Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
MMS i jinak - Léčení zvířat
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 90 poděkování
- Dostal: 194 poděkování
Re: MMS - Léčení zvířat
Toto se udělalo našemu hafanovi,respektive si to udělal sám- si to vykousal a rozlízal. Byl to následek špatného krmiva. Zkoušel jsem mu to bez výsledku zasříknout sprejem.
Najel jsem na krmení vařeným masem a začal jsem mu dávat do misky s vodou (na cely den) 1kapku neaktivovaneho chloritanu,dalsi den 2 a pak 3, a na tom zůstalo. To už jsem psal výš. Po týdnu to bez jiné léčby vypada takto.
Předpokládám, že to rychlé zahojení rány je kombinace změny krmení a léčby chlordioxidem. Teď mu ho zase postupně vysadím.
Najel jsem na krmení vařeným masem a začal jsem mu dávat do misky s vodou (na cely den) 1kapku neaktivovaneho chloritanu,dalsi den 2 a pak 3, a na tom zůstalo. To už jsem psal výš. Po týdnu to bez jiné léčby vypada takto.
Předpokládám, že to rychlé zahojení rány je kombinace změny krmení a léčby chlordioxidem. Teď mu ho zase postupně vysadím.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 23 poděkování
- Dostal: 87 poděkování
S naší kočičkou to vypadalo podobně. Už jsem tady o tom psal: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 53#p127453
Tak sem začal s jednou kapkou co hodina, nyní jsem na dvou kapkách každou hodinu. Aktivuju čerstvou šťávou z citronu a podávám mu to v kapslích jak je uvedeno na ofico stránkách emms.cz. Ale co mi není jasné jestli ta šťáva není patně, když sem někde četl, že vitamín C MMS deaktivuje. řekne mi někdo k tomu něco. Děkuji
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Řeknu Ti k tomu, že je to tu nesčíslněkrát - týká se to syntetického vitamínu C - stačilo se podívat.Jardakov píše:.. někde četl, že vitamín C MMS deaktivuje. řekne mi někdo k tomu něco.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
A taky tu je, že chloritan sodný aktivuje i syntetickou kyselinu askorbovou. Tady lze začít http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 06#p111006poota píše: ... Řeknu Ti k tomu, že je to tu nesčíslněkrát ...
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Ještě bych se chtěl zeptat jak dlouho aktivované MMS psovi podávat. Zatím podávám týden, ale s tím, že jsem měl jeden den přestávku kvůli pozvracení, i když měl pouze poloviční dávku na svoji váhu. Nyní jsem znovu pouze na té poloviční dávce ale chci to zkusit ještě zvýšit jestli to vydrží.
- poota
- Zasloužilý člen
Koukám, že taky patříš k těm, co "jedou" podle foršriftu.Jardakov píše:.. i když měl pouze poloviční dávku na svoji váhu.
Takže speciálně pro Tebe a Tobě podobným napíšu základní pravidlo, které ruší všechna pravidla, která se s ním neshodují:
O správné dávce rozhoduje jedině a pouze reakce dotyčného těla!
Zdravím - poota
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 87 poděkování
Naprostý souhlas! Také mne poněkud irituje to užívání jako podle kuchařky. Takhle to přece nemůže fungovat. Každý organizmus je jiný.poota píše:Koukám, že taky patříš k těm, co "jedou" podle foršriftu.
-
- Stálý člen
- Dal: 26 poděkování
- Dostal: 36 poděkování
Pri prvej prehliadke po upozorneni veterinar detektoval hrcku vo velkosti hrachu s pravdepodobnymi lymfatickymi uzlinami. Nie metastazy. Dosiel som na 3x120mg kys.askorbovej denne, viac zatial nedavam a veterinar po poslednej prehliadke pred 2 tyzdnami zrazu zneistel, ze sa musel pomylit, ze je to uz mensie. Tu hrcku tam uz neviem nahmatat, len drobne uzliny. Prve tyzdne s tym C nerobilo nic, zmena nastala neocakavatelne.jesy píše:Macka metastazuje. HMPF! Nikdy som to C nemal vysadit
Nasadzujem intenzivne davky C, loziska su cerstve, mali by zmiznut.
