Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

MMS i jinak - Léčení zvířat

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Re: MMS - Léčení zvířat

Příspěvek od Kov »

Toto se udělalo našemu hafanovi,respektive si to udělal sám- si to vykousal a rozlízal. Byl to následek špatného krmiva. Zkoušel jsem mu to bez výsledku zasříknout sprejem.
Obrázek
Obrázek
Najel jsem na krmení vařeným masem a začal jsem mu dávat do misky s vodou (na cely den) 1kapku neaktivovaneho chloritanu,dalsi den 2 a pak 3, a na tom zůstalo. To už jsem psal výš. Po týdnu to bez jiné léčby vypada takto.
Obrázek

Předpokládám, že to rychlé zahojení rány je kombinace změny krmení a léčby chlordioxidem. Teď mu ho zase postupně vysadím.

xdraho
Zasloužilý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 87 poděkování

Příspěvek od xdraho »

S naší kočičkou to vypadalo podobně. Už jsem tady o tom psal: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 53#p127453

Jardakov
Nový člen

Příspěvek od Jardakov »

Tak sem začal s jednou kapkou co hodina, nyní jsem na dvou kapkách každou hodinu. Aktivuju čerstvou šťávou z citronu a podávám mu to v kapslích jak je uvedeno na ofico stránkách emms.cz. Ale co mi není jasné jestli ta šťáva není patně, když sem někde četl, že vitamín C MMS deaktivuje. řekne mi někdo k tomu něco. Děkuji

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Jardakov píše:.. někde četl, že vitamín C MMS deaktivuje. řekne mi někdo k tomu něco.
Řeknu Ti k tomu, že je to tu nesčíslněkrát - týká se to syntetického vitamínu C - stačilo se podívat.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

poota píše: ... Řeknu Ti k tomu, že je to tu nesčíslněkrát ...
A taky tu je, že chloritan sodný aktivuje i syntetickou kyselinu askorbovou. Tady lze začít http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 06#p111006

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Jardakov
Nový člen

Příspěvek od Jardakov »

Ještě bych se chtěl zeptat jak dlouho aktivované MMS psovi podávat. Zatím podávám týden, ale s tím, že jsem měl jeden den přestávku kvůli pozvracení, i když měl pouze poloviční dávku na svoji váhu. Nyní jsem znovu pouze na té poloviční dávce ale chci to zkusit ještě zvýšit jestli to vydrží.

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Jardakov píše:.. i když měl pouze poloviční dávku na svoji váhu.
Koukám, že taky patříš k těm, co "jedou" podle foršriftu. ;)
Takže speciálně pro Tebe a Tobě podobným napíšu základní pravidlo, které ruší všechna pravidla, která se s ním neshodují:
O správné dávce rozhoduje jedině a pouze reakce dotyčného těla!

Zdravím - poota

xdraho
Zasloužilý člen
Dostal: 87 poděkování

Příspěvek od xdraho »

poota píše:Koukám, že taky patříš k těm, co "jedou" podle foršriftu. ;)
Naprostý souhlas! Také mne poněkud irituje to užívání jako podle kuchařky. Takhle to přece nemůže fungovat. Každý organizmus je jiný.

jesy
Stálý člen
Dal: 26 poděkování
Dostal: 36 poděkování

Příspěvek od jesy »

jesy píše:Macka metastazuje. HMPF! Nikdy som to C nemal vysadit :roll:
Nasadzujem intenzivne davky C, loziska su cerstve, mali by zmiznut.
Pri prvej prehliadke po upozorneni veterinar detektoval hrcku vo velkosti hrachu s pravdepodobnymi lymfatickymi uzlinami. Nie metastazy. Dosiel som na 3x120mg kys.askorbovej denne, viac zatial nedavam a veterinar po poslednej prehliadke pred 2 tyzdnami zrazu zneistel, ze sa musel pomylit, ze je to uz mensie. Tu hrcku tam uz neviem nahmatat, len drobne uzliny. Prve tyzdne s tym C nerobilo nic, zmena nastala neocakavatelne.

