Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od poota »

Nemusíš to hned hnát do extrému!
Ono to není úplně všechno pravda a ani úplně všechno lež - to by to bylo příliš jednoduché. Ve všem tomhle a podobném se míchá pravda a lež, a to rozhodně ne jenom tak nějak amatérsky. Právě proto se to neobyčejně těžko rozklíčovává, co z toho je přidané jen proto, aby to bylo "ještě zajímavější" a co je tam přidáno úmyslně jako relativně snadno odhalitelná lež, která má znevěrohodnit i ta ostatní tvrzení, která jsou pravdivá. Orientace v tomhle "guláši" je kromobyčejně obtížná a veškeré emoce ji ještě k tomu ztěžují až znemožňují.
Právě to je účel - pokud nebude nikdo správně vědět, o co se jedná, tak nebude možné proti tomu najít nějaký účinný prostředek. :bhead:

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
abul
Zasloužilý člen
Dal: 106 poděkování
Dostal: 197 poděkování

Příspěvek od abul »

děda Slavík píše:Hoši, řeknu vám to česky, někdo mně tady pořádně NASRAL.
Nasral, protože jsi to nepochopil a tudíž je to jen Tvůj problém. Kdybys četl pořádně, tak ses dozvěděl, že spousta informací o chemtrails je pravdou, ale jak už to tak bývá, nejlehčí cesta ke zničení opozice je, udělat z nich blázny. Proto možná tyhle podvody s obrázky. Promiň je to můj obor, a tak si nenechám tak úplně srát na hlavu a nebudu vám baštit do očí bijící nesmysly. Jinak s Tebou v hodně věcech souhlasím, ale tady rozhodně ne!

Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší než ticho.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

abul píše:.... Nasral, protože jsi to nepochopil ... a tak si nenechám tak úplně srát na hlavu a nebudu vám baštit do očí bijící nesmysly. ...
A dobře děláš, protože jinak se člověk pravdy nedohrabe. Jsem na tpo koukal znova jenom co se týče HAARPu. Stojím za tím, že nějaké takové zařízení by mělo být schopno ty vlnky vyrobit. Nicméně, potom by se musel projevit kruhový vzor, jako když se hodí do vody šutr, středěný na HAARP a to se neděje, nemluvě o dosahu vlivu z Aljašky nad střední Evropu. Takže HAARP v tom prsty nemá.

Co se týče radarů. koukl jsem co vlastně se dá provést s nima, o čem se aspoň ofiko ví. Nevypadá to valně. Našel jsem pouze to, že se s nima dá ohřát vzduch, nastartovat konvekce a vyvolat rotační bouři, v podstatě nad radarem samotným, ale půjde to i poněkud do strany. Fajn, jenže kde na to brát energii, ono to není zadara, a účinnost je dost malá. Možnost to tedy je, ale kdo ví, jestli prakticky proveditelná a na jak dlouho a kolik energie jsou ty velké bestie vůbec schopné do atmosféry dodat. To ale není Teslovina. Nicméně stále zbývá mrakoničení a nepodezírám ofiko vědu z toho, že si toho za ty léta nevšimla.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
minsc
Starší člen
Dal: 11 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Příspěvek od minsc »

Souhlas, chlapi. V první řadě to chce klid a zachovat si smysl pro humor ! I kdyby třeba trakaře padaly. Situace může být tragická, ale tím spíš je dobře bejt nad věcí.
Není pochyb o tom že se člověk musí vypořádat se spoustou dezinformací. Spousta konspiračních teorií je uměle vytvořených aby zakryly skutečnou pravdu, která může být mnohem fantastičtější než bysme si dokázali představit. Málokdy jsme si něčím 100% jistí. Ale máme spoustu doměnek a dohadů :D
Mně pořád vrtá hlavou, kdo zatím vším stojí. Pokud jsou některé věci pravdivé, nedává mi to smysl z hlediska lidského chování. Genocida lidstva ? To jim nemůžou stačit pouze peníze a moc, čehož už musí mít beztak dostatek když můžou dělat to co dělají ? Prostě ty motivy chování mi připadají....nelidské. Takže nevylučuju že je ve hře i nijaká jiná inteligence než lidská (nebo se alespoň jedná o šílence, občas označovaých jako "deprivanti"). Nemám ánung jaká inteligence by to mohla být. Mimozemská ? Z jiné reality ? Satan a jeho parta ? Líbila se mi "teorie života na ne-bílkoviném základě", označovaným některými vědci jako éterické protocivilizace. Do téhle kategorie by teoreticky mohli spadat i bytosti jako jmenovaný satan, démoni...co když je tady něco co mi nevidíme ale může to mít vliv na myšlení a chování člověka ? (ostatně, jeden takový vlastní zážitek, který by to mohl potvrzovat, mám)
K těm technologiím, co zmiňoval Slávek, připomenu moje dva oblíbené autory: Farrell, Witkowski. Američan se věnuje konspiracím poněkud šířeji a okultisty, které vlastní tyto technologie a stojí za řadou svinstev, označuje jako "Nazi International". Zkazky o spiknutí bankéřů nebo mimozemském původu UFO považuje pravděpodobně za dezinormace.

