Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Efektivní elektrolýza
Re: Pro padre
Tak to hoď někde na web a sem dej odkaz pro stažení. Každá informace a zkušenost je dobrá.[/quote]
Dobrou zábavu je to 198 stran ve wordu na webu asi 60 stran na každé 2-3 obrázky.
http://oupower.com/index.php?dir=_My_Pr ... ectrolysis
Dobrou zábavu je to 198 stran ve wordu na webu asi 60 stran na každé 2-3 obrázky.
http://oupower.com/index.php?dir=_My_Pr ... ectrolysis
Re: sorry
Neumím anglicky vše musím přes překladač a doladit aby to mělo smysl.Nobody píše:Golan, napad mas dobry, ale naozaj nie si jediny co vies angkicky...Mnohi to uz videli.Tu sa to robi tak ze napises odkaz:www,golan.xxx
Pokud to všichni viděli proč tedy někdo neukáže svůj výtvor jak mu vodík sváří kus drátu při 100W příkonu?
Já jsem ničeho nedosáhl tedy kromě šumáku jak zde se píše.
Ty projekty jsem už dříve uvedl jsou staré u chrise rok asi 2002!!!
K zbytku se nemá cenu vyjadřovat .
- Padre
- Nový člen
- Kontaktovat uživatele:
Chris
U pokusů prováděných Chrisem mě zaujala stránka 31 .http://oupower.com/index.php?dir=_My_Pr ... PageNum=31 kde uvádí že u elektrolyzy nezáleží na napětí pouštěného do vyvíječe ale hlavně na proudu protékajícího vyvíječem. Dokládá to serii pokusů z ruzným napětím a proudem a počtem bublin přes vodní uzávěr. Dle obecné elektrotechniky ale platí pokud chci přes konstantní odpor protlačit větší proud musím zvětšit napětí. Takže jedina cesta asi bude snížit odpor vyvíječe zvětšením plochy elektrod. Myslím že jsme zbytečně skromní co se týká velikosti elektrod. Chrisovy poslední experimenty zdá se skončily u obrovského vyvíječe s plochou odhadem 5m2.
Hned dneska to musím odzkoušet (snižovat napětí, zvětšovat plochu a proud), uvidíme!!
Hned dneska to musím odzkoušet (snižovat napětí, zvětšovat plochu a proud), uvidíme!!
nový
Zdravím vás.Postavil jsem hodně seriových zapojení a pořád malý proud...MÁLO VODÍKU...Mám trubkový vyvíječ.Držím se toho zatím.Teď jsem zmenšil vzdálenost na 1mm přesně.Vrátil jsem se teď úplně na začátek protože jako DC se to chová vcelku obstojně,ale o to přece nejde že?Zkusím to tedy paralelně.Vyvíječ se chová jako AKU ,po odpojeni je na něm zhruba 0,7V podle toho jaký dostal záhul.Mejerovo zapojení se totiž může chovat taky tak,jako paralelní,při určitých hodnotách.Postavil jsem měření rezonance.Trafo nechám 1:30 tedy zhruba 360V.Na ten 1mm by to mnělo stačit,uvidím.Osciloskop je do 100MHz doufám že ten taky.DOUFÁM ŽE BUDE PŘEBYTEK VODÍKU.
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 203 poděkování
trafo
jedno je z patentu, prý je FAKE (false vic), druhé je upravenné a mělo by pomoci rezonanci (true vic)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
- martinq
- Zasloužilý člen
reklama
kdyby někdo potřeboval přesný tvar z kovu, železo, antikoro, hliník není problém, krok motoru asi 0,125 mm, cena dohodou, materiál vlastní popřípadě dohoda
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
- martinq
- Zasloužilý člen
- martinq
- Zasloužilý člen
trafo
příklad trafa k Meyerově elektrolýze v Aj
Re: trafo
Doplním zbytek obrázků od martinq a popis autora
Od cofeyw:
coffeywJoined: 08 Jun 2006Posts: 76Location: Mississippi Posted: Sat Aug 12, 2006 9:35 am Post subject: Pulsing Transformers
Toto je můj pokus o ukázat rozpory v Meyerových zobrazeních z VIC technologie. Diskuze a zkouška schématu z pulsování transformátor k WFC elektrodám je předmět tohoto tématu.
Já jsem také přidal mé vlastní verze VIC pulsování transformátor. Tyto verze dokážou příkladem mé teorie z Meyerových metod ze štěpení voda. Tyto příklady připojí k elektrodám je takový způsob, jaký oni vytvoří rezonanční obvod, použít vysoké napětí k vodě, a minimalizuje výkonové užívání.
Jak vždy, do té doby, než já mohu poskytnout důkaz pozitivní skrz konečný experiment, toto právě reprezentuje můj názor.
Coffey
Od cofeyw:
coffeywJoined: 08 Jun 2006Posts: 76Location: Mississippi Posted: Sat Aug 12, 2006 9:35 am Post subject: Pulsing Transformers
Toto je můj pokus o ukázat rozpory v Meyerových zobrazeních z VIC technologie. Diskuze a zkouška schématu z pulsování transformátor k WFC elektrodám je předmět tohoto tématu.
