Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Koloidní stříbro

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Thomas

Příspěvek od Thomas »

Ilem mě teď pobavil, kdyby četl pozorně tohle vlákno, věděl by, že autorem těchto vět je habana a ne nějaký amatér inishkea z webu rodina.cz, který to pouze zvládnul pouze odsud překopírovat ;)
habano chtěl bych po něm autorské poplatky :D

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Už o několik příspěvků výše jsem psal, že Habanu považuju za jednoho z největších odborníků na koloidní střibro u nás. Jde o obsah, ne o to, odkud je to překopírované. U tohoto vlákna jsem přečetl prvních pár stránek, abych pochopil o co jde. Pak jsem tu víc než rok nebyl a při náhodném nakouknutí jsem zjistil, že někdo chce dělat koloidní stříbro z vody z kohoutku. Tak mě to donutilo reagovat.
Habana má teď jiné starosti a taky ho už nejspíš nebaví vysvětlovat pořád dokola totéž. A já ho chápu.

Už se do toho nebudu montovat, dělejte si co chcete.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Návštěvník

ešte raz

Příspěvek od Návštěvník »

Ilem píše:vyrobit koloidní stříbro patřičné kvality není až tak úplně na jeden hmat,
při jeho výrobě sledujeme následující hodnoty:
1) kvalita vstupních surovin
2) teplota
3) pohyb roztoku při výrobě
4) čas zpracování
5) hodnoty proudu/napětí na elektrodách

Zanedbání některé z výše uvedených hodnot se nám může při výrobě vymstít právě vznikem velkých částic stříbra anebo, což je snad ještě horší, vznikem sloučenin stříbra, které jsou z našeho hlediska dobré tak leda na zevní použití (dobře se dá použít třeba např. na plísně...).
Teda to už neviempoktorýkrát zopakujem:
a) prýd bezpodmienečne 0,155mA/cm2
b) napätie 36V a viac (najpoužívanejšie 40V)
c) vodivosť vody do 0,8 mikroS (ideálne 0,2)
d) teplota 25 C a viac (do 45 C)
e) miešanie!
f) čas prípravy je závislý na objeme vody - narastá geometricky.

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

albert
Nový člen
Dostal: 3 poděkování

Keď niekto nechce pochopiť, nepochopí.

Příspěvek od albert »

Na toto fórum chodím asi tri mesiace. Najprv som si ho celé od začiatku prečítal. Potom som našiel pravdaže aj iné informácie, ktorých nie je málo. Vrátil som sa sem preto, lebo sú tu najkomplexnejšie informácie o výrobe KS a všetkého čo s tým súvisí. Na základe toho čo som sa tu dozvedel som kontaktoval niekoľkých výrobcov prístrojov na výrobu KS v ČR. Vzhľadom na to, že boli zaneprázdnený vybavovaním objednávok obrátil som sa na Silvergen a za týždeň bol prístroj doma. To bolo asi pred mesiacom. Teraz doma varím pre všetkých známych. Pretože chcem vedieť čo presne varím objednal som si PWT meter a aspoň trocha tuším čo komu dávam. Prečo to všetko píšem? Prekvapuje ma ak niekto v tejto diskusii tvrdí úplne niečo iné bez ohľadu na to čo všetko tu už bolo popísané. Ak niekto nechce pochopiť čo sa tu už niekoľko rokov píše je to ťažké. Veď či má byť KS čierne alebo priezračné sa dá ľahko presvedčiť v lekárni kde sa KS predáva. V ktorej sa dá kúpiť nielen čierne, ale akokoľvek sfarbené?

Prajem pekný deň a veľa zdravia
strieborko
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od strieborko »

A kde sa dá kúpiť to čierne alebo farebné? Lebo ja o takom neviem. Malo by byť číre (transparentné), pokiaľ viem. Nemyslel si to len ironicky? Alebo Silvergen vyrába aj rôznofarebný koloid? :shock: Ja si KS vyrábam vlastným generátorom a ešte sa mi nepodarilo vyrobiť farebný koloid. :cry:

albert
Nový člen

k tomu príspevku ma donútil sherpa

Příspěvek od albert »

