Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Efektivní elektrolýza

Souhrn všeobecných informací nejen pro "Vodíkáře".
Odpovědět
habana

Re: webpark free energy

Příspěvek od habana »

vonLichtverden píše:
Jeff píše:ve čtení pro odborníky se popisuje využití jevu vznikajícím při rezonanci v rezonančním obvodu. Popisovaná zařízení - generátory jsem také zkoušel na rozklad vody, ale nemohou fungovat, protože se vyvíječ nechová jako kondenzátor a na prvcích rezonančního obvodu stejně vzniká sinusový průběh. Pokud bychom jej usměrnili, stejně by generátor nekmital a pokud by i kmital, tak ne na rezonanční frekvenci. Tyto generátory mám vyzkoušené z praxe. Fungují perfektně, ale jen s klasickými prvky C a L, např. v rezonančním motoru, pro který byly vyvinuty

Jeff
To už tady bylo. "Kondenzátor, s vodou jako dielektrikum, se nechová jako kondenzátor." Ale už někdo přišel na to proč tomu tak je? Domněnek už tady bylo taky spousta... Ví někdo s určitostí a jistotou, co to způsobuje? Kompenzovat lze dnes všechno...

Ano, je to popsáno o cca čtyři příspěvky výše. Voda se přestane chovat jako dielektrikum díky iontové vodivosti.

Nobody

to Habana

Příspěvek od Nobody »

priatelu teraz neviem,ja som Nobody takze moj nick si nepouzil.Kedze si elektronik tak sme z jednej brandze.este by bodol ale fakt dobry chemik.

Nobody

to Habana

Příspěvek od Nobody »

Ak nevadi poslem az zajtra, ale je to na fore ako Meyer replika, pripadne Ti rychlo pomozu chlapci.Ja som to upravil o Ivanovo opticke oddelenie koncoveho stupna aby som to mal univezalne.Ak budes chciet mozeme o tom pokecat a mozem zaslat aj plosak ale mal by som ho upravit v povodnom bolo par chyb,upravil som prepojkou.Chyby boli preto, ze som to chcel maximalne univerzalne.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: to Habana

Příspěvek od Palo »

Nobody píše:priatelu teraz neviem,ja som Nobody takze moj nick si nepouzil.Kedze si elektronik tak sme z jednej brandze.este by bodol ale fakt dobry chemik.
Chemika znám, stačí říct požadavek - je to ale chemik s velkým "Ch", o elektrice toho moc neví :? ICQ přímo na něho klidně uvedu, ovšem za předpokladu, že bude souhlasit.

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Nobody

to habana a Palo

Příspěvek od Nobody »

Meyer replika je v oddieli Dilna/Ivanuv vyvuijec + Joe cell stranka4 autor myslim Sano.
Palo napadla ma taka myslienka,uz som to konzultoval aj s Ivanom (Iv),ale neviem ci by to preslo:ak by bol zaujem vytvorit dva tymi,jeden riadiaco-vyskumny a druhy vyskumny.Riadiaco vyskumny tym by bol mensi a bolo by vhodne aby v nom boli naozaj odbornici z roznych odvetvi a shcopni riadit tym.Stacilo by do 5 ludi.Mal by tam byt aj chemik,ale skutocne dobry.Tanto tym by navrhol metodiku,jednotny sposob merania a urcoval by smer vyskumu.Samozrejme pre operativnost by komunikoval aj inym sposobom,napr ICQ a na fore by zverejnoval navrhy,postupy vysledky.Pre prehladnost by mala byt kolonka len pre tento tym,do ktorej by iny nemohli pisat.Mala by to byt akasi kucharka ako na to.Dalsi tym by prevazal prakticke merania podla zadanych postupov zverejnoval vysledky a pripadne neuspechy konzultoval s riadiacim tymom.Myslim ze takto by sa veci pohli dopredu.V meracom tyme by mohol byt kazdy kto ma reaktor a generator a chut merat podla navrhov.Ale to je na posudeni kazdeho kto cita toto forum.Myslim ze Ivan by bol schopnym veducim riadiaceho tymu.

