Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
TRkové řady vyvíječů
Moderátor: sao
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Pokus
z dnešnej noci:
doba pokusu ........ 21:00 - 7:00
mrazák ............... -17*C
Voda1 ................. Aqua Pro Injectione - Imuna, vodivosť 0,1 mikroS / 50ml
Voda2 ................. "destilka" z klimatizácie - kondenzát atmosferickej vlhkosti, vodivosť 20 mikroS / 50ml
Výsledok: obe vzorky zmrznuté v celom objeme
doba pokusu ........ 21:00 - 7:00
mrazák ............... -17*C
Voda1 ................. Aqua Pro Injectione - Imuna, vodivosť 0,1 mikroS / 50ml
Voda2 ................. "destilka" z klimatizácie - kondenzát atmosferickej vlhkosti, vodivosť 20 mikroS / 50ml
Výsledok: obe vzorky zmrznuté v celom objeme
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
pokusy
Největší legrace je v dodrženi stejných podmínek při pokusech a to ještě k tomu dokonce s vodou a s tímto druhem energie.Emoce sou zbytečný ale pomáhají k zapamatování.
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=769
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=769
no,jestli můžu zareagovat
Při čtení staršího příspěvku,kdy nebylo třeba přidávat vodu,protože neubývá jsem myslel ,že 1)je to ptákovina nebo 2)hrají roli i ionty (elektrony) vzniklé elektrolýzou a ionizací el. polem a probublávači v tr-ku, a dále pak ve válci při zápalu kdy dochází k prudkému zvýšení výboje, při kterém také vzniká plazma..To málo,co vznikne při této elektrolýze(nějaká molekula H2 a O) sice také přispěje,jak se říká, svou trochou do mlýna.
Při studiu dalších materiálů,šetřičů paliva(prodávaných po světě) a patentů (Mayer-voda,ionizace,plazma.,Tesla-auto) jsem se v tomto utvrdil a myslím si, že celým klíčem k VE jsou ionty a rezonance (při co nejmenší spotřebě energie získat něco víc).Sao,Iv a spol se zdá ubírá správným směrem.Teď jenom zbývá najít ten nej-správnější zámek k tomuto klíči i když si myslím, že je více cest k VE a hodně takových menších klíčků a zámků (oborů-úspora paliva,plyny,elektřina).
Při studiu dalších materiálů,šetřičů paliva(prodávaných po světě) a patentů (Mayer-voda,ionizace,plazma.,Tesla-auto) jsem se v tomto utvrdil a myslím si, že celým klíčem k VE jsou ionty a rezonance (při co nejmenší spotřebě energie získat něco víc).Sao,Iv a spol se zdá ubírá správným směrem.Teď jenom zbývá najít ten nej-správnější zámek k tomuto klíči i když si myslím, že je více cest k VE a hodně takových menších klíčků a zámků (oborů-úspora paliva,plyny,elektřina).
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pro Jans
Jans napsal:...... myslím si,že celým klíčem k VE jsou ionty a rezonance...
velice dobrý postřeh,už toto naznačil na setkání Novák osazenstvu teď na podzim u Jeffa.Vím,že mnohým lidem to připadá scestné,ale v podstatě je to tak.Novák i já a Sao začíná taky tušit souvislosti,zkoušíme různé varianty a docházíme k tomu,že získávat nějakou energii navíc můžeme opravdu způsobem tak jak jsi napsal,ikdyž jistě,těch způsobů je více,nebo směrů,ale podstata je u všech zařízení na VE stejná.Jedná se vždy o rozkmitání,nebo oscilace určitého prostoru,kde hrají pak i svou roli ionty,které jsou hraničním pásmem mezi VE a energií a co se týče rezonance,ano,ale jen v budícím zařízení.Děkuji za rozumný příspěvek a postřeh,tomu říkám konstruktivní oponentura!
