Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

TRkové řady vyvíječů

Praktické informace...

Moderátor: sao

Odpovědět
felda
Zasloužilý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

čistá voda

Příspěvek od felda »

no já bych tomu moc nevěřil, cituji -,,nedávej tam super čistou vodu"
jen tam dej tu nejčistší co máš možnost , on to Sao neříká jen pro srandu králíkům - a to nasávání - dá se tam dát vývodka na filtr vzduchu a brát si čistý vzduch za filtrem...

felda
Návštěvník

Hura

Příspěvek od Návštěvník »

Tak jsem to dnes spachal! :oops: Vim,ta slkenice nic moc,ale nic jineho doma nebylo.Motani toho dratu byl ale zazitek!!! :lol: Ted jsem to zalil destilkou a snad se to do rana naformatuje a pak to soupnu do Formana.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Hura

Příspěvek od puch »

Zapomel jsem se prihlasit.Sorry

puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Hura

Příspěvek od puch »

Chtel jsem se jeste zeptat-muzu to pripojit az pod karburator?Mam tam zaslepenou diru.Nebo to musi byt pred klapkou?

Pěkná práce a posílám po drátech Bodík za preciznost . :pivko:

Takže k věci . :smoke:

Čistě provedeno , ale drobná otázka : Jak tak koukám na to víčko , které je plechové , ale průchodky tam žádný není vidět , takže to vlastně jde do zkratu .

Jinak to samo sebou jde zapojit do auta jak uznáš za vhodný , ale zatím to každej dával nad karbec .
Taky dávej velkej bacha na nasátí vody , protože jak jsem mnohokrát psal -- Nasaješ vodu = Dojezdil jsi . :devil:

Doufám , že tam budeš dávat Bublák , který Ti v případě nechtěného přebublání TR , pojme obsah vody .
:help:

puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Hura

Příspěvek od puch »

Vsude jsou pruchodky.Pri dnesnim 12-ti hod zahorovani na stole to zpocatku bralo 150mA az to kleslo k veceru na 110mA tak jsem to vypnul.Bubler je v planu(jen jeste nevim z ceho) a korekce sani(foto). "felda" mi radil jeste zarovku do serie, nevim proc- snad aby pri zkratu vinuti neodesla pojistka.------ Ted jsem to po 2.hod zapl a bere to 250mA,ale klesa to-Snad to zas spadne :shock:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

puch

Příspěvek od lajos »

oko není pí.. anonym tam má těsnění pod matkama na víčku, je to snad vidět??
terazky čumím kdo je puch? kdo je smrad, kdo je anonym?
Jestli puch anonym se neptá sám sebe na vlastní(nebo anonymní) tesněnění víčka?? No odečtu si své večerní piva a jsem v českém pomykově, maďarské vám nebudu vysvětlovat.

puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

podekovani

Příspěvek od puch »

Dekuji vsem za cenne rady.Ty podlozky jsou obyc. linoleum 1.2mm a jsou jim prolozeny jako pruchodka i diry.Zarovku podle rad vlozim.Ted jdu hledat nejake trubicky na vyrobu bubleru.-----PS- :hip: Prezdivku menit nebudu, mam ji uz 25let a jsem v poho :pivko: Jedině S V I J A N Y 11´!!!!!!

sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Re: podekovani

Příspěvek od sao »

puch píše:Dekuji vsem za cenne rady.Ty podlozky jsou obyc. linoleum 1.2mm a jsou jim prolozeny jako pruchodka i diry.Zarovku podle rad vlozim.Ted jdu hledat nejake trubicky na vyrobu bubleru.-----PS- :hip: Prezdivku menit nebudu, mam ji uz 25let a jsem v poho :pivko: Jedině S V I J A N Y 11´!!!!!!