Na závěr bych dál pár odkazů:

http://www.globalresearch.ca/geoenginee ... ab/5340384
-téma chemtrails
http://energieupramene.blogspot.cz/2013 ... rskem.html
-článek k vyjímečnému jevu z roku 2009, ty odkazy to je síla
http://fukushima-diary.com/category/unusual-phenomenon/
-blog o Fukušimě, kategorie neobvyklé jevy. Obsahuje rovněž fotky neobvyklých mraků, případně neobvyklých dobou výskytu atp.
http://smit.wz.cz/
-obsahuje mnoho o neobvyklých a utajovaných věcech- ať už chemtrails, historii Slovanů, "českou" teorii relativity a mnoho dalšího

Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.
minsc
Starší člen
Dal: 11 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Příspěvek od minsc »

Slavek Krepelka píše:
abul píše:Takže HAARP v tom prsty nemá.
P.S. Slávku, v jednom z těch odkazů co jsem napsal jsou zmíněny i tyto zařízení v severní v Evropě, konkrétně "EISCAT Ramfjordmoen facility".

Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

minsc píše: ... P.S. Slávku, ... konkrétně "EISCAT Ramfjordmoen facility".
Dík. Vím, že jich je celkem spousta, ale pořád tam je ten kruhový vzor kolem zdroje. Vždy by se musely projevit ty kruhy a popřípadě jejich velice pravidelné prolínání a to nevidím.

Co se týče deprivantů, celkem jsi se trefil, ale možná jen v souvislosti s tím, co snad stojí i za tím. U bankéřů, politiků atd. jde o korupci vzájemnosti mentality duše a mentality těla člověka, o vážné porušení jejich vyrovnanosti. Strach a osobní nejistoty v mládí, které udělaj z člověka skutečně psychopata a které dovolí převzít vládu nad počínánínm jedince čistě z hlediska egoistického přežití, ani ne všeobecně rozumového, ale čistě úzce zaměřeného. Rangers to vystihli přesně http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/ ... avo-245000
Když duše zůstává němá, odpověď dluží i cit
i když hra pravidla nemá, rozum měl by je najít

Tělo má vyloženě zvířecí náturu, mozek mu atří, to je jeho vynález a řídí se tím, co od něj tělo vyžaduje, tedy i rozumovou argumentací vyhovující převládající mentalitě spojení těla a duše. Tu duše dokáže jak využít a použit, tak regulovat, včetně racionální funkce mozku a ESP schoopností těla. Pokud však dojde výchovou k tomu, že je rovnováha a harmonie obou složek potlačena, ztrácí odoba sociální cítění a zodpovědnost a lezou z toho monstra. Jan Hnízdil se zmiňuje o knize Hadi v Oblecích, aneb Psychopat Jde do Práce (pokud vím, jenom angličtina). Je to tam rozvedeno sice technicky dobře, nicméně je to napsáno dost nepřehledně.

Nejde doslova o nelidské počínání. Jde o zvířecí počínání v momentě strachu, ne všeobecně, pod návalem permanentního strachu a osobní nejistoty, tedy permanentně nouzové, jinak řečeno panické. Tím počínání není ani racionální, i když je rozumové a svým způsobem logické v rámci předpokládaných možností a i skutečností, ale s mylným náhledem a motivacemi.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
abul
Zasloužilý člen
Dal: 106 poděkování
Dostal: 197 poděkování

Příspěvek od abul »

Slavek Krepelka píše:Nejde doslova o nelidské počínání. Jde o zvířecí počínání v momentě strachu...
Mimo téma (offtopic)
Jenže u nich je to "šlechtěno" a hnáno do extrému. Pro normálního člověka je problém chápat už regionálního politika nebo to, co jsou lidé schopni udělat při cestě k moci v malé městečku. Postupujíce v hierarchii (a čase), zvyšuje se i stupeň degenerace a schopnost brilantního přetvařování. Čert ví, jaký účel mají tyhle zvrácený hry, jistý ale je, že lidský život pro ně nemá pražádnou cenu. Tomu by měla odpovídat i "přiměřená obrana".

Když mluvíš, tvá slova by měla být lepší než ticho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Hoši, já to neberu z tak vědeckého pohledu jako vy a je mně to v podstatě jedno, jak to kdo nazve. Vašim odborným názvům ani nerozumím. Osobně věřím jen tomu co vidím a co si mohu nějak osahat. Nebo se nějak přesvědčit, že je to tak.

To co se dnes děje s přírodou, není náhoda. Je mně 78, ale nic podobného nikdy nebylo. Ta práškovací letadla nelétají pro okrasu leteckého dne, ale mají svůj zíáměr a cíl. Je to dílo člověka. Touha po moci a miliardách je silná emoce.

Úsilí o světovládu a prostředky jak toho dosáhnout tady již bylo několikrát v různých podobách. Dneší "věda" a technika tomu dává jen divočejší podobu.

A kdo za tím stojí? Bilderberg, ilumenista, světová banka, nebo šedé eminence v utajeném pozadí, či dokonce satan jako bůh tohoto světa, který končí a řídí se příslovím "když zlý má zemřít, nejraději by zničil celý svět"???