velice dobrý postřeh,už toto naznačil na setkání Novák osazenstvu teď na podzim u Jeffa.Vím,že mnohým lidem to připadá scestné,ale v podstatě je to tak.Novák i já a Sao začíná taky tušit souvislosti,zkoušíme různé varianty a docházíme k tomu,že získávat nějakou energii navíc můžeme opravdu způsobem tak jak jsi napsal,ikdyž jistě,těch způsobů je více,nebo směrů,ale podstata je u všech zařízení na VE stejná.Jedná se vždy o rozkmitání,nebo oscilace určitého prostoru,kde hrají pak i svou roli ionty,které jsou hraničním pásmem mezi VE a energií a co se týče rezonance,ano,ale jen v budícím zařízení.Děkuji za rozumný příspěvek a postřeh,tomu říkám konstruktivní oponentura!
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
Re: Šokující ?
Měl bych prosbu na všechny, kterým čistá voda ve spořičích nemrzne. Odsajte trochu té vody, nalejte ji do čisté sklenice. Pokud je to možné změřte pH a hustotu. Pak si v destilce připravte roztok hypermanganu a přilejte ho do vody ve sklenici. Dělá to něco? Výsledek nás může posunout dál.Novák píše:Spořiče fungují bez vody,ale říkal jsem taky,že mají menší účinnost.Druhá věc je,že voda /destilovaná voda alá HORBACH/ ve spořiči zatím ještě taky nezamrzla.Bylo sice pouhých -3 pod nulou,ale "kohoutí" voda položená vedle v PET lahvi byla jako kámen.
Jasný důkaz něčeho,co raději veřejně nebudu komentovat.
zapomněl jsem se přihlásit - berky
Re: Pro Jans
Iv , vieš vysvetliť čomu a čím konštruktívne oponuje Jans ? PepeIv píše:Jans napsal:...... myslím si,že celým klíčem k VE jsou ionty a rezonance...
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Re: Pro Jans
Objevujete dávno objevené a mnohokrát patentované.Iv píše:................zkoušíme různé varianty a docházíme k tomu,že získávat nějakou energii navíc můžeme opravdu způsobem tak jak jsi napsal,ikdyž jistě,těch způsobů je více,nebo směrů,ale podstata je u všech zařízení na VE stejná.Jedná se vždy o rozkmitání,nebo oscilace určitého prostoru,kde hrají pak i svou roli ionty,které jsou hraničním pásmem mezi VE a energií a co se týče rezonance,ano,ale jen v budícím zařízení.
P.
Dle předchozí logiky je tohle to konstruktivní souhlas.
Re: jans
Nevzali si to nikam. Je to zcela jasně popsané v patentech, bez omáčky kolem "VE". Jde ale o jména, které se tady nevyskytují, protože nebyli "mučedníky" VE. Hledejte a najdete.Jans píše:ano,ale některé detaily si někteří bohužel vzali sebou a to je předmětem bádání,takže jsi nám neřekl nic nového
P.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 94 poděkování
- Dostal: 175 poděkování
Sraz, moje Tr-ko
Tak Zdravím Vás po velice přínosném srazu u Jeffa , pánové děkuji, rád jsem se s Vámi setkal a viděl.....organizace super, fajn atmosféra a už se těším na jaro !!
Jen bych měl prosbu , tak jak jsme se domlouvali na těch laserových kostřičkách , opravdu bych prosil o dvě,a chtěl bych zelený ječmen ...a kotvičník a ...vaigl a..Kanarev a...... A Sao..budu tento týden motat Tr č. 2 ,protože ty tvoje nádherné kousky mi nedají ....!
Cesta zpět domů hororová , na jižní spojce vánice jak na Sněžce,odešly mi stěrače ,horko těžko jsem dorazil na parkoviště na Rudné, kde jsem je chtěl opravit . Stál jsem tam asi 20 min. než to nejhorší ustalo , představte si , že v tý vánici tam šlapaly lehké ženštiny , obalený sněhem a za tu dobu mi třikrát bouchaly na okno- chcetě sex? Před Teplou 1,5 metru návěje na silnici, naštěstí jel přede mnou šílenec s fabií, který je prorážel.
