Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
V Hádánicích
Moderátor: FUP - Moderátoři
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
špatný vzor
Mimo téma (offtopic)
Komentovat mi to dále neprísluší. Nemužu s Váma dále diskutovat, protože mé výroky príliš a zbytečne prekrucujete. Mám jiné predstavy o diskusi. Opisovaču je dnes hromada, a ti, kterí fakt neco tvorí nepotrebují plýtvat nehezkými slovy.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 2 poděkování
Re špatný vzor
Pane Akorde, Vaše memorandum beru s politováním jako Vaši kapitulaci. Vlastně jsem si ani nevšiml, že bychom vedli nějakou solidní věcnou diskusi. Podle mne diskuse spočívá ve výměně validních protiargumentů, čehož jste se zatím nedopustil. Ke škodě věci.
JK sokrateus
Re: Inteligence ve vesmíru
Omyl . Zem = ,,Austrália" . Sokrateus bol by si velmi prekvapený pod akým velkým ,,drobnohladom" je každá živá bunka v ,,téjto časti poznania". No to už sem nepatrí , takže prosím nerieš to . Pepe
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Velevážený pooto ,velký poota píše: Pokud je ta anomálie skutečně gravitační, tak po záhadě ještě není. Na bublinku sice přitažlivost neplatí, ale na tu kapalinu pod ní ano. Takže zase prd. Vodováha ukáže totéž, co auta a PETky s vodou. Že to "do kopce" je vlastně "z kopce". A totéž ukazuje i olovnice. Teprve porovnání s okolní krajinou, která je bez anomálie, může ukázat, jestli je na místě samém nějaký sklon a také jaký a kterým směrem. Ono se také může jednat docela prostě o optický klam. Takže jasno v tom může učinit třeba průhled kolem zavěšené olovnice na tovární komín nebo přes vodováhu na vodní hladinu. Kdyby šlo o anomálii pouze magnetickou, tak nebude působit gravitačně a navíc i na zcela nemagnetické předměty - roura od kamen by se pohybovala na druhou stranu, než PETka s vodou.
Zdravím - poota
děláš mi velkou radost . Musím Tě pochválit . Zatím parkuji na odvrácené straně měsíce , ale brzy se přemístím na orbitu a určitě Tě pozvu na svůj koráb .
P.S.
Vrabci jsou již naloděni a ty magnety tam umístil sám Velký GORLOJ (ale nikomu to neříkej ) .
S pozdravem Velitel Velké vesmírné flotily AŠTAR ŠERAN
jsi můj miláček
http://www.universe-people.cz/default_c.htm
http://www.vesmirnilide.cz/default_6.htm
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
To člověk
???
jinak mám pocit, že je to "trochu" mimo téma - poota
P.S. "Zachraňování" celkem bezcenných pouzder na lidské duše mi připadá, vzhledem k poměru užitek/náklady, jako naprosto zcestný nápad.
P.S. "Zachraňování" celkem bezcenných pouzder na lidské duše mi připadá, vzhledem k poměru užitek/náklady, jako naprosto zcestný nápad.
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: To člověk
Vypadá to, že stačili spočítat poměrnou efektivní hodnotu spořiče UF, připadá jim velmi vysoká, a možná jejich UFA už potřebují inovaci pohonu,poota píše:???
co my jen víme.......
Přesto se ale mohlo stát i něco jiného Peťo :
Kdyby ses totiž nebál na Kadlíně tmy a větru do morku kostí pronikajícího, tak by si uslyšel i přednášku od Ivana J. kde se mimo jiné
mluví o Teslovi ,Orgojovi Chochojovi , Mičurinovi a předcích Járy Cimrmana. Ta fonetická podobnost se jménem toho kdo umístil zrcadla nemusí být jen náhodná, a tak by mohlo mít umístění příspěvku hořeního i zcela pozemské vysvětlení. Mohl by to být někdo z vykutálenců co tam vydrželi ..........Někdo z nich už se stal člověkem.... inu jde to rychle
KDR
- poota
- Zasloužilý člen
Tu blbinu, že práce polidštila opici, si ještě pamatuji ze školy, ale že by tma a zima byla schopna stvořit člověka? No, leda ..., ale to snad néé? Nebo žeby přece? Som z toho celý akýsi zmätený - pootaKarel DR píše:...Někdo z nich už se stal člověkem.... inu jde to rychle
KDR
- poota
- Zasloužilý člen
Při této příležitosti si dovolím připomenout jedno pro život důležité pravidlo:
Planoucí zrak je neklamným příznakem zpitomnění.