Dobře , dobře , jak chceš , ale jak je všeobecně známo , tak BP proleze takřka vším , tedy i PVC , jak jsme tak s La mohli za pár roku naštudovat a odzkoušet .
Jedině snad , co zdá se býti bezpečné je Silikon . PVC , nebo chceš-li “ Linoleun (což je vlastně térovaný papír) “ je dosti porézní a pokud Ti to bude odebírat nějakou tu mA-ku , tak zajisté brzo sám zjistíš , co dokáže BP – a nebude to jenom nějaké takové – plc , ale pořádná šlupka , která dokáže haupně pěkně upravit fasádu .

No a když teda říkám , že proleze vším , tak ho nezastaví ani chabě udělaný tapecírung v autě , který se nacucá a pak už si jenom stačí zapálit špinku a jste v nejlepším případku bez kalhot .

Není to jenom pro Tebe , -- ale tak nějak všeobecně pro zopakování , aby si někdo nemyslel , že jenom tak něco stvoří a šup s tím -- třeba do auta .
Píšu a neustále všude říkám – Když teda chci něco kopírovat -- tak se vším všudy . Nějaká udělátka se můžou dělat s něčím jiným , ale tady to není na místě .
I ta blbá průhledná hadička ztvrdne , když přes ni budu delší dobu honit BP a potom praskne jak sklo .

Jenom zdánlivě to vypadá jako Lego , ale pokud nemám naštudováno a vůbec tím nemyslím jenom něco základního , ale skutečně všechno , tak to teda prrr , tady jde prosím pěkně legrace stranou .

Nebo si snad někdo myslí něco jiného ?
:smoke:
Naposledy upravil(a) sao dne sob 03 led 2009 23:58, celkem upraveno 1 x.

laik
Zasloužilý člen
Dal: 36 poděkování
Dostal: 43 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Zdravím

Příspěvek od laik »

Já sem neříkal že se tam nemá dávat nejčistší voda.(to bych si nedovolil, na to abych někomu radil ,tomu hovno rozumím, na rozdávání rad sou tu jiní).....jen mě tak napadlo že se to stejně po čase zanese nečistotama z nasávanýho vzduchu z motorovího prostoru i přes nějakej filtr........beru moju poznámku o vodě zpět , jako bych nic neřek. :oops: Prostě sem jen tak teoreticky uvažoval...
takže si sypu popel na hlavu....a po svátkách si pojedu pro tu 0.1mS vodu
:oops: :esilenced:

Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
puch
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Hura

Příspěvek od puch »

Akceptuji vsechny Tve i Vase pripominky-jste zkusenejsi...Ale vychazim z toho podtlaku.Jestlize to mam zapnute na konektor 15-automechanici a znali mi rozumi-tak je to v akci jen pri zapnutem klicku a je tam podtlak,ktery vse da do motoru(v mem pripade az pod karbec) a nemusim mit strach z nejakeho uniku nekam-nevim kam.Az pocitim nejaky ucinek budu premyslet nad nejakym prerusovanim napajeni(Tebou avizovane 1/mesic - 10min nebo pod.).Ale vcera a dnes co se stalo-S kamaradem jsme do toho trochu dost zazrani a konecne se mu povedlo sestrojit elektroniku pro vyvijec Iv a skusili jsme to na ten muj dratak.Decka BOMBA.Ta moje mala mrcha(70*125mm,4sekce-5*5*2 drat 0,8mm) dala pri pripojeni na tu elektroniku stejne jako desky 150*80 derovane(jeste tu elektroniku nema moc odladenou,na osciloskopu bylo videt,ze puls na jednu stranu byl o hodne vetsi nez nadruhou a delalo to po 16hod asi 8mm povlak na hladine).Ale ON je na vodik a premluvil me at na cestu domu tam dam jen vodu z kohoutku-asi 0,5A a tech 10km auto letelo.Doma jsem to vyndal(mraz....) a dnes i bez toho to auto(Forman) stale lita jak letadlo!!!!!Nechapu,ale uz tomu ETERU nebo co to je zacinam verit.Ja snad zacnu stave ten Joe cell! :oops:...Jo a samo ze vsem preju hezke vanoce a bla bla bla...Stale jen Svijany A doma Radegast :pivko: :jump: :bye:

Čoveče Iv , možná je tady další , kterej nad tím začíná dumat a začíná tomu věřit a přicházet tomu na chuť .