Macka silnie, nabera hmotu i silu, dostala aj vlci apetit, krmim ju Applawsom, co je 75-100% maso, ziadne zlepene kocky. Uz nema vo zvyku prespavat cele dni/noci i ked je niekto doma. Nesprava sa typicky na vek 16r., veterinari tvrdili, ze kolko spava (ked mala nador) je v jej veku normalne. To len dokazuje, jak moc srackoidne bolo zradlo, ktorym sme ju krmili pred objavenim Applawsu, lebo posledne 4 roky mala anemiu a chronicku unavu, udajne typicku pre ten vek, pritom sme ju krmili dost pestro. Dnes ju krmime len 3 kuracimi druhmi Applawsu a ona napriek tomu mocnie

jesy
Stálý člen
Dal: 26 poděkování
Dostal: 36 poděkování

Příspěvek od jesy »

Spodna cysta jej zostala, veterinar si mysli ze je nerizikova a ze ju netreba rezat. No ked to aspon 2x denne nestriekam s MMS, tak to rastie. Takze to takto drzim v sachu. MMS a C su skutocne to najlepsie v medicine..

poota
Zasloužilý člen

Příspěvek od poota »

Vypadá to, že kočička je z nejhoršího venku, ale že její tělo zatím samo nemá na to, aby to zdolalo úplně, takže se bez nějaké "pomoci" ještě neobejde.
Doporučil bych Ti podívat se na autopatii a přípravu preparátu v injekční stříkačce. Tahle metoda se dá použít souběžně s jakoukoli jinou, protože se s ničím navzájem neruší. Je také velice účinná a jako bonus dá do pořádku i různé "nedodělky" předešlých alopatických léčení.

Zdravím - poota

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Jesy, to jsou vynikající zprávy. :-)Mám velikou radost.

Kasiopea88
Nový člen

Příspěvek od Kasiopea88 »

Dobrý den, dnes jsem objevila toto fórum, mám přečtených 14 stran, takže zdaleka ne vše - zatím jsem nenarazila na odpověď, kterou hledám - mám 11tiletého yorkšíra a chtěla bych ho přestat nechat očkovat, protože to rok od roku hůř snáší a taky už mu nechci nechávat čistit zuby pod narkózou - vzhledem k věku. MMS mi připadá jako dobrá alternativa, ale pejsek váží jen 1,5kg, tak si nejsem jistá, jestli mu je můžu dávat. Má někdo zkušenost s takhle malými zvířátky? Ještě bych se chtěla zeptat - nepoužívám přímo MMS, ale CDH - jestli už to někdo zkoušel u zvířátek? Děkuji :-)

ailleyscha
Stálý člen
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od ailleyscha »

Na ty zuby poradím kelpu- to je mořská řasa, krásně čistí zuby od zubního kamene a jako bonus pejsům nesmrdí tolik z tlamky :D ale s MMS musí poradit někdo jiný

ceskymo
Starší člen
Dal: 283 poděkování
Dostal: 155 poděkování

Re: Léčení zvířat a vyznam stravy

Příspěvek od ceskymo »

Tak trosku mimo misu, i kdyz to souvisi:
Protoze se chystam na cesty, musela jsem nechat svoji pudlicku (4 roky, 6kg) nechat preockovat na vzteklinu & mikrocipovat. Je az moc senzitivni, tak jsem nejak predpokladala, ze z toho bude par dni spatna, ale prekvapila me - plna energie jako vzdycky! Pak mi doslo, ze jediny, co jsem v posledni dobe zmenila, je krmeni: suseny sr..ky ma jenom na dorazeni (haha, a hlavne pro navstevnicky psy :laugh: ), krmim ji hlavne syrovym kurecim, obcas jatry nebo syrovym rybim masem. Tak mi potvrdila, ze syrovy maso je to nejlepsi pro nase milacky! :good:

Kdo se chce zblaznit, musi mit nejdriv rozum
Každý den ráno sněz žábu a nic horšího už te nepotká
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“