Všechno souvisí se vším. Každá "náhoda" má svůj důvod a příčinu. A nakonec- za blbost se musí platit.

Kluci, do toho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Dnes by mohlo být konečně hezky slunečno. Ale nemůže. Chemtrails tomu brání.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Kluci, do toho.
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Dědo Slavíku, tvoje názory na tuto problematiku jsou mně velice blízké. :good:

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Vaše názory jakož i rozčarování ze současného stavu počasí sice taky sdílím, ale rozhodně nepovažuji za nijak přínosné pro naše zdraví se tím nějak trápit a nebo se nad tím rozčilovat. Zatím je to prostě nějak a něčím daná realita, s kterou se chca nechca musíme smířit. Nebo nad tím zuřit, což kromě našeho zdraví vyjde nastejno.
Rozhodně nechci nijak zpochybňovat záměrné ovlivňování počasí. Tyhle snahy (poručíme dešti, větru) tu už byly dávno a je faktem, že k dobrému se počasí ovládat jaksi nedařilo. Možná k tomu nebyly vhodné technologie, možná nebyla dost silná motivace a nebo jenom dost peněz.
S "kurvením" počasí je to zřejmě jinak. Ovšem kromě to záměrného k tomu přispívá i vytrvalá devastace přírody, která původně, tedy před příchodem člověka, fungovala mnohem dokonaleji. Veškeré přírodní procesy fungují jako "koloběhy", při kterých se vlastně nic nespotřebovává a nikde nic nezůstává jako odpad. Teprve s člověkem se objevila spotřeba a odpady, což narušuje rovnováhu přírody. a to se musí nutně a zákonitě projevit i na počasí - a to i bez jakéhokoli umělého a záměrného ovlivňování.
Máme tu třetí tisíciletí a vydávají se miliardy na kosmický program osidlování velice nehostinných a našemu životu silně nepřátelských planet. Ty miliardy se vydělávají bezohledným drancováním a devastací naší planety, pro kterou je náš život dokonale přizpůsoben :bhead:
Chceme si dělat za tučný peníz turistické výlety na Měsíc - a přitom stačí, aby trochu víc zapršelo a některým z nás jde rovnou o život a nebo aspoň o majetek. Ne jednou za sto, padesát a nebo deset let. Dokonce ani ne jednou za rok, když taje sníh - několikrát během jediného roku a stačí k tomu jenom déšť, který se už stává běžným.
Takhle jsme to dopracovali, "až sem jsme došli, Římani".
Státu je to celkem jedno - ony ta ztráty jdou zase na druhou stranu do zisků, takže se stát jenom tváří, že pro to něco dělá. A pokud opravdu dělá, tak za nějaké dotace a kvalita odvedené práce odpovídá zavedenému standardu - protipovodňové hráze se na kopcích skoro nenamočí, ale v údolí přetečou - ovšem jsou všude stejně vysoké. Nebo se za ně dostane voda skrze kanály. Ale škoda se nad tím rozčilovat - práci u nás zásadně dělají i plánují neumětelové a je to vidět na všem, od silnic až po politiku.
Tlakoměr mi velí končit :lol:

Zdravím - poota

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Kód: Vybrat vše

Státu je to celkem jedno -
Těm kdo jsou u kormidla je to skutečně jedno. Ti u vesel říkají "nějak bylo, nějak bude". Taky je je jim to jedno. Ti první ví co dělají a proč to dělají (mají se z toho dobře, mají dokonale klimatizované úřadovny, byty residence, auta atd)
Ti druzí se o nic nezajímají. Mají svou televizi, své "superstar" a podobné pitominy.

Nemohu si pomoct, již jednou tady byla podobná situace.
Jedna z nejstarších kronik světa to popisuje takle.

Matouš 24:38, 39 Jako tehdy před potopou hodovali a pili, ženili se a vdávaly až do dne, kdy Noé vešel do korábu,
a nic nepoznali, až přišla potopa a zachvátila všecky ................."

Kluci, do toho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Včera jsem se díval na "Máte slovo" (Jílková) a byla to všestraná ubohost. O chemtrajz jen neznalá poznámka a jinak podle nich za vše mohou rozorané meze a babka, která topí ve sporáku uhlím.

Český národ je na tom velice špatně.

Kluci, do toho.
poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Jílková je trapná už delší dobu, a nebo spíš rovnou od začátku - dokáže jenom něco rozvířit a udělat kolem toho humbuk, ale nikdy to k ničemu nedovede - a navíc nemá ani základní vychování :bad:

Zdravím - poota

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Taky jsem Jílkovou včera přepla. Je to program o ničem. Nikoho nedá domluvit, dokončit myšlenku, na hodinu času je tam moc mluvících hostů, do všeho rýpnou a k ničemu se nedopracují. A vždy je na ní znát, ke kterému názoru se přiklání. Ale to je problém všech redaktorů a ve všech televizích. Objektivita neexistuje a když se jim nezadaří hosta vmanévrovat tou správnou otázkou tam, kam chtějí, dělají grimasy a škleby, protože jejich ego je nebetyčné.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“