Macka silnie, nabera hmotu i silu, dostala aj vlci apetit, krmim ju Applawsom, co je 75-100% maso, ziadne zlepene kocky. Uz nema vo zvyku prespavat cele dni/noci i ked je niekto doma. Nesprava sa typicky na vek 16r., veterinari tvrdili, ze kolko spava (ked mala nador) je v jej veku normalne. To len dokazuje, jak moc srackoidne bolo zradlo, ktorym sme ju krmili pred objavenim Applawsu, lebo posledne 4 roky mala anemiu a chronicku unavu, udajne typicku pre ten vek, pritom sme ju krmili dost pestro. Dnes ju krmime len 3 kuracimi druhmi Applawsu a ona napriek tomu mocnie
-
- Stálý člen
- Dal: 26 poděkování
- Dostal: 36 poděkování
Spodna cysta jej zostala, veterinar si mysli ze je nerizikova a ze ju netreba rezat. No ked to aspon 2x denne nestriekam s MMS, tak to rastie. Takze to takto drzim v sachu. MMS a C su skutocne to najlepsie v medicine..
- poota
- Zasloužilý člen
Vypadá to, že kočička je z nejhoršího venku, ale že její tělo zatím samo nemá na to, aby to zdolalo úplně, takže se bez nějaké "pomoci" ještě neobejde.
Doporučil bych Ti podívat se na autopatii a přípravu preparátu v injekční stříkačce. Tahle metoda se dá použít souběžně s jakoukoli jinou, protože se s ničím navzájem neruší. Je také velice účinná a jako bonus dá do pořádku i různé "nedodělky" předešlých alopatických léčení.
Zdravím - poota
Doporučil bych Ti podívat se na autopatii a přípravu preparátu v injekční stříkačce. Tahle metoda se dá použít souběžně s jakoukoli jinou, protože se s ničím navzájem neruší. Je také velice účinná a jako bonus dá do pořádku i různé "nedodělky" předešlých alopatických léčení.
Zdravím - poota
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
-
- Nový člen
Dobrý den, dnes jsem objevila toto fórum, mám přečtených 14 stran, takže zdaleka ne vše - zatím jsem nenarazila na odpověď, kterou hledám - mám 11tiletého yorkšíra a chtěla bych ho přestat nechat očkovat, protože to rok od roku hůř snáší a taky už mu nechci nechávat čistit zuby pod narkózou - vzhledem k věku. MMS mi připadá jako dobrá alternativa, ale pejsek váží jen 1,5kg, tak si nejsem jistá, jestli mu je můžu dávat. Má někdo zkušenost s takhle malými zvířátky? Ještě bych se chtěla zeptat - nepoužívám přímo MMS, ale CDH - jestli už to někdo zkoušel u zvířátek? Děkuji :-)
-
- Stálý člen
- Dostal: 10 poděkování
Na ty zuby poradím kelpu- to je mořská řasa, krásně čistí zuby od zubního kamene a jako bonus pejsům nesmrdí tolik z tlamky ale s MMS musí poradit někdo jiný
-
- Starší člen
- Dal: 283 poděkování
- Dostal: 155 poděkování
Re: Léčení zvířat a vyznam stravy
Tak trosku mimo misu, i kdyz to souvisi:
Protoze se chystam na cesty, musela jsem nechat svoji pudlicku (4 roky, 6kg) nechat preockovat na vzteklinu & mikrocipovat. Je az moc senzitivni, tak jsem nejak predpokladala, ze z toho bude par dni spatna, ale prekvapila me - plna energie jako vzdycky! Pak mi doslo, ze jediny, co jsem v posledni dobe zmenila, je krmeni: suseny sr..ky ma jenom na dorazeni (haha, a hlavne pro navstevnicky psy ), krmim ji hlavne syrovym kurecim, obcas jatry nebo syrovym rybim masem. Tak mi potvrdila, ze syrovy maso je to nejlepsi pro nase milacky!
Protoze se chystam na cesty, musela jsem nechat svoji pudlicku (4 roky, 6kg) nechat preockovat na vzteklinu & mikrocipovat. Je az moc senzitivni, tak jsem nejak predpokladala, ze z toho bude par dni spatna, ale prekvapila me - plna energie jako vzdycky! Pak mi doslo, ze jediny, co jsem v posledni dobe zmenila, je krmeni: suseny sr..ky ma jenom na dorazeni (haha, a hlavne pro navstevnicky psy ), krmim ji hlavne syrovym kurecim, obcas jatry nebo syrovym rybim masem. Tak mi potvrdila, ze syrovy maso je to nejlepsi pro nase milacky!
Kdo se chce zblaznit, musi mit nejdriv rozum
Každý den ráno sněz žábu a nic horšího už te nepotká
Každý den ráno sněz žábu a nic horšího už te nepotká