Nejzajímavější událost ale byla ta, že jsem dorazil před barák ve čtvrt na dvě ráno a v noci nějakému pitomci houkal třikrát alarm auta. Jak jsem ráno zjistil, bylo moje. Zjevný důvod nebyl , kromě toho, že vše bylo důsledně zaplněno sněhem. Musel jsem auto nechat odemčené,aby znovu nehučelo. Pak jsem prošťoural umístění nákl. čidla, otřes čidla , zase houkalo-stále jen varování jednou smyčka a dost. Nastavil jsem citlivost na nulu, otřesy též. Za dvacet minut opět varování. Mydlil jsem do toho otřesáku rukou , nic.
Auto jsem odlabal od sněhu, dal do garáže, tu mi vyplavilo roztátým sněhem a zapnul alarm . Soused se mi ptal , proč mi tam houká auto?
Tr-ko jsem dal do auta v pátek ráno, cestou na sraz jsem nepocítil jakékoli změny , pak jsme zjistili , že nebylo připojené elektricky ,zapojil jsem ho v sobotu na srazu cca v 19.00 hod. No a teď mi houká alarm.
Upozorňuji , že spořič je na světlech, čili je jen spojen s kostrou, plus dostane, až někam pojedu . V autě se NĚCO děje.
Jinak Tu noc bylo na teploměru maximum -5 a destilka ve spořiči a bubleru NEZAMRZLA....
Jen bych měl prosbu , tak jak jsme se domlouvali na těch laserových kostřičkách , opravdu bych prosil o dvě,a chtěl bych zelený ječmen ...a kotvičník a ...vaigl a..Kanarev a...... A Sao..budu tento týden motat Tr č. 2 ,protože ty tvoje nádherné kousky mi nedají ....!
Cesta zpět domů hororová , na jižní spojce vánice jak na Sněžce,odešly mi stěrače ,horko těžko jsem dorazil na parkoviště na Rudné, kde jsem je chtěl opravit . Stál jsem tam asi 20 min. než to nejhorší ustalo , představte si , že v tý vánici tam šlapaly lehké ženštiny , obalený sněhem a za tu dobu mi třikrát bouchaly na okno- chcetě sex? Před Teplou 1,5 metru návěje na silnici, naštěstí jel přede mnou šílenec s fabií, který je prorážel.
Nejzajímavější událost ale byla ta, že jsem dorazil před barák ve čtvrt na dvě ráno a v noci nějakému pitomci houkal třikrát alarm auta. Jak jsem ráno zjistil, bylo moje. Zjevný důvod nebyl , kromě toho, že vše bylo důsledně zaplněno sněhem. Musel jsem auto nechat odemčené,aby znovu nehučelo. Pak jsem prošťoural umístění nákl. čidla, otřes čidla , zase houkalo-stále jen varování jednou smyčka a dost. Nastavil jsem citlivost na nulu, otřesy též. Za dvacet minut opět varování. Mydlil jsem do toho otřesáku rukou , nic.
Auto jsem odlabal od sněhu, dal do garáže, tu mi vyplavilo roztátým sněhem a zapnul alarm . Soused se mi ptal , proč mi tam houká auto?
Tr-ko jsem dal do auta v pátek ráno, cestou na sraz jsem nepocítil jakékoli změny , pak jsme zjistili , že nebylo připojené elektricky ,zapojil jsem ho v sobotu na srazu cca v 19.00 hod. No a teď mi houká alarm.
Upozorňuji , že spořič je na světlech, čili je jen spojen s kostrou, plus dostane, až někam pojedu . V autě se NĚCO děje.