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nobody a ostatní

Příspěvek od jeff »

Tak to by sa mi naozaj páčilo. Testovat replikovatelnost a vůbec nové postupy bych si myslím mohl celkem úspěšně zvládat. Přístrojové vybavení nemám nikterak nové, ale je vše funkční a myslím si, že dostačující, alespoň prozatím. Jako myšlenka to tu ještě zatím nebylo a mohlo by to fungovat.
Pokud se tedy vytvoří dvě skupiny, které mezi sebou budou komunikovat jednak prostřednictvím fóra, ale i prostřednictvím SZ a ICQ, bude nějakým způsobem zajištěno, aby věděli všichni všechno? Alespoň ti, kteří by to vědět chtěli?

Jeff

Nobody

to Jeff

Příspěvek od Nobody »

Ahoj Jeffe,
nemyslel som inou komunikaciou ako cez forum to ,aby sa nieco pred niekym zatajovalo, alebo aby niekto nsa o niecom nedozvedel.ICQ je rychlejsie a ked konzultujes novy napad s odbornikom tak ti do toho nekecaju ti co niekde nieco citali a prehlasuju to za pravdu.Vedie to len k znechuteniu.A naopak,ak niekto vyhlasuje ze vsetko vie,ale nic nepovie tak to tiez stoji za prd.
Tymto sposobom teraz Ivan testuje indikator naladenia reaktora ako som to navrhol a vyskusal.Ak sa zhodneme na vysledkoch zverejnime to tu- to je tymova praca: navrhnem,overim,overia iny odbornici a publikujem.
Spomenul som ze pracujem vo vede a tam diletantske postupy neobstoja.Ak chces vysledky tak len v tyme.Sam ides cestou pokus-omyl a trva to dlho - aspon pri dnesnej rozsiahlej urovni poznatkov.Ale k tomu aby bolo mozne rychle overit hypotezy a vylucit mylne postupy potrebujes aj realizacny tym,ktoremu sa rozdelia ulohy,aby bolo mozne rychlejsie zvolit spravnu cestu.Oba tymi by museli svoje vysledky zverejnovat na fore a kto by odmietol,bol by vyluceny z dalsej spoluprace a sam by sa zaradil medzi sledovatelov fora a cakatelov na vysledky.V ramci tymu by samozrejme jednotlivy clenovia vedeli o cinnosti ostatnych a tak by ch mohli kontrolovat a pripadne poukazat na to, keby niekto chcel mat osobny prospech.Bohuzial, ti ktori nic nemeraju,nemaju zariadenie a len kritizuju,alebo poukazuju na to co je inde by nemali take moznosti znechutenia,pretoze vacsi tym nie je jeden clovek a tiez nema subjektivne vysledky(ktore ani nemusia byt vysledkami)takze kritika je velmi tazka.

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nobody

Příspěvek od jeff »

Je to pravda, není to lehké, je to těžké, ale sloni to mají ještě těžší, tak proč to nevyzkoušet? Jiná možnost, než to vyzkoušet stejně není, na to jsme už přišli i v jiných záležitostech, tak do toho!
Topným plynům zdar a vodíku zvlášť!

Jeff

La

rezonance

Příspěvek od La »

Něco bych měl kam to mám hodit.Týká se to zapojení ze strany 36.MEYER 1.jpg.až to nafotím. Dostanu se k tomu až o víkendu.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

to Nobody

Příspěvek od Palo »

Nobody píše:...schopni riadit tym.Stacilo by do 5 ludi.Mal by tam byt aj chemik...
Takhle - ten chemik je opravdu dost kvalitní - já když mu řeknu, co mám s elektrikou v úmyslu, tak mi řekne, jó to taky umím - chemickou cestu, akorát že... atd. atd. :lol:
Problém je v tom, že o elektrice neví skoro vůbec nic. Jak by co reagovalo při určitých Voltech a Ampérech nedokáže ani zdaleka odhadnout. Oni páni vládci ví moc dobře, proč neexistuje studijní obor "Alchymista", který by zahrnoval chemii, elektřinu, fyziku a matiku zároveň.
Navíc s tím chemikem je to tak, že času moc nemá a když má čas mi něco vysvětlit a poradit, tak jsem opravdu rád, že si na mě udělá čas, protože to, co se od něj dozvím mě v vždycky pomůže a objasní situaci. Je z Brna, tzn. jak by byl sraz, mohu ho pozvat - kdo se bude účastnit ho může poznat...

