Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS a rakovina

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od LenkaX »

Díky za rady:-)
Do ted jsem kontrolovala hodnoty dle přiložené tab u pH metru.
U sebe se zaměřím kolik mám tak pH po ránu. Ten dnešní výkyv mohl být způsoben vypitím štávy z červené řepy navečer, nemyslíte ? Ted jak děláváme často štávu pro tatínka , pijeme ji s ním denně , dříve to bylo tak 2x týdně .
O.K. začnu to všechno zapisovat. Jinak jsem dlouho vegetariánka .Jestli to nebude hrát roli.Poradkyně mi během 3/4 roku co jsem k ní semo tamo chodila ,nikdy překyselení nenaměřila . Tak nevím....Ted večer mám po večeři 7,00pH
Tepperwein směs ....není to ta z knihy Odkyselení ?

Změň sebe sama a změníš svět :-)
MIRKO
Zasloužilý člen
Dal: 490 poděkování
Dostal: 228 poděkování

Příspěvek od MIRKO »

Jasně je...pokud jseš vegetariánka tak samozřejmě platí, že máš pH posunuto nahoru.Každopádně platí, že u tatínka by měl acidobazický píst fungovat ve větším rozpětí, než u tebe...jelikož nejíš téměř žádné zakyselující potraviny a tím pádem nemá tělo co kyselého vylučovat.Ahoj

Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Tak zásaditá směs Tepperwein je dnes v lékárně k vyzvednutí :-)pro tatínka .Nedalo mi to změřila jsem si svou ranní a měla jsem 6,00 takže si myslím že u mě pumpa funguje.večer jsem měla také pod 7.Ted ještě rozpumpovat tatínka.Ale máme úspěch,přibral za 13 dní u nás asi 1,5 kg !!!! hubnutí snad je zastaveno.Jsem optimista .Už začal semo tamo i sám chodit kolem sídliště,před tím roky nikam a sám nikdy nešel.Samozřejmě ho musíme nabádat,ví že bez pohybu zdraví samo nepřijde. :roll: :bye:

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Ahojky, tak navazuji na předchozí a dejte mi prosím radu.Mám být asi trpělivá že ?
popíši.
Tatínek bere Tepperwein odkyselující směs od pá 25/4/14.Nejprve jsme mu dávali 1 lžičku po ránu asi 2 dny.Křivka zásaditosti moči vysoká...většinou od 7,8-8,2.Asi od ne 27/4/14 bere směs i večer 1 lžičku.
Dnes ráno tj.5.den měl ranní moč opět 8,2.Takže to probourání blokády bude zřejmě trvat déle že ?
Vím že píšete kolem týdne.
Protože s tím nemám zkušenost, napadla mě i myšlenka, jestli strava u nás není zásaditá tak, že to takto ovlivnilo moč.
Fakt nevím . Co tak jí celý den ?
Před snídaní bere 3 informatika Joalis. Zásaditou směs, čaj Kutuki na játra (velmi hořký)
Snídá bílou kávu Caro s rýžovým mlékem v prášku Zajíc, Sladí Stévií. K tomu celozrnný rohlík.
pak odcházím do práce a na stole má papír s s červenými velkými čísly hodin.9:00,10:00,11.00,12:00 a v každou celou hod bere 1000 mg vit C.V 10 hod jej ale zapíjí 3 dcl štávy z červené řepy a mrkve. V dalších hod pak jen vodou s HCl.
Pak přijdu a dávám většinou zeleninovou polévku. Maso u nás vegetariánů nevidí a neuvidí:-) další chod třeba dnes bude mít brambory s dušenou hlívou.+ rajčata čerstvá.
V poledne ještě info kapky od Podhorné.
Odpoledne chce většinou opět kávu Caro, k tomu celozrnné pečivo, k večeru čerstvou štávu z červené řepy. Večeře - chleba se sojovým salámem a čerstvou zeleninu. Někdy mívá odpoledne banán a nebo hrušky. Večer 3 druhy Joalis kapek, čaj na játra ,zásaditou směs ...to vše jen s vodou, na noc čaj na spaní...levandule + chmel + petrklíče.
Plně se podřizuje jídelníčku a maso nevyžaduje. Spíš něco sladkého, něco jako mazanec. Ten jsme mu dopřáli o velikonocích.
Co myslíte je to tak dostačující ? Díky Lenka
P.S.Co zásadně přerušil, je kouření (20 cigaret denně i víc)...cca 2 měsíce , nepije černou kávu,alkohol a ted u nás 19. den nejí ani maso.

Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

no pokud má takto vysoké ph,tak mu t.směs nedávej.Odkyselující účinek má i řepa.Ty tady píšeš o Joalis a jsi ve vlákně o mms tak nevím,zda má někdo zkušenosti s Joalis kapkami.Proč nebere mms?Máš jiné postupy léčby-nevím,zda ti někdo může poradit zde v tomto vlákně. :(
Jinak vysoké ph způsobuje-protheus vulgaris.

