicky...Brown gas...mimochodem to je docela veliká firma.....
Ach jo....A dalších odkazů na Googlu kopec.... a je tam i překladač...když nestíháš.....
Však ono to půjde!!!
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ticho
Vy si vážně myslíte, že tímto způsobem dokážete z někoho něco vytáhnout?Dvell píše:A bylo ticho po pesine...
Tedy spis po foru.. nebo na foru?
Ta studena fuze nejak vychladla..
Dozvim se tedy neco? me to vazne zajima
Dvell
Postupujete jako nějaká zamaskovaná blondýnka...
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
-
- Zasloužilý člen