Ještě k tomu vedení - já mám času né nazbyt, ale nějaký mám a rád bych pomohl, jakkoliv by to bylo v mých silách.

Měl bych hned ze začátku jeden návrh - postrádám tu kupříkladu technickou stránku přehledů např. toho, kolik kdo zvládl "vypařit" vody elektrolýzou, jakým způsobem a kolik na to potřeboval energie. Mohli bysme si dát "něco za úkol" - nějaký cíl, je nutné vidět výsledky v techn. parametrech všech, kdo dělají pokusy. Vím, že to není nic lehkého, ale připadá mi, že tu něco takového chybí.

Pokud byste měli zájem, mohli bych udělat pár návrhů, jak usměrnit naše "touhy", zvítězit a dostat se k cíli i dál :)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
La

rezonance

Příspěvek od La »

Fakt hodně práce.Pro usnadnění motání trafa jsem použi televizní vn trafo.S vědomím že je určeno pro tr.s volnou vazbou a do kmitočtu 16kHZ.Na primár jsem namotal 100z na sekudár třikrát vedle sebe 23m bifilárně ,víc jsem neshnal,průměru0.5.Těch 100z je tam proto,aby byl nízký příkon a ještě mnoha dalších .Pro spínání jsem použil BUZ 91A s gesu kvůli tomu,že má zabudovanou ochranou diodu.Byl jsem totiž zvědav jak se bude tvářit.Odstranil jsem se schema na str.36 tohoto fora MEYER 1.jpg,diodu 1N4007 se slovy je to všude já ne každej patent je samá skrčka však jsem jich pár napsal ale URČITĚ JE TAM VŠECHNO..Diodu na 1kV jsem dal do serie s tranzistorem a použil sestupné hrany pro vybuzení trafa.Tranzistor se začal vzteky červenat a vyplázl na mě z řídící elektrody ošklivý cucek a já mu ho urazil kondenzátorem 10nF a byl studenej.TO o primáru . Na sekundáru jsem udělal klasický zdvojvač.Je to bifilárně tak co.Jedno vinutí mám jako rezervu.Připojil buňku nalil vodu nastavil frekvenci zapnul a začal měřit.Pro začátek f 42,8 že to doladím.Opět klasika voda na analogu rovná čára celkový náboj vody 300V a stále stoupá dokonce by to chtělo vysílat.Tak jsem si zapálil a koukám na tu čáru říkám si pěkně vyhlazený.Prohlídnu to pořádně viděl jsem zákmity.Myslel jsem špatně nastavený duty cykus pak mi došlo další skrčka.byl to frajer.Pokoušel jsem zkrátit plnění kmitoču .dutty50na50.Pánové čím kratší tím lepší odezva .prdlajs duty.dokonce to začalo šumět při téměř neměřitelném proudu.Ověřil jsem že se to tak chová na sudých násobcích fr. nahoru i dolu.je tam vztah mezi celkovým nábojem vody proti zemi a počtem kmitů POZOR ten může být KRITICKÝ jistě i je ..Že by další skrčka..třeba 6cyklů.Je to třeba pečlivě propracovat .Musím do práce.Pozor na bouchání.Závěr .Energeticky velmi slibný rébus.ani moc složitý,jen pochopit....

La

dodatek

Příspěvek od La »

Já měl jen 3kmity a na každém z nich je nárůst o proti předchozímu asi 100krát .pozor.

smolař

307

Příspěvek od smolař »

Návštěvník

Re: 307

Příspěvek od Návštěvník »

Chtěl bych se zeptat IVANA jestli bych mohl zapojit elektrody takhle -00+00-00+00-00+00- chci jich tam dát víc.Mám v merku něco postavit a namontovat to do auta,ale bez rezonance.

La

rezonance

Příspěvek od La »

Děkuji. Další poznatek.PJev se uplatňuje nejvíce u prvních třech kmitů každý další kmit ho potlačuje až to srovná ty první tři.Např při 8 kmitech jsou všecny zákmity symetrické.

Odpovědět

Zpět na „Rozklad vody a vodík - všeobecně“