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Díky o Joalis jsem psala jen pro vytvoření obrazu , co vše pojme do sebe během dne .
MMS vnitřně jsme mu zatím nedávali, aby nehubnul. Navíc jsme nasadili větší dávky vit C na pozvednutí imunity.Sám by MMS dávkování nezvládl naprosto. Takže děláme alespoň MMS koupele ted už v 75 aktivovaných kapkách.

Hela
Zasloužilý člen
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Příspěvek od Hela »

Do koupele není potřeba počítat kapky. Můžeš dávat lžíci chloritanu a lžíci HCl. Dělám to tak, že používám 2 malá štamprlátka, kde mám odměřenou lžíci. Do každého naliju jednu tekutinu, pokud možno stejné množství, pak sliju dohromady a po aktivaci naliju do vany.

MIRKO
Zasloužilý člen

Příspěvek od MIRKO »

Asi bych to telefonicky skonzultoval s Batlesem...ten ve svém návodě na užívání odk. směsi píše, že pokud je ranní pH moči vyšší než 7.0 tak se jedná o blokádu vylučování kyselin z těla tzn., že je acidobazický píst zastaven...a na rozběhnutí je určena právě odk. směs.Já osobně měl pH po celý den 6.1-6.3 takže ne až tak překyseleno, ale píst zastaven.Směs mi to opravdu po týdnu rozjela.M.

Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

no směs jo-když je ph nízké,ale když je stále vysoké,tak proč ještě podporovat zvyšování?Podle Batlese se právě řídím-doporučuje jednou za čas vývar z vepřových kostí-sníží ph a má aminokyseliny.snad nám to tady osvětlí-teda pokud bude mít čas :)

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Děkuji oboum za náhledy, o té blokádě vím právě od Vás a jen doufám že se tak i děje a je to správná úvaha.V tom případě ještě počkáme a budeme dávat pár dní směs .Přece nemudeme ted do tatínka rvát něco kyselého.To mi při nádoru přijde kontraproduktivní.No a tu MMS jsem zatím počítala pro představu kolik asi kapek tam má.Citron už odměřuji dle odměrky.Rozhodli jsme se pro aktivaci citronem, ne chemickou kyselinou a ani HCl, byt ho máme .HCl je prý malinko méně účinnější.Díky kdyby bylo nejhůř zavolám Batlesovi, tel mám ,sám ho tady dal k dispozici :-)Taky mohu nechat při kontrole tatínka nechat přeměřit u poradkyně ,ale to bude tak až za 14 dní-Krásný den přeji Vám :-) :eclap: :angel: :pivko:

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Bobina píše:no směs jo-když je ph nízké,ale když je stále vysoké,tak proč ještě podporovat zvyšování?Podle Batlese se právě řídím-doporučuje jednou za čas vývar z vepřových kostí-sníží ph a má aminokyseliny.snad nám to tady osvětlí-teda pokud bude mít čas :)
Bobi na Tebe mám otázku: Tvůj muž měl na začátku po ránu pH pod 7 ? Nebo to bylo obdobné jako u nás ?

MIRKO
Zasloužilý člen

Příspěvek od MIRKO »

No u mne to funguje přesně takhle...když beru Tepperwein tak se mi opravdu pH ranní moče snižuje.Když jsem bral kyselinu boritou, tak mi zase stoupalo.Logika tomu neodpovídá, ale pH metr nelže.Ale stejně je nejdůležitější aby chodil acidobazický píst.A ona alkalóza, je mnohem nebezpečnější, než překyselení organismu...má poměrně vysokou mortalitu /u pH krve/...M.

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Mirko, tak mi ale řekni co ted dělat ? přestat se šťávami ? a dávat směs ráno a večer nebo kdy je nejlépe dávat směs ? na noc ? krom vývaru s kostí co dát jiného ? Já maso a nic obdobného nekupuji a nai to neumím připravit. Jestli je v tomto případě opravdu řešení dát mu něco kyselého tak to dáme .
Štávu pije už 18 dní co je u nás . No a ted se přidala ta směs ......?

MIRKO
Zasloužilý člen

Příspěvek od MIRKO »

Nejsem léčitel, ani s tím nemám zkušenosti,pouze zde uvádím střípky, které jsem pochytil...Mně to dává smysl ten, že tatínek má zastaven píst a tím, že jí a pije alkalickou stravu, tak mu pH nebezpečně vystoupalo.Strava, ta je v pořádku, ale je třeba rozběhnout vylučování...Já bych to konzultoval s Batlesem,k němu mám 100% důvěru. :bye:

Hela
Zasloužilý člen
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Příspěvek od Hela »

LenkaX píše:Rozhodli jsme se pro aktivaci citronem
Tou citronovou šťávou to aktivuješ v poměru 1:1?
Naposledy upravil(a) Hela dne úte 29 dub 2014 13:03, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“