Já jsem také přidal mé vlastní verze VIC pulsování transformátor. Tyto verze dokážou příkladem mé teorie z Meyerových metod ze štěpení voda. Tyto příklady připojí k elektrodám je takový způsob, jaký oni vytvoří rezonanční obvod, použít vysoké napětí k vodě, a minimalizuje výkonové užívání.
Jak vždy, do té doby, než já mohu poskytnout důkaz pozitivní skrz konečný experiment, toto právě reprezentuje můj názor.
Coffey
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
Rozklad H2O
Jsem tu nový,takže zdravím všechny příznivce volné energie.Na začátek, taky jsem si postavil několik generátorů na rozklad vody a kromě několika
výbuchů mi to moc nechodí.Nepovedlo se mi rozchodit ani motor do sekačky
a vůbec nechápu, jak někdo natočí škodovku na benzín a pak to přepne na vodík.Podle mých zkušeností vodík vůbec nepotřebuje kompresi a další problém je předstih.Já ho musel nastavit za úvrať, aby mi to nezlámalo ruce při natáčení.Rád bych tu natočenou škodovku viděl na vlastní oči.
výbuchů mi to moc nechodí.Nepovedlo se mi rozchodit ani motor do sekačky
a vůbec nechápu, jak někdo natočí škodovku na benzín a pak to přepne na vodík.Podle mých zkušeností vodík vůbec nepotřebuje kompresi a další problém je předstih.Já ho musel nastavit za úvrať, aby mi to nezlámalo ruce při natáčení.Rád bych tu natočenou škodovku viděl na vlastní oči.
rezonance
Vyvíječ se chová jako aku .Má svůj odpor ,kapacitu,napětí a proud.Naštěstí se to dá eliminovat,například tím že zapojím diody před něj a vedle něho tak aby jedna půlvlna byla pracovně aktivní a druhá se starala o to aby obvod nebyl tak moc tlumen.DO 1kV aji víc se to dá zvládnout.Tlumivku dělám s posuvným jádrem,abych se tak moc nenamotal.Možná že půjde řídit i jako přesytka kvůli avc.Kontakty dělají paseku.Umístím ji do jedné větve s vyvíječem a do druhé kapacitu.Na zdrojovém trafu kmitočtu v tomto případě záleží.Musí se dát měnit napětí a taky protlačit potřebnou šířku pulzú.Pak tomu E L E K T R O L Y T U namlátím.
H2O
Nekde na 3 strance Elektroservis napsal:
"K těm elektrocentrálám.. momentálně je u nás v laborce v provozu nějaká vojenská německá centrála 50kWh, odběr elektriky na rozklad vody je kolem 3kVAh a zatížitelnost centrály byla doposud asi 35-30 kwh. Takže ano, 10kwh centrála by neměla být žádný problém. "
........................................................................................
Pokud to spravne chapu, tak 30kw - 3kVA = cca 27kw zisk.
Divim se, ze tohle jeste nemame doma vsichni. Nikdo se toho nijak nechytil a elektroservis se odmlcel ... ale tenhle vysledek je preci oc tu jde ne? nakonec mit nadbytek energie.
Jeste k vyvijecum ... zkouseli jste pridat do vystupniho signalu na elektrody konstantni SS napeti?? staci par voltu, a pak do toho pridat ty pulsy ? Myslim, ze ta konstantni SS slozka by mohla drzet ty molekuly neustale "v jednom smeru" nabo tak neco, aby se mezi pulzy nemohly "pretacet"....No to jen takovy napad...Zatim cau a drzim palce.
"K těm elektrocentrálám.. momentálně je u nás v laborce v provozu nějaká vojenská německá centrála 50kWh, odběr elektriky na rozklad vody je kolem 3kVAh a zatížitelnost centrály byla doposud asi 35-30 kwh. Takže ano, 10kwh centrála by neměla být žádný problém. "
........................................................................................
Pokud to spravne chapu, tak 30kw - 3kVA = cca 27kw zisk.
Divim se, ze tohle jeste nemame doma vsichni. Nikdo se toho nijak nechytil a elektroservis se odmlcel ... ale tenhle vysledek je preci oc tu jde ne? nakonec mit nadbytek energie.
Jeste k vyvijecum ... zkouseli jste pridat do vystupniho signalu na elektrody konstantni SS napeti?? staci par voltu, a pak do toho pridat ty pulsy ? Myslim, ze ta konstantni SS slozka by mohla drzet ty molekuly neustale "v jednom smeru" nabo tak neco, aby se mezi pulzy nemohly "pretacet"....No to jen takovy napad...Zatim cau a drzim palce.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
DC napětí
Myslím že přidávat DC napětí je zbytečné, přece elektrolyt se právě nabije na nějakou polaritu a tu drží i po odpojení napájení a teké mezi pulzi.