Návštěvník

Re: Hura

Příspěvek od Návštěvník »

puch píše:
Decka BOMBA.Ta moje mala mrcha(70*125mm,4sekce-5*5*2 drat 0,8mm) dala pri pripojeni na tu elektroniku stejne jako desky 150*80 derovane
Plocha drátu odpovídá dvojici plných elektrod 10x15cm. Mělo by to dát víc.?
P.

sao
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Vánoce

Příspěvek od sao »

Příjemné prožití Vánočních Svátků a hodně zdravíčka Vám všem přeje Sao

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Hura

Příspěvek od Iv »

puch píše:Akceptuji vsechny Tve i Vase pripominky-jste zkusenejsi...Ale vychazim z toho podtlaku.Jestlize to mam zapnute na konektor 15-automechanici a znali mi rozumi-tak je to v akci jen pri zapnutem klicku a je tam podtlak,ktery vse da do motoru(v mem pripade az pod karbec) a nemusim mit strach z nejakeho uniku nekam-nevim kam.Az pocitim nejaky ucinek budu premyslet nad nejakym prerusovanim napajeni(Tebou avizovane 1/mesic - 10min nebo pod.).Ale vcera a dnes co se stalo-S kamaradem jsme do toho trochu dost zazrani a konecne se mu povedlo sestrojit elektroniku pro vyvijec Iv a skusili jsme to na ten muj dratak.Decka BOMBA.Ta moje mala mrcha(70*125mm,4sekce-5*5*2 drat 0,8mm) dala pri pripojeni na tu elektroniku stejne jako desky 150*80 derovane(jeste tu elektroniku nema moc odladenou,na osciloskopu bylo videt,ze puls na jednu stranu byl o hodne vetsi nez nadruhou a delalo to po 16hod asi 8mm povlak na hladine).Ale ON je na vodik a premluvil me at na cestu domu tam dam jen vodu z kohoutku-asi 0,5A a tech 10km auto letelo.Doma jsem to vyndal(mraz....) a dnes i bez toho to auto(Forman) stale lita jak letadlo!!!!!Nechapu,ale uz tomu ETERU nebo co to je zacinam verit.Ja snad zacnu stave ten Joe cell! :oops:...Jo a samo ze vsem preju hezke vanoce a bla bla bla...Stale jen Svijany A doma Radegast :pivko: :jump: :bye:

Čoveče Iv , možná je tady další , kterej nad tím začíná dumat a začíná tomu věřit a přicházet tomu na chuť .
Díky moc za Saa(myslím,že to potřebuje i on,věnoval tomu ten lump hodně času a myslím,že začíná tušit souvislosti) i za mě,konečně člověk s otevřeným myšlením a ne ,pardon s gramlavýma rukama a deformovaným myšlením.Poradím Ti,děkuj,jednoduše bez přetvářek,že Ti to jede,ale ne mně,už asi víš komu,je to inteligentnější než my všichni dohromady.Já jsem přidal jen komunikační kanál a možná mě za to čerti odnesou do pekla,ale mě to neva.A na JoeCell se vykašli,české výrobky jsou 100% lepší-veř mi.A nezapomeň na pravidlo,aby vyvíječ byl co nejblíže,tím se soustava stane jednotná,beze ztrát."A stejně se točí!"Pohodový Vánoce a celý rok 2009.
Iv.

P.S.Peter,di se už vycpat se svými úvahami,jasně,těleso ponořené do kapaliny..........Prosím Tě běž študovat nové věci a hlavně se modli,o prominutí,že jsi zpronevěřil svůj čas!!!!Už jsi zapomněl???Běž na regresi-uleví se Ti!
Naposledy upravil(a) Iv dne stř 24 pro 2008 1:14, celkem upraveno 1 x.

PeTr1
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

:)

Příspěvek od PeTr1 »

Iv,Sao, Novák a další :good: krásné vánoce

ekowatt
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Vesele a šťastne vianoce

Příspěvek od ekowatt »