Samozrejme Silvergen robí to čo má. KS je úplne číre a ani po asi mesiaci vo fľaške na svetle nezmenilo farbu (nechal som si asi deci ako pokusnú vzorku na svetle). A samozrejme že kúpiť sa dá iba číre. Presne tak som to myslel. V mojom príspevku som sa len tak viac-menej pre seba pozastavil nad tým, že koľko je tu dobrých informácií a aj tak ešte treba ľudí presviedčať o tom, že je to tak a nie inak.

strieborko
Nový člen

Nazdar Albert.
Zaujímalo by ma prečo si sa rozhodol práve pre Silvergen.Mne sa osobne zdal dosť drahýa preto som sa rozhodol pre vlastnú koncepciu Generátora.
Craft totiž vyrába už KSG3-CB3,ktorý podľa popisu je rovnako kvalitný ako Silvergen ak nie lepší.
Keď som tvoril vlastný generátor, bol som nútený nedostupnosťou KS a KSG3-CB3 ešte nebol na svete. Inak by som si ho určite kúpil. Zdá sa mi, že mal veľmi dobrý pomer cena - kvalita. :D

albert
Nový člen

Příspěvek od albert »

Craft bol jeden z oslovených, ktorý nestíhali. A keďže nie som v elektrotechnike doma netrúfol som si na vlastnú výrobu. Ako prístroj s najlepším hodnotením som našiel od Silvergenu tak som kúpil ten. Viem, nie je lacný, ale dúfam, že kým dožije tak to nejaký deň potrvá. :)

strieborko
Nový člen

To je v pohode.
Tvoja výhra je už len v tom,že si objavil KS.
Verím tomu, že to nikdy neolutuješ a v živote nemusíš s prepáčením žrat tie sračky v podobe ATB čo Ti naordinujú doktory.

Zostávam s pozdravom a nechaj si chutnat.

Návštěvník

albert píše:Craft bol jeden z oslovených, ktorý nestíhali. A keďže nie som v elektrotechnike doma netrúfol som si na vlastnú výrobu. Ako prístroj s najlepším hodnotením som našiel od Silvergenu tak som kúpil ten. Viem, nie je lacný, ale dúfam, že kým dožije tak to nejaký deň potrvá. :)
Neviem, kto robí takéto "hodnotenia", ale ja som spokojný s prístrojom od Sauningu - cena veľmi slušná a dal som si otestovať aj koloid vyrobený podľa návodu (doba prípravy podľa návodu je síce veľmi približná, ale naozaj závisí aj od vonkajších podmienok) Čo sa týka veľkosti častíc, tak skutočne dosahujú max. 5nm, ak sa používa nimi doporučená Aqua z Imuny, tak roztok je číry aj po 2 mesiacoch, bez zápachu, s jemnou kovovou chuťou a skutočne účinný.

Petris

Příspěvek od Petris »

Whooow!!! :shock: ten generator od sauning vypada spise jako nejaka hracka z vietnamske trznice a dokonce je i v provedeni na 9V baterii. Sorry,ale za ty prachy je lepsi si uz neco kvalitniho zbastlit radsi doma :D

strieborko
Nový člen

Neviem, kto robí takéto "hodnotenia", ale ja som spokojný s prístrojom od Sauningu - cena veľmi slušná a dal som si otestovať aj koloid vyrobený podľa návodu (doba prípravy podľa návodu je síce veľmi približná, ale naozaj závisí aj od vonkajších podmienok) Čo sa týka veľkosti častíc, tak skutočne dosahujú max. 5nm, ak sa používa nimi doporučená Aqua z Imuny, tak roztok je číry aj po 2 mesiacoch, bez zápachu, s jemnou kovovou chuťou a skutočne účinný.
Vieš mi dať typ na otestovanie koloidu? :bye:

Návštěvník

prístroje

Mám KS 4 CL s adaptérom 99,99%Ag a o tom batériovom uvažujem. Nechce sa mi prplať s elektronikou. No a čo sa týka číny.... kde by sme všetci boli, nebyť číny! Pozri sa odspodu na svoju myš, máš u mňa pivčo, ak bola vyrobená niekde inde ako v číne...

meranie: napr. STU Piešťany

strieborko
Nový člen

Vďaka za typ.
Ja nemám proti čínskym výrobkom nič,Tá mouse je fakt Made in China, ale to pivko by som si dal.

S pozdravom strieborko :pivko:

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“