Jinak Tu noc bylo na teploměru maximum -5 a destilka ve spořiči a bubleru NEZAMRZLA....
felda
Felda , ak si uvedomíš , že výboj je svojím sposobom ,,skrat'' a gula (v tomto prípade gulička) je v niektorích parametroch bezkonkurenčne najdokonalejší ,,kondenzátor'' , tak potom ťa tie ,,výkyvi'' toho alarmu nebudú prekvapovať . K téj nezamrzajúcej vode som už povedal svoje a keďže ma nebaví sa stále opakovať , tak nebudem sa k tomu už viac výjadrovať . Pepe
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
Petře
Pořád jenom reješ a reješ a snažíš se tady všechny napadat.Nevím co od toho čekáš,asi ti došly nápady a nějaká inspirace je v nedohlednu.
Na rozdíl od tebe já jsem Mimův vyvíječ rozchodil a taky mi chodí Ivanův žrout elektronů a už topí do kotle.Taky mi chodí spořič a opravdu spoří.
A sám dobře víš,že to není všechno!!
Co máš ty?Ničíš si motor vodní mlhou a říkáš tomu spořič.Proč to děláš?
Ubližuješ především sám sobě!
Přečti si např. knihu Čtyři dohody podle Toltéků.Možná ti dojde v čem spočívá síla slova.
Na rozdíl od tebe já jsem Mimův vyvíječ rozchodil a taky mi chodí Ivanův žrout elektronů a už topí do kotle.Taky mi chodí spořič a opravdu spoří.
Přečti si např. knihu Čtyři dohody podle Toltéků.Možná ti dojde v čem spočívá síla slova.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: Petře
PRESNE TAK MYSLIM ZE JE NAS TADY HODNE CO MAJI MIM VYVIJEC A MOC Z TOHO NEDOSTALI JA SEM MEL STESTI ZE ME TO ASPON KUCKALO ALE TO JE VSECHNO NIC VIC.NEDIVIM SE PETROVI.JE TU PLNO LHARU A DUKAZ JE DUKAZ CO NEVIDIS NA VLASTNI OCI A NEOSAHAM SI TO TAK TOMU NEVERIM.KDYZ SE TI TO PODARILO ROZBEHNOUT TAK SE ASPON POCHLUB JAK TO SLAPE.NIC PROTI TOBE NEMAM.berky píše:Petra znám dobře osobně. Že by ryl víc než jiní jsem si nevšiml. Chtít po ostatních aby mysleli mohou jen někteří vyvolení z fóra? Připadá mi to tak. Nějak chybí stejný metr. Většina lidí je tu tajemných jak hrad v karpatech...Novák píše:Pořád jenom reješ a reješ a snažíš se tady všechny napadat.Nevím co od toho čekáš,asi ti došly nápady a nějaká inspirace je v nedohlednu.
K rozchození Mimova vyvíječe gratuluji. Tak aby se nemlžilo, napiš prosím kolik km nebo jakou dobu Ti to běží při jaké spotřebě vody, proudu a hliníku. Aby nakonec nešlo o "spalování" hliníku. To umím i bez elektriky a klidně předvedu.
Většina se tu ohání éterem, ale jak to tedy funguje? To ten éter hoří nebo to celé ohřívá? Nějak jsem to nezkousl, ale informacím se nebráním. Chci slyšet názory těch, kterým to funguje, jak to podle nich funguje. Odpověd "využívám éter" není odpověď . Aspoň jak ho tedy využívá.
Zatím si stojím za tím, že to "jen" líp využívá palivo.
Víš vůbec kolik té vodní mlhy Peter přisává? Asi ne, když dokážeš napsat takovou pitomost o ničení motoru. Přisáváme ji všichni a nechcete o tom slyšet... Začněme všichni jednat narovinu a nenechávat si domněnky pro sebe. Možná by mohl Rival zavést upalování čarodějnic. To by to tu plápolalo....
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
co si neosahám tomu nevěřím
...jsem si jednou osahal....přes tričko...a dobrý.....pak jsem zjistil, že to byl molitan.....aby na tom tady někdo nebyl stejně.....každej si vyrobte svoje....martin11 a myslím to upřímně
... věřím, že se " TO " povede ......