Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Relax u kávičky II - pokračování

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Relax u kávičky II - pokračování

Příspěvek od A(&F) »

Palo píše:Dneska jsem si trochu zavyváděl a spáchal tohle videjko, snad se bude líbit a snad se hodí do kafíčka ;)

... zajímavá kejtra ... odkud jí máš ??? ... ;) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Příspěvek od la »

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Příspěvek od la »

Neuvěřitelný :shock:

A(&F)
Zasloužilý člen

Tip pro Jardu O. ...

Příspěvek od A(&F) »

... http://www.novinky.cz/koktejl/272901-fr ... -maso.html ... ale pokud Jarda ještě stále dodává jehněčí pro vídeňskou komunitu, tak to by ty vovce asi měl napájet kosher vínem ... :D :D :D ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
django1
Zasloužilý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Re: Potravinový zločin

Příspěvek od django1 »

http://zpravy.idnes.cz/caj-misto-vzorku ... anicni_skr

Asi by měl rozbor začínat ochutnávkou, aby se vyloučil omyl....

Zkus se podělit o své zkušenosti namísto hlásání své pravdy. Jsem huhu
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Reinkarnace

Příspěvek od adam.benda »

Dámský plátek přináší příběh o uvědomění minulého života...

http://zena.centrum.cz/deti/zajimavosti ... ?id=754028

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Reinkarnace

Příspěvek od Palo »

Čaute drazí,

mám problém... Už nějaký dva roky si hledám novou přítelkyni, jelikož se svojí ženou to do budoucna je poměrně bez budoucnosti. S tím souhlasíme oba dva, takže rozvod je plném proudu a víceméně z části vyřízen.
No enemže potřebuju nějakou děvčicu, co chápe alternativní medicínu (MMS, odčervování atd.), což jako hledat nějak oficiálně je tak docela pakárna. U Hanky Bláhové potkávám fakt jako rajcovní děvčice, často mají diagnostikovanou malárii, jsou fakt fajn, ale chlapa nemaj (a většinou nechcou), zřejmě kvůli tomu, že maj pocit, že nemaj žádnou hodnotu... Je to celý takový postavený na hlavu...
Já mám fakt problém si najít kočenku, hledám už takhle dva járy a nedávno jsem našel jednu, byla to paráda, senzace, ale pak jsem jaksi zjistil, že má hromadu nápadníků, který vlastně ani neodhání, ale je s nima víc než kamarádka. No enemže mě by za nic víc než jsou oni ani nepovažovala, takže to jako ať se na mě nezlobí, takovej vztah nepotřebuju...

Sem ovažoval, že bych to napsal do MMS vlákna jako těžký lákadlo, ale tedá to by byl fákt jako těžkej ouf topix.

Nemáte nebo neznáte někdo nějakou cérenku, s kterou by to mohlo klapnout? ;)

No ináč by se asi hodil můj věk - od včerejčka čerstvých 34. Musím tedá konstatovat, že na tyhle narozky asi fakt nezapomenu (zkrz tu poslední majdalenku)...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Palo píše:Čaute drazí, ...
Si snad založ vlákno "hledám", ale nejdřív bych si to obšlápnul u Rivala, jestli chce na fóru mít i seznamku. Ono by se to mohlo časem dost zvrtnout. Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Slavek Krepelka píše:Si snad založ vlákno "hledám", ale nejdřív bych si to obšlápnul u Rivala, jestli chce na fóru mít i seznamku. Ono by se to mohlo časem dost zvrtnout. Ahoj, Slávek.
Naprostá většina českých holek jsou fakt nějaký divný a nepoužitelný, tak se snad podívám pak po Urajině, tam ty holky jsou přece jen o něčem jiným, pokud to nejsou zrovna nějaký zlatokopky z górodu. Myslím, že malé info zde stačí.

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

Holek je dost,jen jsou nějak pokroucený tou reklamní masáží,tedy ne určitě všechny.Chce to nejspíš hledat někde na vesnici tam je ještě svět tak nějak v pořádku.
I když já mám pražandu vltavou odkojenou a jsme spolu už pětadvacet let.Je to asi individuální.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

Palo píše:
Slavek Krepelka píše:Si snad založ vlákno "hledám", ale nejdřív bych si to obšlápnul u Rivala, jestli chce na fóru mít i seznamku. Ono by se to mohlo časem dost zvrtnout. Ahoj, Slávek.
Naprostá většina českých holek jsou fakt nějaký divný a nepoužitelný, tak se snad podívám pak po Urajině, tam ty holky jsou přece jen o něčem jiným, pokud to nejsou zrovna nějaký zlatokopky z górodu. Myslím, že malé info zde stačí.
zdarec....no...Ukrajina....mám kamaráda...vzal si Ukr....chvilku dobrý...pak se rozkoukala, jako co a jak...a problém.....touto cestou bych asi nešel....no je těžký radit.....já jsem abgrejdoval vloni...po nějaké době je to třeba :good: ...a jestli ti mohu doporučit, nějakou dobu si to zkuste na "psí knížku" já to zkusil 7 roků.....to už se "něco" prověří....zdraví martin11 :D a KČ :oops:

... věřím, že se " TO " povede ......
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

martin11 píše:...chvilku dobrý...pak se rozkoukala, jako co a jak...a problém...
No je dobrý umět vidět trochu do duše ;)

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Palo píše:No je dobrý umět vidět trochu do duše ;)
... jóó, "vzdušnice" ... ta je taky důležitá ... :D :D :D ... ;) ...

PeS: ... tož Paľo, až si budeš hledat novou partnerku, dej si také majzla, aby v okamžiku vzájemného vzplanutí už mimálně půl roku nehužívala žádnou hormonální antikoncepci ...... abyste si pak třeba časem nepřestali "vonět" ... :smoke: ...

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

:)

jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

Příspěvek od jarda ovčák »

Kámoš si pořídil čínskou holku a má klid. Rozhodně s tou použitelností na tom jsou chlapi a ženský stejně.....Je to kaše. Rozhodně ti palo přeju dobrý lov... Myslím však, že ta čínská agentura je z brna. Sice to stojí nějaká jen juan, ale zase to máš se zárukou pro případ poruchy.....
Čínani jsou hodně pokrokoví......

„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“