Zdravím - poota
Planoucí zrak je neklamným příznakem zpitomnění.
Zdravím - poota
Re: hmm...
Anonymous píše:Pokud platí anomálie na kapalinu, platí i na pozorovatele, tudíž se mu nemůže zdát, že se něco kutálí do kopce.poota píše:Pokud je ta anomálie skutečně gravitační, tak po záhadě ještě není. Na bublinku sice přitažlivost neplatí, ale na tu kapalinu pod ní ano.Anonymous píše:Stačí vodováha a je po záhadě.
P.
P.
veškerá anomálie se nachází pouze v lidském mozku
při duševní nemoci , nebo při použití tvrdých drog (heroin , LSD) je relita a představa nerozlišitelná
http://www.schizofrenie.psychoweb.cz/sc ... halucinaci
http://www.schizofrenie.psychoweb.cz/sc ... ruhy-bludu
http://healthdarts.com/schizofrenie-pri ... aky-klamy/
Re: Ed Grey Motor
tbest píše:Když adam.benda načal toto téma, tak dám něco na prohlédnutí.
Veď je to len ďalší magnetický motor čiže obyčajný zotrvačník.
Re: Melnichenko
prosim tě , mohl bys popsat co zajímavého se na tvém videu děje ?Anonymous píše:Taky zajímavé.
P.
rusky neumím , a viděl jsem pouze to , jak mladík sedí v restauraci , má před sebou jakousi krabičku s velkým červeným knoflíkem a dva ventilátory , poté připojil válcovitý předmět a dal ventilátory za sebe , takže první fouká do druhého a druhý se roztočil
Taky zajímavé .gejza píše:prosim tě , mohl bys popsat co zajímavého se na tvém videu děje ?Anonymous píše:Taky zajímavé.
P.
rusky neumím , a viděl jsem pouze to , jak mladík sedí v restauraci , má před sebou jakousi krabičku s velkým červeným knoflíkem a dva ventilátory , poté připojil válcovitý předmět a dal ventilátory za sebe , takže první fouká do druhého a druhý se roztočil
antigravitace-levitace
(taky zaručené)
Není to moje video, a když tomu nerozumíš, tak se nauč rusky, nebo si to nevšímej.gejza píše:prosim tě , mohl bys popsat co zajímavého se na tvém videu děje ?Anonymous píše:Taky zajímavé.
P.
P.
-
- Starší člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Karban
Akord píše:Pokiaľ by niekto ponúkol dobrý vysokokapacitný akumulátor, vôbec by mi nevadilo, ak by sa volal Karbanov, naopak, veľmi by ma zaujímal. Zo slovných hračiek či chytákov sa nikto nenaje. Čo keby si sa Jerry do nejakého projektu pustil a našiel v ňom nejakú chybu, keď Ti na tých chybách tak záleží? S rovnako poctivým prístupom ich nájdeš dosť. Je jedno, či prakticky, alebo teoreticky, iba Ti potom bude jasnejšie, o čom píšeš. Tu sa predsa diskutuje hlavne o projektoch, a až potom o ľuďoch.
Všimnite si Akordovej záverečnej vety. Je to tu o projektoch, ale pritom nezmyselne a nepochopiteľne obhajuje Karbaba a to aj vtedy, ked sa zjavne dopustil chyby (omylu). Kde je tá tvoja objektivita ktorú hlásaš? Karban bol vylúčený právom, len Ty to nevidíš lebo to videť nechceš.